Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Sayuri sem pozabila zadnjič pohvalit tvoje slikice in tvoja dva cukra Zelo lepo pikica welcome home Lepo da ste uživali. A si prejela copatke? TIJA BRAVO smrka bo kmalu prispela domov ... če ni že. Smrkaaaaa... Upam, da ste lepo potovali. No pa kar takoj vprašanje kdaj spet prideš? Bomo kako kurišče zakuril pa kej tadrgačnga nardil Res drugič upam, da gre tud jest z vami na pizzo. Kdaj gremo na kako kavico? Zdej pa nisem bla že tolk časa, mi je res prav dolgčas. Zdej pa še hitri tuš in spat.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, slike sem obdelala.. Kako ste kaj? Nič se kaj dosti ne oglašate tukaj gor. Al bo kaj kofeta al ne? Zdaj je še MALO časa.. čisto malo. Bi vas spet malo videla..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica kako ste cartkani Spet tako lepe slike Ja kdaj bo kofe? Jutri????
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica pikica welcome home Lepo da ste uživali. A si prejela copatke? Neee, kdo pa bi mi jih moral predat??? Pismo, upam, da to ni moj mož
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Pikica kako ste cartkani Spet tako lepe slike Ja kdaj bo kofe? Jutri???? Tole si mi zdaj iz jezika vzela
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 7:52:18
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro punce Se vidi, da mora pikica bi doma, da čvek steče Pikica, po slikah sodeč ste se res imeli lepo . AMpak Tia HODI???? No, kaj sem jaz rekla naši ljubi seny . Da bo hodila, ko bo prišla z morja. Evo jo frajlo. PA saj Zoja tud ni daleč za njo se mi zdi . Drugače pa bravo za prvo frizurco, fuj fuj za prvi pik čebele in fuj fuj za padec na nosek. A kafe danes? OK; KAFE DANES!!!!!! Ob 10h? Malo čez? Naša dva imata tako zmiksan ritem, da dol padeš . Ampak bomo že prištopical do 10h do kavice . Menčy, lepo te je spet brat. KAj je zdaj s Tobijem? Je brez vročine? DAj pridi na kavico, te nismo že doooooooolgo vidle klepetka se še namaka v morju? A katera ve? klavdi zgleda, da nas vročina zdeluje, da nič kaj dosti ne pišemo smrka si verjetno že na švedskem, a ne? Kako ste potovali? nogica tale joga zna bit pa zanimiva tam zunaj pri veliki žlici...sploh za firbce . Drugače sem pa jaz hodila na jogo kake dva meseca predno sem bila z L&Z noseča. In zdaj mi Šele vedno reče, da je joga vplivala na to, da imam dvojčka Muklla pridi na kavico danes. Te nismo že dooooolgo vidle Mi smo imeli včeraj posvetovalnico pri enem letu. Oba sta bila cepljena v desno rokico in sta tko jokala, da so se zidovi tresli . Drugače imamo pa dva sumo borca doma Zara ima 77cm in 11kg, Lovro pa 80cm in (pazi to) 12.900g Tista tehtnica sploh ni potegnila So ga morali stehtat na uni za velike otroke . Sta pa pokazala vse, kar znata. Je M. kar pikce dobivala, ko sta se ji motala pod nogami . Pregledala ju je, srčka poslušala, usta, ušesa in to je blo to. PA vprašala je, kako sta motrorično in govorno... Se pa vidimo konec avgusta, ko bo treba it na pregled za v vrtec. No tko...tole sem napisala zdaj v tem času, ko se tukile igrata. Nove igrače so trenutno še "IN".
< Sporočilo je popravil sayuri -- 16.7.2009 7:53:37 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 8:00:33
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro punce Se vidi, da mora pikica bi doma, da čvek steče Pikica, po slikah sodeč ste se res imeli lepo . AMpak Tia HODI???? No, kaj sem jaz rekla naši ljubi seny . Da bo hodila, ko bo prišla z morja. Evo jo frajlo. PA saj Zoja tud ni daleč za njo se mi zdi . Drugače pa bravo za prvo frizurco, fuj fuj za prvi pik čebele in fuj fuj za padec na nosek. A kafe danes? OK; KAFE DANES!!!!!! Ob 10h? Malo čez? Naša dva imata tako zmiksan ritem, da dol padeš . Ampak bomo že prištopical do 10h do kavice .JUPI KAVICA .KOMI ČAKAM,DA VAS SPET VIDIM. Menčy, lepo te je spet brat. KAj je zdaj s Tobijem? Je brez vročine? DAj pridi na kavico, te nismo že doooooooolgo vidle klepetka se še namaka v morju? A katera ve? klavdi zgleda, da nas vročina zdeluje, da nič kaj dosti ne pišemo smrka si verjetno že na švedskem, a ne? Kako ste potovali? nogica tale joga zna bit pa zanimiva tam zunaj pri veliki žlici...sploh za firbce . Drugače sem pa jaz hodila na jogo kake dva meseca predno sem bila z L&Z noseča. In zdaj mi Šele vedno reče, da je joga vplivala na to, da imam dvojčka Muklla pridi na kavico danes. Te nismo že dooooolgo vidle Mi smo imeli včeraj posvetovalnico pri enem letu. Oba sta bila cepljena v desno rokico in sta tko jokala, da so se zidovi tresli . Drugače imamo pa dva sumo borca doma Zara ima 77cm in 11kg, Lovro pa 80cm in (pazi to) 12.900g Tista tehtnica sploh ni potegnila So ga morali stehtat na uni za velike otroke . Sta pa pokazala vse, kar znata. Je M. kar pikce dobivala, ko sta se ji motala pod nogami . Pregledala ju je, srčka poslušala, usta, ušesa in to je blo to. PA vprašala je, kako sta motrorično in govorno... Se pa vidimo konec avgusta, ko bo treba it na pregled za v vrtec. No tko...tole sem napisala zdaj v tem času, ko se tukile igrata. Nove igrače so trenutno še "IN".
