|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
16.7.2009 8:36:56   
jana81
pa Eva vse najboljše z 14 mesecev

user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.7.2009 9:02:04   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

pa dobro jutro

Nejc je danes vstal že ob 6.20, tako da sva bila ob 7.30 že v vrtcu, je pa pridno spal celo noč, le 1x je pil čaj ponoči..
Včeraj sva čofotala v bazenu, sem ga komi komi spravla v šaluf,bom dala kakšno slikco gor, kak sva uživala.

dobro jutro!
tudi mene je va zjutraj presenetla. ko sem šla umit flaško, je kar sama pricapljala za mano. po navadi spi še na previjalni, danes je bla pa hitro pokonci.
sem pa opazla, da se zadnje čase sploh noče kopat! doma jo komaj spravim v bano, ko sem ji bazen zunaj postavla, je trajalo več kot pol ure, da je šla v vodo, pa tudi varuška pravi, da raje stoji ob bazenu in samo šprica. ne vem, kaj ji je user posted image user posted image

Nej te potolažim da se tud Nejc noče kopat v malem bazenčku zunaj, le v našem velikem , je pa res da v bani pa z veseljem čofota.. Probaj ji naredit zanimivo z igro, daj ji igračke noter, pa se špricajta itd..

sej pol ko je v vodi, jo zamotim in prav uživa. sam noter ne it user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.7.2009 9:02:30   
suzy85

user posted image

hvala (da si me spomnila! user posted image )

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.7.2009 10:30:17   
nia5
Dobro jutro user posted image
Mi pa smo spali res dobro, zaspala je ob desetih in se sicer prvič zbudila okroh enih, ampak sem jo vzela k nama in je takoj nazaj zaspala. Mleko pa je pila šele ob petih user posted image

Ponoči je bila kratka nevihta, ampak se danes nič ne pozna, je še kar vroče ko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.7.2009 10:30:40   
nia5

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.7.2009 10:31:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla user posted image

Samo na hitro, moram krotiti svojo čredo, da se med seboj ne pohodijo/pogrizejo/si kradejo igrač user posted image

Gregijeva rokica je že bolje, se je začel previdno spet plaziti user posted image

Joj, danes je vroooočeeeeeeeeeeee, ni šans, da bi trenutno šli ven user posted image

Superca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.7.2009 10:33:42   
nia5

pa dobro jutro

Nejc je danes vstal že ob 6.20, tako da sva bila ob 7.30 že v vrtcu, je pa pridno spal celo noč, le 1x je pil čaj ponoči..
Včeraj sva čofotala v bazenu, sem ga komi komi spravla v šaluf,bom dala kakšno slikco gor, kak sva uživala.

dobro jutro!
tudi mene je va zjutraj presenetla. ko sem šla umit flaško, je kar sama pricapljala za mano. po navadi spi še na previjalni, danes je bla pa hitro pokonci.
sem pa opazla, da se zadnje čase sploh noče kopat! doma jo komaj spravim v bano, ko sem ji bazen zunaj postavla, je trajalo več kot pol ure, da je šla v vodo, pa tudi varuška pravi, da raje stoji ob bazenu in samo šprica. ne vem, kaj ji je user posted image user posted image

Nej te potolažim da se tud Nejc noče kopat v malem bazenčku zunaj, le v našem velikem , je pa res da v bani pa z veseljem čofota.. Probaj ji naredit zanimivo z igro, daj ji igračke noter, pa se špricajta itd..

Pri nas je isto, v bani bi bila 2 uri, v bazenčku pa je 10 min in že leze ven, pa spet čez čas gre not, pa spet ven....user posted image , kdo bi jih razumel.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.7.2009 12:50:03   
Anonimen
Danuser posted image
Evo Gaja spi pa mam mal časa.
Včeri smo bli v Snoviku in je blo prov fajn. Gaja je pa čist nora na vodo, ona bi bla kr 3 ure notr, jo prov težko vn spravišuser posted image
Drugače pa nč novga, spimo ponavad do pol devetih, bo težko septembra, ko bo mogla prej ustajat.

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.7.2009 14:17:03   
Anonimen
Kasso vse naj naj najboljše..........

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.7.2009 14:49:46   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

se pridružujem čestitkam!!

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.7.2009 14:55:03   
tally
a se me še spomnite user posted image ?

Emilija trenutno spi pa mam mal časa za RR.

sem se malo odklopila in uživala doma v brezdelju user posted image , mal smo šli na morje in uživali v ponedeljek pa nazaj v službo user posted image . drugače pa vse po starem, Emilija še ne hodi samostojno, je bolj ziheraš se mi zdi in se noče spustit. je pa navihana vsak dan bolj pa skos čeblja tisto svojo kitajščino user posted image .

kako kaj tukaj gor? kaj novega?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.7.2009 17:08:23   
hijenca
Dan dan!

Ja punce, kje hodite vse. Pa ja niste zunaj v tej pasji vročini?????

