Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:06:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Hvala punce 10 dni smo kampirali in sem padla ven iz virtualnega sveta V glavnem bilo je super, razen prvih parih dni, ko je Varja zbolela, a po antibiotikih je bilo takoj boljše. Imela je vnetje ušes, grla, iz noska ji je teklo in še vročino....naj bi fasala streptokok od bratca, ki je seveda prav tako že prvi dan ozdravel, samo da ni ostal doma Ta večja dva še uživata na morju s starimi starši, Varjo pa je ravnokar odpeljala mami na par dnevne počitnice. Sem fraj ;) za uživanje!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nič punce lahko noč, moja punči spančka pri moji mami, jaz se pa nameravam danes naspati. lahko noč LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:07:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos nič punce lahko noč, moja punči spančka pri moji mami, jaz se pa nameravam danes naspati. lahko noč lahko in naspano noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:08:42
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz grem pa pod tuš z mojo prijateljico "klinco". NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:08:43
|
|
|
|
špelin@
|
tally, kako kaj počutje? hijenca, kako pa kaže s to službo, v kateri si sedaj? Vem, da nisi ravno navdušena, ampak vseeno: a ti bi oni podaljšali? kasso, za dopust. katy82, jaz bi ob taki barvi obleke izbrala rdeče rože Soncnica Sandra ***, zate pa veliko barbaw, kako pa kaj tašča in Maja shajata - glede varstva, mislim Estrella*, za - kilažo. In nimaš več kaj jamrat Zdaj lahko nehaš edinaos, tudi za tvoje - kile. jana81, kako je zdaj z nogo tvojega ? suzy85, čaki, vidva se poročita drugo leto, ne? Kdaj približno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:11:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O vidm da je govora o getting married Midva že komi čakava na dan d,jutri greva po vabila in prstane naročit,rože zberem in naročim drug vikend,meni in muzkonter pa prideta na vrsto začetek avgusta. SS a bosta kam skočila s tvojim za kak dan,midva greva za dva dni sama na morje pol pa dedi in babi dostavita malo damo pa bomo še mal dol ostal. Suzy vidm da vidva mata že tud dost zrihtanga,kaj pa obleka imaš kaj v mislih? Rože bi imela pa jst kale,zdej sam študiram kake barve,a bi pasale temno rdeče k mam rdeče lase al naj kombiniram z obleko in imam bele kot vezenina? Ajde babnce pomagite mi zbrat ideje katy: nikamor ne bova šla, sploh pa ne sama. ker nimava Mance nikjer za pustit, edino mogoče en dan bi šlo. če bomo šli, bomo šli skupaj v čatež v hišico prek ene firme, .... no bomo videli po poroki, zdej še nč ne vem točno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:12:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, tudi jaz se za nocoj poslavlja.... lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:13:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Oj, sem ravno razmišljala kje si oz. če ti nov družinski član nagaja, da ne moreš na RR Ma ne, samo ogromno smo zunaj Danes bi moral biti Gregor cepljen, ampak spet ni bil. Ima prestavljeno na prihodnji teden, bo pa cepljen previdneje, mu moram dati eno uro prej dozo Claritina. Oči še vedno niso ok, zdaj ima že tretje zdravilo Jutri zjutraj greva pa na kontrolo v kirurško ambulanto zaradi roke in bova zihr čakala kot norca
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.7.2009 22:14:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:14:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pa pod tuš z mojo prijateljico "klinco". NOČKO Fajn prijateljujta Eh, pejte nekam, jaz gor, ve pa dol...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:16:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:16:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:16:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako pa kaj tašča in Maja shajata - glede varstva, mislim Kar ok. Ni nobenih pritožb. Tašča je sicer precej utrujena, ampak ni problema, ker je drugače ljubosumna ko se drugi ponudijo za varstvo. Je A. sestrična rekla, da bi ju eno popoldne imela, pa je bila tašča malo užaljena, sestrične pa itak ni bilo. Jaz sem bila itak v službi, le A. ni mogel naredit kar je hotel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:16:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer evo po letečem dnevu se spet malce javljam. sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? barabe pa kak so to zvedli? imaš vohune ej pojma nimam kako so zvedli, sam vmes me vpraša, kdo vam bo pa hči pazi če boste izbrana. pa sem rekla, da pač njen ati, ker je trenutno doma, s 1.9 bo šla pa v vrtec. ironija je, da me je poslala una svetovalka iz