|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
12.7.2009 19:33:56   
julieb
To se tudi jaz sprašujem.

Sem dobila dve škatlici dabrostona, ena je že šla, sem pri drugi. Pregled pa imam šele drugi teden.

Ah za vsak primer bom jih jemala do pregleda, da se ne zgodi kaj neprijetnega.

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
12.7.2009 19:47:23   
valentinčica30
Ola, da se še jaz malo javim. bolečina je malenkost popustilauser posted image user posted image user posted image , čeprav na momente še štihne izcedek pa je v mali meri še prisoten. Ležat enostavno ne morem, ker ratam živčna in zato je zame bolje, da malo delam, ko omagam pa počivam.

Smuki dobrodošla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše dve tamali jutri odhajata na kajakaški tabor za tri dni, upam da bosta zdržali.

Sicer pa tako jutri kličem G in se zmanim za pregled.

Punce uživajte v prekrasnem večeru. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
12.7.2009 20:02:50   
ninček1
Hej punce!

Mene zanima kakšni so ti  izcedki, kako to zgleda? Al je to kot menstruacija in traja celi dan? Se pozna na vložku ali hlačkah? Zanima me o kakšni količini in stanju tega izcedka govorite.

Jaz imam namreč že od nekdaj vnetja nožnice in praktično na 3 mesece jemljem canesten ali druge svečke. Zdaj, odkar sem noseča sem imela čisto na začetku vnetje in mi je ginekolog predpisal boraks glicerol svečke.
Zdaj pa sem opazila, da imam spet na hlačkah zelo lepljiv beli tok in ko sem se danes obrisala ni bil bele barve, ampak take živo rumeno oranžne. Sicer nimam nobenih težav.

Je to krvavitev ali izcedek o katerih ve govorite?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
12.7.2009 20:36:17   
bambi14
Večer,

imeli smo piknik, se najedli oz. bolj nažrli, zdaj pa pred TV in še kaj,....

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Sem dobila dve škatlici dabrostona, ena je že šla, sem pri drugi. Pregled pa imam šele drugi teden.

Jaz sem bila v prvi nos. IVF in so mi predpisali Dabroston preventivno, jemala pa sem jih do 12. tedna,......mislim, da ni nobenega problema, če jih jemljete do takrat vendar pa  je mnenje gin. najboljše. Če pa vas tako hudo teži pa pokličite v bolnico, mogoče kr na oddelek kjer imajo punce z rizičnimi nos.,.....

Upam, da ste preživele čudovit vikend glede na to, da je bilo vreme sončkasto,....prihaja pa baje totalna poletna vročina.

Cao bao, bušajte seuser posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.7.2009 20:38:32   
punsha
Glede Dabrostona ali Utrogestana... Ne vem ravno točno, ampak večinoma ga jemljejo nekje do 12 ali 13 tedna. Jaz bi ga kar jemala dokler ti ga ne zmanjka. Sama ga še vedno jemljem, vendar sem pač drugačen primer in gotovo je pri vas drugače. Sem ga dobila takoj po umetni opl., tako da ga ves čas jemljem, čeprav nisem nič krvavela (no mogoče je ravno ta krvavitev preprečil). Imam pa jutri pregled, joooj, komaj čakam, pa bom videla, kaj mi bo rekel, če moram še vedno jemati.
Pa le spomnite se jutri kaj name, imam šele popoldne, ob pol 4.

ninček1, upam, da se ne razvije v kak večji izcedek. Dokler je tako malo in ni krvavo, potem pravijo da je vredu, čeprav tudi ni odveč povedati G, če gre slučajno za vnetje in bi spet dobila kako zdravilo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.7.2009 20:54:39   
ninček1
Hvala Punsha za odgovor.Sem že mela kolegice na telefonu in so mi enako rekle, da zaenkrat še ni treba panikeuser posted image delat in da to še ni krvavitev. Pregled imam 29.7., tako, da bom vidla kako bo ta teden do srede, ker naslednji teden šibava na morje. Če se ne pomiri bom prej poklicala gin..

