|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
13.7.2009 22:25:16   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
mlea-a si dons cel dan hodila s trakom naokoluser posted image

A si me vidla k sem okrog bluzila???user posted image user posted image user posted image user posted image

Claud-je malce zakomplicirano, sam k se navadiš je hip hop. Se mi zdi, da ni nobene razlike k kenguru. Res je prima zadeva..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
13.7.2009 22:25:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image spomin k zlata ribicauser posted image sekundniuser posted image user posted image

jabolčka je bla dovolj sladka brez sladkorja...user posted image
mogoče se morata Larissa in Hana samo okusa navaditiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
13.7.2009 22:25:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša- a kar parčkaš že...aha zdej si pa najdla tapravouser posted image ...sej vem da mu moja hana ni ušečuser posted image

ja mogoče bi mu pa zdej že bla.... jo boš v kak bikini oblekla pa bomo vidluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
13.7.2009 22:26:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy se razpištoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje....kako naj jo navadm na hrano.....npr. jabolko?
Dons sm ji nardila jabolčka in je bil men ful dober in sladek, pa ni hotla-se je kr stresla.....pol sm ji dala pa uno hippovo kkašico k sm jo dobila je pa kr goltala?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober spominuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem ji isto dala domače jabolko,pa jo je treslo......mami mi je predlagala da ji nej ga sladkam,ampak ga nisemuser posted image

Dodajta zraven kak plasma keks......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
13.7.2009 22:27:43   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image spomin k zlata ribicauser posted image sekundniuser posted image user posted image

jst dam na 2 jabolka in 2 breskvici eno malo žličko sladkorja.... razn če imam kake fine jabolke k so mal bol sladke... tak da odvisno od sladkorja..... aja pa v to zmes mu dam 2-3 kekseke k sem jih kupla v DM in piše gor da so od 4 mesece dalje se mi zdijo kr precej sladki in mu jih not zdrobim.... je da ne folgam devatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
13.7.2009 22:27:55   
Čebel@
mihailo....men pa moj nosi cunje v kabino-on najde bolše cunje kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih pa zanga nabiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
13.7.2009 22:28:53   
claud

Res mi ni jasno kakšen okus majo to dojenčki....uno jabolko je blo res ful dobro tko da mi ni blo problem pol pojestuser posted image .....sam tista kašica je pa neki z zdrobom al s čem, pa jabolko in marelca.....ampak men je po okusu k piškot brez okusa...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
13.7.2009 22:29:23   
Katjusa

mihailo....men pa moj nosi cunje v kabino-on najde bolše cunje kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih pa zanga nabiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

kak sta lepo usklejenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč babeuser posted image lepo ajajte in  se tipkamo kej ju3 moj mene pod tušem čaka.... to bo slano dons sma se prešvicala k sma kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol grema pa mal pred tv se stiskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
13.7.2009 22:29:43   
Čebel@
a jabolko ve s paličnim zmiksate?jaz sem ji samo z vilico pretlačila ampak so bili vseeno majhni koščki še notriuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
13.7.2009 22:29:55   
claud
alarm!

Nočko!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
13.7.2009 22:31:01   
Katjusa

a jabolko ve s paličnim zmiksate?jaz sem ji samo z vilico pretlačila ampak so bili vseeno majhni koščki še notriuser posted image

ja jst kr s paličnim.... sploh k so breskve zraven..... včasih pa z vilčko sam se mi zdi, da lepše je če s paličnim.
kekseka pa nadrobim kr s prsti

nočka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
13.7.2009 22:31:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kak sta lepo usklejenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč babeuser posted image lepo ajajte in  se tipkamo kej ju3 moj mene pod tušem čaka.... to bo slano dons sma se prešvicala k sma kosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol grema pa mal pred tv se stiskatuser posted image user posted image user posted image

kar v posteljo se pejta stiskat in tretga user posted image  delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepe sanje,katjuša

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
13.7.2009 22:32:11   
Čebel@

alarm!

Nočko!
dober tek in lahko nočuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
13.7.2009 22:36:57   
Čebel@
no tudi jaz vas za danes zapuščam.......mož in Hana že več kot 1 uro spita........se tipkamo jutri........npčko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 22:40:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
13.7.2009 22:42:06   
witto
Evo čas se mi izteka......user posted image , me že moj poriva dol z računalnikauser posted image . Michailo, ja dala sem mu, da poskusi, ko sem jo jas jedla, me je spremljal od krožnika do ust, in ko sem mu jo dala v usta, so se mu usta razlezla v tak nasmešekuser posted image . Tanci,hmmm to je pa dolga zgodba. Moja mami že dve leti živi v Canadi, tja se je preselila z očimom in mlajšima sestramauser posted image . In tam je tako, da ko si enkrat gor, nimaš vstopa v Evropo najmanj 3 leta,dokler ne urediš vseh papirjev. Tako, da v Slovenijo lahko pridejo šele prihodnje leto, in še to vprašanje če bodo prišli. Drugače sem pa jas rojena na Češkem, in ko sem bila majhna, sta se moja dva ločila, in ati je ostal v Pragi. Tako,da ja, smo razškropljeni po celem svetu. Tu v Sloveniji pa sem od leta 87,še z mojo starejšo sestro. Evo, to je čisto na kratko

