ronja
|
A dojite še vse? kolikokrat? jaz še, kolikorkrat pač hoče - velikokrat Nadomestila nisem še nobenega obroka, 1x na dan ji dam soparjen korenček, zadnjih par dni, zdaj bojo počasi bučke. no, grem šivat naprej Blagor tebi, ulla, jaz čez dan ne morem nič zašit - z lejlo v slingu in medtem ko pojem Ronji pesmice se sicer da kak stavek napisat, ampak šivat tako mi pa še ni ratalo (pa ni da ne bi probala ). hehe, ulla, da pa ti enkrat mene podpišeš lih zarad tega se tok trudim na vse druge možne načine, ne na zadnjega možnega... sam opažam, da ne pali in da če bom probavala v nedogled, pa ona ne bo upoštevala, jo bom mela vse manj rada. in tega tut nočem, ker je v bistvu čist ok človek Podpis. a si se že naseksalauser posted image za nazaj??? uršika,hehe, ob dveh malih pamžih? kar sanjaj! Se bova po moje šele, ko bosta onidve začeli seksat . No, čeprav včeraj zvečer oz. danes ponoči je bilo pa noro . Saj pravijo, da je važna kvaliteta, ne kvantiteta ... ja, vidim, da ste vse take dobre dušice, pa se ne želite kregat. hehe, ko vam bo tašča kaj takega storila, kot je nama, se boste že drugače pogovarjale itak! mogoče je s tvjo isto, pa Lejlo prepusti tebi, ker je še tolk manjša, pa se ji zdi mogoče bolj primerno, da je pri mamici pa tako je Ronja bolj zanimiva ali pa se ji smili, ker se tamala skoz nosi na rokah, ona pa ne. hm, Ronje ni hotela dat iz rok, pa ko je bila stara 1 mesec... Pa čeprav je bil bratranec pol leta starejši, se je takoj zanjo zagrebla... Jaz mam občutek, da je zaljubljena v Ronjo in to je to. vode pa ne ker se ji je una vrečka 2x odlepla, ker tako brca Hehe, pri nas je bilo pa tako komot, ker sem rekla, da naj mi kar posodico dajo, pa se je kar vanjo polulala, pa je bilo. Ful lažje ko une vrečke! Ronja- hvala ti bom napisla nisem še sigurna je kar velik zalogaj in bolj nenavado. kiara, kar, nič bat! Pri nas je nenavadnost v držini, pa tudi lubi je ima precej na zalogi . Tak da ne boš izstopala;) glede vožnje: nam pomaga una igračka, ki jo potegneš in vibrira, pa una žaba, ki jo brca in plavajo ribice. Če je zaspana, je najlažje, če ti zaspi v avtu - probaj jo uspavat tako kot doma - pač da je ne držiš, ampak mogoče poješ, mirno govoriš,... to seveda gre, PREDNO se ti že na polno dere. vedno jo prej podoji (če še dojiš), da se malo pomiri, pa nasiti, da bo lažje zaspala. Pa če je tema, ji daj zadaj eno malo lučko, Ronjo je bilo strah v avtu v temi sama zadaj sedet. Moram pa priznat, da je pri Lejli ful manj problemov s tem, zdaj jih praktično ni več kot pa jih je bilo pri Ronji... Mogoče zato, ker ma ves čas sestrico v vidnem polju, pa se bolj varno počuti? ploha, čestitke za srček!
|