Držim pesti za tebe jutri!! Pa čimprej sporoči!!
user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.7.2009 8:49:38   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

dabroston se običajno jemlje tam nkje do 14 tedna, takt je običajnoplod že lepo "zasidran"... tako je bilo tudi pri meni v prejšnji nosečnosti - krvavet sem začela, ker sem dvignila košaro, ki je bila očitno pretežka za mene v takratnem stanju... kolegica je imela isti problem, je dvignila svojo 3 letno hčero...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.7.2009 8:50:50   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Hvala Punsha za odgovor.Sem že mela kolegice na telefonu in so mi enako rekle, da zaenkrat še ni treba panikeuser posted image delat in da to še ni krvavitev. Pregled imam 29.7., tako, da bom vidla kako bo ta teden do srede, ker naslednji teden šibava na morje. Če se ne pomiri bom prej poklicala gin..

Držim pesti za tebe jutri!! Pa čimprej sporoči!!
user posted image

krvavitev to res ni, ker bi bilo drugače roza, rdeče ali rjavkasto... glede na barvo, pa zna bit kako vnetje... pokliči svojo ali nadomestno gin., da ti pravi čas da zdravilo...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.7.2009 9:34:35   
bili83
dobro jutro februarkeuser posted image

sicer je ponedeljekuser posted image  ampak sonček že prav lepo sijeuser posted image user posted image
mi smo danes začeli 12. tedenuser posted image user posted image user posted image
v soboto sem bila v seielsbergu, izbira je dosti večja kot v sloveniji, kupila sem si pa ene poletne hlače in ene kavbojke- nosečniške sevedauser posted image user posted image   z dragim sva šla še v toysa in tam bi definitivno lahko preživela kr neki časa, tolk majo lepih stvari za našeuser posted image
angelsounds sem dobila od kolegice in celo uspela najti user posted image , ampak je kar težko, ker zgleda, da ima mali prave dirke... nekaj sekund ga slišiš, pa spet ne in ga komaj najdeš... po mojem se pikec kar malouser posted image .

lep dan vsem user posted image , pa se beremouser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.7.2009 10:09:44   
niwci
Kako ste kaj danes? Jst kljub temu, da mi hrana kar smrdi, bi vsake 2h neki jedla. Včiraj zvečer sem šla rahlo lačna spat in me je danes zbudila prava bolečina v želodcu ( jst rečem luknja user posted image ), da sem mogla kar neki dat v usta. A ima še katera take težave?

Joj punce tolko govorite od tega angelsounda, da bi si ga tud jst občasno želela, da bi slišala user posted image . Ma saj bo hmali NS, pa jo bomo vidli user posted image

Bili kje si to nakupovala, ker je to verjetno čisto na drugem koncu in ne poznam tega kraja? A je to kak šoping center tam, al kaj? Mi bomo počakali vsaj do NS preden bomo kaj bolj konkretno kupovali, hlače pa 2 mikici imam že od prej, tko da za enkrat se še da. Sem pa malo gledala cene otroške opreme in na netu, pa je res velika razlika med SLO in kako Nemčijo ali Avstrijo... upam, da boste tiste, ki imaste že kaj več izkušenj s tem pomagale, ko bo čas kupovanja user posted image user posted image user posted image

Lepo preživite dan! Končno malo sončka.

Pa srecno punsha danes!user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.7.2009 10:37:26   
Astralis
Oh, Niwci, imam enake tezave s prehranjevanjem. Na zacetku user posted image sva bila z mozem gosta v nekem zelo gurmanskem okolju in na lahko sem se pustila razvajat, spala sem v obilju in nasploh nisem imela tezav ne z vetrovi ne s slabostmi. Po vrnitvi domov in drugacnem tempu zivljenja je pa drugi mesec user posted image boj s tem - naj grem bruhat ali ne, naj precepim pol dne na WCju, ali naj grem rajs migat, da razmigam drobovje in pospesim prebavo...???
Kot pravis, vsake 2 uri moram nekaj dat v usta, tako da sem si po malem ze ustvarila izbor jedi, ki so dovolj nevtralne, da ne napihujejo, in mi po njih ni slabo. Ce sem na zacetku dobila vtis, da je ta otrok gurman, me zdaj prav sokira, kaj mi zapase - prazen krompir, recimo. Pomfrit. Coca Cola. (tega sicer prej skoraj nisem jedla, morda le 2x na leto) Sojino mleko in musli (tole je zlata rezerva!!!) po lubenici me boli trebuh, recimo. Mrzle testenine s primesano mediteransko zelenjavo, mozarello, baziliko si delam kar po tekocem traku, niti slucajno pa mi ne gre pomarancni juice. Solata iz kuhane rdece pese je super, medtem ko zelena solata spet ni ok (pa jo sicer obozujem!). Posebej mi zdaj disi Cheddar sir. Na zacetku so mi pa jogurti, a zdaj ne vec.
Ker je poletje, juh ne kuhamo veliko, ampak danes imam v nacrtu eno zelenjavno.. da vidim, kaj bo.

