|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
14.7.2009 16:44:42   
witto
mater sem pozabljivauser posted image ,majchy za seznam tistih kdaj imamo roj.dneve. moj je 9.10.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
14.7.2009 16:55:46   
sunny24
Oh ja, jst in Gaja smo spale eno urco-pasalo full! Moj je šel delat, zdej pa še malo in grem v spodni štuk sestro od mojga barvat, pol pa bo Gaja šla verjetno malo okoli, jst malo cote pospravt (se mi zdi da sam še cote pospravljam in perem user posted image ), pol pa moji pridejo in bom mami ene slike na CD dala...

Sm se nekako odločla za ta fotoaparat:

http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=62419

Kaj pravite? Je v redu? Sm si malo poštudirala in je res tko ku je kolumbo napisala...V vodi bi full malo slikala, če bom pa že hotla bom pa tega ta malega v uno torbico fliknla in bo.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
14.7.2009 19:18:27   
witto
ku-ku......je kdo tu?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
14.7.2009 19:45:16   
Čebel@
witto......te je tašča iskoristila na celi črtiuser posted image user posted image user posted image a si sebi in Matiji vsaj kej kupila?......a letnice rojstva nam pa ne zaupaš?user posted image
katujša....sama ga nebi naredila ker slabo vidiuser posted image
mlea......blondika našauser posted image user posted image user posted image
surf/salt.....hvala za pohvale za seznamuser posted image
mihailo....zgleda ne ceni dela,namreč gobelin je kar dosti vreden,ko je narejenuser posted image
sunny......super za fotoaparatuser posted image user posted image user posted image user posted image sem vama fouš spanjauser posted image midve sva pa D vitamin nabirale cel popolneuser posted image user posted image user posted image .....joj imaš srečo ker ti odpeljejo Gajo da lahko postoriš še kaj drugegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
14.7.2009 19:59:34   
piskot
cer.

najprej vsem hvala za cestitke.

ana je danes ponoci po 14 dneh spet dobro spala, do 4h user posted image . vmes je sicer ene 3× zatulila kot da jo iz koze dajemo, ampak se je takoj umirila. no zob se pa se vedno ne vidi user posted image .

mi smo se vedno samo na dojenju. ampak bo treba pocasi zacet, sploh ker je toliko sveze zelenjave na vrtu. bomo cez kaksen teden ali dva.

kolumbo shopping maniac, kje dobim pocen šlafrok za tavelikega?

katjuša super za kolaž, kapo dol user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
14.7.2009 20:15:24   
kayica24
Aloha!!!!

Kako ste babe?Danes je bilo vroče za p.o.pi.z.d.i.tuser posted image No,pa saj nam nikoli ni prav,ne?
Z Marinelo sva se cel dan skrivale v senčki,al pa v hladni hiši...Je ugotovila kako se cvili in je vadila cel danuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa že aja, je že bla tak ajana, da je takoj zaspančkala...Zdaj bo pa mir do 8 zjutrajuser posted image

Povejte mi nekaj..A vaši ptički in čebelice kaj tresejo kdaj z rokicami?In še nekaj..Se kdaj stresejo,po moje takrat ko se polulajo?

hvala za odgovore...

Jaz pa čakam mojega,prinese sladoleduser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
14.7.2009 20:21:18   
Vesnozaver
juhu,

eh, se enkrat:
cer.
otrocek spiuser posted image user posted image user posted image user posted image malo heca

kayica nas se celi trese, ko zagleda flaso in krili z rokami, pa ko se igrava mu s tetra plenicko obraz pokrijem pa hitro odkrijem, tudi trese z rokami pa cvili pa smeji...user posted image ce si to mislila, nimam pojma, ce trese z rokicami, ko lula, ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj te ze spet kaj skrbi?

laaaaaaaaaaacnaaaaaaaaaaaaa:))))) drugi dan moje diete, kosilo sem imela ob treh (kropir in solato), prej smo bli pa na pijaci in sem si zalo z okusom narocla,butl, pa vidim pol sladkor not ohohoj, te pa sem si kazen dala, nic vecerjeuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
14.7.2009 20:22:49   
Vesnozaver
vreme: za znoret, meni je blo boljse prejsnji teden, se veselim jeseni....;)ce je clovek v bloku, tako kot mi, crknes, v hisi se nekak gre, se mi zdi. bo treba klimo nabavit.....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
14.7.2009 20:29:40   
witto
Mjchy, sem pozabila na letnicouser posted image ,sej ni tako huda....1978. Ja,tašča mi to večkrat naredi, kot češ: A me lahko pelješ? Pa itak, da je nebom pustila, da pešači po tej vročini,sej bi jo še kap.......in potem,da jo imam na vesti.....user posted image Ne,sebi nisem nič kupila.Sploh. To letouser posted image .sem pa kupila za mojega ene kratke hlače,pa za Matijo sem kupila en kompletek pa eno tako cooll rutko za glavo

Neposredna povezava do sporočila: 3184
14.7.2009 20:50:33   
Pikica_82
Dober večer!
Da se še jaz malo javim. Sva cele dneve pri mojih, se mali kopa v bazenčku user posted image Pri naju doma je ful prevroče...

