|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 11:04:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
evo srečanje v petek na bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na kateremu bazenu????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najboljš pr kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanci pravi, da nas ne more tolk čez ograjo spravituser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.7.2009 11:05:54   
tanci29
al so pa pred špeglom...ampak moj glas dobi tasrednji

vesnozaver-ne ne jest nisem na hujšanju ampak na prisilni dieti brez mleka in mlečnih izdelkov(se prav skor use ker čist povsod utaknejo ta mlekuser posted image )...alergija na km ima hana in dokler dojim sem na dieti

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.7.2009 11:33:19   
Urša08
uf ste načvekale pa samo za dobri dve urco smo šli na vrt

Bom probala mal prebrat. Na vrtu mamo senčko in je blo tok luštno. Ker nimam vozička sem kar ležalnik dol nesla pa je Žigec užival. Nejc se je s prjatelčkom pojal, medve sva pa klepetali, luštno ni kej user posted image

Sedaj Žigec spi, Nejca sem preoblekla ker je bil čist premočen od soka. Še kak jogurt al pa sadje poje in ga dam spat, če bo ratalo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.7.2009 11:35:06   
Katjusa
Urša a nimaš vozičkauser posted image kak to?
Lepo, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.7.2009 11:36:17   
Urša08
mlea ja jaz se tud na cajte počutim da sem za vse sama user posted image je ravno dons en tak dan k smo do večera sami. Pridejo pa tudi dnevi, ko prej konča in smo veliko skupajuser posted image Mlea kaj pa tvoj dela da ga po cele dneve ni? A za vikende pa je doma al tud dela?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.7.2009 11:37:42   
Urša08
Katjuša dons mi je moj avto vzel, pa še voziček zravenuser posted image jaz sem še spala in ga nisem spomnila, on pa zjutrej nč ne razmišlja user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.7.2009 11:42:47   
Vesnozaver
ursa meni se je to vceraj zgodilo, je pozabil vozicek dat iz avta zjutraj. pa me je moja mama peljala na mozevo firmo po vozicek, sem mela rezervne kljuce. Se  nam pa to vceraj ni zgodilo prvicuser posted image

ja jaz se tudi vcsih pocutim kot samohranilka, ker mozek pride zvecer domov, ce pride ob 18 domov je to hitrouser posted image zacnejo pa ze ob sedmih....katastrofa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.7.2009 11:45:14   
Onasiss
Katjusa- ta srednji, ta tret je še fantek... Ta po moje sploh še nikol ni.user posted image user posted image user posted image

No moj izbranec pa je.......
user posted image
user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.7.2009 11:45:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

ursa meni se je to vceraj zgodilo, je pozabil vozicek dat iz avta zjutraj. pa me je moja mama peljala na mozevo firmo po vozicek, sem mela rezervne kljuce. Se  nam pa to vceraj ni zgodilo prvicuser posted image

ja jaz se tudi vcsih pocutim kot samohranilka, ker mozek pride zvecer domov, ce pride ob 18 domov je to hitrouser posted image zacnejo pa ze ob sedmih....katastrofa

punce kaj če bi me našim možekom začele zaračunavat preživnino?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.7.2009 11:45:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa- ta srednji, ta tret je še fantek... Ta po moje sploh še nikol ni.user posted image user posted image user posted image

No moj izbranec pa je.......
user posted image
user posted image

kdaj se ženiš?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.7.2009 11:46:05   
Urša08
vesnozaver ja sej nama se je to tud že večkrat naredila. Ma fora je v tem k mam ponavadi jaz avto in ko ga na kvatre moj vzame nikol ne pomisli da je vozek not. A tvoj vsak dan do 6 dela user posted image joj potem si pa res cel dan sama user posted image Pri nam ni tko hudo, po večini je doma med 4 in pol peto ampak pridejo pa dnevi ko ga ni do večera, pa kaj čmo tako pač je.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.7.2009 11:50:17   
sunny24
Mi2 smo ene pol urce nazaj pršle back home, smo se hmali skutle k je ratalo full toplo...user posted image
No, na kavici nismo nič čvekale, k je Gaja zakinkala user posted image user posted image user posted image , pol sem bla na banki, pol sem šla pa do none in sm lih na poti do tja srečala njo, teto in sestrično in smo šle do ene trgovine in Gaja ma nov kompletek, ene kratke hlačke in 2 hlačke sam za čez pleničko.
Zdej je pa moja madam papcala, moj se lihkar prebuja...

