Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:06:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
sm ze klicala na upravno enoto kjer sem oddala vlogo za potni list in bojo poizvedel kaj je s tem in me bojo poklical,pa uredil bojo da ga dobim v tem tednu...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:09:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo srečanje v petek na bazenu Na kateremu bazenu????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:09:49
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-tebe sem pa čist pozabla pokomentirat...pravš da si mela pestro...joj kwa so teli nši fantje čist usi isti al kaj..pr nas tud če kej ne more takoj upitje...sam še tolk več k ne zna še govort in pol je cela panika katjuša-komot, sam ne vem če nas bo lohk use notr spustu...je še nov tam pa pomoje nebi blo glih kul da nas kar celo gardo notr spusti...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:13:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO sm ze klicala na upravno enoto kjer sem oddala vlogo za potni list in bojo poizvedel kaj je s tem in me bojo poklical,pa uredil bojo da ga dobim v tem tednu... Upam, da ga dobiš čimprej... Joj sem skor pozabla, morm tisti teti na Ue nest kavo, k je bila res full prijazna, da mi je zrihtala, da sem hitr potni list dobila. Ti maš drugo UE kajne????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:15:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-tebe sem pa čist pozabla pokomentirat...pravš da si mela pestro...joj kwa so teli nši fantje čist usi isti al kaj..pr nas tud če kej ne more takoj upitje...sam še tolk več k ne zna še govort in pol je cela panika katjuša-komot, sam ne vem če nas bo lohk use notr spustu...je še nov tam pa pomoje nebi blo glih kul da nas kar celo gardo notr spusti... Bomo po obrokih not hodile, na 5 min.... Ne bo noben opazu nekaj mamic z otroci viška notr.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:31:50
|
|
|
|
črticaa
|
tanči u lj hodm ker moj tm dela,..sam grem tud tok redko da ponavad vse pokupm,..morm jit k majo ponavad ful luštne poletne oblekce mi mamao tud karte za bazen,..sezonske je ati zastonj zrihtaql(na šiht) kakšn srečanje,..kje,......zj pa res morm 1x pridt,...sam se zmeri zmente v obdobju k mene ni nč na rr dominik je omagal ta teden je dominik veliko pridobil,..se njegova garderoba širi,..pol stvari še nikol ni mel gor,..sploh zdj k je vroče evo to je moja nečakinja LUCIJA a nista dobra no tko se je smejal,..poj se je pa ukakal k ta velk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:34:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO sm ze klicala na upravno enoto kjer sem oddala vlogo za potni list in bojo poizvedel kaj je s tem in me bojo poklical,pa uredil bojo da ga dobim v tem tednu... Upam, da ga dobiš čimprej... Joj sem skor pozabla, morm tisti teti na Ue nest kavo, k je bila res full prijazna, da mi je zrihtala, da sem hitr potni list dobila. Ti maš drugo UE kajne???? ue Hrastnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:36:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
so me klical...sploh ni sel naprej na cetis ker je prislo do neke napake...zdj morm se enkrat gor in mi ga bojo uredil do dopusta...se dobr da nisem cakal da pride in sem klicala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:40:19
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:41:52
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:41:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO so me klical...sploh ni sel naprej na cetis ker je prislo do neke napake...zdj morm se enkrat gor in mi ga bojo uredil do dopusta...se dobr da nisem cakal da pride in sem klicala še dobr da včasih mal tečnariš....... No sicer pa je do vašga dopusta še cca 10 dni...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:43:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res A moraš kake posebne vaje delat? Sem pozabla...???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:52:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:53:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sam res jst si neki kupim pol pa čejo vse met babe prsmuknjene Probi kva bi blo če bi desca zamenjala...... ja jst se dons ločim jutri se poročim z novim sam se ne morem odločit kerga bi vzela pomagajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:53:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo srečanje v petek na bazenu Na kateremu bazenu????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:54:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-tebe sem pa čist pozabla pokomentirat...pravš da si mela pestro...joj kwa so teli nši fantje čist usi isti al kaj..pr nas tud če kej ne more takoj upitje...sam še tolk več k ne zna še govort in pol je cela panika katjuša-komot, sam ne vem če nas bo lohk use notr spustu...je še nov tam pa pomoje nebi blo glih kul da nas kar celo gardo notr spusti... ja sej se razume... sem sam hecam:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:55:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res super se veselim s tabo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:56:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO so me klical...sploh ni sel naprej na cetis ker je prislo do neke napake...zdj morm se enkrat gor in mi ga bojo uredil do dopusta...se dobr da nisem cakal da pride in sem klicala to pa so površni in če nebi klicala kaj bi ti oni pol dal dopust al kako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:56:59
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem zdle skuhala kašico za benjamina in sme not dala mal domačih malin mmmmm tok diši, da bom jst pojedla.... sem skuhala skor cel liter (zmiksano) tak da bo za par dni
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.7.2009 10:57:12 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:57:24
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......moj glas dobi tretji tipček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:58:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem zdle skuhala kašico za benjamina in sme not dala mal domačih malin mmmmm tok diši, da bom jst pojedla.... sem skuhala skor cel liter (zmiksano) tak da bo za par dni midve imava danes tretji dan jabolko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:58:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo srečanje v petek na bazenu Na kateremu bazenu???? najboljš pr kolumbo tanci pravi, da nas ne more tolk čez ograjo spravit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 10:58:56
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, mali aja, jaz jem nektarine, nisem si mislila, da mi bo sadje kdaj tako teknilo babike vsem hvala za vzpodbudne besede! mam vas rada zdaj pa ne bom vec, da ne bote doble sladkorne simona na kaksni dieti pa si ti? kaj tanci ti tudi al sem povrsno prebrala? katjusa nobenega izmed teh, totih ni nikol doma, ker celi dan v fitnesu ticijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:01:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver juhu, mali aja, jaz jem nektarine, nisem si mislila, da mi bo sadje kdaj tako teknilo babike vsem hvala za vzpodbudne besede! mam vas rada zdaj pa ne bom vec, da ne bote doble sladkorne simona na kaksni dieti pa si ti? kaj tanci ti tudi al sem povrsno prebrala? katjusa nobenega izmed teh, totih ni nikol doma, ker celi dan v fitnesu ticijo pol je vse skupi spet brezveze
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 11:02:11
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pol pa pride domov, pa hoces seksat, pa je prevec utrujen od vadbe
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?