Katjuša luškan kolaž! user posted image user posted image user posted image

Sem vidla, da se na seznam pišejo tudi obrati. Obrat s hrbta na trebušček in obratno pri 5 mesecih. Tak ta pravi, ga je zdaj tud večkrat ponovil. Pa v posteljici se obrača ko vrtavka, vragec mali.

Gh pa še ne jeva, ga še kr trebušček matra. Upam, da še samo ni pripravljen na GH, pa da ni kaj drugega user posted image

V četrtek gremo na morje, komaj čakam! Tak da se do avgusta ne javim več user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
14.7.2009 20:57:23   
sunny24
Evo mene, cote pospravljene oz oprane, kuhna pospravljena, Gaja nafutrana, lase od sestre od mojga pobarvane, obiski so šli zdej mamo pa z Gajo party! user posted image user posted image user posted image

majchy, ja, to je res full fajn, ko mi lahko kdo Gajo poahta in ta čas kaj nardim. Ma veš ku je, če sm sama z njo, ni variante, da kej nardim, ker takoj ko zginem z vidnega polja je jok...Pa še moj zjutri spi k dela ponoči, pol pa ustane in gre čez par urc že nazaj delat, zato skoristmo tisti cajt, da smo skupi in pol ni cajta pospravljat...

Grem Gajo provat uspavat...Bomo vidli do kdaj bo trajalo...Upam, da bo spala pred 23h! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
14.7.2009 21:04:36   
witto
Grem jas malega skopat,in v mižule.Jutri zgodaj vstajam,ker grem v bolnico na uz ščitnice.Lepo ninajteuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
14.7.2009 21:14:36   
claud
witto...komarjiuser posted image user posted image user posted image obe nogi mam totalno popikani...pa to niso pikce ampak ogromni fleki...pa srbijo k user posted image

majchy mi se tud zdj kr naenkrat pa v vse strani kotalimo...opazla šele učeruser posted image user posted image

mlea jstnism blond pa sm s tisto sliko isto pomislla k tiuser posted image user posted image

zdj pa spat....neki sm zbita dons....

Nočkouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
14.7.2009 21:18:47   
Pupka
O madona.... me ni 14 dni pa mate že zobke?? user posted image user posted image user posted image Prijetno grizenje user posted image
Nas mantrajo dlesni- ma vse napeto- sam zobka še ni!
Še mi ne rata pridet kaj več okoli. Upam da kmalu.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
14.7.2009 21:22:36   
Pupka
Katjusa- za kolaž sem spregledala.... Nič hudega- pa drugi mesec spet.

sunny, sem gledala ko sokol naokoli ko sem bla v gorici, če bi te kje zasledila. Polnilec pa bom kar tam dol pustila- najboljši user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
14.7.2009 21:58:56   
Katjusa
juhej, juhej..... šotor smo prodali za 90€ kupli smo ga pred 6-7 leti za 25 tisoč situser posted image user posted image user posted image user posted image sam je bil res lepo ohranjen in take so zdej cene... imela sma ceno 100€ no pa smo pol spustil na 90user posted image user posted image user posted image in to bo za kampiranje damo neki še zraven pa bomo mel 4 noči verjetnouser posted image user posted image user posted image komi čakam, da pridemo iz morja, da gremo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
sicer jst bi najreje kr v dalmaciji ostala sam k ne gremo sami v apartma smo povabli botrčka z otroci 8da bo mel florjan družbo) in mi2 vozima z obema avtomobiloma, tak da se mormo na žalost vrnat 1.8. drugače bi šli v paklenico kampirat tam kjer smo pred 4 leti nardil florjanauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 14.7.2009 22:00:32 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
14.7.2009 22:03:09   
simonakr
Čer! Mal pozen se javljam ampak vseen! No mala je končno zaspala - se je skor 1,5 ure vtrela po postli pa ni hotla spat - groza!

