Dulsineya
|
dan Evo mene sem imela včeraj pregled in mi je po dolgem času naredil UZ. Naša mala Lili je že z glavico obrnjena navzdol in je kar malo nizko, tak da moram čim več počivat (jaz morem pa še v taglavni šoping v LJ)? No, v 32T ima 1960 g in je rekel G, da je to čisto primerno , čeprav po meritvah glavice in trebuščka se je PDP na UZ spet pojavil 31.8. namesto 9.9. in to zdej že drugič. Prvič na 3D ko sva šla v PO in še sedaj pri mojem G, a to pol pomeni, da nas bo mala s svojim prihodom prej razveselila? AnegelCare midva ga bova verjetno kupila, glih tok, za ziher...čeprav jaz ne razumem najboljše, ta senzor je pod jogijem ne? a mogoče katera ve, kak debelina jogija vpliva na prenos? In Veselka sem tisti model za 168 vidla v Pikapolonici v Po, tak da ga verjetno majo povsod. Glede zaposlitve mislim, da je Škorpijončica nekaj pisala...jaz sem imela status študenta dokler nisem zanosila, potem sem se zaposlila, tak kjer sem že prej delala preko študenta, so mi res naredili uslugo, razliko za prispevke pa sem plačevala sama, sva imela nekaj našparanega denarja, ampak sva zračunala in se nama je to najbolj splačalo. Vsaka čast, samo jaz res ne vem kako naša ljuba država misli, da je manj kot 300 e tisti denar s katerim preživiš in vzdržuješ otroka in v primeru, da z otrokovim očetom ne živiš skupaj še tisti max otroški dodatek, ki pa je tudi tam okoli 150 e. Res tisti, ki jim to uspeva to je...ne najdem primerne beseda vsaka čast! Lani in letos je menda cel baby boom in pol se bodo spet naši politiki hvalili, kaj vse so naredili za večjo rodnost, pozabijo pa da nekateri damo že zadnje živce in voljo za to, da najdemo zakonite luknje, da potegnemo čimveč denarja... mah, vseeno...sem verjetno res občutljiva, sam me take stvari v naši ljubi državi res ne pustijo hladne... No, to da bodo kumarice danes za kosilo ni treba več ugibat, ne? ...:)
|