A obstaja kaksna splosna hrana, ki nosecnici ne povzroca prebavnih tegob? V glavnem pa slalomiram med poskusi in opazovanjem. Moj moz me, ko pride domov, sploh ne zasipa vec z novicami... Sprasuje samo se: kako se pa zdajle pocutis?user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.7.2009 11:16:16   
punsha
Vidim da imate debato o hraniuser posted image . Pri meni je bilo za začetku še huje kot je sedaj. Takrat sem morala jesti na manj kot 2 uri, v bistvu je bilo vredu le takrat, ko sem jedlauser posted image , sicer pa same slabosti. Sedaj je mogoče za malenkost bolje, jem približno na 3 ure, včasih malo prej, pa se mi zdi da je to kar vredu. Nimam pa nobene določene hrane, ko bi mi bilo po njej slabo, le polnozrnatega kruha ne morem, ima zanič okususer posted image (prej sem ga imela zelo rada).Vem pa da čisto premalo pijem. Pa sploh ne gre več, jaz kar pozabim. Si pripravim v vrč, da bom ja pila, pa takoj malo spijem, potem je pa konec. Sicer sem s tem že prej imela težave, je najbolje da bi kar na pijačke hodila, takrat vsaj pijem user posted image .

bili, ti pa že 12 teden user posted image . Mene pa prav zanima, kdaj mi bo danes G naračunal PDP, sem šla še računat po koledarčku za IVF in pride 3.2.Oh ja, kje je še to user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.7.2009 11:27:40   
amelie010
Samo, da vas pozdravim.. Kratka predstavitev: user posted image , 8 teden, srčka vidli v šestem, ker nismo mogli zdržat do pregleda, ki ga imamo danes popoldan. Srečna, nestrpna in bolj zaljubljena kot kadarkoli prej. (Ampak slednjega ne pokažem preveč, da mojmu ne stopi v glavo pa bo potem samo še bolj brundal, ko bo kaki tečen dan na sporedu.) Upam, da bom (tudi) danes izvedela, da vse izgleda normalno, pa, da najin user posted image  lepo raste.. Prav vse vas lepo pozdravljam in vam želim ponedeljek brez slabosti in s polno sončka. user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.7.2009 11:39:58   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: amelie010

Samo, da vas pozdravim.. Kratka predstavitev: user posted image , 8 teden, srčka vidli v šestem, ker nismo mogli zdržat do pregleda, ki ga imamo danes popoldan. Srečna, nestrpna in bolj zaljubljena kot kadarkoli prej. (Ampak slednjega ne pokažem preveč, da mojmu ne stopi v glavo pa bo potem samo še bolj brundal, ko bo kaki tečen dan na sporedu.) Upam, da bom (tudi) danes izvedela, da vse izgleda normalno, pa, da najin user posted image  lepo raste.. Prav vse vas lepo pozdravljam in vam želim ponedeljek brez slabosti in s polno sončka. user posted image

dobrodošla čvekica,.....od kod si?, že imaš kakega  user posted image doma,....

Lepo je doživljati nosečnost ampak kaj ko vse tako hitro mine, zato babike UŽIVAJTE.user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat:  ne me vprašat kaj, ker pojma nimam, morem spraznit zmrzovalnik,......

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
13.7.2009 11:55:14   
MATEJKA_
pa da še jaz kaj povem o sebi, če že komentiram user posted image : 3user posted image , 2user posted image . sem nekje v 10 .tednu. prvi pregled sem imela v 7. tednu, smo videli srčka. naslednji pregled imam v sredo...
slabo mi tokrat ni nič, sem pa non stop spet lačna. zato si čez dan pač malo s sadjem pomagam. drugače pa nobenih posebnih luštov še zaenkrat, muči me edino neizmerna utrujenost in zaspanost. ker pa imam doma 11mesečno punčko, pa nimam časa za spanje...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.7.2009 12:02:09   
amelie010
Aja, saj res.. 26 let, iz Murske, prvič nosečka..user posted image  

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.7.2009 12:44:27   
komarka
Hojla, pozdrav vsem skupaj, še posebje novim.

