|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
16.7.2009 12:46:42   
tanci29
no evo se je že zbudila...spala je celih 50 min....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.7.2009 12:47:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

o kok je pridkana tvoja hana...moja spi zdele pol bo pa mogoče še enkrat okol šestih za ene 20 min in to je to

prid k men na obisk...sem našla pred sosednjim blokom...ajde greva na pijačko
sej preveč jo ne smem hvalit,ker se mi lahko v trenutku vse sfižiuser posted image
bi prišla pa dopoldne nisem mobilna,ker ima mož avto.....me je pa glihkar klical da je fertik in da je na poti domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.7.2009 12:49:55   
witto
Dečve kako ste kaj? Se kaj hladite? Jas sem šla z Matijo ven že zelo zgodaj, in ko sva se ob 11 vrnila, je bilo že 30cuser posted image ,vsa zaripla sem porivala voziček v klanec, in zraven sem si mislila,kaj mi je to bila treba. Bi raje doma ostala. Ma je mimo. Tašča se je tudi zjutraj odpravila na pokopališče,in se vrnila prekuhanauser posted image , in ko je vstopala skozi vrata,je tudi ona sikala čez zobe :" hudiča,kaj mi je to bilo potrebno, sej me bo še kje v jarek vrglo" No,ja.... Katjuša,a si našla poročni prstan,morda je pa to res znak, da se z tvojim še enkrat poročita.Rade volje sodelujem pri pripravah na dekliščinouser posted image user posted image user posted image .
Tanci,povej mi po kateri poti si pa hodila, da si našla 90euser posted image . Ko so bili še tolarji,sem enkrat pred eno trafiko,našla 10.000sit.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.7.2009 12:53:14   
witto
Eva,Ambrož in Petrauser posted image user posted image user posted image za obmesečnico

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.7.2009 12:54:16   
tanci29
witto-tukaj okoli našega bloka sem hodila in čisto ponesreči naletim na eurčke

no zdej pa moram it ker je že orgn vik in krik...se je do zdajle lepo pogovarjala sama s sabouser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.7.2009 12:55:48   
Katjusa
mi smo mel obisk soseda prišla s pupo (4 leta) sta se s florjanom igrala, jeseni bosta skupaj v vrtcu.....

šibam mi bebefon neki ropoče verjetno florjan ropoče benjamin pa spi.....

aja ritem pomeni vsak dan ob isti uri jest... spat ne vsak dan drugače in na 3 ure ampak vsak da iste ure se držat.... mi jemo med 8 in 9 zjutraj in potem okol pol 12 in ob 15 in ob 18 in 21 in spat....
če se zbudi ob 7 dobi samo vodo do vsak 8 ure zjutraj pa še pol potegnem za kake 15 min.....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.7.2009 12:56:00   
Urša08
ojla

no mi smo že doma. Smo šli do ene kolegice in smo bli na vrtu, tamali so se igrali medve pa čvekale. Zdej pa kuham kosilo, Žiga spi, Nejc spet štajkauser posted image

sedaj grem pa prebrat kaj ste napisale

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.7.2009 12:58:35   
Katjusa
90€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sem enkrat na bankomatu našla 20 000 sit je en dvignu pa ni vzel....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.7.2009 13:00:49   
witto
Tanci,pa hitro na eno tortico ali ledeno kavico za osvežitevuser posted image user posted image user posted image . Kosilo se mi peče v pečici,mali je v mižulah,grem jas malo peglatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.7.2009 13:07:46   
Urša08
no da mal pokomentiram sej vsega še nisem prebrala

Rebeka welcome home, pa da Urošu vročina pade user posted image

Katjuša si našla prstan? aha pa še od včeraj odgovor glede Nejca in vode. Nejc je nor na vodo v tem pomenu, da bi non stop kej zalival, se igral z njo, kamenčke metal,... kar se pa kopanja tiče pa ne. Zadnje čase mamo za tuširanje oz. kopanje probleme, v morju ni šans samo po nizki vodici pa v čolnčku, takole je.

Mlea, barbarags mogoče je le faza , da mate žure ponoči. Upam da se uspata naspati.

grem naprej bratuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.7.2009 13:14:19   
Balonchy
TARJA - VSE NAJ NAJ!!!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.7.2009 13:15:57   
Balonchy
Babe moje...
Mi odhajamo na Krk... Mejte se, hitite čvekat in držite pesti, da bo Matičkova alergija odjahala v daljne kraje!!! user posted image

Čaooooooooooooo...

