|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
15.7.2009 9:24:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

JAVNO MNENJEuser posted image user posted image
MOJ malček je učer najprej jedu okol10ih, pol pa ob 14ih sadno kašo in to je blo to za cel dan,..spilo je okol 7deci,...ne vem kaj nj men se ne zdi da to ni ok,..sam zvečer ni hotu,..sam pit je hotuuser posted image user posted image user posted image
kva vi mislte
aja pa dons se je šele ob 9pol9 zbudu

tanči še kr se drživa 1ga,..sam k je vroče jeva sadne kaše,k so hladne,..k je pa hladno pa zvečer jeva mlečno kašo

ja te slinčki k vi govorite a majo uzad pvcuser posted image k jz nism obenih takih najdla

pomoje ga vročina daje.... ni panike.... Florjan je bil star 3 mesece mi ni hotu mleka pit skor cel teden ni jedu skoraj nič po 2 obroka na dan..... no pa smo pregural in pol je blo spet vse OK....

moji slinčki iz BC za nekje 5€/7 kosov imajo pvc zadaj....
evo še slikce:)
user posted image
user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
15.7.2009 9:25:30   
črticaa
no še to,..moja lupinca/prevleka se lahko pere samo na roke in  učer smo bli na obisku in se je tamau ful smejal in ful kakal in mu je čes pršlo,.....in mamo zj rezultat-še kr mokro lupinco
                                                                       -pa še kr se flek pozna ker sam z vodo ni hotl jit vnuser posted image

aja pa učer smo ta velik bazen za k nm domov kupl in smo ga že mal sprobal,..upam da se bo do dons segrela voda da bo lah dominik čofaluser posted image kok časa ga mam pa lah notuser posted image

punce a 15ga je otroški dodatekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
15.7.2009 9:26:50   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

JAVNO MNENJEuser posted image user posted image
MOJ malček je učer najprej jedu okol10ih, pol pa ob 14ih sadno kašo in to je blo to za cel dan,..spilo je okol 7deci,...ne vem kaj nj men se ne zdi da to ni ok,..sam zvečer ni hotu,..sam pit je hotuuser posted image user posted image user posted image
kva vi mislte
aja pa dons se je šele ob 9pol9 zbudu

tanči še kr se drživa 1ga,..sam k je vroče jeva sadne kaše,k so hladne,..k je pa hladno pa zvečer jeva mlečno kašo

ja te slinčki k vi govorite a majo uzad pvcuser posted image k jz nism obenih takih najdla

pomoje ga vročina daje.... ni panike.... Florjan je bil star 3 mesece mi ni hotu mleka pit skor cel teden ni jedu skoraj nič po 2 obroka na dan..... no pa smo pregural in pol je blo spet vse OK....

moji slinčki iz BC za nekje 5€/7 kosov imajo pvc zadaj....
evo še slikce:)
user posted image
user posted image

o super bom dons letela k morm še ene 2je hlače na nogavičko kupt(za spat)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
15.7.2009 9:27:19   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

mlea, super za šoping! user posted image

no, jst in Gaja pičimo na kafe v center dokler še ni tko grozno toplo! Se tipkamo pole!

ČAWČAW user posted image

Ne preveč čvekat....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
15.7.2009 9:27:50   
Katjusa
črticaa jst sem otroške dobla včeraj....

bazen jst sem ga mela kr ene 20 min.... ko je bla pa voda sam 27°C pa manj k sem vidla da ga zebe sme ga dala ven kakih 10-15 min....
če imate velik bazen ne bo voda tako hitro topla zato mi letos nismo velikega postavljal.... no pa tud zato k ne vemo če je še celuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.7.2009 9:31:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jutro...noc prespana jedel je ob 00-00h in ob 5h...ob dvanajstih sem ga po dojenju dvignila za kupcka in sede zaspala...zbudila sem se 00-36 sploh ne vem kak se je zgodilo...potni list za mihaila se nism dobila 26. pa gremo na dopuist ,upam da bouser posted image user posted image

Si že utrujena, da si sede zaspala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Potni list-pokliči na UE in vprašaj kako je. Lahko pa tudi na spletni strani Cetisa pogledaš kako odpošiljajo potne liste. Jaz sem mela kar probleme s tem, ker jih imajo full za narest, dopuste imajo tudi oni, pa še mašina neki ni delala. Če mi ne bi tanci povedala verjetno sploh na dopust ne bi mogl. (HVALA TANCI ŠE 1X)

