|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
13.7.2009 21:20:15   
MIHAILO
WITO sem zdaj pokukala tvoj album-kako lepe slikice...pa ze tudi gh papate?user posted image ...T ise kr javljaj in cvekaj z nami,Majchy te bo pa sigurno vrnila na seznamuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
13.7.2009 21:22:41   
birdy
Witto, ti kr tvojga vrž iz računalnikauser posted image  Pol se boš lohk več oglašala tlele. Ma sem se spomnla k je moj un Travian al kaj je nažigu, matr muuser posted image  Ampak sem taprava baba in ga ni dolguser posted image user posted image user posted image
Pa bravo za zobke.
Za druge sicer ne morem rečt zakaj ne komentirajo kakega posta (ampak zanalašč ziher neuser posted image ), pri men gre dostkrat kj mim. Neki preberem pa sploh ne vem kaj. Včas mal sanjam, kera druga pa tud kdaj, tko da ne mislt da te ne maramouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
13.7.2009 21:26:41   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pa kje ste vse??????

Vshoppingu ,ker so razprodaje user posted image user posted image user posted image

Šmrk, šmrk, zame letos ne bo razprodajuser posted image  Ni dinar za cunjeuser posted image  No, pa sej mam polno omaro... k mi nč ne pomaga... ker mi je vse premajhnouser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
13.7.2009 21:39:58   
witto
Michailo,ja mi že papamo gh, ni ravno navdušenuser posted image , ampak poje,bolj mu teknejo sadne kašice. Danes sem mu dala za poskusit lubenico,je bil čisto navdušen. A krstili boste,kdaj pa? Mi bomo tudi,2.8. končno ga bo videl tudi moj ati, ki pride konec meseca k meni na obisk iz Prage,kdaj ga bo videla pa moja mami, nimam pojmauser posted image . Birdy,moj visi na Ikariam, ej, pa da po.....š. Sej je res,dela po cele dneve,zjutraj gre v službo,popoldan pa imata z njegovim bratom še obrt, in res je, da mi ne sedi po gostilnah,tako kot nekateri naši kolegi, pač mu je to ene vrste "relax" ampak jas mislim, da ima vse svojo mejo.Evo je že domauser posted image , pa že teži, da naj se umaknem, da vidi kaj se dogaja v njegovem mestu...........user posted image . Poplnoma razumem, da me ne nalašč ignorirate, sej vem, da se pač zodi, da greš mimo posta, ni za nalašč. Pri meni tudi letos odpadejo razprodaje, ni dinar. Ko sem prišla iz porodnišnice, in glede nato, da sem se zredila za 36kg,sem se odločila, da je bolj poceni malo se potrudit in shjušat,ker za obleke ni. In tudi jas imam polno omaro cunj, tako, da res mi ni potrebno nič novega kupovat. Raje nakupim za Matijo, mi je bolj v veselje.In na koncu sem izgubila, vse kar sem v nosečnosti pridobila, tako, da oblečem vse cunjeuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
13.7.2009 21:48:03   
Čebel@
witto.......lej ni panike ampak tok se mi tupasto zdi ker vas(jih)večino vidim gor in nobenga glasauser posted image ......ti kar napiši post(čeprav je izven debate)user posted image .......kako nalimaš slikice:greš na shrani.si in si jo izbereš in kopiraš v post tadrugo kodo-to je vsa umetnostuser posted image user posted image user posted image ........pa nisem huda prav nate,ampak na splošno-sem 10 nickov napisalauser posted image user posted image user posted image ........mali ima full lepe mere(10 cm ga je več skupaj od moje pupeuser posted image user posted image user posted image .........tvojga pa kar steraj dol z računalnika-povejmu da se potem babe jezijouser posted image user posted image user posted image
mihailo.......super za šoping.......kakšne slikice še deli z namiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 13.7.2009 21:50:03 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
13.7.2009 21:56:43   
Čebel@
witto.......imaš ZS

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
13.7.2009 21:57:09   
witto
Te razumem Majchy,hvalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
13.7.2009 22:00:08   
tanci29
hopala