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.7.2009 13:16:16   
Urša08
Ajvy super da mate tak ritem ampak vsem mamicam ne rata. Midva z Žigom pri hranjenju nimava ritma čeprav sem se tokrat res trudila in sedaj pač je oz. pije po potrebiuser posted image . Sem se tudi od začetka držala večerne rutine in ta je pa ratala tako da mamo vsak večer med 7 in 8 kopanje (ne ravno vsak dan) in hranjenje, potem sledi obvezno pol urno crklanje in potem ga dam spat (med 8 in 8.30). Ponoči jeva 1 * ali 2* pač po potrebi. Mislim da je potem ko ima otroček obroke goste hrane veliko lažje imeti nek ritem kot pa sedaj pri dojenju. Če jokca mu moram ponuditi saj je lahko žejen in v tej vročini pač bolj pogosto je oz. pije. Samo moje mnenje.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.7.2009 13:16:41   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

barbara-zakaj ti mlečne kašice niso gosta hrana....sej to bo mela tudi potem za večerjo ali zajtrk...jest ji za večerjo nardim riževo kašico tako fajn gosto na žlico...zame je to čist ta prava večerja ki jo bo mela kar nekaj časa...no ne skos isto ampak pač mlečno večerjo...ma sem zabluzila

kar se vzgoje tiče...ja faze so in tudi otroci so si zelo različni, samo če pogledam moja dva sta kot noč in dan...erik je hotu bit skos na tleh pa čisto sam se je zamotil, cartanja sploh nikoli ni maral, še zdaj ne...mala pa čist kontra če ni na rokah je že vik in krik...kar se uspavanja tiče pa trkam da bo tako kot je zdej zvečer po kopanju podoj pol pa postla in zaspi...sam ne bom preveč govorila ker sem se tuki hvalila kako lepo je in pol takoj naslednji obrok je že ritala ven iz ležalnička in ni hotla papcat...učeri sem jo mogla držat u naročju da je pojedla večerjo...

Glede tistga zgori napisanga se strinjam. Pać mlečna večerja, tud jst nardim tok gosto da je za na žlico. In se mi ne zdi nč narobe s tem. Bolš spimo in to je čist prov.
Tanci, kar se pa tiče tega da se ni hotla v ležalniku najest... Verejtn je bla že preveč zmatrana al pa lačna. Se je tud nam že zgodl, pa se zarad enkrat ne sekiram. Sta pa moji isti k tvoja. Nelči je bla k Erik, Kristi pa k Hana. Je.bat ga, otroc so različni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.7.2009 13:16:42   
Urša08
balonchy uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.7.2009 13:21:09   
birdy
Voda, tud pr nas mal problem. Ni blema za morje al pa bazen, gre brez problema. Tud v banji se lohk kopa ampak če je en z njo v banji. Tuširanje in umivanje las je pa katastrofa. Pa šele neki časa to, prej je vse mela rada.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.7.2009 13:22:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Babe moje...
Mi odhajamo na Krk... Mejte se, hitite čvekat in držite pesti, da bo Matičkova alergija odjahala v daljne kraje!!! user posted image

Čaooooooooooooo...

user posted image

Fajn se mejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa mislte na nas k se kopamo sam v švicu, nč v morjuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.7.2009 13:23:57   
Urša08
tanci jaz pa mislim da se je prejšnji teden Hana malce scrklala in mate ta teden pestro. Ko smo mi prišli z morja je bilo tud pestro, seveda je bil na morju skoz neki po rokah pa crklali na 1001 način in se mi je v ponedeljek k je šel moj v službo kar fuzlal isto kot ti pišeš ampak sedaj je spet priden moj pikec, se lepo sam zamoti na igralni, pa v ležalniku, ... nisi pogorela pri vzgoji samo niso vsi otroci isti .  Sprosti se , se malce poigrej z njo pa bo tudi Hana bolj zadovolna boš vidla. user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.7.2009 13:24:06   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa, Ajvy- hvala bom probala še bolj, čeprav imamo red. Vem kdaj bo lačna, točno kdaj bo šla dopoldne spat, tudi Gh v času kosila je nekak na uro, potem zopet počitek....Zvečer je edin štala, ker je treba Vita vzpodbujat za jest. Una pa hoče spet neki po svoje. Pa še sama sem za vse.....user posted image

ma dej, sej imamo otroke, ne pa robote. ce imas ze zdaj red, potem to ni to. pac, jo mogoce zobki matrajo ali pa ji je vroce. pomembno je, da se ti nehas sekirat zaradi tega, ker je potem se vito zoprn, pol ste pa kmal v zacaranem krogu. kaj pa onasis dela zvecer?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.7.2009 13:31:30   
piskot
mah, mlea sem zdaj prebrala, da ga ni doma takrat. nc, no tako tebi kot tanci in barbari zelim user posted image user posted image user posted image . Se par mesecev, pa bo.