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 8:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sayuri- lepo te je brat Me smo prilezle iz postelje, zdaj sta vsaka v svoji sobi in ustvarjata bog ve kaj.. cepljenje v rokico? Hmmm, sem že malo pozabila.. Res sta konkretna otročka L&Z, in prav je tako! Tile smajliji so za Maroltove pikice, zaradi motanja pod nogami Drugač pa kavica, JAAAAAAAAAAAAAAAAA, da pridete VSE,VSE. ob 10h!!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 9:03:05
|
|
|
|
smrka
|
Dobro jutro punce! Mi smo snoci prisli ob 1 uri na Svedsko. Nobene guzve na cesti, vreme kar ok... Zdaj pa nevem cesa naj se prej lotim... tolk je tega iz avta privleceno da nevem a naj grem desno, levo , al naj kar tle obsedim za racunalnikom. Bomm tudi jaz prilozila kako sliko sam da se klimatiziram.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 9:07:51
|
|
|
|
Muklla
|
Oj! Wau, Tija že hodi! Bravo Tija!!! Mislim, mi pa že dve noči NIČ ne spimo. Zbujanje na uro ali še manj. Zjutraj pa že ob 7h auf. Sem čist adijo. So bili nekateri pametni, da se zbuja, ker ne dobi dovolj mleka pri meni. Sedaj se že teden dni ne dojiva, zvečer poje ornk večerjo + flaša mleka, pa vseen ne pali. Danes me ne bo na kofe, čeprav vas že res dolgo nisem videla in je že čas, da se vidimo. Čez uro pride sodelovka na obisk in ne bo šlo. Imejte se, sedaj pa si grem skuhat en kafe, ker ....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 9:19:25
|
|
|
|
sayuri
|
No jaz grem zdaj že od doma, ker sta l&Z ful sitna (nič spala). Če katera lahko kaj prej pride..ebvo, jaz bom čez 15min v Golu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 11:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri No jaz grem zdaj že od doma, ker sta l&Z ful sitna (nič spala). Če katera lahko kaj prej pride..ebvo, jaz bom čez 15min v Golu Hmmmm Sayuri. Zoja je ravno zaspala, tako da jaz glih ne bom mogla bit čez 15 minut tam. A lahko čez ene 3 urce??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 11:26:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, samo da ste srečno prispeli. Mi je pa malo žal, da nisem uspela spoznat tvoje punčice. Pa naslednje leto, a ne? Muklla- joooj, tebi pa res želim končno več prespanih noči. Pa kaj ga Špelca tako sračka? Ampak bo bolje, veš. Enkrat že.. Imam dovoljenja, da objavim današnje fotke iz kofetkanja?? Al?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 11:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- kje si bila ti?? Bo treba bolj redno brat RR da boš na tekočem. Bi bilo lepo, če bi videle še tebe..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 11:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Kdaj gremo na kako kavico? Zdej pa nisem bla že tolk časa, mi je res prav dolgčas. Nogica, tole se tud jaz sprašujem..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 12:05:15
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Imam dovoljenja, da objavim današnje fotke iz kofetkanja?? Al? Moje dovoljenje imaš Zoja že spi? Naša dva še zdaj ne Ampak sta kar v posteljici. Zara ima samogovore, Lovro pa po moje že malce drema. smrka, lepo da ste fajn potovali. Kdaj spet prideš? Decembra? Takrat bo šele pasalo kurišče
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 14:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Imam dovoljenja, da objavim današnje fotke iz kofetkanja?? Al? Moje dovoljenje imaš Zoja že spi? Naša dva še zdaj ne Ampak sta kar v posteljici. Zara ima samogovore, Lovro pa po moje že malce drema. smrka, lepo da ste fajn potovali. Kdaj spet prideš? Decembra? Takrat bo šele pasalo kurišče Ma po mojem bomo takrat vse na žerjavici
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 15:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo. Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji, kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v razgledu!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 18:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica je pa danes preživela zobarja, tralala hopsasa
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 19:47:35
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Smrka, samo da ste srečno prispeli. Mi je pa malo žal, da nisem uspela spoznat tvoje punčice. Pa naslednje leto, a ne? Muklla- joooj, tebi pa res želim končno več prespanih noči. Pa kaj ga Špelca tako sračka? Ampak bo bolje, veš. Enkrat že.. Imam dovoljenja, da objavim današnje fotke iz kofetkanja?? Al? lahko objaviš tudi naše slike.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 19:49:52
|
|
|
|
smrka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo. Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji, kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v razgledu! ej, to bo pa res treba pogledat.... kaj pa vem ce bom se tle leta 2287
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 20:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo. Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji, kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v razgledu! ej, to bo pa res treba pogledat.... kaj pa vem ce bom se tle leta 2287
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 20:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogicaaaa, čakam samo še tvoje dovoljenje, daj no, saj si fletna zelo
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 23:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** pikica je pa danes preživela zobarja, tralala hopsasa O pikica a bi šla še namesto mene Jaz še vedno nisem nesla slik, me je strah
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 16.7.2009 23:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogicaaaa, čakam samo še tvoje dovoljenje, daj no, saj si fletna zelo user posted image IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Nogicaaaa, čakam samo še tvoje dovoljenje, daj no, saj si fletna zelo Pikica ti kar meni pošlji, ne rabiš nič tle objavljat, itak ponavad na slikah vedno nekam čudno gledam. Če bi bla moja princeska bi ti dovolila tako pa brezzveze Mi je pa totalno vseeno, tako da se kar sama odloči
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.