|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
13.7.2009 19:22:54   
elanor
moja user posted image je pršla dns...user posted image user posted image user posted image jokat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
13.7.2009 19:35:39   
BabyKitty
Dejva skupi jokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
13.7.2009 21:33:04   
mladika
Pozdravljene punce moje drage!
se vam oglašam po dolgem cajtu malo...da vas potolažim niste edine, ki ste dubleuser posted image  jst jo tut mam,tako da bomo šli pa v nasledni krog, kaj čmo.jst se kar trudim  malo odmislit user posted image  pa user posted image   pol bomo pa vidli ka bo.čeprov probam odmislit vse skupi, mi je vedno težko pri srcu, če vidim kako user posted image  po cesti in kot zanalašč jih vsak dan polno vidim...grozauser posted image sej mislim da nam bo vsem slej ko prej ratal sam ne obupat.sej zato se pa kle gor zbiramo in spodbujamo ena drugo.user posted image
lepo se mejte.
Upam da vse, ki si želite čimprej zagledateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.7.2009 11:16:19   
sa5i
Pozdravljene vse?

Kako ste kaj danes, ko je tak lep sončni dan?

Imam eno vprašanje pa bi jo raje pod zasebno napisala kateri. če bi bila katera pripravljena pomagati mi naj prosim napiše.user posted image

Drugače pa lep dan user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.7.2009 11:31:08   
tinncyka
meni lahko napišeš pod ZS če ti bom znala pomagat.

drugače pa punce katere je obiskala user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image
za ostale pa upam da zagledate user posted image !!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.7.2009 11:48:01   
malajka84
Evo pa se jst tud oglašam.... da mal spodbudim vse, ki ste namestouser posted image zagledaleuser posted image ...ni kej ne smemo obupat...enkrat na m bo ratal!

Pa drugače, kako ste kej v teh vročih (končno!!) dneh?...Midva z mojim sva lih stanovanje mal opremljala, tk d zdej sva zaklušla in vse skp zgleda super...sam še neki manjka....pa upava, da bo kmal....tk k sm rekla obupale ne bomo!!NE??!!:)user posted image user posted image user posted image

sa5i men tud lahk pišeš na privat...če bom le znala..ti pomagam...:)

Lepo se mejte..pa upam na kakšen nov user posted image user posted image .
Novim mamicam pa veliko veselja z malima princeskama!!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.7.2009 11:48:46   
sa5i
evo tinncyka, imaš zs pa hvalauser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.7.2009 14:19:02   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Pozdravljene vse?

Kako ste kaj danes, ko je tak lep sončni dan?

Imam eno vprašanje pa bi jo raje pod zasebno napisala kateri. če bi bila katera pripravljena pomagati mi naj prosim napiše.user posted image

Drugače pa lep dan user posted image

Tudi jaz rada pomagam, če le znam. user posted image Kr ZS mi pošlji, pa se bom potrudla ...

Drugače vas redno prebiram, pišem pa ne ravno pogosto ... se trudim pozabit in odmislit svoje želje in se prepustit toku dogajanja okoli sebe ... user posted image
Seveda pa navijam za vsako in ji želim, da kmalu zagleda + ... pa naše nosečke ... srečno vam želim v preostalih mesecih ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.7.2009 15:30:34   
arupnik3
ojla

UHHHH   pa ste velik načvekale saj sploh nimam časa vse prebrat

no u soboto smo pršli z morja blo je čudovito tamala je ful uživala v vodi ....
prpopam kšno slikico ko bom mela kej več cajta

zdej pa šibam

aja ČESTITAM mladim mamicam

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.7.2009 15:48:27   
Lun1ca
Zdravo punce!
Malo se javlam po dougem času. Vidim da ste pridno pisale

Morem vam povedat da sma se z mojim odločla poskusit že zdaj. Pridno sma pred in med O. In morda pa vendarle uspe, čeprav je odločitev, da boma poskusila že zdaj padla hitro   Tako da upam da moje user posted image nebo konec tega oz. začetek naslednjega mesca.

