Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:04:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo srečanje v petek na bazenu Na kateremu bazenu???? najboljš pr kolumbo tanci pravi, da nas ne more tolk čez ograjo spravit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:05:54
|
|
|
|
tanci29
|
al so pa pred špeglom...ampak moj glas dobi tasrednji vesnozaver-ne ne jest nisem na hujšanju ampak na prisilni dieti brez mleka in mlečnih izdelkov(se prav skor use ker čist povsod utaknejo ta mlek )...alergija na km ima hana in dokler dojim sem na dieti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:33:19
|
|
|
|
Urša08
|
uf ste načvekale pa samo za dobri dve urco smo šli na vrt Bom probala mal prebrat. Na vrtu mamo senčko in je blo tok luštno. Ker nimam vozička sem kar ležalnik dol nesla pa je Žigec užival. Nejc se je s prjatelčkom pojal, medve sva pa klepetali, luštno ni kej Sedaj Žigec spi, Nejca sem preoblekla ker je bil čist premočen od soka. Še kak jogurt al pa sadje poje in ga dam spat, če bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:35:06
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša a nimaš vozička kak to? Lepo, da ste uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:36:17
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ja jaz se tud na cajte počutim da sem za vse sama je ravno dons en tak dan k smo do večera sami. Pridejo pa tudi dnevi, ko prej konča in smo veliko skupaj Mlea kaj pa tvoj dela da ga po cele dneve ni? A za vikende pa je doma al tud dela?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:37:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša dons mi je moj avto vzel, pa še voziček zraven jaz sem še spala in ga nisem spomnila, on pa zjutrej nč ne razmišlja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:42:47
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ursa meni se je to vceraj zgodilo, je pozabil vozicek dat iz avta zjutraj. pa me je moja mama peljala na mozevo firmo po vozicek, sem mela rezervne kljuce. Se nam pa to vceraj ni zgodilo prvic ja jaz se tudi vcsih pocutim kot samohranilka, ker mozek pride zvecer domov, ce pride ob 18 domov je to hitro zacnejo pa ze ob sedmih....katastrofa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:45:14
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa- ta srednji, ta tret je še fantek... Ta po moje sploh še nikol ni. No moj izbranec pa je.......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:45:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver ursa meni se je to vceraj zgodilo, je pozabil vozicek dat iz avta zjutraj. pa me je moja mama peljala na mozevo firmo po vozicek, sem mela rezervne kljuce. Se nam pa to vceraj ni zgodilo prvic ja jaz se tudi vcsih pocutim kot samohranilka, ker mozek pride zvecer domov, ce pride ob 18 domov je to hitro zacnejo pa ze ob sedmih....katastrofa punce kaj če bi me našim možekom začele zaračunavat preživnino?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:45:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa- ta srednji, ta tret je še fantek... Ta po moje sploh še nikol ni. No moj izbranec pa je....... kdaj se ženiš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:46:05
|
|
|
|
Urša08
|
vesnozaver ja sej nama se je to tud že večkrat naredila. Ma fora je v tem k mam ponavadi jaz avto in ko ga na kvatre moj vzame nikol ne pomisli da je vozek not. A tvoj vsak dan do 6 dela joj potem si pa res cel dan sama Pri nam ni tko hudo, po večini je doma med 4 in pol peto ampak pridejo pa dnevi ko ga ni do večera, pa kaj čmo tako pač je.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:50:17
|
|
|
|
sunny24
|
Mi2 smo ene pol urce nazaj pršle back home, smo se hmali skutle k je ratalo full toplo... No, na kavici nismo nič čvekale, k je Gaja zakinkala , pol sem bla na banki, pol sem šla pa do none in sm lih na poti do tja srečala njo, teto in sestrično in smo šle do ene trgovine in Gaja ma nov kompletek, ene kratke hlačke in 2 hlačke sam za čez pleničko. Zdej je pa moja madam papcala, moj se lihkar prebuja... katjusa, meni je tudi ta sredn najbujši za pogledat! O madonca, zdej sm pa ostalo pozabla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:50:18
