Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 12:41:00
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Jst sm pa danes opazila rjavkast izcedek, tko, da očitno se M napoveduje...Malo razočarana...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 12:53:47
|
|
|
|
BabyKitty
|
Dokler se ne ulije ne obupaj! držim pesti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:03:49
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Itak rjavi izcedek pomeni M...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:11:40
|
|
|
|
BabyKitty
|
Ni res... Ti kar naj povejo nosečke, da se kdaj rjavi izcedek pojavi takrat v času ko naj bi imele M... Tako da ni še vse izgubljeno...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:13:22
|
|
|
|
IsabellaLana
|
BabyKitty hvala za spodbudo...Sam pričakovala sem jo šele drug teden...oziroma je nisem pričakovala. Mah, sm kr neki zmedena...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:15:02
|
|
|
|
BabyKitty
|
No še en razlog več, da bi to morda lahko bilo to... Držim pesti! Ne obupaj do zadnjega Lahko bi bila vgnezditvena, ki je lahko tudi rjavkasta... Baje :D tako pravijo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:25:23
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Ni res... Ti kar naj povejo nosečke, da se kdaj rjavi izcedek pojavi takrat v času ko naj bi imele M... Tako da ni še vse izgubljeno... to je pa čisto res... jaz sem tudi mela rjav izcedek pred nepričakovano M in nes M sem zagledala +!! tako da držim pesti da tudi ti zagledaš !!! dokler se ne ulije ne obupaj!! držim pesti da bo drugi teden +!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:26:08
|
|
|
|
IsabellaLana
|
Evo, zdj sm pa že boljše volje....k sta mi dve tole tkole napisale...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 13:28:34
|
|
|
|
BabyKitty
|
držimo pesti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 16:27:34
|
|
|
|
lucy86
|
hojla babike uuuu....snoopyka in donna čestitke za vajini srčici...zj počasi bom pa že jest na vrsti . mene je pa strah, fejst... IsabellaLana naj te še js mal potolažim da je blo pri meni isto.teden dni pred pričakovano rjav izcedek- en dan, naslednji teden pa plusek in zj bom že počasi opdeketala v p... tak da držim pestke tinncyka za NS papa zj grem pa počivat da nebojo nogice preveč zatečene
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.7.2009 17:57:57
|
|
|
|
donna22
|
lucy86, vem kak ti je ... Tudi jaz sem bila vsa prestrašena , ampak se je dobro izteklo Drugače pa je bla danes tu patronažna - Zala se je v 3h dneh zredila za celih 140 g Rekla je, da je v tem obdobju zelo dobro že 20 g na dan, moja princeska pa jih dobiva dobrih 40 na dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.7.2009 13:06:33
|
|
|
|
lucy86
|
donna22 sej vem da bo...mora bit,če je toliko žensk na svetu spravlo otročkr na svet bom še jaz, a ne? kak je lepo slišat da vse steče kot mora z novorojenčkom še bolj je pa fajn ko se vse več mladih odloča za otročke,a ne? bravo za nas in kaj počnete ob takem lepem vremenu punce?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.7.2009 13:21:05
|
|
|
|
BabyKitty
|
Odpravljamo se na savinjski konec drugače pa punce, nisem hotela prej povedat... ampak me bo vsak čas pobral... mislim, da me je dočakala vgenzditvena krvavitev... O sem imela pomoje pozno torej 2.7. (sem si zmerila BT tisti dan ko me špikalo zjutraj je bilo 36,3 naslednji dan 36,9, merila pa sem si bolj zato, da sem vedela kdaj približno lako pričakujem M, ker je prejšnjič tako zamujalo), v četrtek zvečer pa sem se obrisala in zagledali nekaj rjavih kapljic, se mi je zdelo čudno, da bi bila že M (večer pred M imam ponavadi malo izcedka), potem včeraj še nekaj kapljic, danes pa skoraj nič, s tem da je moja BT še vedno 37,0, torej rjavi izcedek 7 dni po O... hmmmm kaj pravite a bo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.7.2009 13:31:22
|
|
|
|
Pikica5
|
Isabeaux ne nič ne mažem, zdaj sem že malo več ko tri mesece po operaciji in že dober zgleda (samo rdeča malo bolj debela črta) . BabyKitty to bi se pa znalo kaj dogajat v tvojem bušiju. Ene majo rjavi izcedek pri vgnezditvi jajčeca, pri meni so rjavi izcedki bili samo slabo prvič splav, drugič pa porod. Jaz ne smem imet nič. Držim pesti, da ti čez nekaj dni pokaže močen plusek Meni je pa tako čudno včeraj ali pa vsaj danes morem dobit pa je ni in ni, nikdar mi ne zamuja (vedno pride prej), samo upam lahko, da nismo kaj uštimali A katera ve če bi lahko bili kaj narobe, če zanosiš hitro po najprej CR potem pa še operaciji po istem rezu?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.7.2009 13:39:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
