Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.7.2009 16:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Še malo, še čisto malo..
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.7.2009 17:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 12:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm, kje pa ste vse? No saj, dan je že tak, pa vreme tudi, da se ne splača sedet za ekranom , a ne? Jaz bom začela cunje počasi skupaj metat na kup Spet, jutri zjutraj, ko bomo enkrat sedele v avtu, bo že bolje Zoja spi, Lana in G. sta šla malo naokrog za jurčke pogledat, potem pa šibamo na en obiskec na kavico. Sayuri- hočemo kakšno slikico iz praznovanja. Seveda, ko boš utegnila.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 17:59:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** naš čebelji pik, še vedno takole zgleda Jo pa full boli, srbi.. oooooooooooooo revca da bo čim prej ok
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 18:03:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
uuuuuups... se opravičujem... pa se mi je zdelo da same nepoznane pišejo.. sem napačno temo kliknila ampak vam pikica** pa vseeno želim čimprejšnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 19:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes uuuuuups... se opravičujem... pa se mi je zdelo da same nepoznane pišejo.. sem napačno temo kliknila ampak vam pikica** pa vseeno želim čimprejšnje okrevanje hvala blueeyes
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 21:20:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako. Me smo spakirane, vse znešeno v avto in jutri na vse zgodaj odpotujemo Komaj že čakam, da vidim našo Seny, njeno Tijo, pa tudi A. Ve pa uživajte, na kofetku, kurišču in kjerkoli že boste. Jaz sem se ga danes najedla Kurišča namreč , a ne nogica? Hvala za pozdravčke, mi jih je možek prinesel ...tole pa je bila moja objava št. 1000 ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 21:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeee, imam že štiri zvezdice
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 21:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrka, me se najbrž več ne vidimo, niti ne vem točno kdaj se vrnem nazaj. Srečno pot domov! Lepo te je bilo videti, poklepetati s tabo... se beremo!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 21:57:43
|
|
|
|
Muklla
|
Hoj hoj! Evo, smo se že klimatizirali. Šele zdejle sem se vsedla za račkota. Skoz neki počnem. Predvsem perem, perem, perem.... Lovro in Zara! Vse najboljše in najlepše! Čeprav dan zamude, vama iz srca želim veliko veliko sreče!!!!! Ja, jaz sem že tudi 11 dni izven porodniške. Kak feeling. Zdej mam dopust, naslednji mesec pa akcija. Na razprodaje se mi pa sploh ne da, ker sem bila prejšnji teden v LJ, v Supernovi, pa se mi je zdel vse neki bz. Sam bo treba neki ukrent, ker mi ni NČ PRAV. pikica imejte se lepo na morju. Zdej boste šele meli vročino. Uf. Nč, grem počas v pojstlo. Mejte se!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.7.2009 22:57:48
|
|
|
|
smrka
|