Bo pa guzva februarja v porodnišniciuser posted image , sem zvedla še za tri prijateljice, da os noseče in imajo rok začetek feb. No saj jaz ga imam uradno 30.januarjauser posted image ampak ne vrejamem da bo res takrat...

Ko povem da se selimo v Bruselj, mi vsak reče-rodit boš prišla pa domov.user posted image Hm, ne, nisem imela namena... Odvisno je sicre od tega kakšno zavarovanje bom imela po možu, ki bo zapolsen-torej koliko bo za doplačat, sicer pa ne vidim pametnega razloga da bi se visoko noseča vračala domov v slovenijo, kjer nimamo kje bit na svojem... potem pa spet nazaj z novorojenčkom...

Drugače sme vam pa še dolzna zahvalo za mnenja o NS Ravno to me moti prri moji G, ki mi tega ne predstavi kot opcijo in mojo odločitev, ampak nekaj kar je treba narest, če ne bom je pa nekaj narobe z mano (po domače povedano).Tak občutek mi da, reče tako ne...

Meni odločitev o tem, a bom otroka obdržala ali ne, če mi napovejo veliko verjetnost, ne obstaja, tudi dodatnih raziskav ne bi šla delat, ker so lahko rizične za plod...user posted image tako da..

Lep poletni pozdravček!

Enostavno razmišljam tako, da kadarkoli kasneje se lahko zgodi da se zdrav otrok ponesreči in ostane invalit, lahko tudi duševni, pa takrat ne razmišljaš o tem kako bi, čimprej končal njegovo zivljenje...

Nisem jaz tista ki odloča o življenju-ne ko sme zanosila, ne med nosečnostjo ne kadarkoli kasneje... Lahko samo sprejmem, kar mi je podarjeno. user posted image In spoznavam, da je to res dragocen dar - glede na to kar morajo(morate) nekateri prestat za otročke...user posted image user posted image user posted image

No, sedaj sem spet malo zamorila s temi tezkimi temami...

Hvala za luštne slikice iin za poročanje o tem kako je poslušat malo bitjece...se meni srce igra zraven!!user posted image

kar se pa hrane tiče...ah ja moram dat na stran svojo gurmansko plat..in jest kar ne smrdi prevečuser posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.7.2009 13:09:50   
MATEJKA_
te čisto razumem... take zadeve so stvar posameznika... vem pa iz lastnih izkušenj pred nekaj leti, kako je, če že od 12. tredna veš, da bo tvoj otrok 100% invalid, vprašanje samo v kakšni obliki - samo duševno ali tudi fizično... jaz tako neodgovorna nisem mogla bit in si nisem mogla predtavlja, da bi lahko čisto brez vesti tako nosečnost nadaljevala... jaz sem se odločila drugače in mi ni žal, ker vem, da otrok ne bi mogel skrbeti sam zase, kaj pa bi bilo z njim ko mene več ne bi bilo... ne, tega nisem bila sposobna nardit... in tako včasih vse te preiskave - kri, toxo, NS,... prav da so... ampak dobro, to je en primer... vsak pa se odloči tako, kot je njemu najbolj prav in tako mora tudi bit.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.7.2009 13:11:18   
bili83
niwci seielsberg je nakupovalno središče- tik pred grazem... ogroooomnouser posted image user posted image user posted image  vedno imajo kaj ceneje kot v sloveniji in pri njih se znižanje tudi poznauser posted image user posted image
toys'r'us je pa v grazu... tudi v nakupovalnem središču... vse za našeuser posted image  in ja, stvari so res ceneje kot v sloveniji... z mojim sva naprimer zasledila voziček trikolesnik, pet nastavitev naslona vključno s čisto ležečim, skoraj identičen kakšnemu quinny ali jaguar... za 158 EUR!!!! user posted image user posted image  in ima res vsega boga svari in opreme in je lahek... ne spomnim se sicer znamke, ampak mislim, da bova hitro šla po njega...user posted image user posted image

komarka, tudi moj kolega se je pred pol leta z družino preselil v bruselj... vse imajo porihtano in v bistvu je vse čisto drugače kot v sloveniji, predvsem zdravstvo je menda dosti boljše- tako za otroke, kot za odrasle. glede rojstva tam, ti sicer ne vem povedat, ampak on je imel eno leto starega maleg pred kratkim  v bolnici in je rekel, da se enostavno ne da primerjat ...

