Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:51:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem tud tu... kako si? Super. Sem šla zdej ven polkne zapret in je tako zadušljivo vroče! Notri imamo kar klimo prižgano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:52:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 No, smo že tri. Sedaj sem okej, ko se je stanovanje malo ohladilo, ker se mi je danes skoraj zmešalo. Valentin pa je bil še kar priden danes, je imel oblečeno majčko na naramnice (beri brez rokavov) pa tiste "seksi" zelooo kratke hlačke, ko ima cele bedrce zunaj. Pa mu je bilo očitno super, ker je lepo papal, se smejčkal, celo pela in plesala sva. Pa ti? Kako si? Je kar težko sedaj, ko si se vrnila z morja v "staro" življenje, ne? Mene te spremembe kar s tira spravijo...tam vse tak ležerno doma pa vse tak bedno. Lija tud danes bila enako oblečena. Ampak sma ugotovila da lija ful švica in je cela mokra. Pol pa tak joče, jo tud po 3krat kopam na dan, da jo malo ohladim. Joj,res je vse bedno ja.. bi šla kr nazaj. Lolita23.. jaz dojim na polno (čez dan na vsake 2-m urce, ponoči vzdrži pa 7ur) pa ji vseeno dodam GH. Saj P. me je sam vprašala, če se še dojima, nič ni vpr. če kaj dodajama tak da.. jaz nimam nič z njo Sej jaz tudi skoz lažem svoji, da tjaša ne pije čaja, ker kao po njenem naj ne bi, sam halo malo ga pije, pa kaj Ti povem, da to staro življenje je beda sam perem pa pucam, danes sem oprala 4 stroj cot iz poč., 3 zlikala, pa še kuhinjo spucala, pa če pogledam je še kar vse v razsulu Da ne rečem, kak se mi nič ne da
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:55:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pikec tudi. Revček. To pa ma po atiju. Onadva skupaj,...to sta oba gnila. pr nam je čist enako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:56:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pikec tudi. Revček. To pa ma po atiju. Onadva skupaj,...to sta oba gnila. pr nam je čist enako. Oooo, si že nazaj, vsa sveža in dišeča...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej jaz tudi skoz lažem svoji, da tjaša ne pije čaja, ker kao po njenem naj ne bi, sam halo malo ga pije, pa kaj Ti povem, da to staro življenje je beda sam perem pa pucam, danes sem oprala 4 stroj cot iz poč., 3 zlikala, pa še kuhinjo spucala, pa če pogledam je še kar vse v razsulu Da ne rečem, kak se mi nič ne da pr men je enako čez celo leto, da se mi ne da ne samo ko iz počitnic pridem. Jaz sem včeraj takoj oprala en stroj belega, pa sem ugotovila, da bom morala drug odstranjevalec madežev nabavit, ker mi z Arielom ne gre dol GH. Očitno bom mogla Vanish kupit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:58:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, si že nazaj, vsa sveža in dišeča... kak je pasalo. Ma saj če bi se brila bi dlje čakalo, pa si bom noge raje jutri..zdaj še samo ak prijetno pikam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:58:56
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, vanish ni nič boljši... Kupi rumeni Meglio. Imajo ga v vseh mercatorjih, sparih... Meni je z njim še največ šlo dol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 21:59:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, si že nazaj, vsa sveža in dišeča... kak je pasalo. Ma saj če bi se brila bi dlje čakalo, pa si bom noge raje jutri..zdaj še samo ak prijetno pikam Je tvoj doma?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:03:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, vanish ni nič boljši... Kupi rumeni Meglio. Imajo ga v vseh mercatorjih, sparih... Meni je z njim še največ šlo dol. Hvala..ker meni tudi delajo madeži probleme po novem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:07:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, si že nazaj, vsa sveža in dišeča... kak je pasalo. Ma saj če bi se brila bi dlje čakalo, pa si bom noge raje jutri..zdaj še samo ak prijetno pikam Je tvoj doma? je ja..spi na kauče, ker je od dolgega časa, ko naju z Lijo ni bilo revček zbolel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:08:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, vanish ni nič boljši... Kupi rumeni Meglio. Imajo ga v vseh mercatorjih, sparih... Meni je z njim še največ šlo dol. bomo nabavili. Hvala lepa! Pa do zdaj mi je stalno vse šlo z Arielom dol, zdaj pa ni šans. Pa na novih majčkah ko pa sta z babi jedli kot .