Pikica uzivejte na morju!!!! Sayuri, vse najboljse tvojim dvem piscanckom, ... ja cas gre tako hitro, da se clovek niti ne zave te hitrosti. Mi smo danes praznovali Adrianin rojstni dan... bilo nas je okrog 30 .. polovica otrok......... Bilo je nepozabno. Moje prijateljice so me tako presenetile da sem se zacela jokati.. Naj jih bog zivi se sto let... res so zlate, in bogu hvala da jih imam!!! Za moj rojstni dan ki sem ga imela februarja in sem praznovala 30... nismo ble skupaj, in so mi danes prinesle rocno uro,lepo ko sto hudicev, in ROCNO NARISANO sliko nas prijateljic in to so dale v okvir...slika je pa velika priblizno 60 x 70 cm, prvo kar so mi dali v roke je bila skatla od pice in v njej od testa narejena 30...... neznam vam povedat kako so mi polepsale dan ta njihova pozornost in njihova prisotnost... solze so mi kar tekle.... Adriana je pa tudi prisla na svoj racun, imela je zelo lep in razigran dan, tudi vreme je bilo naklonjeno... koncno brez dezja.. No saj zdaj ko gremo nazaj na sever se pa vreme zboljsuje. Punce, ce se ne vidimo vec, hvala vam za vecere ob picah, bilo je lepo z vami, krasne ste! Vidimo se drugo leto ce bog da! Ce bo slucajno kera lacna jutr zvecer, bi prisla na pico, al pa na pijaco, kukr vam pase. Tekom dneva bom pa zasedena...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 7:39:36
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro punce. Zdjle sem šele lahko prišla do RR. Včeraj sploh nikakor nisem mogla gor. Sem poskusila dopoldne in zvečer. Mi sploh strani ni hotelo odpreti . Kaj vidim, da je šla pikica na morje? Fijuuuu pikica...uživajte in naplavajte se. Zdaj boste imeli sooooooonček. Pa pozdravi seny smrka super so ti prijateljice pripravile. Tole res gane, ko vidiš, da imaš nekoga, ki mu je mar zate in se potrudi. PA če si še tako daleč. Tvoje prijateljice so res zlate. Muklla a ti pa že na dopustu? Hjoj, gre hitro cajt. JAz kar an eno oko malce zamižim, ko samo pomislim na oktober. Želode mi pa kar stisne. S tvojimi sosedi smo se videli. Menčy,lepo te je spet brat Imeli ste res pester dopust in verjetno poterebuješ sedaj nekaj dni, da se odpočiješ, a ne? Hja, takole je z otročki. Vedno kaj nepredvidljivega. Ste pa vsaj okolje spremenili, pa skupaj ste bili. Tud<i to je nekaj Punce. žal moram dopoldansko kavico odpovedat. Imamo celo norišnico v hiši. En kup otrok in obiskov (moževa sestrična iz Indonezije z otročki....). PA sem ji včeraj obljkubila, da gremo danes dopooldne malo na sprehod pa tko.... Upam, da me zastopite.... PA drugič.... Hvala vsem za čestitke za RD. Sobota je hitro minila, pa fajn je blo. L&Z sta bila čist zmedena od vsega Bom potem kako slikco pripopala.ž
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 8:47:03
|
|
|
|
sayuri
|
Obljubljene slikice
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 8:54:51
|
|
|
|
Menčy
|
ja, hvala glede razprodaj , me je že kar minilo in danes ne grem nikamor, kavica pri Sayuiri bi se mi sicer prilegla, ker smo slabo spali pa vemdar drugič, seveda sayuri- uživaj na sprehodu z vašo indonezijko in fajn da ste lepo popraznovali SMRKA - sva si vsaj pomahali a ne , sem vidkla, kako elpo ste imeli vse pripravljeno, res ste uživali a ne. LEPO!!!SEM MISLILA ŽE USTAVITI PA NISEM HOTELA MOTITI DRUŽINSKE IN (PRIJATELJSKE) IDILE, res so te lepo presenetikle te tvoje prijateljice. Kdaj greš nazaj? Se torej še kaj vidimo? PIKICA - SPET ODPOTOVALA... , vreme bo perfektno, uživajte in se naplavajte in nasončite, jaz bi se tudi... POZDRVAI NAŠO SENY IN NJENO TIJO!!! KDAJ SE VRNEŠ?? MUKLLA- tud mene že stiska v želodcu in mi ni nič več fajn pa š e možek je zaključil dopust in je šel danes v službo ostalo napišem še pozneje, moram dat otrokom jest pa kofetek potrebujem zadnje čase slabo spimo, Tobija se zbuja
