Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:23:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest. Dober tek, Persida! Kako si??? Verjetno je zmatrana, če sem danes jaz tudi, pa imam samo enega. Ja, sam ti to vsak dan poveš tule gor, ona se pa tak redko oglaša, da jo je treba vprašat. A tak jamram? Bom nehala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:23:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj pa eno resno vprašanje: Tiste, ki že dajete GH, ali vaši še potiskajo jeziček ven? Lija samo takrat ko več noče. Drugače pa ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tak jamram? Bom nehala. da se neboš spozabla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:24:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - nekoč ,nekje bo boljše .Rabim masera to bi blo v prvi vrsti ,ker imam vse sklepe zaribane ,ko se 1000 krat vstanem in vsedem . Verjamem, da bo! Kaj punce bi se lahko zmenile, pa Persidi s skupnimi močmi enega masera zrihtale. Si ga res zasluži.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:25:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - pa kaj nebi vi mogli domače naloge delat ,če te tako dolgo ni bilo .Da more revež ravno na kavču spat ko čaka na mlado sočno mamico .Joj cajta mate ko d*eka ,pa ga ne izkoristite.Fuj te bodi......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:25:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdaj pa eno resno vprašanje: Tiste, ki že dajete GH, ali vaši še potiskajo jeziček ven? Lija samo takrat ko več noče. Drugače pa ne. Enako, drugače lepo odpira usteca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:26:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - pa kaj nebi vi mogli domače naloge delat ,če te tako dolgo ni bilo .Da more revež ravno na kavču spat ko čaka na mlado sočno mamico .Joj cajta mate ko d*eka ,pa ga ne izkoristite.Fuj te bodi...... Opa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:26:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - pa kaj nebi vi mogli domače naloge delat ,če te tako dolgo ni bilo .Da more revež ravno na kavču spat ko čaka na mlado sočno mamico .Joj cajta mate ko d*eka ,pa ga ne izkoristite.Fuj te bodi...... JAZ TE IMAM TUDI RADAAAAA in veš kako FEJST!!! DOMAČE naloge se delajo takoj po šoli, zdaj pa so počitnice..tud pri meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:27:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - kak lahko sploh to vprašaš Berem in glasujem to je moj hobi po novem ,če glih cajta in moči zmanjkuje samo na tekočem pa moram bit al kak
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:27:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - pa kaj nebi vi mogli domače naloge delat ,če te tako dolgo ni bilo .Da more revež ravno na kavču spat ko čaka na mlado sočno mamico .Joj cajta mate ko d*eka ,pa ga ne izkoristite.Fuj te bodi...... JAZ TE IMAM TUDI RADAAAAA in veš kako FEJST!!! DOMAČE naloge se delajo takoj po šoli, zdaj pa so počitnice..tud pri meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:28:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Potem kupi tudi tisti slinček za oblečt. Ali pa jo nago hrani. Meni je tud vedno blo žal teh flekov... Ker sem vedla, da bomo imeli še kakega . No zdej ga ne bomo meli več, tak da mi bo bolj vseeno. P.S. Pozdravi tvojega. pozdravlja nazaj. Se je že zbudil,ko omenim da ga kakšna fajn punca pozdravlja Pol pa že ni tak hudo bolan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:28:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tak jamram? Bom nehala. Ne nehat. Veš kok velik folka bere to.Če bomo še me nehale, ne bo več kaj za brat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:29:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - nekoč ,nekje bo boljše .Rabim masera to bi blo v prvi vrsti ,ker imam vse sklepe zaribane ,ko se 1000 krat vstanem in vsedem . Verjamem, da bo! Kaj punce bi se lahko zmenile, pa Persidi s skupnimi močmi enega masera zrihtale. Si ga res zasluži. ja lahko ja. Jaz pa ji bom tačas tamala pazla v zameno da pol dobim masera še jaz
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.7.2009 22:30:20 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:30:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Potem kupi tudi tisti slinček za oblečt. Ali pa jo nago hrani. Meni je tud vedno blo žal teh flekov... Ker sem vedla, da bomo imeli še kakega . No zdej ga ne bomo meli več, tak da mi bo bolj vseeno. P.S. Pozdravi tvojega. pozdravlja nazaj. Se je že zbudil,ko omenim da ga kakšna fajn punca pozdravlja Pol pa že ni tak hudo bolan! Kaj nebo bolan ,če ma težo med nogami ona ,pa še kar za kompom.Menda ma že vse obžuljeno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:30:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - nekoč ,nekje bo boljše .Rabim masera to bi blo v prvi vrsti ,ker imam vse sklepe zaribane ,ko se 1000 krat vstanem in vsedem . Verjamem, da bo! Kaj punce bi se lahko zmenile, pa Persidi s skupnimi močmi enega masera zrihtale. Si ga res zasluži. ja lahko ja. Jaz pa ji bom tačas male pazla v zameno da ol dobim masera še jaz Jaz ti bom pa pomagala. S Za masažo, seveda-.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:30:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Potem kupi tudi tisti slinček za oblečt. Ali pa jo nago hrani. Meni je tud vedno blo žal teh flekov... Ker sem vedla, da bomo imeli še kakega . No zdej ga ne bomo meli več, tak da mi bo bolj vseeno. P.S. Pozdravi tvojega. pozdravlja nazaj. Se je že zbudil,ko omenim da ga kakšna fajn punca pozdravlja Pol pa že ni tak hudo bolan! Kaj nebo bolan ,če ma težo med nogami ona ,pa še kar za kompom.Menda ma že vse obžuljeno. pa kaj ti NORE GOBE večerjaš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj nebo bolan ,če ma težo med nogami ona ,pa še kar za kompom.Menda ma že vse obžuljeno. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tasa!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:31:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz ti bom pa pomagala. S Za masažo, seveda-. gre ven. Se bova že zmenili..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:32:10
|
|
|
|
tasa_m
|
PERSIDA kak te veš da ma težo med nogami? Kaj si kaj preveč po Mb. skakala ko je tvoj na furi bil??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:32:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem vam prej povedala, da sem danes mojemu pikecu dala kašico "za lahko noč in mirno spanje"? Pa, da je je pojedel rekordno veliko? Pa ja...sedaj pa bediiiiiii!!!! Pa se mi smeji iz posteljice, pa se prevrača na trebušček. Tota hrana je sama natega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:34:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem vam prej povedala, da sem danes mojemu pikecu dala kašico "za lahko noč in mirno spanje"? Pa, da je je pojedel rekordno veliko? Pa ja...sedaj pa bediiiiiii!!!! Pa se mi smeji iz posteljice, pa se prevrača na trebušček. Tota hrana je sama natega. Si povedala, ja. Poleg jamranja se še ponavljaš! Daj mu še!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:34:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
pa kaj ti NORE GOBE večerjaš?? tasi - hormoni so mi popi*dli ko to vidim kaj se dogaja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:36:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - malo vina drugič malo noter vli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:36:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem vam prej povedala, da sem danes mojemu pikecu dala kašico "za lahko noč in mirno spanje"? Pa, da je je pojedel rekordno veliko? Pa ja...sedaj pa bediiiiiii!!!! Pa se mi smeji iz posteljice, pa se prevrača na trebušček. Tota hrana je sama natega. Si povedala, ja. Poleg jamranja se še ponavljaš! Daj mu še! Sem že!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:37:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
traminca ko je sladek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?