Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:25:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-a si dons cel dan hodila s trakom naokol A si me vidla k sem okrog bluzila??? Claud-je malce zakomplicirano, sam k se navadiš je hip hop. Se mi zdi, da ni nobene razlike k kenguru. Res je prima zadeva..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:25:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud spomin k zlata ribica sekundni jabolčka je bla dovolj sladka brez sladkorja... mogoče se morata Larissa in Hana samo okusa navaditi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:25:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša- a kar parčkaš že...aha zdej si pa najdla tapravo ...sej vem da mu moja hana ni ušeč ja mogoče bi mu pa zdej že bla.... jo boš v kak bikini oblekla pa bomo vidl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:26:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy se razpištoli Eno vprašanje....kako naj jo navadm na hrano.....npr. jabolko? Dons sm ji nardila jabolčka in je bil men ful dober in sladek, pa ni hotla-se je kr stresla.....pol sm ji dala pa uno hippovo kkašico k sm jo dobila je pa kr goltala?! dober spomin jaz sem ji isto dala domače jabolko,pa jo je treslo......mami mi je predlagala da ji nej ga sladkam,ampak ga nisem Dodajta zraven kak plasma keks......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:27:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud spomin k zlata ribica sekundni jabolčka je bla dovolj sladka brez sladkorja... mogoče se morata Larissa in Hana samo okusa navaditi jst dam na 2 jabolka in 2 breskvici eno malo žličko sladkorja.... razn če imam kake fine jabolke k so mal bol sladke... tak da odvisno od sladkorja..... aja pa v to zmes mu dam 2-3 kekseke k sem jih kupla v DM in piše gor da so od 4 mesece dalje se mi zdijo kr precej sladki in mu jih not zdrobim.... je da ne folgam devat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:27:55
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo....men pa moj nosi cunje v kabino-on najde bolše cunje kot jaz jaz jih pa zanga nabiram
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:28:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud spomin k zlata ribica sekundni jabolčka je bla dovolj sladka brez sladkorja... mogoče se morata Larissa in Hana samo okusa navaditi Res mi ni jasno kakšen okus majo to dojenčki....uno jabolko je blo res ful dobro tko da mi ni blo problem pol pojest .....sam tista kašica je pa neki z zdrobom al s čem, pa jabolko in marelca.....ampak men je po okusu k piškot brez okusa...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:29:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo....men pa moj nosi cunje v kabino-on najde bolše cunje kot jaz jaz jih pa zanga nabiram kak sta lepo usklejena nč babe lepo ajajte in se tipkamo kej ju3 moj mene pod tušem čaka.... to bo slano dons sma se prešvicala k sma kosila pol grema pa mal pred tv se stiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:29:43
|
|
|
|
Čebel@
|
a jabolko ve s paličnim zmiksate?jaz sem ji samo z vilico pretlačila ampak so bili vseeno majhni koščki še notri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:29:55
|
|
|
|
claud
|
alarm! Nočko!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:31:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 a jabolko ve s paličnim zmiksate?jaz sem ji samo z vilico pretlačila ampak so bili vseeno majhni koščki še notri ja jst kr s paličnim.... sploh k so breskve zraven..... včasih pa z vilčko sam se mi zdi, da lepše je če s paličnim. kekseka pa nadrobim kr s prsti nočka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:31:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo....men pa moj nosi cunje v kabino-on najde bolše cunje kot jaz jaz jih pa zanga nabiram kak sta lepo usklejena nč babe lepo ajajte in se tipkamo kej ju3 moj mene pod tušem čaka.... to bo slano dons sma se prešvicala k sma kosila pol grema pa mal pred tv se stiskat kar v posteljo se pejta stiskat in tretga delat lepe sanje,katjuša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:32:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud alarm! Nočko! dober tek in lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:36:57
|
|
|
|
Čebel@
|
no tudi jaz vas za danes zapuščam.......mož in Hana že več kot 1 uro spita........se tipkamo jutri........npčko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 22:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:42:06