katjusa, meni je tudi ta sredn najbujši za pogledat! user posted image

O madonca, zdej sm pa ostalo pozabla...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.7.2009 11:50:18   
Urša08
punce men je pa Richard Gere simpatičen user posted image pa film Čedno dekle zakon in ga morm vsaj 1 * na leto gledatuser posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.7.2009 11:50:49   
Onasiss
Ursa-dela po terenu in ma vasih vse zgodla. Dons ga cel dan ne bo.... Pol pa še nč ne pokliče, da bi vprašu kako in kaj....Mah brez veze, ker bom spet slabe volje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Moji časi še prihajajo, tudi jaz bom enkrat spet začela delat . Se pa premalo zaveda, da znam ZELO DOBRO preživet brez desca. Poleg vseh gospodinjskih del znam sama tud avto popravt (no kako malenkost, gumo zamenjat) žarnico zamenjat..... Ni da ni...user posted image user posted image user posted image  Se vid, da je fotr hotu desca met...user posted image  

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.7.2009 11:52:27   
Onasiss
Katjusa-nikol se ne bom, sam je pa vredn greha.....mnjami....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.7.2009 11:54:19   
črticaa
ja moj tud rad odpelje voziček,..sam ob 3eh zjutrej ne vem če bi ga vn dajal,..tud če bi mu reklauser posted image user posted image user posted image

možek je že klical da je fertih z delom,..ampak da bo šel še na pjačo s sodelovciuser posted image user posted image a je keri kaj znano

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.7.2009 11:54:43   
Urša08
mlea ja sej bo user posted image Kakšen dan v vikendu mu pusti otroka pa pejt na kako masažo, da še on sproba kako je biti sam z obema user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.7.2009 11:56:19   
Urša08
črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup user posted image Glede tega ga lahko samo pohvalimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.7.2009 11:59:48   
Onasiss
Hvala Ursa. Ampak pazi, ne glede na vse je reku, da bi on med vikendi še na rekreacijo hodu, kam na fitnes al pa na nogomet.user posted image user posted image user posted image

Je hotu it ta vikend z enim kolegom gobe nabirat, za 2 urci....user posted image  pa da bi bil ob 10 doma......butl, kje je pa vidu, da se gobe 2 uri nabira. Poleg tega bi se 10 kmalu spremenila na 13 ali 14, pa smo spet tam.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.7.2009 12:00:59   
Onasiss
Drugače pa z Vitom mu gre, ampak pri ta mali ma pa kar problem...ta ga že zdej okrog obrača.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.7.2009 12:04:32   
Urša08
mlea moj se z Žigom znajde tako, da ga da v kengurujčka in potem ma frej roke za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.7.2009 12:14:41   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup user posted image Glede tega ga lahko samo pohvalimuser posted image

ah sj moj tud ne gre velikrat,..sam ponavad lih takrt k bi ga rabla domauser posted image user posted image user posted image
on ful noče govort o družini pa zasebnosti u slžbi,..tko cela familija je taka,...ž
od njega mami je šele letos k je šla u penzijo, povedala da ma 3 vnuke,...prej so mislil da ma sam 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.7.2009 12:23:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ja moj tud rad odpelje voziček,..sam ob 3eh zjutrej ne vem če bi ga vn dajal,..tud če bi mu reklauser posted image user posted image user posted image

možek je že klical da je fertih z delom,..ampak da bo šel še na pjačo s sodelovciuser posted image user posted image a je keri kaj znano

tega pa moj ne dela.... zadnič so ga sodelavci klical, da nej pride s florjanom da bodo avtomobilčke vozl pa mi sploh ni povedal pol k so ga še enkrat klical in se je neki zgovarjal sem pa vprašala kaj je narobe pa je povedal.... sem mu rekla da nej da mojo številko sodelavcem.... user posted image user posted image user posted image user posted image če on noče nikol it

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.7.2009 12:24:57   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak je moj še če gre mene zraven vzameuser posted image user posted image user posted image no čeprav včasih nebi škodlo, da bi šel, da se mal razvedri in da je mal v "moški" družbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.7.2009 12:58:11   
MIHAILO

jaz tudi svojega lahko pohvalim glede tega...vse pocneva skupajuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?