|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 21:52:12   
Katjusa
urša a nejc nima rad vode? Florjan je že od prvega kopanja nor na vodouser posted image user posted image user posted image user posted image benjamin se mi pa zdi, da je še hujšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.7.2009 21:57:05   
Katjusa
črticaa, če bo punča imamo že mi 2 imena na strani.... pa verjetno bomo v tretje dobil spet fantka, tak, da bo še en za punčko ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image lahko kej dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.7.2009 22:03:35   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

BALONCHY koliko pa stane ta stolcek???

9,99€ je bel, 11,95€ pa moder.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.7.2009 22:03:51   
witto
Dober večer,pa sem skištala mojega dol z računalnika. Pa ne za dolgouser posted image . Zjutraj sem bila na odvzemu krvi, sem mislila, da mi bodo tudi uz delali,pa nič iz tega. Izvidi bodo drugi teden,upam, da se je dalo na svoje mesto.
Barbarags, en dan sem v ogledalu videla, da se mi je prav govša naredila, pa sem se šla k zdravnici pokazat, potem sem šla dat kri in na uz, izvidi so bili kar slabi, rezultat je bil nekaj čez 1000. Nevem ti niti razložit,tako mi je povedala zdravnica. V glavnem naj bi to bilo posledično od poroda, "autoimunsko je ščitnica iztirila", sploh mi ni delovala. E to je to. Sedaj že 1 mesec pijem Eltroxin tablete 1,5 tabl.na dan. Pa ti,kako piješ? Potem ko sem opravila v bolnici, sva šle z taščo spet v "shop" maraton, obdelale sva še tiste trgovine,ki jih včeraj nisvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Deja,sožalje za tvojo prijatelicouser posted image user posted image user posted image ob tako neizmerno žalostni izgubi. Človek ostane brez pravih besed.
Balonchiuser posted image user posted image user posted image za zavese,tudi to je dobra investicijauser posted image ,mene to še vse čaka, ko bova z mojim končala najino hiško.
Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image za zobek, mi smo že na rebrcih in kračahuser posted image . Sem ravno ujela reklamo za 24ur,ob 22.25. Pa so neki govorili, da so starši pustili svojo 19-mesečno punčko, zaprto v autu na parkirišču na soncu 42c???????????????user posted image user posted image onadva pa sta šla v Merkur.......no coment....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.7.2009 22:04:17   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

črticaa, če bo punča imamo že mi 2 imena na strani.... pa verjetno bomo v tretje dobil spet fantka, tak, da bo še en za punčko ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image lahko kej dobišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa za punco en ime na strani. Ma mal upam da čez precej let ko bova verjetno mela še enga otroka da bo fant. Pol bo pa itak Benjamin... Mogoče pa Matija al pa Gaber,...user posted image user posted image  Bom mogla vidt kaka imena nama bojo takrat všeč. Če bi bla Neli fant bi bla zih Matija Gaber, aja ne, sam Gaber bi bla. Kristi če bi bla fant bi bla Benjamin... Mah midva slediva trenutnemu navdihuuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
15.7.2009 22:04:27   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Stolčki za hranjenje- mi imamo pa tega, še od Vita in sem zelo zadovoljna z njim.
user posted image
Pa še fino se cel zloži in ga lahko pospraviš kam za omaro in podobno.

Mi mamo tut tega... Zaenkrat zadovoljni user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
15.7.2009 22:05:20   
sonček33
Balochy te samo pozdravim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
15.7.2009 22:07:00   
Anonimen
jst pa sam gledam kaj sonček kle dela - pa usput še balonchy pozdravimuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
15.7.2009 22:08:44   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dober večer,pa sem skištala mojega dol z računalnika. Pa ne za dolgouser posted image . Zjutraj sem bila na odvzemu krvi, sem mislila, da mi bodo tudi uz delali,pa nič iz tega. Izvidi bodo drugi teden,upam, da se je dalo na svoje mesto.
Barbarags, en dan sem v ogledalu videla, da se mi je prav govša naredila, pa sem se šla k zdravnici pokazat, potem sem šla dat kri in na uz, izvidi so bili kar slabi, rezultat je bil nekaj čez 1000. Nevem ti niti razložit,tako mi je povedala zdravnica. V glavnem naj bi to bilo posledično od poroda, "autoimunsko je ščitnica iztirila", sploh mi ni delovala. E to je to. Sedaj že 1 mesec pijem Eltroxin tablete 1,5 tabl.na dan. Pa ti,kako piješ? Potem ko sem opravila v bolnici, sva šle z taščo spet v "shop" maraton, obdelale sva še tiste trgovine,ki jih včeraj nisvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Deja,sožalje za tvojo prijatelicouser posted image user posted image user posted image ob tako neizmerno žalostni izgubi. Človek ostane brez pravih besed.
Balonchiuser posted image user posted image user posted image za zavese,tudi to je dobra investicijauser posted image ,mene to še vse čaka, ko bova z mojim končala najino hiško.
Katjušauser posted image user posted image user posted image user posted image za zobek, mi smo že na rebrcih in kračahuser posted image . Sem ravno ujela reklamo za 24ur,ob 22.25. Pa so neki govorili, da so starši pustili svojo 19-mesečno punčko, zaprto v autu na parkirišču na soncu 42c???????????????user posted image user posted image onadva pa sta šla v Merkur.......no coment....

