Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:29:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Oj, sem ravno razmišljala kje si oz. če ti nov družinski član nagaja, da ne moreš na RR Ma ne, samo ogromno smo zunaj Danes bi moral biti Gregor cepljen, ampak spet ni bil. Ima prestavljeno na prihodnji teden, bo pa cepljen previdneje, mu moram dati eno uro prej dozo Claritina. Oči še vedno niso ok, zdaj ima že tretje zdravilo Jutri zjutraj greva pa na kontrolo v kirurško ambulanto zaradi roke in bova zihr čakala kot norca Saj je do 15meseca čas za cepljenje. Alči tud še ni bila, imamo 3.8 predvideno. Kirurška ambulanta????Zakaj pa ravno tja'??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:31:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda potrpljenja že dolgo nimam, trud pa vlagam drugam Imam namen telovadit, samo vztrajnosti za telovadbo pa nimam. iZ NAMENA PREIDI NA DEJANJE IN BO USPEH KMALU TU
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:31:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pa pod tuš z mojo prijateljico "klinco". NOČKO Fajn prijateljujta Eh, pejte nekam, jaz gor, ve pa dol... Najinega prijatelstva je konec Sem se mogla mal očedit, ker imam ju3 meritve in ne bi našel meter okoli, ker bi se v đungli zgubil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:31:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... Saj ne rabimo biti suhe...normalne je dovolj dober pribljižek Ja, potem pa uživaj v sadovih svojega trdega dela in bodi ponosna nase to pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:32:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Oj, sem ravno razmišljala kje si oz. če ti nov družinski član nagaja, da ne moreš na RR Ma ne, samo ogromno smo zunaj Danes bi moral biti Gregor cepljen, ampak spet ni bil. Ima prestavljeno na prihodnji teden, bo pa cepljen previdneje, mu moram dati eno uro prej dozo Claritina. Oči še vedno niso ok, zdaj ima že tretje zdravilo Jutri zjutraj greva pa na kontrolo v kirurško ambulanto zaradi roke in bova zihr čakala kot norca Saj je do 15meseca čas za cepljenje. Alči tud še ni bila, imamo 3.8 predvideno. Kirurška ambulanta????Zakaj pa ravno tja'?? Našega čaka še tretje di-te-per cepljenje, do OMR-ja še niti pod razno nisva prišla... V trboveljski bolnici je urgenca za take zadeve v kirurški (tam tudi napotijo na RTG, dajejo gor mavce ipd.), zato imava tam tudi kontrolo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:33:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda potrpljenja že dolgo nimam, trud pa vlagam drugam Imam namen telovadit, samo vztrajnosti za telovadbo pa nimam. iZ NAMENA PREIDI NA DEJANJE IN BO USPEH KMALU TU telovadba je moja šibka točka V srednji šoli sem jo imela rada, po svoji volji mi pa ni, ker ni volje. Se bo treba malo k sebi spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:35:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda potrpljenja že dolgo nimam, trud pa vlagam drugam Imam namen telovadit, samo vztrajnosti za telovadbo pa nimam. iZ NAMENA PREIDI NA DEJANJE IN BO USPEH KMALU TU telovadba je moja šibka točka V srednji šoli sem jo imela rada, po svoji volji mi pa ni, ker ni volje. Se bo treba malo k sebi spravit. Jaz pa bi, ker mi je to v užitek in vadbo močno pogrešam Samo rabim en svoj mir in red - beri: varstvo za mularijo in čaaaaaaaasssssssssssss zase.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:35:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Opa miki, a me napadaš Čestitke hvala hvala napadam? jah wrajt , do naslednjega poletja pa mogoče res nikat nije kasno ljubiti strastno saj bo glede na to da že 1 mesec ne jem kruha, ostalo svinjarijo še kar, sem kar zadovoljna 1 mesec!!!!!!!!!Jaz umrem, če ga ne kavsnem za zajtrk ja men tud zjutri, pa za malco in večrjo ne uide..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:35:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, kako je zdaj z nogo tvojega ? mora razgibavat, 3.8. ima še kontrolo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:35:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha kaj da ne..na uni sliki na FB si bla ful suha ko stojiš ob morju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:36:40
|
|
|
|
jana81
|