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 9:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček še od mene Vidim, da danes kofetek odpade, bi ga bla pa zelo vesela. Že dolgo nisem poklepetala z vami. LOVRO IN ZARA vse najboljše za prvo svečko. Želim vama vama leto razigranih otroških dni, leto zdravja, smeha in veselja. Veliko kobacanja, plezanja, teka in spoznavanja vseh novih stvari, ki vaju bodo obdale v tem letu. Imejta se rada! sayuri uživajte danes s prijatelji!!! smrka prav hudo mi je ker se ne bomo več videle letos. Sem upala na današnjo kavico, popoldne pa itak veš kje sem. Če se ne vidimo več ti želim srečno pot domov. Menčy pozdravljena. Ja copatke dobiš, sem malo zamešala Če se ta teden dobite na jutranji kavici me obvestite pa mogoče priletim. Kako je Z.? Ima še veliko hrastic? Zdaj itak ni več nlezjivo tako da ne bom hodila po norice pikica uživajte na morju Pozdravčke vsem Sej sem kej pozabila komenitrat bom pa mogoče še kasneje.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 11:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
BREZPLAČNA VADBA JOGE V RIBNICI IN KOČEVJU Ob 10-letnici joge v Ribnici se pridružite brezplačni vadbi v okviru vseslovenskega projekta Joga v parkih, ki je lansko leto prejel priznanje za prostovoljno delo od predsednika države Danila Turka. Vadba. bo potekala v juliju in avgustu v parku pri taveliki žlici pri gradu v RIBNICI in na zelenici pred Kovinarjem v KOČEVJU na Reški cesti vsak četrtek od 18.30. do 19.30. V primeru slabega vremena odpade. Potrebujete ohlapno oblačilo in podlogo, kot je armafleks. Vaje bodo preproste: za razgibavanje, pretegovanje, poživitev in okrepitev telesa in duha, sproščanje in pravilno dihanje. Ni potrebno predznanje, zato je primerna za vse starosti s kakršnokoli fizično zmogljivostjo. Društvo Joga v vsakdanjem življenju Ribnica vas lepo vabi že ta četrtek. Za dodatne informacije pokličite na tel. št. 041 39 77 89 ali 041 31 69 89.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 13.7.2009 22:08:18
|
|
|
|
Muklla
|
sayuri full lepi torti. Jaz sem skor diplomirala, ker je moja slaščičarka na dopustu, ko ima tamala 1 leto, v CE pa nobene ne poznam, ki dela lepe torte. No, potem sem nekako zbrskala eno, da mi bo naredila. Kje pa si jih naročila? Aha, soseda sta te obiskala. Jih nisem nič videla, da bi mi povedala. Grem proti pojsli. Tamala se skoz prebuja. Jst ne vem kaj je to, ampak tako dolgo se muva po pojstli, da se nekam zarine, pol pa teži. Kdaj bomo mi prespali celo noč? Marička pomagaj ....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 14.7.2009 8:27:56
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro punce, kako smo v tem prelepem sončnem jutru? Muklla tortici sta čisto enostavni in preprosti. Naročila sem ju v Brežah pri Ani. Vedno tam naročam. Ima ful ful lepe in tudi dobre torte. Lahko ti dam telefonsko, pa jo pokličeš. TAle okrogla pride 25€ Cjoooo....šibam...pridem kasneje nazaj...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 9:39:01
|
|
|
|
klavdi*
|
DOBRO JUTRO KJE PA STE VSE RINGARAJEVKE? KDAJ PA BOMO SPET ODŠLI NA KAKŠNO PRED GOLA? ENI PAČ UŽIVAJO NA MORJU.ENIM PA SE NITI NE DA PISAT NA RAČKOTA ,KER JE PREVEČ VROČE. SE KAJ SLIŠIMO.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 10:16:22
|
|
|
|
Menčy
|