Bomo videli... Se trudim ne preveč upat.. ampak sej veste kako je to
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.7.2009 14:08:59
|
|
|
|
elanor
|
BabyKitty, mogoče je pa to to!! Držim peste da je bla res vgnezditvena!! Pikica5, ti pa probej kakšen testek naredit, da boš vedla pri čm si in se ne boš žiwcirala... Mogoče ti pa m zaostaja zarad kakšnih drugih razlogov...meni se je to poleti velikokrat zgodilo, ni je blo kr po dva meseca-kot da bi vedela da je nočem met na morju Drugače pri meni ni še nič novega...m ne pričeujem v ponedeljek, znakcov ni še nobenih. Upam da je to dober znak, ker ponavadi med pred m začnejo prsa bolet, pa špikat in take reči, zdaj a nič... O, da bi bil naslednji teden teden črtic..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 14:11:33
|
|
|
|
BabyKitty
|
Heh punce nč ne bo s pomoje... se mi zdi da bo kr tetka pršla pustimo se presenetiti...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 17:58:54
|
|
|
|
Snoopyka
|
hvala vsem za čestitke naj povem da je moja pikica se rodila z 3732g in 52cm, glavico je imela 32 tk da so me mogli rezat in nakonc šivat zdej pa sedim na balončku za plavanje no tk na hitr se javim...domov sm pa prišla danes. evo mojo pupiko. več fotk si lahk ogledtae na fb (kmalu) lp
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 21:05:42
|
|
|
|
katika7
|
Zdravo! jz bi tud bla ful mamica ampak šele čez kako leto:)zaenkrat še to ni možno.Mam pa en problem...menstruacije nimam od 8.maja. Dejstvo je da lani celo leto nisem mela rednih menstruacij,imela sem jih 2x na mesec itd Zdej pa kr naenkrat nič.Vmes sem valda nardila test ampak je bil negativen,ampak menstruacije še vedno ni.V torek sm naročena ginekologu in bom vidla kako pa kaj.Če bo kej bom valda obdržala,ker mam super fanta in si oba želima,res pa je da me panika mal grabi.Najverjetneje so pa to samo hormoni...napihnjena sem,prsi mam mal večje ampak ne bolijo,zadne tri mesce se mi razpoloženje noro hitr spreminja,bol sm čustvena kot ponavadi in vsak dan visim na bibaleze.si,kar je čudn ker nikol nism bla mahnjena na otroke.....uglavnem,naj me kira potolaži,ker se mi bo do torka zmešal:(
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 21:26:17
|
|
|
|
BabyKitty
|
Hehe, vem kako je to ko enkrat zaslutiš ali pa samo utemeljeno pomisliš , da si noseča, potem te pa matrajo dvomi... Sama sem se ravno zaradi tega dogodka odločila, da hočem imeti pikico TAKOJ in ne bom čakala na "idealne razmere", torej končan fax, neskončno dobra služba ipd. Ampak dejstvo je, da če je test- je 99% možnosti, da nisi noseča (vsaj gotovo ne v tistem trnutku) ampak, da se dejansko hormoni igrajo s tabo. Ginekologinja te bo pregledala in ti najverjetneje dala kakšne tablete za sprožitev menstruacije. Glede "znakov" je pa tko, da jih mamo vse, ki čakamo vsak mesec pa še vedno ni bilo ... Ampak se mi zdi, da boš kar ostala na naši temi in se borila za
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 21:52:15
|
|
|
|
katika7
|
ej hvala ti:))))si me pomirila:)rada bi bla mamica čez kako leto,bom pa sigurno prišla na ta forum,ker ste tle gor same super punce;)če pa sm noseča pa se beremo v torek haha:))))papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.7.2009 22:54:09
|
|
|
|
BabyKitty
|
rada bi bla mamica čez kako leto No če sedaj začneš delati na boš lih čez eno leto mamica (recimo da ti v 3. krogu uspe )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.7.2009 15:39:36
|
|
|
|
sa5i
|
hEJJ punce kako ste kaj?? Se vam po dolgem času mičkeno oglasim.... moji sta spalvali po vodi. Nevem kako je možno, da je bila tudi druga črtica potem pa čez 3 dni samo ena in potem . Tako, da sedaj čakamo, da mine in potem drugi krog. Saj bo.... Babykitty kako kaže pri tebi?? Snoopyka, lepi pupo maš No v glavnem pridno se trudite, obilo uspeha pa pišite kaj, da bom imela kaj brati
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.7.2009 18:08:39
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pri meni hmmm :) BT je še vedno visoka... Izcedka skoraj ni več (bile so 2 kapljici zjutraj)... Tako da pojma nimam, ravno razmišljam a se sprehodim do DM-a po test ali še malo počakam kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.7.2009 19:12:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
Sem kupla test bil je - heh, kaj čmo... novim zmagam nasproti
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?