Da povem, kaj vse se je dogajalo pri meni v tem tednu. Ker je moj user posted image fasal v petek angino, sem jo seveda tudi jaz in sem kljub temu vsak dan šla lepo v službo. V torek sem uspela do zdravnika, da sem dobila Ospen in sem sedaj že zdrava. V službi bila skoz. Moj mali Videk je fasal drisko (jaz še to poleg) in ima tako vneto ritko, da ne vem več s čem naj mažem, da bi mu jo pozdravila. Sprobala skoraj vse kreme na tržišču, pomagale en drek. Trenutno mažema s Lamprehtovo kremo, ki do sedaj najbolj pomaga in tudi driska je šla nazaj. Sem mu kupila dietno hrano Humano 9 in sedaj to pije zvečer na flaško. In Videk ima ta teden počitnice in z atijem uživata doma. Trenutno sta na parceli in prideta enkrat zvečer domov.

Z ono službo ne bo nič, ste premalo držale pestiuser posted image user posted image .

Danes sem bila na razprodajah, našla nič pametnega za poletje, sem si pa kupila eno super jakno za jesen, cena prav smešna (10 €)user posted image .

Sedaj pa grem še en stroj cot obesit, pa pridem še kaj nazaj strašit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.7.2009 17:57:15   
kasso
Hvala punce user posted image

10 dni smo kampirali in sem padla ven iz virtualnega sveta user posted image
V glavnem bilo je super, razen prvih parih dni, ko je Varja zbolela, a po antibiotikih je bilo takoj boljše. Imela je vnetje ušes, grla, iz noska ji je teklo in še vročino....naj bi fasala streptokok od bratca, ki je seveda prav tako že prvi dan ozdravel, samo da ni ostal doma user posted image

Ta večja dva še uživata na morju s starimi starši, Varjo pa je ravnokar odpeljala mami na par dnevne počitnice. Sem fraj ;)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.7.2009 19:21:53   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

O vidm da je govora o getting marrieduser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva že komi čakava na dan d,jutri greva po vabila in prstane naročit,rože  zberem in naročim drug vikend,meni in muzkonter pa prideta na vrsto začetek avgusta.

SS  a bosta kam skočila s tvojim za kak dan,midva greva za dva dni sama na morje pol pa dedi in babi dostavita malo damo pa bomo še mal dol ostal.

Suzy vidm da vidva mata že tud dost zrihtanga,kaj pa obleka imaš kaj v mislih?

Rože bi imela pa jst kale,zdej sam študiram kake barve,a bi pasale temno rdeče k mam rdeče lase al naj kombiniram z obleko in imam bele kot vezenina?

Ajde babnce pomagite mi zbrat idejeuser posted image

uuu, vidva že finiširata! user posted image glede obleke vem samo to, da ne sme biti predolga vlečka, najraje pa bi imela brez. pa dopadejo se mi obleke, ki so sestavljene iz steznika in krila user posted image . obleko maš zlate barve, ne? mislim, da bi tako ena kot druga barva pasali. imata za user posted image že kupljeno obleko? če ima kaj v rdečem, bi k celotni podobi bolj pasale rdeče kale, drugače pa bele. v vsakem primeru si izberi barvo, ki je tebi všeč. na dan D bi se naj drugi tebi prilagajali, ne ti drugim!

meni tudi user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.7.2009 19:21:54   
barbaw

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.7.2009 19:23:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

V glavnem bilo je super, razen prvih parih dni, ko je Varja zbolela, a po antibiotikih je bilo takoj boljše. Imela je vnetje ušes, grla, iz noska ji je teklo in še vročino....naj bi fasala streptokok od bratca, ki je seveda prav tako že prvi dan ozdravel, samo da ni ostal doma user posted image

Ta večja dva še uživata na morju s starimi starši, Varjo pa je ravnokar odpeljala mami na par dnevne počitnice. Sem fraj ;)

fouš user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.7.2009 21:00:18   
barbaw
ku ku

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.7.2009 21:05:20   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ku ku

ku ku user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.7.2009 21:06:24   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image user posted image user posted image za dopust in uživanje na veliko

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.7.2009 21:06:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku

ku ku user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.7.2009 21:12:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ku ku

ku ku user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ku kuuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.7.2009 21:18:09   
Anonimen

user posted image

kasso tudi od mene vse najboljšeuser posted image
user posted image user posted image user posted image naslednje leto pa še enegauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.7.2009 21:18:49   
Anonimen
Kaj res ni nobene?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.7.2009 21:23:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Kaj res ni nobene?

Neuser posted image user posted image user posted image  Jaz likam, Alja spi, Andraž gleda TV, ata je pa na pikniku. HB da je jz3 petekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.7.2009 21:24:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image

kasso tudi od mene vse najboljšeuser posted image
user posted image user posted image user posted image naslednje leto pa še enegauser posted image user posted image

VSE NAJBOLOJŠEuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?