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:09:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, vanish ni nič boljši... Kupi rumeni Meglio. Imajo ga v vseh mercatorjih, sparih... Meni je z njim še največ šlo dol. Hvala..ker meni tudi delajo madeži probleme po novem. Haha, kmalu se bom spet pridužla. Danes sem ji dala malo banane za cuzat. Je tak vlekla ko nora. Pa mislim, da ji bom kmalu dala redek jabolčni kompot za pit. Ker vem, da je žejna. V bistvu se je danes cel dan dojila, ker ni jedla veliko. Samo pila je. Šele zvečer je pojedla malo AM, pa še to bolj bogo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:09:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:10:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest. DOBER TEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:11:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, vanish ni nič boljši... Kupi rumeni Meglio. Imajo ga v vseh mercatorjih, sparih... Meni je z njim še največ šlo dol. bomo nabavili. Hvala lepa! Pa do zdaj mi je stalno vse šlo z Arielom dol, zdaj pa ni šans. Pa na novih majčkah ko pa sta z babi jedli kot . Potem kupi tudi tisti slinček za oblečt. Ali pa jo nago hrani. Meni je tud vedno blo žal teh flekov... Ker sem vedla, da bomo imeli še kakega . No zdej ga ne bomo meli več, tak da mi bo bolj vseeno. P.S. Pozdravi tvojega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:11:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Hvalaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:11:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest. Dober tek, Persida! Kako si???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:14:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ma ide ,pestro vsaki dan.Nekdo mi uro naprej tišči vsaki dan. Pri nas ,pa ni nekaj zanimiva gh tak ,da še mami kar naprej veselo meša flaški .Čakam na boljše čase .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:14:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest. Dober tek, Persida! Kako si??? Verjetno je zmatrana, če sem danes jaz tudi, pa imam samo enega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:16:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer. Ne me čudno gledat vas berem in se zraven bašem ker imam edino sedaj čas v miru kaj pojest. Dober tek, Persida! Kako si??? Verjetno je zmatrana, če sem danes jaz tudi, pa imam samo enega. Ja, sam ti to vsak dan poveš tule gor, ona se pa tak redko oglaša, da jo je treba vprašat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:16:49
|
|
|
|
Najaa
|
Zdaj pa eno resno vprašanje: Tiste, ki že dajete GH, ali vaši še potiskajo jeziček ven?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:17:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - nekoč ,nekje bo boljše .Rabim masera to bi blo v prvi vrsti ,ker imam vse sklepe zaribane ,ko se 1000 krat vstanem in vsedem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:21:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - daj ji žličko na jeziček.Tomaž ga skoz veselo kaže ,anže pa lepo je na žličko samo kaj ko mu samo sladko paše-banana .Samo je dobil po rokici neki izpuščaj take neke vodene pikice pa so se širle pa je to že skoraj mesec dni kar je jedel banano pa ne zgine tak da bom mogla verjetno do p.Ni rečeno da je od banane samo ne bom reskirala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:21:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Potem kupi tudi tisti slinček za oblečt. Ali pa jo nago hrani. Meni je tud vedno blo žal teh flekov... Ker sem vedla, da bomo imeli še kakega . No zdej ga ne bomo meli več, tak da mi bo bolj vseeno. P.S. Pozdravi tvojega. pozdravlja nazaj. Se je že zbudil,ko omenim da ga kakšna fajn punca pozdravlja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 16.7.2009 22:23:04
|
|
|
|
tasa_m
|
ej super mami Persida, ti glasuješ kaj za naše marčevke na maminajdi.si??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?