Dons smo pa čežano papal pa ji je blo tud ful všeč! user posted image user posted image

Katjuša - lep kolaž

Sej sm vas prebrala pa se mi ne da komentirat user posted image user posted image

Zapravljali ne bomo nič več kot je potrebno ker ni penezov! user posted image user posted image

Letim spančkat. Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
14.7.2009 22:03:44   
birdy
Čer,
kako kej?
Pri nas Neli spi, kristi pa tud sam nažalost v mojmu naročju. Jo moram v postelco prenest.
Men je pa moj dons tak fotkič kupu d dol padeš. Matr, kaka cena, sam dela pa dobre fotke. Pod vodo ne bom slikala, bom pa slikala lunouser posted image user posted image user posted image
Bli smo v domžalah, pa sva z mami mal po trgovinah šle pogledat. Kupla si nisem pa nč k se mi ni dal iskat. Pol smo pa dam (v domžalah) pršli in letel damuser posted image  Moj je šu delat, ma nočno, jst mam pa grozen kup za peglanje pa cune za obest, pa se mi ne da. Je.bemte lenoritisuser posted image user posted image user posted image
Za nazaj sem prebrala, pa vse pozabila.
Aja, Mlea, ful sem vesela da sem ti prodala slipija ker vidm da ga ti ful uporabljašuser posted image , pr nas je pa sam prah lovil. Dinarčki so pa že na nelijini knjižiciuser posted image  Matr mam bogate otrokeuser posted image  Preveč sem dobra do njih, če pa ne bosta pridne bom pa kr jst denar popokalauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
14.7.2009 22:06:33   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

laaaaaaaaaaacnaaaaaaaaaaaaa:))))) drugi dan moje diete, kosilo sem imela ob treh (kropir in solato), prej smo bli pa na pijaci in sem si zalo z okusom narocla,butl, pa vidim pol sladkor not ohohoj, te pa sem si kazen dala, nic vecerjeuser posted image

Sočustvujem s tabo! Jest bolj ali manj džim dieto že 2 tedna pa sm zdej na kilah k sm bla na začetku nosečnosti! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3194
14.7.2009 22:09:43   
sunny24
Evo, Gaja je zapančkala, zdej sm jo preložla v postlco. Sej smo ble še hitre...user posted image

Sm pozabla povedat da je danes papala breskvo s piškotkom not-blo full dobro! user posted image
katjusa, super, da ste prodali šotor! user posted image user posted image user posted image

birdy, ker fotkič ste nabavli? Aja, pa učeri si rekla za neko zgodbico da boš povedala...Jst še kar čakam! user posted image

pupka, ja naslednjič lej da maš gsm s polnilcem zravn...Jst sem ti 2 sms poslala, pa ni blo odgovora, pa sm misnla, da nočeš na kafe z mano...

vesnozaver in simonakr...Držim pesti da vam dieta uspe in da bojo šle kile dol!
Jst sem tudi začela z ločevalno, pa mi je blo full slabo in sem prekinla.

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 14.7.2009 22:11:20 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.7.2009 22:10:24   
Katjusa
birdy mi2 sma se tud dons mal po domžalah peljala sma šla iz LJ še v kamnik pa sma šla čez domžaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.7.2009 22:12:01   
Katjusa
benjamin tud dons ne more zaspat.... se mu zdi tak IN obračat po postelji, da kr ne more nehatuser posted image user posted image user posted image user posted image no zdej jima je moj pustil vrata iz dnevne odprta in klimo zalavfano k razmišlja da mu je verjetno ful vroče.... in je mir od takratuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.7.2009 22:13:49   
Katjusa
kdaj sme jst začela hujšat ful časa nazaj pa ni blo nič iz tega..... nimam taprave volje pa še kr naprej se mi nekaj lušta.... mi je pa zadnje dni ful apetit padu tak, da mogoče telo samo opozarja da je dost tega al pa vročina name deluje mi je ful slabo čez dan že ko na hrano pomislim.... kaj da bi jedla pol se pa mal presilim (ker neki morem jest) pol pa nehat ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.7.2009 22:23:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

vreme: za znoret, meni je blo boljse prejsnji teden, se veselim jeseni....;)ce je clovek v bloku, tako kot mi, crknes, v hisi se nekak gre, se mi zdi. bo treba klimo nabavit.....

ja te povabim k nam v hišo se boš skuhala.... imamo jo na sončni legi cel dan sploh najina dnevna je not k  v  sauniuser posted image user posted image user posted image poleti čez 37°C tako, da sma ko je bil Florjan dojenček nabavla klimo, ker je skos bil čist moker in  nisem mela z njim kam it  in nonstop je jokal (od vročine). Je bla ful gužva takrat pri monterjih in bi mogla ful dolgo čakat no pol sma pa rekla, da imama dojenčka in da je res ful hudo pa je še tist dan prletuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam je blo potem res ful boljše..... tak da kloma pr nas je zakon.... hladni prostori so samo spodaj v spodnjih prostorih kjer imata ati in mami dnevno in kuhinjo..... ona2 pa glih toliko, da si še poleti v kamin ne zakurita.... (sta bolj bolehna že in ju nonstop zebe, sploh mamico, ki hodi v termoflisu celo poletjeuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.7.2009 22:24:15   
Katjusa
ja kje pa ste, da se jst sama s sabo pogovarjam?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?