Nasa je tud skoz po rokah. Vcasih mi jo celo rata dat v vozicek, drugace je v pouchu, pa se nosi. Spi cez dan vcasih uro in pol, sicer pa po 20 minut ene 3×. Ponoci se zbuja veliko. Kaksen dan pa samo 1×. Jaz sem se pri Martinu zaradi spanja toliko presekirala, da sem se zdaj odlocila da se ne bom vec. Smo pa pri prvem rekli, ce bo en naj bo pa razvajen, zdaj pa pravimo, ce je bil prvi bo pa se ta

hm, prejle mi je makaron padel na njeno glavo, tudi jem z njo v narocju. mrzlo, da je ne opece user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.7.2009 13:31:44   
Urša08
tanci glede spanja je pa tko da je tvoja Hana taka kot moj Nejc, on je spal na dan 1 -2 uri , pa do enega leta sem ga ful prenosila - ja je kengurujček zakon user posted image user posted image user posted image ampak po enem letu pa kot bi odrezal, sploh nisem vedla da ga mamuser posted image Tako, da sedaj Žigca rade volje crklam ker gre ta obdobje ko lahko svoje štručke malce crklamo in občudujemo prehitro mimo. Pa kaj če zarad tega ni vse tipi topi, tist lahko počaka naši otročki pa hitro rastejo in je škoda zamuditi cartanje z njimiuser posted image Je pa res, da jaz nisem ena ful redoljubna pa špartanska mama user posted image

Piskot lepo si napisala user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.7.2009 13:31:52   
BarbaraGS
evo se enkrat vprasanja:

1. a katera ve kje se dobi stelen ribeželn?

2. a vse daste spat od8-9h?

3. cajcki ali voda ali dojka za zejo? kateri cajcki in kolko casa imate istega v flaski?

Katjusa ja bi bilo super, pa mi ne rata imet taksnega ritma po uri. Vse je odvisno kak ona spi ponoci. Ce se zbudi ob 6h, 7h, 8h... Vse je odvisno od tega. Budit je pa nimam srca, ker ima slab spanec in ne spi 12h tako kot tvoj cez noc. Torej se vse prestavi glede na zbujanje. Potem pa je tocna ko urca in si uravnava ritem na 3 urce.
Sej ne vem kaj je boljse...al sledit njenemu ritmu in ji pustit to sigurnost ali ji vsilit nek moj ritem... Pa se dojenje je zdaj v vrocini cist zmesano, ko enkrat noce jest, pol se sam odzeja... kriza.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.7.2009 13:37:43   
črticaa
majchy jz našmu skuham kompot,..dons sm dala not poleg jabolk še nektarino,..in poj kompot spije,..sadje pa spasiram pa poje,..če pa noče jest mu pa mal piškota še not napeštam pa je čist zadovolen

barbara mi mamo od fructala pa od bebevite sokove,...pa mu nalijem celo flašo poj jo dam pa nekam na hladno (sam ne u hladilnik) poj pa najprej jz probam če je še ok,......sj notr se ne pokvar,..sam če greš na sprehod je bl tko tko
sj dojenje je kul tud za žejo sam moja sekica je mela zarad tega poj probleme ker mala ni hotla pit iz flaške in je premalkrat lulala in je prov smrdel ker je mela preveč skoncentriran urin

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.7.2009 13:39:10   
črticaa
ej katjuša a ga maš ti u bazenu u plenički,......kz ga u tavelkmu mam,..u tamaumu k je pa sam njegov k gre not 10 l vode je pa brezuser posted image user posted image

aja smo se prej namakal,..zj je pa omagaluser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.7.2009 13:40:32   
Urša08
barbarags

za ribežan ne vem
ja jaz ga dajem spat takrat, da imam še kaj od večera user posted image

za žejo mu dojko ponudim

Barbarags joj ne jo budit, naj zjutraj spi kokr ji paše. Moj tudi ne spi 12 ur v kosu, zjutraj se zbuja med 6 in 7 tako da spi 10 ur pa vmes se dojiva 1 * do 2*.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?