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.7.2009 9:31:23   
črticaa

bazen jst sem ga mela kr ene 20 min.... ko je bla pa voda sam 27°C pa manj k sem vidla da ga zebe sme ga dala ven kakih 10-15 min....
če imate velik bazen ne bo voda tako hitro topla zato mi letos nismo velikega postavljal.... no pa tud zato k ne vemo če je še celuser posted image user posted image user posted image

ja sj ni tgoooooook velik,..sam 250x160x50 pa sj ga nismo čist napolnil,...
hvala za slikce od slinčkov (mežik) k se mi ne da smajlijov popat

herry poteruser posted image user posted image user posted image  na hbo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.7.2009 9:31:34   
Katjusa
črticaa za jajčko sej če ga moreš prat na roke ne pomen da ne smeš praška uporabituser posted image user posted image user posted image user posted image tak da kr zdrgni sej bo šlo pol pa fino popivnaj s kako brisačo in bo hitreje suho.... če bo še mokro in boš mogla kam it pa tud kako brisačo zadaj raztegni pa bo.... al pa kako podlogo za previjanje (za enkratno uporabo) daš zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
15.7.2009 9:32:38   
Katjusa

ja sj ni tgoooooook velik,..sam 250x160x50 pa sj ga nismo čist napolnil,...
hvala za slikce od slinčkov (mežik) k se mi ne da smajlijov popat

herry poteruser posted image user posted image user posted image  na hbo

aha pol je neki takaga k naš sma da je naš bolj ovalen....
ja to bo dons topla vodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi jo drugače dogrevamo kr z bojlerom:)user posted image user posted image user posted image user posted image sam v sončku ni potrebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
15.7.2009 9:34:31   
Katjusa

Jutro...noc prespana jedel je ob 00-00h in ob 5h...ob dvanajstih sem ga po dojenju dvignila za kupcka in sede zaspala...zbudila sem se 00-36 sploh ne vem kak se je zgodilo...potni list za mihaila se nism dobila 26. pa gremo na dopuist ,upam da bouser posted image user posted image

držim pesti, da bo moj kolega ga je dal delat v ponedeljek pa gre tud 26 na dopustuser posted image torej upanje ostaja.... sej je še debel teden časauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
15.7.2009 9:34:46   
Onasiss
črticaa-ne sekeri se, če kak dan ne je. To bo verjetno ker mu je vroče, Važno, da ti velik spije. Ti mu itak sokove daješ, a ne?? Sicer pa ima veliko zaloge user posted image user posted image  tako, da se ne sekirej.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
15.7.2009 9:42:39   
tanci29
haloooo bejbe

mi smo se učeri uspešno kopali na bazenu...erik je ful užival, sam ni hotu met nobenga šlauga da bi mal sam čofotal, njemu itak ne morš nč gor dat ker se začne takoj zvijat...včasih se prov zmatram da ga previjemuser posted image ...noro
hana se je tudi kopala in je čist fajn uživala, nč ni cmevkala, pa še voda ni bla neki ful topla
najhujš od vsega je pa blo ker erika nisem pustila na tobogan, mislm ful je faca on bi kar na un tavelik tobogan šol in u vodo notr pičil

witto-dobro opravi pri zdravniku...drugače pa tale tvoja zgodbica je kar pestra s tvojo familijo...

birdy-user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne ga srat a takle ste meluser posted image user posted image user posted image

katjuša-super za prodan šotor

črtica-slinčke maš tud u leclercu...ne vem če ga maste na unem koncu...matr zadnč sm bla po ful dolgem cajtu tam in sem use na otroškem oddelku pokuplauser posted image

sunny-a se že na taščice pripravljateuser posted image

fotkiči-čist ste upalene ratale na fotiče...tale forum deluje nekak kako bi rekla, če ma moj sosed morm met pa jest še bolšigauser posted image user posted image user posted image mal se zezam...fajn da boste zdej res lohk lepo slikale lune al pa pod vodouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
15.7.2009 9:44:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Si že utrujena, da si sede zaspala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Potni list-pokliči na UE in vprašaj kako je. Lahko pa tudi na spletni strani Cetisa pogledaš kako odpošiljajo potne liste. Jaz sem mela kar probleme s tem, ker jih imajo full za narest, dopuste imajo tudi oni, pa še mašina neki ni delala. Če mi ne bi tanci povedala verjetno sploh na dopust ne bi mogl. (HVALA TANCI ŠE 1X)

mlea ni panike...važno da ste užival na dopustuuuu

mi najbrž sploh ne bomo šli, ker bomo oktobra po vsej verjetnosti odpičili v avstralijo in pol nema dopustauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
15.7.2009 9:45:20   
Katjusa
da vam ta zgodba polepša dan
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/za-jabolko-velika-novorojenka.html

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
15.7.2009 9:45:38   
tanci29
aja kar se tiče prijateljev...jest mam od claud pa od majchy pa še od ene že nekaj časa prošnjo za prijateljstvo pa sem že stokrat obkljukala da vas potrdim pa sploh ne delauser posted image  da nauste misnle da vas ne maramuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
15.7.2009 9:46:42   
Onasiss
tanci-a si bla sama z otrokoma a je bil še kdo s tabo? A je bla gužva? Vstopnina je...??? Matr sem firbčna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi namreč se šla nekam na kak bazen kopat pa mojga itak nikol ni, pol pa sem sama za vse.......

