|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
13.7.2009 21:59:53   
khurde
čer,

jaz sem tut podobn osebek, ki se drži zase... imenik mam sicer poln, sam mi nič ne nuca, ker je telefon kr nekje user posted image ... včas ga tut po pol leta nimam, parkrat sem si "uradne ure" nardila user posted image parim povedala kdaj lah pokličejo, mela prižganega uro na dan, pa če je kdo poklicu, ok, če ne pa še bolš user posted image . enih par ljudi ve kako in kje me uhvatit, ostali bi pa vedel, če bi hotla, da me uhvatijo user posted image tko da so že moja ginekologinja, pol ena v laboratoriju, k so mi premal krvi vzel, pa še iz banke klical mojo sestro, ji dal cifre, pa ji naročil, nej me najde, pa pove, da nej pokličem user posted image user posted image user posted image ker mene kao ni za dobit al pa cifre nimajo

z vozičkanjem sem pa isto kot sonček, heh... tle lokalne mamice sprašujejo mojo sestro, zakaj se jim ne pridružim na kofetkanjih, ko je pa v bistvu naša edina skupna točka ta, da mamo otroke... eh, hvala lepa, se poznamo že več kot 15 let, nikol nikamor skupaj šle, zakaj bi pa zdej. pa včas se mi paše še o čem drugem pogovarjat kot primerjat to, kok kdo zraste, kdo več poje, kdo se bol giba, in oh in sploh tekmovanje style.

petra, lepe slikce!

vrtnica, luštna punca!

sonček, pisan post! user posted image

grem po sladoled, bla v lidlu in se šele ZDELE spominla, da je mimi govorila o nekem ameriškem sladoledu iz lidla, k je kao ful dobr. zdej se pa po glav tolčem, k se prej nisem spomnila na to user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.7.2009 22:00:21   
barba
Joj, men je blo dons prov grozn! Meti smo naštimal zuni bazen in se je lepo kopala. Pol pa prnesem še Tineta in mu sam mal noge not namočim, v tistem se mu je pa kri iz nosa vlila. user posted image Kar zlepa in to ful. Sva z možem vse možne stavri počela, da se je končno ustavla. Mrzle cunje na tilnik, na čelo, kar sva se spomnla, da nej bi pomagal. Mali je bil pol normalno živahen in "zgovoren", tko da me je mal pomiril. Mislem, da je bla razlog vročina. Pol sem šla mal na net brat vzroke za krvavitev iz nosa, sam nisem nč pametnega prebralauser posted image

koncerti .... kve j že to?user posted image user posted image .... uživajte še namest meneuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.7.2009 22:01:15   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ampak jaz sem rada sama....mislim, takoj bi vozičkala skupaj z best frendico---, ampak ker tako z nekom, sam zato, da mam kao družbo...ne hvala...jaz sem seb čist zadost--

enako jst skoz pravim da sem sama seb najboljša družba

Kako pa to, da se tukaj tolk "družita"?

zato k takrat k jima ne paše več preprost klikneta "odjava", pa ugasneta komp
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.7.2009 22:02:18   
sonček33
Ma jak pa vem jancci...tole je tko neobvezno... kar ti ne paše "preslišiš", lahko ne komentiraš, lahko ugaseš račiunalnik... tukej mi je fajn...  Pa ne zdej narobe razumet, da mi gre folk na živce... na živce mi gredo "pijavke", ki te zmozgajo, pa misliš da so kao kolegi... to sem se v zadnjem času naučila, da take mal na stranski tir dajem, ker res mi ni, da pridem iz kofeta  čist izžeta ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.7.2009 22:02:30   
khurde
uf, barba, mene kr stisne, k pomislim, da bi se tamali kej tko nardil... jaz ful nisem panik, sam glede nje, pa ne vem user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.7.2009 22:03:20   
Anonimen

ampak jaz sem rada sama....mislim, takoj bi vozičkala skupaj z best frendico---, ampak ker tako z nekom, sam zato, da mam kao družbo...ne hvala...jaz sem seb čist zadost--

user posted image tole je zame idealno - je zadovoljen un del, k rad čveka in se druži, sam vseen je pa una distanca - ni mi treba dejansko fizično prenašat ljudiuser posted image to sm zdej tko napisala da bo še ktera zamerlauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.7.2009 22:04:12   
khurde
jancci, a bi ti bila sreda ok? sej bi še ullo pa sončka povabla, pa se mi zdi, da se prej skrijeta za kak grm pa na skrivaj opazujeta in precenjujeta situacijo user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.7.2009 22:05:20   
khurde
matr, čist sem na sladoled pozabla... to pa rr dela user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.7.2009 22:06:24   
Anonimen
barba user posted image user posted image groza....user posted image

