|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
13.7.2009 13:31:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša hvala za informacijo user posted image user posted image user posted image

ni kej.... aja lahko pa pridete bazen stetsiratuser posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj otroci:)user posted image user posted image user posted image user posted image
grejemo ga pa mi kr na sonce... če je dokrit se hitro segreje polek smo pa zdej k še ni blo tak toplo naštimal 5litrski bojler (kot jih imajo v kuhinji) in potopno črpalko dam not pa 1 urca in ma voda 30°C

zdej grem pa počivatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
13.7.2009 13:36:24   
Čebel@

majchy tud golaž je dober. Men je sploh všeč k mi ga zmer oči skuha in ga potem samo iz skrinje jemljem user posted image user posted image dej mi neki povej. Zadnjič sem zasledila, da si zbirala te špsrove magnetke in me zanima če si kdaj vzela še kakšen izdelek k magnetek zraven dobiš (a veš tist k maš vsak teden dva izdelka in če ju kupiš dobiš magnetek) in me zanima če je to tist magnetek k je narisan na letako al je katerikoli? hvala
ja magnetke sem vse zbralauser posted image user posted image user posted image sem uzela coca-colo in je bil oposumček narisan in sem potem točno ta magnetek zraven dobila)ne vem če je bilo naklučje),enkrat sem pa monte pudenge in sem dobila naključni magnetek

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
13.7.2009 13:38:39   
Urša08
majchy hvala ti, bomo v sredo probal user posted image Jaz jih mam šele 5, sam sej ne mislim vseh zbrat. Men je manjakalo magnetkov za slike na hladilnik dajat in potem sem tole v šparu vidla in sem potem šla tja mal zapravlatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
13.7.2009 13:39:54   
Čebel@

majchy hvala ti, bomo v sredo probal user posted image Jaz jih mam šele 5, sam sej ne mislim vseh zbrat. Men je manjakalo magnetkov za slike na hladilnik dajat in potem sem tole v šparu vidla in sem potem šla tja mal zapravlatuser posted image user posted image user posted image  
se znajdešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
13.7.2009 13:40:50   
Čebel@
katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
13.7.2009 13:41:39   
brkn83
Pozdravljene.

kako ste kaj???  mi kr uredu, nik zdele spi, js pa po netu brskam in iščem nov pralni stroj, ker mi je včeri star crknu, pa ga ne bomo dali popravljati, ker bi servis preveč prišel. Katererga se najbolj splača kupit?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
13.7.2009 13:51:47   
birdy
Hojuser posted image
Jst sem mela pa obiskuser posted image user posted image  Je pršla Mlea z obema otročkoma in sta oba tok luškanauser posted image user posted image user posted image  Sam Vito me je pa čist ošarmiru, kak luškan pa priden fantek je touser posted image  Tok mi je všeč. Mlea, ful dobr si ga vzgojila, jst bi bla ful ponosna če bo Neli tko k tvoj mišekuser posted image user posted image  Je pa Kristi pol sam mal pojedla in zakomirala v roku 10 minut, je bla ful zmatrana.
Katjuša, fotko maš na mejlu, ful sory k je tok trajal sam nisem do zdele računalnika pržgala.
Joj, jst se moram pa pobrit k sem zaraščena k medved. Se že kak mesec nisemuser posted image  zdej pa skoz majce z rokavi nosm k jih brez ne morem zarad pokosmatenostiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
13.7.2009 14:04:35   
Čebel@
brkn.......jaz imam gorenjevega in mi po petih letih še lepo delauser posted image user posted image user posted image
birdy.......super da sta se načvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image joj ne govori o kocinah-jaz si moram nujno danes obriti noge ker me že motijouser posted image

Hana je pa jedla jabolkouser posted image user posted image user posted image .......joj kako se je pačilauser posted image user posted image user posted image ji bom pol šla kupit kakšno bolj sladko jabolko za jutri,kertole domače je bilo ekstra kislouser posted image user posted image user posted image midva sva pa tudi že golaž pojedla-je bilo dobro kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
13.7.2009 14:05:25   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

črticaa sem vidla da še nisi dala slikce za kolaž a si to misla? sem smotana k vas gnjavim kaj?.... to je k se sama ne držim pravil, da sprejemam samo slikice na bpkatja2@gmail.com

ja ta je mišljena za kolaž,.. nimam časa ba mail dodajat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
13.7.2009 14:19:18   
Deja
Katjuša - hvala....bom naslednjič poslala na mail.... sorry nisem vedela....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
13.7.2009 14:26:56   
Pupka
Živjo čvekice.