šopingarčice a ste vse pokuple kar majouser posted image

men se pa sploh ne da če sem čist iskrena...sej u štacuno bi še šla sam u kabino probavat cune pa je že too much...zadnje čase kar na uč kupujem pol pa kar je je

witto-pa sej ni nobena jezna nate, ampak učasih jest tud vidim naše srečke ne več nosečke k tukile gor čitajo rečejo pa nč...no imate res lepe mere...iz kje je pa tvoja mami...kaj ste vsak u drugi državi...kako pa to?

mihailo-superca za nakupe...ja kolumbo je carica

maychy-no sej pomaga če včas po miz udarš...user posted image

simona-bravo za prvi obrok...a šele zdej ste upokojil košaro...dolg ste zdržali

birdy-sem pogledala slikice...ful luštkane

mlea-a si dons cel dan hodila s trakom naokoluser posted image

vesnozaver-o dieta...a to maš kej spešl al kar tako po svoje

urša-zihr maš kako slikico z bušijem

katjuša- a kar parčkaš že...aha zdej si pa najdla tapravouser posted image ...sej vem da mu moja hana ni ušečuser posted image

črtica-ti si tud lepo zapravljalauser posted image user posted image pa super za kašice da jih lepo papca...kolk obrokov pa že imata

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
13.7.2009 22:03:09   
MIHAILO
WITO ja ze lubenico papate?user posted image lepo...jaz sem mu ze dala za poskusit sam uvajam pa se ne...se mi ne da pacat...se pa itak ne mudi ker je 4,5m star..
MAYCY bom jutri kaksno slikico prilimalauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
13.7.2009 22:03:21   
BarbaraGS
ojla evo mene spet :)

witto ne skrbi :) vse se kdaj pocutimo ignorirane hehehe...tak je ko hitro preletis sceno, pa imas en uc na otrocku :)

birdy no kje je zgodbica...al sem jo spregledala ;) tvoja kristi je pa roša tako nasa, sam da nasa je se plesko za enkrat hehehe:) sam tiste laske ko ima so oranzni user posted image

tudi jaz sem dobila fotica jeeeeeeee...v glavnem po posvetu s profesorjem fotografije na srednji likovni smo se odlocili za Nikon coolpixP90 in zdaj se je moj mal igrackav user posted image , jaz pa ne vem kdaj bo cajt...upam, da bo, da lahko zacnem cimprej slikarit

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
13.7.2009 22:04:01   
witto
majchy,zs....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
13.7.2009 22:05:10   
MIHAILO
KOLUMBO kje si se zgubila?Te je shopping cist izmucil,da se na rr ne mores pridituser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
13.7.2009 22:06:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla evo mene spet :)

witto ne skrbi :) vse se kdaj pocutimo ignorirane hehehe...tak je ko hitro preletis sceno, pa imas en uc na otrocku :)

birdy no kje je zgodbica...al sem jo spregledala ;) tvoja kristi je pa roša tako nasa, sam da nasa je se plesko za enkrat hehehe:) sam tiste laske ko ima so oranzni user posted image

tudi jaz sem dobila fotica jeeeeeeee...v glavnem po posvetu s profesorjem fotografije na srednji likovni smo se odlocili za Nikon coolpixP90 in zdaj se je moj mal igrackav user posted image , jaz pa ne vem kdaj bo cajt...upam, da bo, da lahko zacnem cimprej slikarit

super za nakupuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
13.7.2009 22:10:42   
BarbaraGS
aja, pa shopingiranja zame letos tudi ne bo...ne da se mi, ker sem se vedno predebela. Mah...ta scitnica naj gre nekam... Zdaj mi je sla totalno v drugo smer torej je hipo in moram dodajat hormone in mogoce jih bom morala celo zivljenje. No, sej to je boljse kot hiper za telo, ko moras unicevat...

Danes smo pojedli pol obroka grissbrei za kosilo in potem podoj, pa za vecerjo gute naht pol obroka in podoj in moram pohvalit naso spelco, da je priden jedec. Rada je GH in cez en mesec ko gremo na zelenjavco in sadje, upam, da bo enak odziv.