19 dni

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
15.7.2009 22:08:52   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc

Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
15.7.2009 22:10:35   
črticaa
za vse ki ste na fb, a mi lahko na zs pošljete pod kaj ste na fb, da bom vedla, k jz sm čist zbegana, sam za katjušo vem kera jeuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
15.7.2009 22:11:08   
Onasiss
balonchy-a ga imaš že v njem?

Ursa-resto v spanščini pomeni počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ne upam na glas govort, da RADA SPIM, sploh po kosilu mi sede. So me kot malo  učil, da se mora hrana usest in mi je ostalo še danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
15.7.2009 22:11:51   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Če boš šla - OBVEZNO POVEJ!!! Sicer nas ne bo do sobote (gremo na Krk) - ima pa sunny24 mojo telefonsko, tko d lahk po njej kej sporočiš, če boš šla še ta teden!!!

hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petekuser posted image user posted image sam varstvo morm dubit

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
15.7.2009 22:11:58   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Balochy te samo pozdravim.

Hey beyba... Kako?
Uživate??? Kako kaj cukrček? Ste pridni? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
15.7.2009 22:12:51   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst pa sam gledam kaj sonček kle dela - pa usput še balonchy pozdravimuser posted image

Ojla... A ti tut tuki mal šnofkaš? user posted image
KAj dogaja pa pr vas? Že pridno papcate GH??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
15.7.2009 22:13:13   
Onasiss

Jaz imam tudi v načrtu, sam sem na njihivi spletni strani gledala pa nimajo škatl-plastičnih, da se cunje not pospravijo, ker sem sita kartonov. A kera kej ve o tem?

Matr je vroče.....

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
15.7.2009 22:14:24   
Balonchy

balonchy-a ga imaš že v njem?

Ursa-resto v spanščini pomeni počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ne upam na glas govort, da RADA SPIM, sploh po kosilu mi sede. So me kot malo  učil, da se mora hrana usest in mi je ostalo še danes.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja... Ko se basava z GH je v njem... Nama je tko najlažje user posted image  user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
15.7.2009 22:15:23   
Anonimen

ma kje, čakam na 6m, no, ula mu proba podtaknit kako jabko, banano al pa bobi pančke, sam moje oko sokolovo HB prepreči take poskuseuser posted image
dogaja pa 100/huser posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
15.7.2009 22:15:28   
Balonchy

hotla sm jit u četrtek,..kar je prepozn, bom sse probala zment za petekuser posted image user posted image sam varstvo morm dubit

Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
15.7.2009 22:15:38   
črticaa
joj moj že smrčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
15.7.2009 22:16:56   
črticaa

Jaz imam tudi v načrtu, sam sem na njihivi spletni strani gledala pa nimajo škatl-plastičnih, da se cunje not pospravijo, ker sem sita kartonov. A kera kej ve o tem?

Matr je vroče.....

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/small_storage/10550/
a take

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
15.7.2009 22:17:26   
Balonchy

ma kje, čakam na 6m, no, ula mu proba podtaknit kako jabko, banano al pa bobi pančke, sam moje oko sokolovo HB prepreči take poskuseuser posted image
dogaja pa 100/huser posted image

He he he ... Ula je itak faca...
A boš kr počakala 6 m? No... Mi smo pa že skor na celmu obroku (smo začel pr dobrih 4m zarad refluxa)!
In glej hudiča, da je boljš!!!
Ne poliva več, pa tut Ranitala nima že 14 dni in je vse OK!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
15.7.2009 22:17:49   
črticaa

ž

Ja, a ti lahk naročim kaj rabim??? user posted image

lahko saamo plus 10% za potne stroške,..pa u kraanj morš pridt

< Sporočilo je popravil črticaa -- 15.7.2009 22:19:03 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
15.7.2009 22:19:58   
Onasiss
Ne, ne črticaa, plastične, kot sem napisala...Teli so iz kartona in jih imam.

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
15.7.2009 22:20:19   
Balonchy
Aja... Še tole morm povedat...
Naš ptič ima alergijo na učkah - tko, da ma že 10 dni Opatanol kapljice za učka in Fenistil kapljice za pit... Mal je boljš, sam še ni to to!!!
Zato pa jutri pičimo na morje za par dni (ni nam uspelo it na barko).
Tuki zdej cvetijo neke alergene trave, na moju bo pa upam QL!!!???

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?