Držim pesti za naslednji krog za vse tiste, ki ste dobile na obisk user posted image in čestitke tistim, ki ste zagledale user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.7.2009 15:50:20   
Lun1ca
aja pa še to..

sa5i  ti pa kr na dan z vprašanjem.. Seveda lahko po ZS.

user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.7.2009 17:13:44   
egleria
BabyKitty mogoče si pa mela zelo pozno O pa je bla to ovulacijska krvavitev. jaz sem jo mela dvakrat, v tretje je pa ni bilo in takrat je ratala najina bebica..
ponavadi je blo tak da takrat ko sem mela to krvavitev ni blo priložnosti za user posted image
pogumno v drugi krog, jaz pa držim pesti za vse ki je ne čakate..

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.7.2009 17:21:57   
arupnik3
a mogoče kera ve če so jutr dvojne ali trojne mercatorjeve pike?????

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.7.2009 17:54:28   
BabyKitty
Ni bila ovulacijska.. saj še vedno traja po 1 flekec na dan... Nevem, kaj je to... Če do četrtka ne dobim M (ker če računam, da jo dobim 14 dni od O je to jutri) bom naredila še en test... Pišuka... Ta rjavi izcedek ni podoben tistemu, ki sem ga imela ponavadi kakšen dan pred M, ne znam razložit user posted image drugače je pa moja BT še vedno 36,7... sanja se mi ne. Sem se pa odločila, da ko pride sedaj M, da bom riskirala nekaj denarja in bom šla v Domžale na pregled in na UZ rodil, da mi pove, kaj se dogaja z mano... Ker če bom čakala na ginekologinjo v zdravstvenem domu, bom prej že stara pa betežna user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.7.2009 19:45:52   
elanor
BabayKitty mogoče se ti more pa samo telo navadit na življenje brez tabletk...mogoče se more fajn spucat pol pa bo. Ker te netočne m in izcedki so pomojm znak prav za to.

neki se morm pa pohvalit jst - niti enga testa nism nrdila pred m user posted image uspelo se mi je zadržat... user posted image

no ko bo konc telem gremo pa v nove boje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.7.2009 20:34:35   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

a mogoče kera ve če so jutr dvojne ali trojne mercatorjeve pike?????

trojne user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.7.2009 21:10:52   
mladika
zdravo!

sa5i tudi meni lahka pošleš zs!!rada pomagam če le lahko.morm se pa pohvalit,da mamo pri mojmu v družini novega člana, ki je en tak mali sonček, pa cukrček, da se kar topim ob njemuser posted image tko da zdj sm še bolj trdno prepričana, da si midva tut želivauser posted image čim prej!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.7.2009 18:59:28   
BabyKitty
No pri meni je končno prišla user posted image , po eni strani razočarana po drugi vesela... tako kot ponavadi... spet me neizmerno boli in je izredno močna ampak papamo naklofenčke user posted image sem se pa naročila na kompletni ultrazvok:

Preventivni ultrazvok rodil za iskanje sprememb na maternici in jajčnikih.
  • Pred zanositvijo: določitev ovulacije, pregled oblike maternice (vsaka 10. ženska ima pregrado v maternici).
  • Preventivni ultrazvok, usmerjen na iskanje sprememb sluznice maternice: polipi, hiperplazije; spremembe v steni maternice: miomi in druge bule ter spremembe na jajčnikih, kot so ciste in ostalo.
  • Preventivni ultrazvok jajčnikov s pregledom ožilja.
Bom morala sicer plačati, ampak nekako mislim, da je bolje da me pregledajo in da vem, da z mano ni nič narobe, ko pa da se trudim še eno leto in sem vsak mesec živčna a bo ali ne bo user posted image potem bom pa ugotovila, da imam kakšno pregrado ali kakšno drugo s****. user posted image So bili pa že ob naročanju izjemno prijazni, tako da upam, da bo ql. Kot dan in noč z zdravstvenim domom, kjer bi prišla na vrsto samo za pregled čez 3 mesece.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.7.2009 20:21:38   
elanor
BabyKitty - Kolk te bo pa tole stalo? To bi mogli nudit brezplačno vsaki ženski, ko se odloči da hoče otroka!!! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.7.2009 21:14:31   
mladika
ojla!
Sej take preglede nudijo brezplačno vsaki ženski v zdravstvenem domu.Sam tak kot je napisala BabyKitty je treba dolg čakat da prideš na vrsto.Samo te preglede delajo pri ženskah, ki po 1 letu rednih(beri vsak drugi tretji dan)spolnih odnosov ne zanosijo.Potem pa delajo razne preiskave tako pri ženski kot pri moškem. Seveda,če pa sam želiš,pa če greš privat,ti pa nardijo vse kar hočeš pa kadar hočeš, sam da plačaš.Žal tko je!

