|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
13.7.2009 15:25:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy jaz nimam nobene pametne slike z bušijem user posted image
sej ni treba da je pametna,važno da je buši goruser posted image user posted image user posted image

jst tud nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa lahko bušija slikam vsak danuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
13.7.2009 15:39:03   
Katjusa
kje ste vseuser posted image
moj beni spi (vmes je že bedel) flori se je pa pravkar ustal..... jst grem pa kosilo pripravljat, da ko pride možek domov da neki pojemo pol se gremo pa mal v bazenčka namakat i še kasneje morma mal pokosit okol hiše
lepo popoldne

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
13.7.2009 15:43:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kje ste vseuser posted image
moj beni spi (vmes je že bedel) flori se je pa pravkar ustal..... jst grem pa kosilo pripravljat, da ko pride možek domov da neki pojemo pol se gremo pa mal v bazenčka namakat i še kasneje morma mal pokosit okol hiše
lepo popoldne

jaz sem tukaj.......čakam Haniko da bo papcala,potem gremo pa naročit policeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
13.7.2009 15:50:52   
Vesnozaver
aloha

ursa jaz sem se tud dolgo spravljala...zdaj pa resno...trenutno mi tako kruli da je joj,pa ne bo nic s hrano do 7....danes sem ob 10 pojedla dve breskvi, za kosilo pa pleskavico in solato iz kumarice, paprike in paradiznika....za vecerjo pa isto, samo pol manj
evo alarm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
13.7.2009 15:52:30   
Vesnozaver
duda....user posted image
majci kaki busiji?mislis nosecniski?ehhhh, pa to je ze mimo, kmalu bodo na vrsti slikice, kjer jih lovimo po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
13.7.2009 15:59:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

duda....user posted image
majci kaki busiji?mislis nosecniski?ehhhh, pa to je ze mimo, kmalu bodo na vrsti slikice, kjer jih lovimo po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nosečniški ja.....a nebi bilo super da imamo kolaže od bušijev naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
13.7.2009 16:00:24   
Čebel@
antonia........VIDIM TEEEEEEE!!oglasi seuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.7.2009 16:24:26   
Onasiss

Poštr zabaš pod majco, pa se deli.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veš k takrat k smo to delale, da smo vidle kako izgleda....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.7.2009 16:28:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Poštr zabaš pod majco, pa se deli.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj veš k takrat k smo to delale, da smo vidle kako izgleda....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image jst to nisem nikol delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa ena nej slika ostalo bo pa fotomontaža bay katjušauser posted image user posted image user posted image
čakam možeka kosilo pripravljano njega pa ni.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.7.2009 16:30:44   
Onasiss
birdy-100x hvala za wrapauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Pa hvala za pohvale user posted image ....da ne boš mislila, ni tok priden...je samo takrat ko so igrače v igri. Pri jedi se pa najmanj 100x skregamo.user posted image

Drugače pa sem se imela lepo in hvala za kavo. Kristi ima res tok lepe učke, prav srčkana punčka je. Proti mojemu Tysonu je ......hm......Hulk Hogan...user posted image user posted image user posted image  (pa brez zamereuser posted image ) ampak je ornk baba.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.7.2009 16:34:29   
Onasiss
ČAKAMO POROČILO IZ RAZPRODAJ!!!!! kolumbo, mihailo,..... a je šla še kera? Jaz počakam, da se Evi zbudi pol pa šoping.......user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.7.2009 17:06:39   
Čebel@
witto!!!!!nove mere prosim!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.7.2009 17:08:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image jst to nisem nikol delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa ena nej slika ostalo bo pa fotomontaža bay katjušauser posted image user posted image user posted image
čakam možeka kosilo pripravljano njega pa ni.....

user posted image user posted image user posted image jaz tudi nisem nikoli povštra basala po majčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.7.2009 17:18:16   
Čebel@
RAISA,WITTO,BAD GIRL,GLEN,YANIA,LINKI,MILČI,AKVALINA,ZWER,ORTO2!!!!!!