zavoda, tako da je mogla une kej čivknt, jo bom prov jutri poklicala in vprašala, babji kaj pa njih briga kje bo tvoja hči To je pa čista diskriminacija oz. gledanje na svojo rit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:22:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:24:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... jaz sem ista, pa tudi otroci imajo blazinice Primerna telesna vadba. Kaj je že to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:24:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer evo po letečem dnevu se spet malce javljam. sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? barabe pa kak so to zvedli? imaš vohune ej pojma nimam kako so zvedli, sam vmes me vpraša, kdo vam bo pa hči pazi če boste izbrana. pa sem rekla, da pač njen ati, ker je trenutno doma, s 1.9 bo šla pa v vrtec. ironija je, da me je poslala una svetovalka iz zavoda, tako da je mogla une kej čivknt, jo bom prov jutri poklicala in vprašala, babji kaj pa njih briga kje bo tvoja hči To je pa čista diskriminacija oz. gledanje na svojo rit. Ej, meni je ob vsaki taki zgodbi dobesedno slabo Ker vem, kako je! Ne morem pozabiti razgovorov, na katerih sem se morala skoraj opravičevat, ker imam otroka, 100x ponaVLJAT, DA IMAM VARSTVO,... nA KONCU SEM PA GLADKO IZVISELA. Na, os jeze sem še Caps lock stisnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:25:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... jaz sem ista, pa tudi otroci imajo blazinice Primerna telesna vadba. Kaj je že to? Eeeeeeeeemmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:26:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... Saj ne rabimo biti suhe...normalne je dovolj dober pribljižek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:26:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:28:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pa pod tuš z mojo prijateljico "klinco". NOČKO Fajn prijateljujta Eh, pejte nekam, jaz gor, ve pa dol... Najinega prijatelstva je konec Sem se mogla mal očedit, ker imam ju3 meritve in ne bi našel meter okoli, ker bi se v đungli zgubil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:28:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... Saj ne rabimo biti suhe...normalne je dovolj dober pribljižek Ja, potem pa uživaj v sadovih svojega trdega dela in bodi ponosna nase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:29:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer evo po letečem dnevu se spet malce javljam. sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? barabe pa kak so to zvedli? imaš vohune ej pojma nimam kako so zvedli, sam vmes me vpraša, kdo vam bo pa hči pazi če boste izbrana. pa sem rekla, da pač njen ati, ker je trenutno doma, s 1.9 bo šla pa v vrtec. ironija je, da me je poslala una svetovalka iz zavoda, tako da je mogla une kej čivknt, jo bom prov jutri poklicala in vprašala, babji kaj pa njih briga kje bo tvoja hči To je pa čista diskriminacija oz. gledanje na svojo rit. Ej, meni je ob vsaki taki zgodbi dobesedno slabo Ker vem, kako je! Ne morem pozabiti razgovorov, na katerih sem se morala skoraj opravičevat, ker imam otroka, 100x ponaVLJAT, DA IMAM VARSTVO,... nA KONCU SEM PA GLADKO IZVISELA. Na, os jeze sem še Caps lock stisnila Mene na razgovoru niso vprašali za otroka, sigurno pa ne bi povedala, ker je to osebna stvar in vem, da marsikatera ostane zaradi tega brez službe. Ravno mamicam bi jo mogli dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:29:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Bom dala sam ne dans, ker je nimam "ta frišne". Me mora M slikat in bo šele v soboto. Suha......nič nisem suha, sem končno normalna. edinaos in nina7 sta me videle in lahko potrdita Zdaj pa definiraj suha in normalna. Suha je zame, da toliko suh, da nimaš več maščobnih oblogic. Jaz jih še vedno imam in zato nisem suha po tej definiciji jaz sploh ne morem bit suha Hja, jaz si rečem samo: fejs it! Brez špehca ne bom nikoli več, ker je ženska že po "difoltu" (razen kot otrok) vsaj mičkeno oblazinjena, sploh ko doda svoje še EMŠO In odsotnost primerne telesne vadbe (govorim zase ). Razen v primeru anoreksije,... jaz sem ista, pa tudi otroci imajo blazinice Primerna telesna vadba. Kaj je že to? Eeeeeeeeemmmmmmm Si zadela v polno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 22:29:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Se moram pohvalit tudi meni so odpadle 3 kilce Meni pa nočejo. Ti nimaš več zaloge in zato rabiš malo več potrpljenja in truda potrpljenja že dolgo nimam, trud pa vlagam drugam Imam namen telovadit, samo vztrajnosti za telovadbo pa nimam.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?