khurde
|
čer, jaz sem tut podobn osebek, ki se drži zase... imenik mam sicer poln, sam mi nič ne nuca, ker je telefon kr nekje ... včas ga tut po pol leta nimam, parkrat sem si "uradne ure" nardila parim povedala kdaj lah pokličejo, mela prižganega uro na dan, pa če je kdo poklicu, ok, če ne pa še bolš . enih par ljudi ve kako in kje me uhvatit, ostali bi pa vedel, če bi hotla, da me uhvatijo tko da so že moja ginekologinja, pol ena v laboratoriju, k so mi premal krvi vzel, pa še iz banke klical mojo sestro, ji dal cifre, pa ji naročil, nej me najde, pa pove, da nej pokličem ker mene kao ni za dobit al pa cifre nimajo z vozičkanjem sem pa isto kot sonček, heh... tle lokalne mamice sprašujejo mojo sestro, zakaj se jim ne pridružim na kofetkanjih, ko je pa v bistvu naša edina skupna točka ta, da mamo otroke... eh, hvala lepa, se poznamo že več kot 15 let, nikol nikamor skupaj šle, zakaj bi pa zdej. pa včas se mi paše še o čem drugem pogovarjat kot primerjat to, kok kdo zraste, kdo več poje, kdo se bol giba, in oh in sploh tekmovanje style. petra, lepe slikce! vrtnica, luštna punca! sonček, pisan post! grem po sladoled, bla v lidlu in se šele ZDELE spominla, da je mimi govorila o nekem ameriškem sladoledu iz lidla, k je kao ful dobr. zdej se pa po glav tolčem, k se prej nisem spomnila na to