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.7.2009 0:15:01   
BabyKitty
Sama sem se kot pravim odločila, da ne čakam vsaj 1 leto (tri mesece KT se ne šteje, potem eno leto mimo in da prideš na vrsto še nekaj mesecev...) živciranja in sekiranja, zakaj ne gre ipd... Plačala bom nekje od 50-90 EUR, odvisno kako si razlagajo cenik user posted image , sam ultrazvok naj bi bil 54 EUR, samo pregled pa 35... Ni nek ogromen denar, ni pa tako malo... Ampak sem se odločila da plačam in vem.

Žalostno je, da v tej državi če nimaš denarja lahko skoraj da crkneš... Hvala bogu, da si trenutno tole lahko privoščim, bo treba pa izpustiti razprodaje user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 16.7.2009 0:16:03 >

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.7.2009 14:00:33   
sa5i
BabyKitty, po mojem je čisto prav, da to raskiraš pa boš vsaj vedela kje si pa boš ziher, da je ok. To zn fajn pomiriti pa je super za psiho. Morda bi morala tudi jaz premisliti o čem podobnem user posted image

Kaj pa vem, je pa žalostno, da ima naše zdravstvo vse tako "pošlihtano".user posted image

In kaj počnete lepega v tej vročini? Se sončite kaj, komaj čakam plažo hmmmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.7.2009 17:54:43   
mladika
Sej je prav,da greš BabyKitty na ta pregled,da boš vsaj vedela pri čem si,še posebej,če že dolgo delata nauser posted image .
Je pa res,da sm jst neki ugotovila in sicer: tiste, ki načrtujemouser posted image ne zanosimo zlepa,tiste pa,ki niti ne pomislijo na to da bi imeleuser posted image jim pa rata v prvo al pa v drugo.ironično,sam mislm da resnično.ker od moje mami prijatlca je stara 37.let pa že dva otroka,v tretje je pa zdj noseča čist nenačrtovano.in poznam kar dosti takih primerov

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.7.2009 19:15:34   
malajka84
 mladika se čist strinjam...tistk k nočejo...zanosjo....tist k bi pa res radi pa ne....to je res ironija...poznam cel kup punc....k niso hotle otroka...no 4 od 5-ih ga majo!....tk da jst pa kolegica se pa trudmo že obe več k pol leta....pa še nobeni ratal...tk da....eh...vztrajat mormo punce!!vztrajat!!...enkrt more bit!!

BabyKitty mislim, da si se prav odločla...tud jst tuhtam na to...ker v našem zdravstvenem domu je.....eh kriza...tko da sem že razmišljala o tem pregledu....je pa res..to bi lahk vsaki ženski omogočl brezplačno...pa ne po enem letu...pač kadar sama želi!!

NO....držim pesti za vse nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
16.7.2009 23:51:34   
BabyKitty
mladika in BOSTINA glede nenačrtovanih nosečnosti sama mislim tako, da če user posted image brez zaščite je to kar načrtovana nosečnost... Bohve koliko časa so tako umikali in šteli plodne dneve ipd. samo vse vemo, da to ni zanesljivo in so pač zanosile, verjetno so plavalčki kar nekaj let plavali po njej preden je bilo to to user posted image sama si ne predstavljam, da ko še nisem bila pripravljena za otroka, da ne bi vsak dan vzela KT in bila ziher da ga ne bo... In enkrat v življenju, ko nisem bila zaščitena, sem čeprav ga je umaknil šla takoj naslednji dan po tisto tabletko za naslednje jutro... tako da... Res si ne predstavljam, da bi prakticirala kakorkoli drugače...

Glede pregleda pa... Bomo videli... poročam, če je bila teta zdravnica vredu user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?