|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 16:01:23   
MIHAILO
BALONCHY koliko pa stane ta stolcek???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.7.2009 16:01:56   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ooooooooo Deja HVALA!!!
Me je zavedla barva oblazinjenja... Do zdej sem sam belo vidla user posted image

ja sej je bila včasih samo bela - taka za napihnit - jaz mam tako, sam mi je ta pisana bolj všeč

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.7.2009 16:04:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst bi imela pa tega iz IKEE če bo katera šla
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20145059

lep je tudi tauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.7.2009 16:15:31   
MIHAILO
DEJA kako se kaj zlozi ta stolcek?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.7.2009 16:28:37   
Čebel@
balonchy......lepa nova slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.7.2009 16:32:27   
Katjusa
mi gremo  user posted image   no najprej sam florjan jst morem počakat benjamina, da se zbudi k sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.7.2009 16:34:55   
Urša08
Katjuša uživajte user posted image

Men oba spita, jaz pa bluzim. Sem si rekla da dons ne nardim nč več kot je nujno potrebno user posted image user posted image user posted image sej paše zabušavat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
15.7.2009 16:42:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša uživajte user posted image

Men oba spita, jaz pa bluzim. Sem si rekla da dons ne nardim nč več kot je nujno potrebno user posted image user posted image user posted image sej paše zabušavat

voda ima 38°Cuser posted image user posted image user posted image user posted image pol se pa ohladi če se morešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo beni se že zbuja pomoje ve kaj ga čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.7.2009 17:11:05   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

DEJA kako se kaj zlozi ta stolcek?

MIHAILO - noge grejo stran... ostane samo plastični sedež in mizica.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
15.7.2009 18:17:40   
sunny24
Toploooooooooooooooo!!!! Fullllllllllllllllllllllll!!!

No, prej sm šla po fotiča in sem unga Olympusa uzela-itak sm ga že neki sprovala in je fulll OK, tako, da sm 100% zadovolna! user posted image  Gaja je pr sestri od mojga, jst sem bla na fitnesu, pa pr noni, zdej bom pa malo tuki bluzila po bajti oz čekirala fotiča.

deja, ojoj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Take stvari se ne bi smele dogajat!!! Sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

kuhanje na pari...Ja, obstajajo ti lonci in niso dragi... To je to:  http://www.lovecnacene.si/lonci-lonec-za-kuhanje-na-pari/m/707528/
Jst mam podobno zadevo in mi je full fajn. user posted image

Nč, zdej pa šibnem pa se pole kej tipkamo! ČAWČAW user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
15.7.2009 18:25:27   
Onasiss
No jaz sem imela malo "resto" po kosilu. Ma je sedl. Palačinke so še na voljo, lepo vabljene. Poleg ponujam sledeče: nuttelo (Ursa ti je ne smeš!), čokoladni preliv, javorjev sirup ali pa marmelada.

Stolčki za hranjenje- mi imamo pa tega, še od Vita in sem zelo zadovoljna z njim.
user posted image
Pa še fino se cel zloži in ga lahko pospraviš kam za omaro in podobno.

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
15.7.2009 18:27:01   
Onasiss
Evo še link: http://www.mami.si/si/prima-pappa-diner-orso-giallo-i7334.shtml

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
15.7.2009 18:27:16   
Katjusa
mi smo se kopali debelo urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DANES NAM JE POČASI PA VENDAR ZANESLJIVO PREBODU NA PLAN PRVI ZOBEK... VSI VESELI BENJAMINU PA ŽE PEČEMO ŠNICL

majchy a boš to tud dodala na seznam potem nam dopiši 15.7 1. zobek

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
15.7.2009 18:27:44   
Onasiss
Mi gremo tudi zdajle malo ven. se Tipkamo kasneje.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
15.7.2009 18:36:10   
birdy
Katjuša, zdele gremo na sprehod, pol ti pa mojga pošljem da ti razloži kako se kenguru obrne da otrok gleda naprej. Jst o tem nimam pojma namreč, je vedno moj nosuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
15.7.2009 18:38:09   
BarbaraGS
posoda za kuhanje na paro je ena full dobra zdaj v akciji, sam budalo sem pozabila v keri trgovini user posted image

JAZ NE MOREM VERJET!!! za foro sem ji dala razredcen mlecni grisek v flasko in je scuzala kot nora. Jaz pa ves cas mislila da ne zna vlect iz flase. Baraba pa samo AM ni htela pit. No, zdaj ji dajem po podoju se mal bolj razredcen AM z zlicko griskota in je kot nora.
HB mogoce se bo zacela spet mal redit :)

witto kaj imas narobe s scitnico? Jaz jemljem tablete...sem zdaj dobla nove, ker mi je sla v totalno drugo smer (prej hiper, zdaj pa hipo)

