Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:31:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša hvala za informacijo ni kej.... aja lahko pa pridete bazen stetsirat no vsaj otroci:) grejemo ga pa mi kr na sonce... če je dokrit se hitro segreje polek smo pa zdej k še ni blo tak toplo naštimal 5litrski bojler (kot jih imajo v kuhinji) in potopno črpalko dam not pa 1 urca in ma voda 30°C zdej grem pa počivat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:36:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy tud golaž je dober. Men je sploh všeč k mi ga zmer oči skuha in ga potem samo iz skrinje jemljem dej mi neki povej. Zadnjič sem zasledila, da si zbirala te špsrove magnetke in me zanima če si kdaj vzela še kakšen izdelek k magnetek zraven dobiš (a veš tist k maš vsak teden dva izdelka in če ju kupiš dobiš magnetek) in me zanima če je to tist magnetek k je narisan na letako al je katerikoli? hvala ja magnetke sem vse zbrala sem uzela coca-colo in je bil oposumček narisan in sem potem točno ta magnetek zraven dobila)ne vem če je bilo naklučje),enkrat sem pa monte pudenge in sem dobila naključni magnetek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:38:39
|
|
|
|
Urša08
|
majchy hvala ti, bomo v sredo probal Jaz jih mam šele 5, sam sej ne mislim vseh zbrat. Men je manjakalo magnetkov za slike na hladilnik dajat in potem sem tole v šparu vidla in sem potem šla tja mal zapravlat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:39:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy hvala ti, bomo v sredo probal Jaz jih mam šele 5, sam sej ne mislim vseh zbrat. Men je manjakalo magnetkov za slike na hladilnik dajat in potem sem tole v šparu vidla in sem potem šla tja mal zapravlat se znajdeš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:40:50
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:41:39
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. kako ste kaj??? mi kr uredu, nik zdele spi, js pa po netu brskam in iščem nov pralni stroj, ker mi je včeri star crknu, pa ga ne bomo dali popravljati, ker bi servis preveč prišel. Katererga se najbolj splača kupit?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 13:51:47
|
|
|
|
birdy
|
Hoj Jst sem mela pa obisk Je pršla Mlea z obema otročkoma in sta oba tok luškana Sam Vito me je pa čist ošarmiru, kak luškan pa priden fantek je to Tok mi je všeč. Mlea, ful dobr si ga vzgojila, jst bi bla ful ponosna če bo Neli tko k tvoj mišek Je pa Kristi pol sam mal pojedla in zakomirala v roku 10 minut, je bla ful zmatrana. Katjuša, fotko maš na mejlu, ful sory k je tok trajal sam nisem do zdele računalnika pržgala. Joj, jst se moram pa pobrit k sem zaraščena k medved. Se že kak mesec nisem zdej pa skoz majce z rokavi nosm k jih brez ne morem zarad pokosmatenosti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:04:35
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn.......jaz imam gorenjevega in mi po petih letih še lepo dela birdy.......super da sta se načvekale joj ne govori o kocinah-jaz si moram nujno danes obriti noge ker me že motijo Hana je pa jedla jabolko .......joj kako se je pačila ji bom pol šla kupit kakšno bolj sladko jabolko za jutri,kertole domače je bilo ekstra kislo midva sva pa tudi že golaž pojedla-je bilo dobro kosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:05:25
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa črticaa sem vidla da še nisi dala slikce za kolaž a si to misla? sem smotana k vas gnjavim kaj?.... to je k se sama ne držim pravil, da sprejemam samo slikice na bpkatja2@gmail.com ja ta je mišljena za kolaž,.. nimam časa ba mail dodajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:26:56
|
|
|
|
Pupka
|
Živjo čvekice. Jaz sem doma. Ostanem 14 dni, pol gremo nazaj. sunny- sem pozabla polnilc za telefon, pol pa itak noben dan nisem mela avta, ker nisem hodla z svojim dol. Kavica je še vedno v planu, ko se mal navadim vseh tistih čudnih cest in križišč, da pridem do gorice Brala nisem, bom pa prečekirala sam slikice, da vidim kako rastejo vaši ptički in čebelice. Zdaj me pa že Gal priganja, tak da se oglasim bolj pole.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:28:33
