|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 10:06:51   
MIHAILO
sm ze klicala na upravno enoto kjer sem oddala vlogo za potni list in bojo poizvedel kaj je s tem in me bojo poklical,pa uredil bojo da ga dobim v tem tednu...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.7.2009 10:09:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
evo srečanje v petek na bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na kateremu bazenu????

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.7.2009 10:09:49   
tanci29
kolumbo-tebe sem pa čist pozabla pokomentirat...pravš da si mela pestro...joj kwa so teli nši fantje čist usi isti al kaj..pr nas tud če kej ne more takoj upitje...sam še tolk več k ne zna še govort in pol je cela panika

katjuša-komot, sam ne vem če nas bo lohk use notr spustu...je še nov tam pa pomoje nebi blo glih kul da nas kar celo gardo notr spusti...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.7.2009 10:13:51   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
sm ze klicala na upravno enoto kjer sem oddala vlogo za potni list in bojo poizvedel kaj je s tem in me bojo poklical,pa uredil bojo da ga dobim v tem tednu...

Upam, da ga dobiš čimprej... Joj sem skor pozabla, morm tisti teti na Ue nest kavo, k je bila res full prijazna, da mi je zrihtala, da sem hitr potni list dobila.

Ti maš drugo UE kajne????

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.7.2009 10:15:03   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kolumbo-tebe sem pa čist pozabla pokomentirat...pravš da si mela pestro...joj kwa so teli nši fantje čist usi isti al kaj..pr nas tud če kej ne more takoj upitje...sam še tolk več k ne zna še govort in pol je cela panika

katjuša-komot, sam ne vem če nas bo lohk use notr spustu...je še nov tam pa pomoje nebi blo glih kul da nas kar celo gardo notr spusti...

Bomo po obrokih not hodile, na 5 min.... Ne bo noben opazu nekaj mamic z otroci viška notr.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.7.2009 10:31:50   
črticaa
tanči u lj hodm ker moj tm dela,..sam grem tud tok redko da ponavad vse pokupm,..morm jit k majo ponavad ful luštne poletne oblekce

mi mamao tud karte za bazen,..sezonske je ati zastonj zrihtaql(na šiht)

kakšn srečanje,..kje,......zj pa res morm 1x pridt,...sam se zmeri zmente v obdobju k mene ni nč na rr

dominik je omagaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ta teden je dominik veliko pridobil,..se njegova garderoba širi,..pol stvari še nikol ni mel gor,..sploh zdj k je vročeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
evo to je moja nečakinja LUCIJA a nista dobra

user posted image
no tko se je smejal,..poj se je pa ukakal k ta velk

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.7.2009 10:34:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Upam, da ga dobiš čimprej... Joj sem skor pozabla, morm tisti teti na Ue nest kavo, k je bila res full prijazna, da mi je zrihtala, da sem hitr potni list dobila.

Ti maš drugo UE kajne????

ue Hrastnik

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.7.2009 10:36:17   
MIHAILO
so me klical...sploh ni sel naprej na cetis ker je prislo do neke napake...zdj morm se enkrat gor in mi ga bojo uredil do dopusta...se dobr da nisem cakal da pride in sem klicala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.7.2009 10:40:19   
Ajvy
oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.7.2009 10:41:52   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...jutro...v razvojni je bilo krasno...natelovadili sva se...je rekla, da sva super zrihtali do sedaj..in le tako naprej.....naslednjič imava septembra.....full sem vesela...res 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.7.2009 10:41:55   
Onasiss

so me klical...sploh ni sel naprej na cetis ker je prislo do neke napake...zdj morm se enkrat gor in mi ga bojo uredil do dopusta...se dobr da nisem cakal da pride in sem klicala

user posted image user posted image user posted image  še dobr da včasih mal tečnariš....... No sicer pa je do vašga dopusta še cca 10 dni...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.7.2009 10:43:01   
Onasiss

A moraš kake posebne vaje delat? Sem pozabla...???user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.7.2009 10:52:42   
Čebel@

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.7.2009 10:53:26   
Katjusa

sam res jst si neki kupim pol pa čejo vse metuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe prsmuknjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Probi  kva bi blo če bi desca zamenjala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jst se dons ločim jutri se poročim z novimuser posted image user posted image user posted image user posted image sam se ne morem odločit kerga bi vzela pomagajteuser posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.7.2009 10:53:31   
Čebel@

evo srečanje v petek na bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na kateremu bazenu????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.7.2009 10:54:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ja sej se razume... sem sam hecam:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.7.2009 10:55:16   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image se veselim s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.7.2009 10:56:10   
Katjusa

to pa so površniuser posted image user posted image user posted image user posted image in če nebi klicala kaj bi ti oni pol dal dopust al kakouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.7.2009 10:56:59   
Katjusa
jst sem zdle skuhala kašico za benjamina in sme not dala mal domačih malin mmmmm tok diši, da bom jst pojedla.... sem skuhala skor cel liter (zmiksano) tak da bo za par dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.7.2009 10:57:12 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.7.2009 10:57:24   
Čebel@
katjuša......moj glas dobi tretji tipčekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.7.2009 10:58:38   
Čebel@

jst sem zdle skuhala kašico za benjamina in sme not dala mal domačih malin mmmmm tok diši, da bom jst pojedla.... sem skuhala skor cel liter (zmiksano) tak da bo za par dniuser posted image user posted image user posted image user posted image
midve imava danes tretji dan jabolko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.7.2009 10:58:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Na kateremu bazenu????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najboljš pr kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanci pravi, da nas ne more tolk čez ograjo spravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.7.2009 10:58:56   
Vesnozaver
juhu,

mali aja, jaz jem nektarine, nisem si mislila, da mi bo sadje kdaj tako teknilouser posted image user posted image user posted image

babike vsem hvala za vzpodbudne besede!user posted image mam vas radauser posted image zdaj pa ne bom vec, da ne bote doble sladkorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona na kaksni dieti pa si ti? kaj tanci ti tudi al sem povrsno prebrala?

katjusa nobenega izmed teh, totih ni nikol doma, ker celi dan v fitnesu ticijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.7.2009 11:01:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhu,

mali aja, jaz jem nektarine, nisem si mislila, da mi bo sadje kdaj tako teknilouser posted image user posted image user posted image

babike vsem hvala za vzpodbudne besede!user posted image mam vas radauser posted image zdaj pa ne bom vec, da ne bote doble sladkorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona na kaksni dieti pa si ti? kaj tanci ti tudi al sem povrsno prebrala?

katjusa nobenega izmed teh, totih ni nikol doma, ker celi dan v fitnesu ticijouser posted image user posted image user posted image user posted image

pol je vse skupi spet brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.7.2009 11:02:11   
Vesnozaver
pol pa pride domov, pa hoces seksat, pa je prevec utrujen od vadbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?