witto
|
Majchy23, ampak jast sem ti javila mere, bilo je 4.7. pa še sem napisala tudi, da smo dva zobeka dobili. Nove pa so: 5 mesec,7480kg,in 74cm. Ne se jezit . Ampak veš, meni se sploh ne zdi, da niste vredne,da bi klepetale z vami. Nevem za druge, tiste ki se ne javljajo, govorim zase, jas se oglasim, in bi rada počvekala z vami, ki ste meni fajn babe, ampak kaj, ko kaj napišem, ali vse izginete , ali pa ni odgovora na moj post , in potem se sprašujem, ali sem mogoče kaj takega napisala . Nevem no, nazadnje,sem dobila vsaj tak občutek. Tu pa tam pokukam v vaše albume, in vidim , da so vaši sončki čudoviti otroci, ki ste (smo) jih tako nestrpno pričakovali, tudi jast bi včasih prilepila kakšno slikico, nazadnje pa ko sem to poskušala, mi ni in ni šlo (bjonda) Tako, da razen v albumu, nimam nikjer drugih slik. Ne bit huda name Majchy23 . Res pa je, da utegnem prit do računalnika le zvečer,ko malega dam v mižule, in še takrat se moram dajat z mojim,ker on se zvečer vsede pred računalnik in igra neko igro, in se prav zgubi notri,in so večeri,ko je gor tudi do 1-2 zjutraj , takrat pa jas popi....... . V četrtek mi je Matija zakuhal na 38.8.c,in sem mu ob polnoči dala svečko, in ko sem ob 2.30. spet kontrolirala temperaturo, je bil on še na računalniku.......... .Sem kar zagrozila, da bom kable prerezala, če se nebo malo umiril Tako, da še enkrat ne bit huda,sem že obljubila, da se bom več javljala
|