user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.7.2009 13:23:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

pa da še jaz kaj povem o sebi, če že komentiram user posted image : 3user posted image , 2user posted image . sem nekje v 10 .tednu. prvi pregled sem imela v 7. tednu, smo videli srčka. naslednji pregled imam v sredo...
slabo mi tokrat ni nič, sem pa non stop spet lačna. zato si čez dan pač malo s sadjem pomagam. drugače pa nobenih posebnih luštov še zaenkrat, muči me edino neizmerna utrujenost in zaspanost. ker pa imam doma 11mesečno punčko, pa nimam časa za spanje...

ej babika ti ti ti naša avgustovka 2008,.....ne vem ampak nisem zasledila, da si kaj povedla pri našem čveku glede user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem te pogruntala veš,.....user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.7.2009 13:57:26   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ej babika ti ti ti naša avgustovka 2008,.....ne vem ampak nisem zasledila, da si kaj povedla pri našem čveku glede user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem te pogruntala veš,.....user posted image

sem pa namignila user posted image , nisem pa hotela točno povedat, ker je blo še prezgodaj... tud noben drug ne ve, vsem bova povedala šele ko se vrnemo z dopusta - čez 4 tedne - takrat bodo 3 meseci mimo...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.7.2009 15:49:45   
binabina
ojla bejbike !!! kako ste kaj ??? jaz sem vredu, čprav me kdaj pa kdaj malo sticne pri srcu ko se spomni na jutrišnji dan ko imam spet pregled ???? upam da bo srček jutri srčno si ga želim! 

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.7.2009 16:06:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

ojla bejbike !!! kako ste kaj ??? jaz sem vredu, čprav me kdaj pa kdaj malo sticne pri srcu ko se spomni na jutrišnji dan ko imam spet pregled ???? upam da bo srček jutri srčno si ga želim! 

bom držala pesti zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.7.2009 16:32:40   
bipi
Ojla user posted image !

Binabina tudi jaz držim pesti zate! Seveda pa tudi za vse ostale. Jaz imam v četrtek 16.07. pregled (tretji), sicer sem bila enkrat pred časom nazaj na seznamu za preglede, vendar sem kasneje izginila, zato prosim tisto, ki to ureja, da me doda in pa NS imam 06.08. Upam, da nisem preveč tečka, vendar tako veste kdaj imam pregled in mi vedno pomaga, če držite pesti (mal psihe).
Apetit pa sploh ne znam komentirat. Enkrat ga sploh ni, enkrat ga je preveč, dejstvo pa je, da sem eno kilo že pridelala, vsaj po sosedini tehtniciuser posted image . Začela sem se meriti okrog popka in okrog pasa, da vidimo kako bom napredovala. Za vas ne vem, meni pa se trebušček že pozna. Sicer zjutraj občutno manj kot zvečer, vendar pa je že tuuser posted image . Se takoj porajta, ker sem bila prej čisto flok.
Me je tako strah za pregled, saj mi je v prejšnji user posted image  ravno v tednu, ki je pred mano odmrl plod in to brez kakršnih koli znakov, še izcedka ni bilo, le ta večer sem sanjala vse svoje najbljižje, ki so že umrli. Takrat me je močno stisnilo, ker sem slutila kaj je.
No nič, se še tipkamo.
Pozdravček

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.7.2009 17:44:53   
niwci
Me je tako strah za pregled, saj mi je v prejšnji user posted image ravno v tednu, ki je pred mano odmrl plod in to brez kakršnih koli znakov, še izcedka ni bilo, le ta večer sem sanjala vse svoje najbljižje, ki so že umrli. Takrat me je močno stisnilo, ker sem slutila kaj je.
No nič, se še tipkamo.

Si kar predstavljam, kako je to hudo. Jaz se tudi že veselim in skačem od sreče, od kar sem videla user posted image , po drugi strani pa se zavedam da rizično obdobje še ni mimo. Bodimo pozitivni, ker le tako prenašamo dobro energijo na naše user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?