Jaz sem doma. Ostanem 14 dni, pol gremo nazaj.

sunny- sem pozabla polnilc za telefon, pol pa itak noben dan nisem mela avta, ker nisem hodla z svojim dol. Kavica je še vedno v planu, ko se mal navadim vseh tistih čudnih cest in križišč, da pridem do gorice user posted image user posted image

Brala nisem, bom pa prečekirala sam slikice, da vidim kako rastejo vaši ptički in čebelice.
Zdaj me pa že Gal priganja, tak da se oglasim bolj pole.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
13.7.2009 14:28:33   
sunny24
Evo, mi2 smo nazaj...Je prov pasalo se sprehajat po sončku! user posted image  

Sm pa hmali popi.zditis akutis dobila...Cela Gorica je puhna teh od Sveta knjige, pa so me gnjavli ene 3x...Pa bol ko jim pravim da nimam cajta in da ne želim, slabše je blo...Pol sm se pa kar pobrala proč.
deja, lepo, da ste uživali na morju! user posted image user posted image user posted image

brkn, mi mamo pralni stroj od Boscha in dela ko urca! Ne menjam! user posted image

ursa, Gaja je mela vročino v soboto in to verjetno zaradi zobka...Je mela 38,5C, ampak učeri je že ni mela več. user posted image

Zdej se grem pa rihtat k pičimo z Gajo h noni, jst in tata gremo pa v fitnes malo migat! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
13.7.2009 14:31:00   
sunny24
Pupka, tebe bom za uhe, veš??!! user posted image user posted image user posted image  

Pa sej bi lahko jst pršla dol na kafe!
Zdej ko prideš čez 14 dni, NUJNO vzemi polnilc in se dobimo!!!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
13.7.2009 14:33:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

črticaa sem vidla da še nisi dala slikce za kolaž a si to misla? sem smotana k vas gnjavim kaj?.... to je k se sama ne držim pravil, da sprejemam samo slikice na bpkatja2@gmail.com

ja ta je mišljena za kolaž,.. nimam časa ba mail dodajat

zrihtano:)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
13.7.2009 14:35:18   
Katjusa
pupka pošlji mi slikco za kolaž (4. mesece) na bpkatja2@gmail.com (če želiš)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
13.7.2009 14:35:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS?

ji bom poslala ZSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
13.7.2009 14:36:40   
birdy
Mam nov album, če kera hoče lohk mal pogledauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
13.7.2009 14:41:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro sedi kristi v tistem stolčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ful ma lepe laseke rdečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
13.7.2009 14:41:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

sem pogledalauser posted image .....Kristi ima full lepe učkeuser posted image user posted image user posted image pa obe z Neli sta ti podobne,Kristi še malo bolj semi zdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
13.7.2009 14:42:25   
Čebel@

sicer sem ji ga že jaz,ampak sem pisala samo za danes za slikico

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
13.7.2009 14:44:05   
Katjusa

ja no pravjo da id viška glava ne boli:)
sem ji napisala, da nej do večera pošljem, tačas bom pa jst vse te slikice uredila pol še pa sam njeno dodam in bo ju2 izdaja novega kolažauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
13.7.2009 14:46:47   
Čebel@

ja no pravjo da id viška glava ne boli:)
sem ji napisala, da nej do večera pošljem, tačas bom pa jst vse te slikice uredila pol še pa sam njeno dodam in bo ju2 izdaja novega kolažauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a se bomo konec poletja lotile še slikic z bušiji?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
13.7.2009 15:10:59   
Urša08
majchy jaz nimam nobene pametne slike z bušijem user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
13.7.2009 15:19:04   
Čebel@

majchy jaz nimam nobene pametne slike z bušijem user posted image
sej ni treba da je pametna,važno da je buši goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
13.7.2009 15:24:34   
Katjusa
sunny tvoja gaja ima čist take učke k benjamin vsaj barvo... no trenutno nisem našla nobene boljše slike (morem nardit fotko pod pravo svetlobo ime tak lepe modre učke... kot gaja:))ampak njene učke mene ful na benjamina spominjajo....
razglašam 1. poročni paruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.7.2009 15:26:25 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?