A uporablja katera cebricek?

crticaa dej na forumu med oglase

Neposredna povezava do sporočila: 3039
13.7.2009 22:12:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

majchy,zs....
ti tudiuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
13.7.2009 22:13:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

maychy-no sej pomaga če včas po miz udarš...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je na cajte zgleda treba.....pa se je samo witto oglasilauser posted image user posted image user posted image ,ostale grejo paa jutri zgleda med izbrisaneuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
13.7.2009 22:13:53   
claud
Ojoj komi sm prebrala!user posted image

Zdj pa mal po spominu!

Majchy se razpištoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlea....a ni tale wrap ful zakompliciran za okol napelat?user posted image Sm nekje en posnetek gledala za neki tazga...ne vem a je to to.... zgleda k ena dolga zavesa pol pa pojma nimam kako ampak morš nekak se zavit v to...sebe in baby-ja...user posted image user posted image

Eno vprašanje....kako naj jo navadm na hrano.....npr. jabolko?
Dons sm ji nardila jabolčka in je bil men ful dober in sladek, pa ni hotla-se je kr stresla.....pol sm ji dala pa uno hippovo kkašico k sm jo dobila je pa kr goltala?!

Neposredna povezava do sporočila: 3042
13.7.2009 22:15:02   
Čebel@

men se pa sploh ne da če sem čist iskrena...sej u štacuno bi še šla sam u kabino probavat cune pa je že too much...zadnje čase kar na uč kupujem pol pa kar je je

evo jaz sem ista

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
13.7.2009 22:16:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

A uporablja katera cebricek?

mi imamo banjico......če se ne motim ima urša čebričekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.7.2009 22:21:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Majchy se razpištoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje....kako naj jo navadm na hrano.....npr. jabolko?
Dons sm ji nardila jabolčka in je bil men ful dober in sladek, pa ni hotla-se je kr stresla.....pol sm ji dala pa uno hippovo kkašico k sm jo dobila je pa kr goltala?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober spominuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem ji isto dala domače jabolko,pa jo je treslo......mami mi je predlagala da ji nej ga sladkam,ampak ga nisemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.7.2009 22:23:06   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

evo jaz sem ista

Meni se pa ne da iskat stevilke ,modele...full rada sem v kabini in da mi trgovka prinasa in potem sigurno vedno kaj najdem...Danes je bila guzva in ni bilo nkjer nobene,moj pa itak da ne bo mi cote nosil,ker mu to ne gre user posted image ...in pol sm se razp...in sem kr rekla ,da ne bom nic kupovala...ker mi noben ne nosi jaz pa zivce zgublam k morem iskat in se pl kr obrnem in grem ven iz trgovine...sam me je moj lubi preprical in sva skupaj nasla nekaj stvari...drugac pa men je najbolj to ce Mihailo zacne bit kj tecen pol kr recem ,gremo domov in tko sem ze parkrat nardila ,sam danes mi pa mozek ni pustil-je rekel kupla si bos,ker mi ne bos potem doma jamrala da nimas novih cot in da nimas kaj za oblectuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.7.2009 22:23:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

še to sm hotla prašatuser posted image

a kera ve kje dobit kšn pametn slinčk,..k ma uzad pvc pa da ni 8 eur 1 kos

user posted image  pa če kera pozna kšno user posted image k rab obrobo za pojstlco,..k jo morm prodt k mi sam u omari dren delauser posted image

7 slinčkov neki 5€ BC

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.7.2009 22:23:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sunny tvoja gaja ima čist take učke k benjamin vsaj barvo... no trenutno nisem našla nobene boljše slike (morem nardit fotko pod pravo svetlobo ime tak lepe modre učke... kot gaja:))ampak njene učke mene ful na benjamina spominjajo....
razglašam 1. poročni paruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image   Sam res majo isto farbo! Gaja ma prov plave plave, pa še malo take mandlaste (obliko)-bo prava osvajalka, tatko jo bo mogu pa ahtat! user posted image user posted image user posted image

kak to misliš a ne vidiš, da je rezerviranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
13.7.2009 22:24:08   
Čebel@
zakaj se mi zdi da imam samo govoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
13.7.2009 22:24:09   
claud
user posted image user posted image user posted image user posted image spomin k zlata ribicauser posted image sekundniuser posted image user posted image

jabolčka je bla dovolj sladka brez sladkorja...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?