gledava film i am legend.pa ni po mojem okusu-preveč srhljiv na trnutke, pa sem mogla mal sem uletet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:38:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda potrpljenja že dolgo nimam, trud pa vlagam drugam Imam namen telovadit, samo vztrajnosti za telovadbo pa nimam. iZ NAMENA PREIDI NA DEJANJE IN BO USPEH KMALU TU telovadba je moja šibka točka V srednji šoli sem jo imela rada, po svoji volji mi pa ni, ker ni volje. Se bo treba malo k sebi spravit. Jaz pa bi, ker mi je to v užitek in vadbo močno pogrešam Samo rabim en svoj mir in red - beri: varstvo za mularijo in čaaaaaaaasssssssssssss zase. jaz imam varstvo za čas službe, vse ostalo je iluzija Se tolažim, da bo fino septembra. Komaj čakam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:38:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 gledava film i am legend.pa ni po mojem okusu-preveč srhljiv na trnutke, pa sem mogla mal sem uletet Uf, tega sva z gledala v kinu. Še dandanes me je na momente v temi strah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:40:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Opa miki, a me napadaš Čestitke hvala hvala napadam? jah wrajt , do naslednjega poletja pa mogoče res nikat nije kasno ljubiti strastno saj bo glede na to da že 1 mesec ne jem kruha, ostalo svinjarijo še kar, sem kar zadovoljna 1 mesec!!!!!!!!!Jaz umrem, če ga ne kavsnem za zajtrk ja men tud zjutri, pa za malco in večrjo ne uide.. Jaz pa kruha malo pojem. 1x dnevno mogoče, ampak res mogoče, ker ga ne jem vsak dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:40:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 gledava film i am legend.pa ni po mojem okusu-preveč srhljiv na trnutke, pa sem mogla mal sem uletet že gledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:40:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha kaj da ne..na uni sliki na FB si bla ful suha ko stojiš ob morju ampak še vedno sem imela maščobne blazinice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:41:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 gledava film i am legend.pa ni po mojem okusu-preveč srhljiv na trnutke, pa sem mogla mal sem uletet že gledala no men taki filmi niso všeč, da me je pol še pol leta strah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:41:53
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem grem stuširat. Jutri se je treba vstat. Ne vprašajte kako mi je danes bilo, ker sem bila včeraj ppoldan. zjutraj sem se komaj zalaufala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:42:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha kaj da ne..na uni sliki na FB si bla ful suha ko stojiš ob morju ampak še vedno sem imela maščobne blazinice aha na jeziku se mi zdi da sem jih vidla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:43:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem grem stuširat. Jutri se je treba vstat. Ne vprašajte kako mi je danes bilo, ker sem bila včeraj ppoldan. zjutraj sem se komaj zalaufala. jst delam vsak dan zjutraj, spat hodim od 23-00h, pa zjutraj komaj vstanem, danes sploh, ko je Nejc bil auf že ob 6.20h pa nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:49:06
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko vsem tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:53:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem grem stuširat. Jutri se je treba vstat. Ne vprašajte kako mi je danes bilo, ker sem bila včeraj ppoldan. zjutraj sem se komaj zalaufala. jst delam vsak dan zjutraj, spat hodim od 23-00h, pa zjutraj komaj vstanem, danes sploh, ko je Nejc bil auf že ob 6.20h pa nočko Jaz sem se pri Jaku vstajala ob 6.30 čisto vsak dan do njegovega 2. leta in še malo, pa sem vseeno hodila spat najkasneje ob 1h in nikoli pred 23. Zdaj pa hodim tudsi po 23 spat, vstajam pa ob 7ih. Ma ni mi panike vstat, ampak delat en dan popoldan in drugega takoj zjutraj pa je malo krize. Če sem vedno popoldan se itak vstanem ob 7ih samo povožena nisem tako hudo, ker imam cajt zjutraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:53:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha kaj da ne..na uni sliki na FB si bla ful suha ko stojiš ob morju ampak še vedno sem imela maščobne blazinice aha na jeziku se mi zdi da sem jih vidla jezik je itak najtežji in najbolj zamaščen
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:54:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mirno nočko vsem tudi od mene pa nočko še od dišeče rožce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.7.2009 7:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro Pa ne da sem jaz danes prva
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?