|
|
|
|
witto
|
Evo čas se mi izteka...... , me že moj poriva dol z računalnika . Michailo, ja dala sem mu, da poskusi, ko sem jo jas jedla, me je spremljal od krožnika do ust, in ko sem mu jo dala v usta, so se mu usta razlezla v tak nasmešek . Tanci,hmmm to je pa dolga zgodba. Moja mami že dve leti živi v Canadi, tja se je preselila z očimom in mlajšima sestrama . In tam je tako, da ko si enkrat gor, nimaš vstopa v Evropo najmanj 3 leta,dokler ne urediš vseh papirjev. Tako, da v Slovenijo lahko pridejo šele prihodnje leto, in še to vprašanje če bodo prišli. Drugače sem pa jas rojena na Češkem, in ko sem bila majhna, sta se moja dva ločila, in ati je ostal v Pragi. Tako,da ja, smo razškropljeni po celem svetu. Tu v Sloveniji pa sem od leta 87,še z mojo starejšo sestro. Evo, to je čisto na kratko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 22:42:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:45:03
|
|
|
|
witto
|
se bom poslovila tudi jas....za danes. Sladko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:46:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČER MIHAILO MOJA ZLATA ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA ZA DARILCA .....Majkl je čist okol padu in če ga vprašaš, kje je dobil tanov traktor reče: MAHALO kupu, pa prikolico tut- BISTVO JE PRIKOLCA ......predno je šel spat, je še uprašu:KDAJ PRIDE MAHALO, BOM POSODU TALE TATOL .......rakija tut fajn diši .....pa jopca je tkoooo lepa za Roksota . Lepo vas je blo spoznat, upam, d se čimprej spet vidimo. No midva nisva kej dost zapravlala, samo 2je hlače v Nes-u, za dam je pa Šime še na radar "padu" ....je začel polcaj neki bluzit o 250 ojro pa 3 točke, mi je že tema padla....no pol smo zdilal na 40 ...... Domou smo pršli pred eno urco, t amaledva smrčita, jst mam pa spet taaaako goro cot, d bom znorela. ajde lahko noč Hehe MAHALO Me veseli ,da so vam darilca vsec ...Jaz se tudi poslavljam za danes ...sem zdaj en stroj cot obesla ,enga pa ze dala na mizo za likat ,tko da bosta jutri 2 stroja za zlikat,pa se en caka za oprat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 22:49:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 22:59:42
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja, preden moj otrok zaspi mi že vse pobegnete... majchy se je razpištolila 100/h... Pa sej meni se tudi za malo zdi, na vseh drugih debatah jih najdeš, tuki pa ne bev ne mev... witto, to ste pa res razskopljeni po celem svetu...No, upa, da pride tvoja mama drugo leto v SLO pogledat vnučka! katjusa, aja, to mamo že kar deal al kako? No, sej primorci in štajrci se štekamo, tako da mislim en bo problemov! fotoaparati...A ste ga že vse nabavle? Sam še jst ga morem...Pa če ne vem kaj bi...Enga fajn, pa da ma kar neki zuma pa da lepo prbliža...Jst bi neki tazga da če me prime luno slikat, da je luno na sliki vsaj videt, ne da je ena miniaturna pikica na ekranu... šoping in razprodaje...Ma kje se mi pa da oz če prvlečem domov še samo 1 poletno coto mi omara pokne-Dejansko nimam niti placa za 1 majco več, na obešalnikih pa še majn...+moj me po mojem fenta če prvlečem kej za oblečt!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 23:09:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 23:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 23:19:21
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Deja kdaj boš ti začela delat? Če bo vse po sreči - 1.9.2009 - še čakam na razpis in upam da bom izbrana... Sej meni še ni za it, samo finančno stanje v naši familiji ne dopušča druge izbire.... Ko zdaj pomislim mi je full hudo da ga bom morala doma pustit... Sva se z možem dogovarjala, da ker dojim (ja mi pripada odmor za dojenje) ampak da bi se jaz čim manj vozila, bi mi ga on pripeljal v službo in bi ga tam podojila in se malo z njim poigrala. No upam da bo šefica za to...
< Sporočilo je popravil Deja -- 13.7.2009 23:22:24 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 23:39:24
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, hvala za linke...Sm se en malo ogrela za ta prvega, ampa kme matra tudi en olympusek za v vodico... deja, uf, smotano, da greš delat že septembra...A pol bo mož do konca na porodniški al kako boste to zrihtali? birdy, čakam tvojo zgodbico! Aja, pa lepe slikice-sm pofirbcala album! Grem po sladoled al neki...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?