in kaj bi nej blo touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.7.2009 22:06:37   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
z vozičkanjem sem pa isto kot sonček, heh... tle lokalne mamice sprašujejo mojo sestro, zakaj se jim ne pridružim na kofetkanjih, ko je pa v bistvu naša edina skupna točka ta, da mamo otroke... eh, hvala lepa, se poznamo že več kot 15 let, nikol nikamor skupaj šle, zakaj bi pa zdej. pa včas se mi paše še o čem drugem pogovarjat kot primerjat to, kok kdo zraste, kdo več poje, kdo se bol giba, in oh in sploh tekmovanje style.

jst tud tle okol sama vozičkam ... sm enkrat nalatela na 2 mamici k mata isto stare otroke in sta skoz neki sprašvale in čenčale, k sm pa vsako posebi srečala sta pa ena čez drugo govorleuser posted image tko, da sm najrajš sama ... itak ma pa Meta zdej počitnice in gre povsod zmanouser posted image

LP, barba

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.7.2009 22:07:33   
sonček33
khurde... ma sem pa zadnjič na rr srečanju uživala

barba... ojoj...mene bi kap

A ste vse take sladoledarce? jaz ga pojem pomoje 5 kepic na leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.7.2009 22:11:20   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

barba user posted image user posted image groza....user posted image

in kaj bi nej blo touser posted image

po mojem je blo zarad vročine ... not mamo kar hladno, pol sva pršla pa ven na vroče, pa še noge sm mu namočila v vodo k ni bla lih najbolj topla ... nevem no kva bi druzga lohk blo, k udaru se res ni nikamor, po nosu ne vrta, slabokrven tud ni, edin če ma švoh kapilare al pa polipe v nosu, ne verjamem pa da majo taki majhni dojenčki visok pritiskuser posted image ... bom naslednjič P omenila, da mi nej mal pove okol teh stvari

blo je res grozno no, nisem več vedla kaj nej nardim k se je končn ustavla krvavitevuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 13.7.2009 22:12:51 >

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.7.2009 22:11:26   
Anonimen
pa se mi zdi, da se prej skrijeta za kak grm pa na skrivaj opazujeta in precenjujeta situacijo

user posted image user posted image user posted image itak

mi smo bli pa pr naših dons, je mami dve raci kupla, ula je bla čist navdušena, je čepela tam zravn in govorila - kaj je zdej gaga? kaj delaš gaga? a boš travico papala, a bi kruha? a boš vodo pila? kaj je gaga?user posted image user posted image no, pa s cuckom sta se preganjala, pa mačka je kačo privlekla in to gada!!! matr je bil dolg pa svinjsko debel, sem šla gledat, pa sm že od dalč vidla da je gad, k je tolk čokato telo mel, pa čist tanek špicast rep in glava takšna in vse. pol smo šli pa gledat, sem uli pokazala, ji je bla zanimiva, pol se nas je pa mačka naveličala in si je odvlekla kaču, mislim da k mladičem, da jih je nafotrala. uf!

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.7.2009 22:16:14   
khurde
ulla, vam pa dogaja user posted image

veste česa pa jaz tut ne razumem... te "instant slave"... grem zdele na fb, k sem najdla eno aplikacijo z miselnimi igrami, pa mi včas sede mal igrat, ko tamala zaspi, da se mal odklopim... in je "novica", druga vrstica na prvi strani... ta pa ta pravi: novembra dobimo fantka! ... user posted image ja, pomoje res unih 307 ljudi, k jih ma dodanih za prijatelje (sem pogledala kok je bilo obveščenih) to zanima...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.7.2009 22:16:28   
sonček33
Nč, moj prav, da bi me zmasiral... a nej se branim? grem vodoravno pa naj masira

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.7.2009 22:17:04   
Jancci
Ojoj Barba, držim pesti, da se ne bo ponovilo user posted image

jancci, a bi ti bila sreda ok?

Ja zaenkrat ok.