POČUTIM SE KOT MAMA SAMOHRANILKA.....A IMA KATERA PODOBEN OBČUTEK?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
15.7.2009 9:47:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

haloooo bejbe

mi smo se učeri uspešno kopali na bazenu...erik je ful užival, sam ni hotu met nobenga šlauga da bi mal sam čofotal, njemu itak ne morš nč gor dat ker se začne takoj zvijat...včasih se prov zmatram da ga previjemuser posted image ...noro
hana se je tudi kopala in je čist fajn uživala, nč ni cmevkala, pa še voda ni bla neki ful topla
najhujš od vsega je pa blo ker erika nisem pustila na tobogan, mislm ful je faca on bi kar na un tavelik tobogan šol in u vodo notr pičil

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fino, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image a tud rokavčkov noče?
Ja jst sem se noseča mogla po toboganu vozit s Florjanom, k drgač bi šel samuser posted image user posted image user posted image user posted image

fotkiči-čist ste upalene ratale na fotiče...tale forum deluje nekak kako bi rekla, če ma moj sosed morm met pa jest še bolšigauser posted image user posted image user posted image mal se zezam...fajn da boste zdej res lohk lepo slikale lune al pa pod vodouser posted image user posted image

sam res jst si neki kupim pol pa čejo vse metuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe prsmuknjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
15.7.2009 9:48:28   
Katjusa

aja kar se tiče prijateljev...jest mam od claud pa od majchy pa še od ene že nekaj časa prošnjo za prijateljstvo pa sem že stokrat obkljukala da vas potrdim pa sploh ne delauser posted image  da nauste misnle da vas ne maramuser posted image

men isto kljukam in kljukam pa kr ostaja... pa včeraj sme sama sebi poslala prošnjo za prijateljstvo pa še nisem doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
15.7.2009 9:49:36   
Katjusa

tanci-a si bla sama z otrokoma a je bil še kdo s tabo? A je bla gužva? Vstopnina je...??? Matr sem firbčna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi namreč se šla nekam na kak bazen kopat pa mojga itak nikol ni, pol pa sem sama za vse.......

POČUTIM SE KOT MAMA SAMOHRANILKA.....A IMA KATERA PODOBEN OBČUTEK?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala enako.... se čudim, da spim ne samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud razmišljam o kopanju sam sama z 2 mi nekak ni.... pa tud nekdo more bit skos blizu florjana nej bo ravno sila k bo benjamin jeduuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.7.2009 9:50:07   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fino, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image a tud rokavčkov noče?
Ja jst sem se noseča mogla po toboganu vozit s Florjanom, k drgač bi šel samuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.7.2009 9:51:09   
Onasiss
sam res jst si neki kupim pol pa čejo vse metuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe prsmuknjeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Probi  kva bi blo če bi desca zamenjala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.7.2009 9:54:04   
tanci29

mlea-sem mela mami sabo...ma kje sama nebi zmogla ker moj erik ne čička zraven ko jest npr. moram hano previt al pa nahrant ampak luta okol tko da mora met enga da ga mal mirka

gužva-ma ja je blo kar velik folka ampak ni blo take gužve da se nebi mogu premaknt...čist lepo smo plavali in sakali

vstopnina-nimam pojma, mam vezeuser posted image ...dela moj fotr na bazenu, mal pospravla pa smeti odnaša pa ta male bazenčke puca pa mal okol hod, tko da nas je on notr spustu...drugače pa ne vem kolk je vstopnina

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
15.7.2009 9:54:35   
Onasiss
A maxi je še na dopustu?????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
15.7.2009 9:58:36   
Katjusa

mlea-sem mela mami sabo...ma kje sama nebi zmogla ker moj erik ne čička zraven ko jest npr. moram hano previt al pa nahrant ampak luta okol tko da mora met enga da ga mal mirka

gužva-ma ja je blo kar velik folka ampak ni blo take gužve da se nebi mogu premaknt...čist lepo smo plavali in sakali

vstopnina-nimam pojma, mam vezeuser posted image ...dela moj fotr na bazenu, mal pospravla pa smeti odnaša pa ta male bazenčke puca pa mal okol hod, tko da nas je on notr spustu...drugače pa ne vem kolk je vstopnina

evo srečanje v petek na bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.7.2009 10:02:43   
MIHAILO
MLEA mas st. da poklicem glede potnega lista in mal povprasam?Hvala

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?