Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Zgodbica ja... Včer je Neli popoldne doma spala, ne v vrtcu. In ona skatka gre spat, odspi svoje in pol jo slišm po varuški ko neki zajamra. Pa sem rekla da bom še mal počakala k mogoče bo pa še spala. In res, vse tiho. Čez ene 20minut spet pojamra in isto čakam in spet tiho. In čez ene 20 minut spet in sem rekla, ma nč, jo grem iskat. Grem proti sobi, pa že en meter pred vrati voham k po dreku smrdi (pa so bla zaprta vrata). Stopm not, smrdi ko kuga, pa to ne morem povedat kok. Sem rekla sam o šit. Prižgem luč in zagledam kar sem pričakovala, Neli je plenico dol dala. Ampak jst mal slabo vidm (al pa kr zelo slabo, očal pa ne nosm) in sem šla bliži da vidm kok "škode" je narejene, sej veste, po posteljnini. In me je skor kap, resno, jst nisem vedla kaj narest. Neli, noge usrane do rit, ampak to tko usrane, pomazane z drekom čist. Noge je mela prov rjave, ma cele, to niso bli fleki, to je bla premazana. Roke isto do komolcev premazane, naprej gor sam mal flekaste, po trebuh in peški pa ritki isto. Seveda najlubša mi je bla pa okol ust Tud od dreka. Jst sem ji sam rekla da je pujsa, v seb pa si govorila, joj, če ne bi bla moj otrok, o kake žaljivke bi ven letele In ker se je tist drek očitn že mal prsušu gor sem ji pod tušom mogla prov dol drgnt, z rokam, bljek Sorry sam ... Sej dons je tud men smešn, včer k sem pa dol drgnila pa sej je kruto sam zdej vidim kako zgleda, ko berem kako ne nekdo nekaj namazal in ni treba men čistit... ponavad sem bla jst tista k sem pisala in čistla..... no pr nas se je to obdobje končalo (trkam na les) pr vas se začenja upam, da hitro mine in da drugič najde kej bolj priročnega in manj smrdečega
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.7.2009 23:00:20 >
|