Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 18:41:08
|
|
|
|
VRTNICA84
|
339.htm] [/url]
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 18:41:57
|
|
|
|
sonček33
|
O lepotička mala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 18:43:10
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ups... pozablaq sem sliko obrnit.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 18:45:08
|
|
|
|
VRTNICA84
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 18:45:40
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Naša Ana v bazenčku.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 20:33:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla na brzino pozdravim :) Petra, kje ste bili to? Je fulll lepo . tamal je tak sonček. in ja, nardila si skomine in to hude Vrtnica, mala cuker grem, nekaj delam, pomagam mojmu evrčke služit
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 20:48:02
|
|
|
|
petra88
|
Petra, kje ste bili to? Korzika
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 20:57:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra88 Petra, kje ste bili to? Korzika aja, pismo sem kekca sem čist pozabla. ja, nameravam enkrat vzet dolg oddih in o vso prekruzat. Kje sta šla na trajekt, v Livornu?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:27:15
|
|
|
|
sonček33
|
Petra lepe fotke Ploha a si ti skregana z nami Zvezdica daj za trenutek pusti delo...pa mal klepetaj z nami Ulla a je dons Ula kakšno ušpičila? Mogoče Nea kaj okoli nosila Nea kakšno imate pa vi vreme? A ima kdo kontakt s Sašo? Ronja, kdaj jo pičite na morje? Uršika...ja je pestro pi vas ...naj se tvoj porihta, to je glavno, vse ostalo pa ... bo že Symona - žal mi je res, če bi vedela, bi ga še zate naročila Oljica a ti si še na dopustu? PAJO ti pa samo zjutraj mal pokukaš sem, po te pa ni. Niia - zanemarjaš nas Jancci kej novga? Khurde pa pri vas? Krtekxx a tako naspiduirano pupo maš ti... kdaj jo že mahnete v Dolomite? Vrtnica a Ančica ućživa v vodi, kajne? Vse 4 od sebe moli... Kiara a veš, da nimam recepta za vožnjo v avtu...bi ga pa tudi jaz potrebovala.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:27:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla ti si iz Mozirja.. poznaš kakega malega Lenarta?? ne itak bl mal ljudi poznam helou kok ste kej babe žabe
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:28:48
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla a res ti to, da jih bl mal poznaš? Men se zdiš zgovorna...taki ponavadi velik folka poznajo in spoznajo..
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:30:30
|
|
|
|
sonček33
|
Rezka, kako ste?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:32:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ulla a res ti to, da jih bl mal poznaš? Men se zdiš zgovorna...taki ponavadi velik folka poznajo in spoznajo.. he, jst sem bolj tko - mizantrop, ne maram glih ljudi najbl pa zase se bolj brigam, mam s sabo in svojim lajfom dost dela, pa me en klinc briga kako in kaj so drugi čudna sm ja, sej vem
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:33:47
|
|
|
|
Jancci
|
Sladoled jem + U2 poslušam, da bom znala pet.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 13.7.2009 21:35:10 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:35:17
|
|
|
|
sonček33
|
ma fajn je to, da si taka...no sej jaz sem zlo podobna..imam tist krog ljudi in to je to...težko se spravim kam v novo družbo, ne da se mi preveč na novo ljudi spoznavat (čeprav itak se to dogaja, in je včasih fajn) ... Sploh sem pa pogruntala, da večina folka misli, da ko te ima enkrat v tel. imeniku, da si pol že skor napol "njihovA" last .... to zagovarjanje, kje si, da se ne javiš...halo.... ne da se mi no
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:37:55
|
|
|
|
sonček33
|
jancci a ti je všeč novi cd? men je še kr, se mi zdijo drugi boljši
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček tel. jst večino časa sploh ne vem kje je, pa mi čist dol visi, če me kdo kliče al kej...tud če mam zgrešene klice, ni nujno da bom poklicala nazaj, čeprovse to kao spodobi sam men je do kosova ravno...se je folk navadu, mal je bla kaka zamera tud, sam to ni moj problem mam pa v imeniku 23 ljudi, od tega še vas tle gor neki pa sej nism tko...grem rada v družbo, pa sem sproščena v družbi in kul, se znam met fajn, zato marsikoga preseneti to, da sem pa ubistvu takšna. sam tko je.najraj sem sama zase in ne maram da mi nonstop kdo uletava in me neki gnjavi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:41:43
|
|
|
|
Jancci
|
jancci a ti je všeč novi cd? men je še kr, se mi zdijo drugi boljši Ja, par komadov je ql! Sm pa dons na fb-ju gledala fotke, k je bla ena kolegica v Belgiji na koncertu in je napisala, da je bil najboljši koncert ever. Pa ful hodi po koncertih! Tko da.. že komi čakam!!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jancci a ti je všeč novi cd? men je še kr, se mi zdijo drugi boljši men je kr neki čist brezveze, res! zato me tud na koncert čist nč ne vleče, k itak bo to promocija tega brezveznega cd-ja, pa enihpar unih tanajbl zlajnanih hitov in to bo to. brezveze ne hodte na U2, k nau fajn
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:47:43
|
|
|
|
sonček33
|
Ulla ma ja...maš prov..jaz tudi navadno ne kličem nazaj...jaz sem rada v družbi ampak je res malo takih ljudi, s katerimi grem na izi na pjačko, se mam fajn, se sprostim... Mene skoz kle sprašujejo zakaj večinoma sama lutam okol z vozičkom (kadar ni atija zraven), sej je res ful mamic kle okol..ampak jaz sem rada sama....mislim, takoj bi vozičkala skupaj z best frendico---, ampak ker tako z nekom, sam zato, da mam kao družbo...ne hvala...jaz sem seb čist zadost--- tud na kufe grem lahko v kafič sama z vozičkom... pač vzamem cajtng, če Lovro spi...pa mi ni hudga jancci - o to pa zlahka verjamem... ati veliko po koncertih hodiš?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:49:17
|
|
|
|
sonček33
|
Ullči ne koncert bo zihr fajn... je pa res, da bo najbrž dost teh novih komadov... no ja, še mam slab mesec cajta da se jih mal naposlušam
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:49:24
|
|
|
|
Jancci
|
ne hodte na U2, k nau fajn Ja, boljš doma na rr-ju viset
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak jaz sem rada sama....mislim, takoj bi vozičkala skupaj z best frendico---, ampak ker tako z nekom, sam zato, da mam kao družbo...ne hvala...jaz sem seb čist zadost-- enako jst skoz pravim da sem sama seb najboljša družba
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:53:34
|
|
|
|
Jancci
|
... ati veliko po koncertih hodiš? Velik ne, mi pa skoraj za nobenega ni žal da grem. Ker mi je že sam spektakel ponavad všeč. Mi je pa tud tok fajn gledat folk, kako uživa in zna vse komade na pamet. Na Lepi Breni sem samo gledala. Itak sem znala samo 5 komadov, ostalo sem pa folk gledala kako je "not padu". Ma men je to ful dobr.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 21:56:26
|
|
|
|
Jancci
|
ampak jaz sem rada sama....mislim, takoj bi vozičkala skupaj z best frendico---, ampak ker tako z nekom, sam zato, da mam kao družbo...ne hvala...jaz sem seb čist zadost-- enako jst skoz pravim da sem sama seb najboljša družba Kako pa to, da se tukaj tolk "družita"?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.