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
15.7.2009 18:43:04   
Katjusa
evo našega mini zobeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
15.7.2009 18:54:37   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo našega mini zobeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Bravo Benjaminu za prvi zobek! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
15.7.2009 19:05:23   
Katjusa
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
15.7.2009 19:14:41   
Katjusa
tole prvo je pa slikal moj florči (mislim, da bo fotograf)user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
15.7.2009 20:35:55   
Čebel@
katjuša........bravo Beniju za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo bili še na sprehodu......sem si kupila borovnice,se jih kasneje lotim.....sedaj pa jaz odhajam pod tuš,potem še Hano popedenam in greva z možem pred TV........mirno in prespano nočko vam želim in se tipkamo jutri

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
15.7.2009 21:24:42   
Urša08
uf mam jaz zdele polno glavo, me tok boli za znort

Sunny super za fotkota user posted image user posted image user posted image Ti kr naštudirej potem pa kako fotko pokaž user posted image . Tale sestra od tvojga je pa zlata varuška a ne - velikokrat čuva Gajouser posted image Ful dobr lahko marsikam greš al pa v miru pospraviš. To je ful vreden user posted image

Katjuša super fotke, pa kar lušte si mi naredla k bazenom. user posted image No sej smo enga micenga postavili na balkon in sva se včerej z Žigcem mal namakala, Nejc pa rajši okol bazena skače kot se namaka v njemuser posted image user posted image user posted image Pa čestitke za prvi zobek - jutr bo zihr šnicel za kosilo dobu user posted image user posted image user posted image

majchy lahko nočko

barbarags samo da je tvoja princeska user posted image

mlea kaj pomeni da si imela "resto" po kosilu user posted image sem očitno blond k nism zastopla. Pa hvala za povabilo na palačinke. Jih bi kar z marmelado user posted image

sedaj grem pa počas mal na kavčka glavo luftat

nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
15.7.2009 21:38:49   
birdy
Helov, moji otroc spijo. Smo šli pol na sprehod pa smo ful pozn dam pršli (tko da katjuša tist ti bo moj jutr povedu, še bol bo pa če se po telefonu slišmo, zdele je glih šov v nočno). Pol pa je šla Kristi jest, pa Neli, pa Kristi v banjo v svojo kopel materine dušice. Mene spet ta user posted image  lenoritis daje...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
15.7.2009 21:51:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Helov, moji otroc spijo. Smo šli pol na sprehod pa smo ful pozn dam pršli (tko da katjuša tist ti bo moj jutr povedu, še bol bo pa če se po telefonu slišmo, zdele je glih šov v nočno). Pol pa je šla Kristi jest, pa Neli, pa Kristi v banjo v svojo kopel materine dušice. Mene spet ta user posted image  lenoritis daje...

ja sej ni panike.... sej sem že neki preiskušala, sam ne vem če bi se mogl kam zataknat al kako? no ko bo mel čas bom vesela, če mi pove.....
mi2 z mojmu sma pravkar not prišla sma kosila babi je pa florija in benija na prehod peljala.... zdej pa jih možek daje spat,pol grema pa k babiki na lubenicouser posted image user posted image user posted image
pa neki me je piknalo med košnjo imam ful rdeč flek.... sam da peče ne več me je ful peklo....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
15.7.2009 21:51:17   
črticaa
men je pa kul da ne počneva vse skupej,...jz mam rada mal svojga življenja,..pa svoje kolege,svoje debate,svoje sodeloavce,.........on je pa isto, samotarski tipuser posted image

deja sožalje za kolegico

katjuša in benjamin user posted image user posted image za zobek

jz bom šla mogoče u ikeo, u celovc

jz sm bhla u šopingu
u twoway sm dala za 2 kikle, 2 majce, 3 moške hlače  -33euruser posted image user posted image user posted image

smo bli u največji vročini zunaj,..poj sm ga pa na travo dala,..in je bil čist zadovoln,..bl k u vozičku,..k se je lah zviral kokr hoče

sam to sm hotla povedat,..za dominika se z mojmu nikakor  nisva mogla zment kako mu bo ime,...evo za drugega že veva PATRIK ROBERT,......no čeprov mal upam da bo punčkauser posted image user posted image ah sam da bo zdrav,......
če bo user posted image  bojo krvavi bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?