DOBRO JUTRO! DA SE MALO JAVIM. PRI NAS JE BIL VČERAJ VELIK HALO SAJ SE JE AMLI ZBUDIL Z VISOKO VROČINO, DRUGIH ZNAKOV NI BILO . PRI ZDRAVNIKU ČAKALI 45 MIN, KLJUB TEMU DAS MO BILI SAMI. PRAVI DA JE KAKA TREBUŠNA GRIPA. DA NES JE tOBIJA ŽE ok, NIMA VROČINE IN NIČ VEČ NE POLEŽAVA MISLIM, DE JE ŽE SKRAJNI ČAS , DA VAS VIDIM, JA , VAS ŽE MOČNO POGREŠAM... JOGA, SUPER, GREMO??? JIJ NE VEM, SAJ RES NAŠA DVA GRESTA NA MORJE, MOJ PA JE V iTALIJI, DVEH PA SABO NE BOM JEMALA , , BI ME PA RES ZANIMALO... TELEFON...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 11:00:04
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla sayuri full lepi torti. Jaz sem skor diplomirala, ker je moja slaščičarka na dopustu, ko ima tamala 1 leto, v CE pa nobene ne poznam, ki dela lepe torte. No, potem sem nekako zbrskala eno, da mi bo naredila. Kje pa si jih naročila? Aha, soseda sta te obiskala. Jih nisem nič videla, da bi mi povedala. Grem proti pojsli. Tamala se skoz prebuja. Jst ne vem kaj je to, ampak tako dolgo se muva po pojstli, da se nekam zarine, pol pa teži. Kdaj bomo mi prespali celo noč? Marička pomagaj .... TUD MI SLABO SPIMO, NEKJE SREDI MORJA SE JE ZAČEL PREBUJATI 2X NA NOČ, POL PA ZASPI pri meni in me zriva k strani postelje, moja hrbtenica, joj, joj mam že res pomanjkanje spanca pa še ragada na prsi se mi je nardila, ma T. že tok močne zobe pa me ne grize sam bolj močno stisne in ... boli ko , sem včeraj letela v Kočevje- v Ribnici jih nimajo po kompresijske obloge, te mi najbolj pomagajo, ko se mi proklopi je joj, je pa danes že malo bolje, kopmpresija že deluje pa saj ni čuden, ko mi je pa na morju skoz na prsih visu pa saj me ni motilo, je blo prav luštno, ko je bilo vse pri roki
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 11:02:27
|
|
|
|
Menčy
|
sayuri- kdaj odrinete na morje?? pa lepi tortici ste imeli...uživali ste pa tud a ne, prvi rojstni dan, je nekaj posebnega...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 22:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer ženske Ja sam došla kući Bilo je fino, super je bilo videt našo seny, zdaj jo vsaj več tolko ne pogrešam.. Tija je pravi cukerček, punca in pol.. IN TIJA JE SHODILA!!! JUPIIII, 3X HURA ZA TIJO! Joj, kakšna faca je ko raca sem in tja.. sicer pa pridna zelo za spat, za jest, za čofotat po morju, ma ni da ni.., ko smo malo pred osmo zjutraj prispele tja, so še vsi sladko spali .Alen pa tud uživa maximalno, zapolnjenih vseh 24 ur V glavnem, vse vas lepo pozdravlja, jaz ji vaše pozdravčke nisem prenesla, nogicičine sem pozabila , ostale pa nisem več videla. V glavnem, morje, sonce, dobra družba in čvek, vse to smo imeli, sicer so naju otročki kar okupirali, pa vseeno, se je splačalo it Priložim kakšne fotke, imam dovoljenje
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
"Njamsi smokiji. Katera jih bo več pojedla?" "Ej Tija, tamle nama je eden na tla padel.." ..ko se Tija pokaka ima Zoja žurko ..igra.. cuker cukrast sestrici prvič spita skupaj "Tale play station je pa res zakon!! "Poljubček zate, prijateljica moja." "Takole sem uživala tudi jaz!"
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 23:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole pa malo današnjega dne.. Jap, Zoja je bila prvič pri frizerju. Lubica moja. Pa čebela jo je pičila Je bogica full jokala, na srečo pa ni otekline, kot pri Lani. Sem se tega full bala, ker ne vem kako bi to prenašala.. aja, pa na nosek je padla.. a je lahko še kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.