DA NE BOSTE REKLE,DA NISEM OPOZORILA,KER TO TUMBAM ŽE 2 MESECA........Z JUTRIŠNJIM DNEM STE BRISANE S SEZNAMA,KER IMAM POLN KUFER PROSJAČENJA ZA MERE!PAČ ZGLEDA DA NISMO UREDNE DA BI ŠE KLEPETALE Z NAMI,TKO DA BOM UKREPALA!ČE SE KATERA NAJDE,DA BI VSEENO BILA MED NAMI,JO BOM PONOVNO DALA NA SEZNAM!

PA JA,DEREM SE,KER ME NOBEN JE JE.BE 5%!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.7.2009 17:22:00   
Onasiss
ok no, user posted image user posted image pol sem bla pa edina k sem si povštr zbasala podmajco ko sem bla z Vitom noseča, ker me je zanimal ako to zgleda pri 7 m nosečnosti.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.7.2009 18:32:23   
črticaa
evo prvič smo pojedl celo sadno kašo,..sicer je trajal 20 minut ampak nm je ratal
mam jih že 1 mesec doma, sam sm rekla da mu bom hladno hrano dajala ko bo vroče, in sonček je šele zjuser posted image
se je kremžu k user posted image  po se je pa ukakal, pa še mal kremžu poj sm mu pa en piškot še not namiksala pa je blouser posted image user posted image user posted image  aja pa dpns mamo že cel dan na meniju marelco pa breskvo,..se mu bo kr mal zamerla

evo iz razprodaj
kik -1majca pa miljon prčkarij
new jork -3 majce, 1 bolero
two way- 1 oblekca (pa 2 bom šla še zih iskt)
hm- 1 kompletek (medo pu) za dominika
zj pa čakam na dodatek, da grem u milerja kupt nove zaloge

aja odločila sm se da bomo prešaltal na 2 (nadaljevalno) sj mamo še 2 škatle tko da bo takrt zih že 6 mescev,..pa sj je u mlečnih kašah tud nadaljevalno mleko,..zato pa so bl siti

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
13.7.2009 18:35:44   
črticaa
še to sm hotla prašatuser posted image

a kera ve kje dobit kšn pametn slinčk,..k ma uzad pvc pa da ni 8 eur 1 kos

user posted image  pa če kera pozna kšno user posted image k rab obrobo za pojstlco,..k jo morm prodt k mi sam u omari dren delauser posted image

< Sporočilo je popravil črticaa -- 13.7.2009 18:37:18 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.7.2009 19:55:25   
sunny24

sunny tvoja gaja ima čist take učke k benjamin vsaj barvo... no trenutno nisem našla nobene boljše slike (morem nardit fotko pod pravo svetlobo ime tak lepe modre učke... kot gaja:))ampak njene učke mene ful na benjamina spominjajo....
razglašam 1. poročni paruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image   Sam res majo isto farbo! Gaja ma prov plave plave, pa še malo take mandlaste (obliko)-bo prava osvajalka, tatko jo bo mogu pa ahtat! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.7.2009 19:58:13   
sunny24
črtica, take slinčke majo v DM in tudi v CA...mislim da je 7 slinčkov za ene 8 evrov...

No, jst sem se natelovadla, ma je full pasalo! Pol sm bla pa še pr noni, pol pa gasa domov, da sm mojga še uhvatla pred šihtom, zdej pa je Gaja šla še en giro s sestro od mojga, jst pa malo cote pospravljam, pa perem...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.7.2009 20:43:58   
sunny24
Pa kje ste vse??????

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.7.2009 21:02:46   
simonakr
Čer! Mala spi jest mam pa cajt po netu mal brskat

Ful cortne slikce!

Majchy - 3x vdihni pa bo bolš, pa ne se sekirat če bodo hotle se bodo oglasle!