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, mi2 smo nazaj...Je prov pasalo se sprehajat po sončku! Sm pa hmali popi.zditis akutis dobila...Cela Gorica je puhna teh od Sveta knjige, pa so me gnjavli ene 3x...Pa bol ko jim pravim da nimam cajta in da ne želim, slabše je blo...Pol sm se pa kar pobrala proč. deja, lepo, da ste uživali na morju! brkn, mi mamo pralni stroj od Boscha in dela ko urca! Ne menjam! ursa, Gaja je mela vročino v soboto in to verjetno zaradi zobka...Je mela 38,5C, ampak učeri je že ni mela več. Zdej se grem pa rihtat k pičimo z Gajo h noni, jst in tata gremo pa v fitnes malo migat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:31:00
|
|
|
|
sunny24
|
Pupka, tebe bom za uhe, veš??!! Pa sej bi lahko jst pršla dol na kafe! Zdej ko prideš čez 14 dni, NUJNO vzemi polnilc in se dobimo!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa črticaa sem vidla da še nisi dala slikce za kolaž a si to misla? sem smotana k vas gnjavim kaj?.... to je k se sama ne držim pravil, da sprejemam samo slikice na bpkatja2@gmail.com ja ta je mišljena za kolaž,.. nimam časa ba mail dodajat zrihtano:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:35:18
|
|
|
|
Katjusa
|
pupka pošlji mi slikco za kolaž (4. mesece) na bpkatja2@gmail.com (če želiš)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:35:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS? ji bom poslala ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:36:40
|
|
|
|
birdy
|
Mam nov album, če kera hoče lohk mal pogleda
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:41:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mam nov album, če kera hoče lohk mal pogleda ful dobro sedi kristi v tistem stolčku pa ful ma lepe laseke rdeče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:41:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mam nov album, če kera hoče lohk mal pogleda sem pogledala .....Kristi ima full lepe učke pa obe z Neli sta ti podobne,Kristi še malo bolj semi zdi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:42:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS? ji bom poslala ZS sicer sem ji ga že jaz,ampak sem pisala samo za danes za slikico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:44:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS? ji bom poslala ZS sicer sem ji ga že jaz,ampak sem pisala samo za danes za slikico ja no pravjo da id viška glava ne boli:) sem ji napisala, da nej do večera pošljem, tačas bom pa jst vse te slikice uredila pol še pa sam njeno dodam in bo ju2 izdaja novega kolaža
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 14:46:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša...sem včeraj tuki gor napisala shuki za slikico od Maja za kolaž,pa ne vem če je videla.....kaj če bi ji ti poslala ZS? ji bom poslala ZS sicer sem ji ga že jaz,ampak sem pisala samo za danes za slikico ja no pravjo da id viška glava ne boli:) sem ji napisala, da nej do večera pošljem, tačas bom pa jst vse te slikice uredila pol še pa sam njeno dodam in bo ju2 izdaja novega kolaža a se bomo konec poletja lotile še slikic z bušiji?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 15:10:59
|
|
|
|
Urša08
|
majchy jaz nimam nobene pametne slike z bušijem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 15:19:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy jaz nimam nobene pametne slike z bušijem sej ni treba da je pametna,važno da je buši gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 13.7.2009 15:24:34
|
|
|
|
Katjusa
|
sunny tvoja gaja ima čist take učke k benjamin vsaj barvo... no trenutno nisem našla nobene boljše slike (morem nardit fotko pod pravo svetlobo ime tak lepe modre učke... kot gaja:))ampak njene učke mene ful na benjamina spominjajo.... razglašam 1. poročni par
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.7.2009 15:26:25 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?