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 22:42:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
13.7.2009 22:45:03   
witto
se bom poslovila tudi jas....za danes. Sladko nočko vsem

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
13.7.2009 22:46:16   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČER

MIHAILO MOJA ZLATA ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA ZA DARILCAuser posted image user posted image user posted image user posted image .....Majkl je čist okol padu in če ga vprašaš, kje je dobil tanov traktor reče: MAHALO kupu, pa prikolico tut- BISTVO JE PRIKOLCAuser posted image ......predno je šel spat, je še uprašu:KDAJ PRIDE MAHALO,  BOM POSODU TALE TATOLuser posted image user posted image user posted image .......rakija tut fajn dišiuser posted image .....pa jopca je tkoooo lepa za Roksotauser posted image . Lepo vas je blo spoznat, upam, d se čimprej spet vidimo.

No midva nisva kej dost zapravlala, samo 2je hlače v Nes-u, za dam je pa Šime še na radar "padu"user posted image ....je začel polcaj neki bluzit o 250 ojro pa 3 točke, mi je že tema padla....no pol smo zdilal na 40user posted image ......

Domou smo pršli pred eno urco, t amaledva smrčita, jst mam pa spet taaaako goro cot, d bom znorela.

ajde lahko noč

Hehe MAHALO user posted image Me veseli ,da so vam darilca vsecuser posted image ...Jaz se tudi poslavljam za danes ...sem zdaj en stroj cot obesla ,enga pa ze dala na mizo za likat ,tko da bosta jutri 2 stroja za zlikat,pa se en caka za oprat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 22:49:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3070
13.7.2009 22:59:42   
sunny24
Oh ja, preden moj otrok zaspi mi že vse pobegnete...user posted image

majchy se je razpištolila 100/h...user posted image user posted image user posted image   Pa sej meni se tudi za malo zdi, na vseh drugih debatah jih najdeš, tuki pa ne bev ne mev...user posted image

witto, to ste pa res razskopljeni po celem svetu...No, upa, da pride tvoja mama drugo leto v SLO pogledat vnučka! user posted image

katjusa, aja, to mamo že kar deal al kako? No, sej primorci in štajrci se štekamo, tako da mislim en bo problemov! user posted image user posted image user posted image

fotoaparati...A ste ga že vse nabavle? Sam še jst ga morem...Pa če ne vem kaj bi...Enga fajn, pa da ma kar neki zuma pa da lepo prbliža...Jst bi neki tazga da če me prime luno slikat, da je luno na sliki vsaj videt, ne da je ena miniaturna pikica na ekranu...

šoping in razprodaje...Ma kje se mi pa da oz če prvlečem domov še samo 1 poletno coto mi omara pokne-Dejansko nimam niti placa za 1 majco več, na obešalnikih pa še majn...+moj me po mojem fenta če prvlečem kej za oblečt! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 23:09:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 23:14:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3073
13.7.2009 23:19:21   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Deja kdaj boš ti začela delat?

Če bo vse po sreči - 1.9.2009 -  še čakam na razpis in upam da bom izbrana...

Sej meni še ni za it, samo finančno stanje v naši familiji ne dopušča druge izbire....

Ko zdaj pomislim mi je full hudo da ga bom morala doma pustit...user posted image user posted image user posted image

Sva se z možem dogovarjala, da ker dojim (ja mi pripada odmor za dojenje) ampak da bi se jaz čim manj vozila, bi mi ga on pripeljal v službo in bi ga tam podojila in se malo z njim poigrala. No upam da bo šefica za to...

< Sporočilo je popravil Deja -- 13.7.2009 23:22:24 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
13.7.2009 23:39:24   
sunny24
kolumbo, hvala za linke...Sm se en malo ogrela za ta prvega, ampa kme matra tudi en olympusek za v vodico...user posted image user posted image user posted image

deja, uf, smotano, da greš delat že septembra...A pol bo mož do konca na porodniški al kako boste to zrihtali?

birdy, čakam tvojo zgodbico! Aja, pa lepe slikice-sm pofirbcala album! user posted image

Grem po sladoled al neki...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?