Katjuša a ti kar parčkaš naše male? Bi mogla odpret ženitno posredovalnico! user posted image user posted image

Midve imava 2 novosti:
1. Pojedle sva prvi gosti obrok - korenček user posted image user posted image ! Ga je kar nekaj pojedla in sploh ni protestirala! Jutri pa še mal več!
Čerpov potem ko se je pokakala je blo še mal korenčka neprebavlenga noter pa mal suho je blo vse skupaj. Bom jutr raj dala čežano.

2. Dons sva upokojile košaro na vozičku in sva presedljale na športni del! user posted image user posted image Čeprov sm mela vzglavje dvigneno je še vedno glavo vzdigvala pa okrog gledala user posted image

Deja kdaj boš ti začela delat?

grem mal televizijo gledat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.7.2009 21:06:24   
birdy
Evo nas, en otrok spi, en pa prklopljen. Pa upam da bo tud tale ta prklopljen kmal zaspav. Moram vam povedat eno današnjo štorijo, matr, zdej k nazaj gledam je blo smešn, takrat pa ne glihuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.7.2009 21:09:56   
witto
Majchy23, ampak jast sem ti javila mere, bilo je 4.7. pa še sem napisala tudi, da smo dva zobeka dobili. Nove pa so: 5 mesec,7480kg,in 74cm. Ne se jezituser posted image . Ampak veš, meni se sploh ne zdi, da niste vredne,da bi klepetale z vami. Nevem za druge, tiste ki se ne javljajo, govorim zase, jas se oglasim, in bi rada počvekala z vami, ki ste meni fajn babe, ampak kaj, ko kaj napišem, ali vse izgineteuser posted image , ali pa ni odgovora na moj postuser posted image , in potem se sprašujem, ali sem mogoče kaj takega napisalauser posted image . Nevem no, nazadnje,sem dobila vsaj tak občutek. Tu pa tam pokukam v vaše albume, in vidim , da so vaši sončki čudoviti otroci, ki ste (smo) jih tako nestrpno pričakovali, tudi jast bi včasih prilepila kakšno slikico, nazadnje pa ko sem to poskušala, mi ni in ni šlouser posted image (bjonda) Tako, da razen v albumu, nimam nikjer drugih slik. Ne bit huda name Majchy23user posted image . Res pa je, da utegnem prit do računalnika le zvečer,ko malega dam v mižule, in še takrat se moram dajat z mojim,ker on se zvečer vsede pred računalnik in igra neko igro, in se prav zgubi notri,in so večeri,ko je gor tudi do 1-2 zjutrajuser posted image , takrat pa jas popi.......user posted image user posted image user posted image user posted image . V četrtek mi je Matija zakuhal na 38.8.c,in sem mu ob polnoči dala svečko, in ko sem ob 2.30. spet kontrolirala temperaturo, je bil on še na računalniku.......... user posted image user posted image .Sem kar zagrozila, da bom kable prerezala, če se nebo malo umiriluser posted image Tako, da še enkrat ne bit huda,sem že obljubila, da se bom več javljalauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.7.2009 21:14:33   
MIHAILO
Pozdravljene...mi smo bili danes cel dan v shoppingu.smo zapravili skoraj 600euser posted image ...ampak smo kupili vse kar smo potrebovali...fotoaparat tudiuser posted image ,oblacila za krst(sem nasla eno belo obleko user posted image )...Spoznala sem naso KOLUMBO -full vredu puncauser posted image user posted image ...Upam,da se ostale kdaj spoznam user posted image ...Mihailo je bil priden ,ko smo shoppingorali ,sem ga samo nahranila in previla pa smo lahko sli dalje...Brala nisem veliko...Vidim pa da sta SHUKA in MAJ doma,kar me zelo veseli in upam,da boste zdaj vreduuser posted image ... Mihailo je zdaj zaspanckal jaz pa grem z mozekom probat fotoaparat...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.7.2009 21:18:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pa kje ste vse??????

Vshoppingu ,ker so razprodaje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?