Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:47:17
|
|
|
|
Urša08
|
jutro nočka ena boljših, samo eno hranjenje ob 4 jaz zaspana kljub temu witto držimo pesti birdy joj jaz sem se tud nasmejala verjamem pa da teb ni blo smešeno kolumbo tole z Majklom je pa kot da bi o Nejcu pisala, k ga ne zafrkava skor živčnega faše claud kaj pa vem kaj si nardila, a si napačno kodo kopirala pojma nimam sunny lepo da si dobra tamlada zdej si grem pa kavico iskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:55:24
|
|
|
|
Urša08
|
eto sem si kavico kr sm prinesla Mi bomo dons cel dan sami, za nameček nam je pa še možek voziček sabo odpeljal . Včeraj popoldan smo šli v šoping in lahko povem da mi je zadnje čase kr odveč po štacunah hodit. Mogoče se jeseni spremeni. No jaz sem ene hlače probala in vse super čez stegna, rit ful pasale, sam ko sem pa zadrgo hotla zapet je pa nisem mogla, me trebuh močno zafrkava.Bo treba trebušnake začet delat. vesnozaver super da imaš močno voljo, kar tako naprej te spodbujamo majchy a še spiš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:57:12
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! nočka sicer lepo prespana ampak sem jaz neki čudno polomljena urša.......super za prespano nočko claud......hvala za zajterk katjuša......naslednjič ko si v domžalah se ustavita na kofetu,ja?! birdy.....u f.a.k........nisem ti nič folš da si mogla tole pucat........sej bo minilo ......je pa nam smešno,ki nam tega še ni treba početi witto.......dobro opravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:57:43
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super, da sta prodala šotor Tiste evrčke pa hitro na stran za morje, da boste čim dalj uživali zdej mam pa alarm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:57:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy a še spiš? ja itak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 7:59:47
|
|
|
|
Urša08
|
majchy dobro jutro Kako si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:02:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy dobro jutro Kako si? dobro jutro tudi tebi......sej pravim-polomljena sem kot bi ne vem kako čudno spala......saj samo da kavico ruknem bom takoj boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:07:56
|
|
|
|
Urša08
|
joj majchy jaz sem pa slepa, sm tvoj post čist spregledala potem pa traparije sprašujem ja kavica dela čudeže, jaz sem jo ravno spila in sem spregledala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
si Esmeralda po šalci kofeta a vam tudi pod vsakim od nas piše Dodaj za prijatelja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:41:11
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Gaja je lepo pančkala do 5h, pol je jedla in spala še do 7:30...Ona naspana, jst pa skrokana, k ms šla spat šele ob 1h...Kaj mi je blo tega treba??? claud, hvala za zajtrk! majchy, jst lahko tudi samo sebe dodam za prijatelja... Morm it Gaji rito previt k je potičko nardila! I ll be back!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:52:59
|
|
|
|
claud
|
majchy-ja men tud pr vsaki piše dodaj za prijatelja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:57:11
|
|
|
|
Čebel@
|
EVI in TRISTANU-->vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 8:57:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy-ja men tud pr vsaki piše dodaj za prijatelja meni je full moteče pa itak imam vas vseže obkljukane za prijatele
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:00:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 si Esmeralda po šalci kofeta a vam tudi pod vsakim od nas piše Dodaj za prijatelja? tud
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:01:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU-->vse naj naj za mini rojstni dan se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:07:54
|
|
|
|
Onasiss
|
birdy- boga, si lohk predstavljam, ker smo mel podobne probleme. No jst pa sem bla u šopingu, pa sem si full eno srčkano torbico kupla, pa dve majčke, ker so mi vse ostale premajhnein so mi fullllllllllll trebuh vid. No pa Vitu sem majčke kuple... Pa nism veliko zapravla, precej manj kot ponavadi. vesnozaver- poznam takle občutek lakote.... Mam trenutno 65,5 kg pa jih morm dat dol še kake 3..... Ampak do decembra.....o ma ne, prej, do jeseni ker drugače mi ne bojo nobene hlače prav......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:09:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Drugače pa se naša madam že drugo noč za vrstjo zbudi ob 4-ih........ Pojma nimam zakaj. Traja pa ene pol ure, da nazaj zaspi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:09:14
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU-->vse naj naj za mini rojstni dan Tudi jst!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:09:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud zakaj mi ne pokaže slikce????? sm kopirala slikco pa da sam link---- pred ta link moreš napisat [img] za link pa [/img] torej claud vam pošilja:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:10:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU-->vse naj naj za mini rojstni dan Tudi jst!!! tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:10:22
|
|
|
|
sunny24
|
mlea, super za šoping! no, jst in Gaja pičimo na kafe v center dokler še ni tko grozno toplo! Se tipkamo pole! ČAWČAW
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:12:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...noc prespana jedel je ob 00-00h in ob 5h...ob dvanajstih sem ga po dojenju dvignila za kupcka in sede zaspala...zbudila sem se 00-36 sploh ne vem kak se je zgodilo...potni list za mihaila se nism dobila 26. pa gremo na dopuist ,upam da bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:13:18
|
|
|
|
črticaa
|
JAVNO MNENJE MOJ malček je učer najprej jedu okol10ih, pol pa ob 14ih sadno kašo in to je blo to za cel dan,..spilo je okol 7deci,...ne vem kaj nj men se ne zdi da to ni ok,..sam zvečer ni hotu,..sam pit je hotu kva vi mislte aja pa dons se je šele ob 9pol9 zbudu tanči še kr se drživa 1ga,..sam k je vroče jeva sadne kaše,k so hladne,..k je pa hladno pa zvečer jeva mlečno kašo ja te slinčki k vi govorite a majo uzad pvc k jz nism obenih takih najdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:14:54
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU-->vse naj naj za mini rojstni dan Tudi jst!!! tudi od nas tud od naja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 15.7.2009 9:17:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa JAVNO MNENJE MOJ malček je učer najprej jedu okol10ih, pol pa ob 14ih sadno kašo in to je blo to za cel dan,..spilo je okol 7deci,...ne vem kaj nj men se ne zdi da to ni ok,..sam zvečer ni hotu,..sam pit je hotu kva vi mislte aja pa dons se je šele ob 9pol9 zbudu kaj pa če mu ne paše jesti v vročini ima že dovolj če je lepo celo nočko prespal jaz ga nebi zbujala,ti bo že sam povedal ko bo lačen
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?