|
|
|
|
Urša08
|
punce men je pa Richard Gere simpatičen pa film Čedno dekle zakon in ga morm vsaj 1 * na leto gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:50:49
|
|
|
|
Onasiss
|
Ursa-dela po terenu in ma vasih vse zgodla. Dons ga cel dan ne bo.... Pol pa še nč ne pokliče, da bi vprašu kako in kaj....Mah brez veze, ker bom spet slabe volje. Moji časi še prihajajo, tudi jaz bom enkrat spet začela delat . Se pa premalo zaveda, da znam ZELO DOBRO preživet brez desca. Poleg vseh gospodinjskih del znam sama tud avto popravt (no kako malenkost, gumo zamenjat) žarnico zamenjat..... Ni da ni... Se vid, da je fotr hotu desca met...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:52:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-nikol se ne bom, sam je pa vredn greha.....mnjami....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:54:19
|
|
|
|
črticaa
|
ja moj tud rad odpelje voziček,..sam ob 3eh zjutrej ne vem če bi ga vn dajal,..tud če bi mu rekla možek je že klical da je fertih z delom,..ampak da bo šel še na pjačo s sodelovci a je keri kaj znano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:54:43
|
|
|
|
Urša08
|
mlea ja sej bo Kakšen dan v vikendu mu pusti otroka pa pejt na kako masažo, da še on sproba kako je biti sam z obema
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:56:19
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup Glede tega ga lahko samo pohvalim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:59:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Hvala Ursa. Ampak pazi, ne glede na vse je reku, da bi on med vikendi še na rekreacijo hodu, kam na fitnes al pa na nogomet. Je hotu it ta vikend z enim kolegom gobe nabirat, za 2 urci.... pa da bi bil ob 10 doma......butl, kje je pa vidu, da se gobe 2 uri nabira. Poleg tega bi se 10 kmalu spremenila na 13 ali 14, pa smo spet tam.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:00:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Drugače pa z Vitom mu gre, ampak pri ta mali ma pa kar problem...ta ga že zdej okrog obrača.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:04:32
|
|
|
|
Urša08
|
mlea moj se z Žigom znajde tako, da ga da v kengurujčka in potem ma frej roke za Nejca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:14:41
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup Glede tega ga lahko samo pohvalim ah sj moj tud ne gre velikrat,..sam ponavad lih takrt k bi ga rabla doma on ful noče govort o družini pa zasebnosti u slžbi,..tko cela familija je taka,...ž od njega mami je šele letos k je šla u penzijo, povedala da ma 3 vnuke,...prej so mislil da ma sam 2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:23:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ja moj tud rad odpelje voziček,..sam ob 3eh zjutrej ne vem če bi ga vn dajal,..tud če bi mu rekla možek je že klical da je fertih z delom,..ampak da bo šel še na pjačo s sodelovci a je keri kaj znano tega pa moj ne dela.... zadnič so ga sodelavci klical, da nej pride s florjanom da bodo avtomobilčke vozl pa mi sploh ni povedal pol k so ga še enkrat klical in se je neki zgovarjal sem pa vprašala kaj je narobe pa je povedal.... sem mu rekla da nej da mojo številko sodelavcem.... če on noče nikol it
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:24:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup Glede tega ga lahko samo pohvalim tak je moj še če gre mene zraven vzame no čeprav včasih nebi škodlo, da bi šel, da se mal razvedri in da je mal v "moški" družbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 12:58:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 črticaa moram priznat da po službi pride direkt domov in ne hodi na pijačko s sodelovci ali kolegi. Gre v primeru ko kdo kaj praznuje al pa če greva skup Glede tega ga lahko samo pohvalim jaz tudi svojega lahko pohvalim glede tega...vse pocneva skupaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?