Hm, zanimivo kako smo si podobne glede fizičnega druženja z ljudmi. user posted image Verjetno smo se tudi zato tukaj gor pojavile in še vedno vztrajamo, ker nam taka vrsta komunikacije bolj paše!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.7.2009 22:17:47   
VRTNICA84
Ja tudi pri meni je tak, da mi gredo na živce, take "prijateljice", ki gredo z tabo na sprehod z vozičkom samo zato, da primerjajo stvari oziroma dejanja. Pol pa če ni kaj po njihovo pa ti solijo pamet.
Jaz rečem, da vsaka sama najbolje ve kaj paše njenemu otroku. Ne pa vedno neko0 vtikanje. Pa gre samo0 zato na sprehod, da ti tečnari.
Osebno grem na sprehod zato, da uživam v naravi in si zbistrim glavo ter naužijem svežega zraka. Ne pa zato, da me nekdo še obremenjuje za mene z nepomembnimi stvarmi.
Pol pa me kliče sošolka iz srednje šole pa mi reče, če lahko pride malo gledat. Pred enim letom pa sma se srečale pa je bila tak visoka, da je raje beg pogledala kot da bi pozdravla. Nato pa je bla užaljena, ko sem rekla da k meni nima kaj na obisk hodit.
Ker si nimama kaj povedat. Kaj bom hodla z nejkom na kavo sedaj, če pa prej nikoli nisem našla skupnega jezika z njim.
Niti nimam časa razmišljat, da bi nom stop hodla kam na kavo. Ker imam dovolj dela. Svoj prosi čas pa najraje preživim z mojim in mojo malo pikico. Ter, da grema na obisk k mojim staršem.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.7.2009 22:19:47   
Jancci
Nč, moj prav, da bi me zmasiral... a nej se branim? grem vodoravno pa naj masira

Brezveze! Dej bodi rajš tuki.. ali pa tvojmu reč, nej mojga kdaj na pir povabi in mal nauči kako je treba z ženo delat! user posted image

Moj je na odbojki.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 13.7.2009 22:22:24 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.7.2009 22:22:19   
Ploha
sonček: ne nism jezna al skregana, se pa nekak odvajam tegale neta user posted image user posted image ,...pa dela mamo velik, če bo vse tako kot treba bomo mel drug tedn estrihe po hiši, pol pa da se malo posuši, podn, ploščice, prebelt, lustre not, pol se bo pa sam še mene vidl kako že trogam svoje gate ke v hišo user posted image user posted image user posted image

ps: a si barve odkrila ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ulla: sori k lajfam user posted image user posted image

vrtnica: luštna je fullll!

petra: ja delaš skomine, že zato ker verjtno ne bom nikoli šla dlj od slo oz. od sosednjih držav user posted image

pogrešam pa uršop in L009??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.7.2009 22:23:16   
khurde

Brezveze! Dej bodi rajš tuki.. ali pa tvojmu reč, nej mojga kdaj na pir povabi in mal nauči kako je treba z ženo delat! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.7.2009 22:25:28   
Ploha
sm pa ugotovila, da naša bejba spi probližno 16 ur dnevno, mislm sej to je normalno?? resno me zanima, da ni kej narobe, kej slabokrvna al kej user posted image

men se pa ne da vozičkat, če po pravici povem,...mislm, da bi zdej kle neki po vas okol in okol hodila to mi je kr neki, dobr da je treba v trgovino al pa km na obisk, da imam nek cilj, grem lahko peš,....

me je dons moja mami namučla, sm pršla v kr in ona pejmo vozičkat, sm skor krepnla, tolk hodila nism v lajfu, matr,...user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.7.2009 22:25:36   
Anonimen
ulla: sori k lajfam

sori k KA??? user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.7.2009 22:29:42   
Ploha

ulla: sori k lajfam

sori k KA??? user posted image

sori k žvim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.7.2009 22:30:25   
Ploha

user posted image tole je zame idealno - je zadovoljen un del, k rad čveka in se druži, sam vseen je pa una distanca - ni mi treba dejansko fizično prenašat ljudiuser posted image to sm zdej tko napisala da bo še ktera zamerlauser posted image

to sm mislna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.7.2009 22:30:55   
khurde
ploha, sej nej bi tam nekje spal, ni panike pomoje. moja pa po teh "merilih" občasno premalo spi. sam kaj nej, prbit v postlo je ne morm user posted image

aja... men je pa moja zdej tok en revež na momente... je lase najdla... in sicer svoje, seveda... zdej se pa med dojenjem praska tam po glavi in jih vleče... pa včas toooook potegne, da se prav pocuka in zajoka... in pol zajoka enkrat, se hit potolaž... zajoka dvakrat, se potolaž... zajoka trikrat, štirikrat, se potolaž... pol v ene pete pa v tak jok pade, da res ni... pa traja skor minuto, da se potolaži, pa gleda me, k da jo jaz cukam, noooo... pa sej po en stran je smešen, po drugi mi pa ni všeč, k je tok mala, pa me že po krivem obtožuje user posted image user posted image user posted image ... kakšno vzgojno mi predlagate? user posted image user posted image

če jo primem za roko, je pa čist živčna, ker ona mora migat in vse to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.