ronja
|
Pa kaj si ti nor, kdaj ene hodite spat... Mi smo se ob pol 1 prvič zbudili. Lejla se 1. zbudi, ko grem jaz spat, ravno tam enkrat - okoli 1h. sonček, otroci se raziskujejo. Če bi ga bolelo, bi jokal - as simple as that . Lahko ap ga srbi, fajn mu ga umij, tudi une gubice not, tam se hitro kaka svinjarija nabere, ko se kože lušči, tudi če ga sicer dobro pucaš - pač je težko zraven prit. da liamu prvoščita ultra razvajanje vsakič ko je pri njima. In tamal res uživa, pa 300% se mu posvetita. Pa včasih me jezi k No, saj moja tašča tudi 300% razvaja Ronjo in jo tudi ves čas hoče imet. Samo samo Ronjo... lejla ok, če je pač zraven v paketu, sicer pa se glih ne grebe,... Ronja, jaz mislim, da babi res misli, da je Ronja nekako zapostaljena, zdaj ko imate še Lejlo in ji pač hoče dobro. Ampak TI veš, da nikoli in nikdar ne bi zapostaviljala Ronje, da sta ti obe ENAKO pomembni, da se trudiš obema enako posvatiti svoj čas. Ona pa tega ne ve... Žal. Ja, sem že razmišljala v tej smeri, samo mi par stvari ne gre v račun: namreč, ko se pogovarjamo, kako je Ronja fajn, ker ni nič ljubosumna (jo seveda jaz pohvalim), pravi, da je to pa čisto moja zasluga, ker se z obema ukvarjam, itd... Tak da bi bilo čudno, če bi mislila, da jo zapostavljam. Ne vem, enostavno nisem dovolj pametna. vem, da Ronji ni hudega, vem, da ni zapostavljena, ker se trudim zato in tudi ker Ronja zelo hitro pokaže, če ji kaj ni prav - pa je čisto srečen otrok (to se vidi, ni treba bit lih šerlok holms), no, saj lahko poveste, kako se vam zdi tiste, ki ste jo videle... khurde, ja, meni jo je žal prizadet: vem, da bi jo čisto direkten pristop zelo prizadel, ker vem, da se trudi kot babica, kolikor se le lahko. Samo da se v napačno smer (oz. bolje rečeno samo v eno smer ). Zanč ji je še moj rekel, da je opazil, da tamalo nese stran, ko jo jaz hočem vzet in se obrača stran, Hehe, kako se pa tole znano sliši . Jaz pa nisem navajena takih načinov ravnanja in me tok preseneti, da komi registriram, kaj šele reagiram. Zgleda, da bom mogla ta moj odzivni čas skrajšat. user posted image podpis! Ma, sploh ne pričakuješ problemov, ki se zgodijo! Tisti, ki jih, se pa ne - oz. se glih iz druge strani, kot jih pričakuješ in potem si čisto bos! Po tem, kako je zaljubljena v Ronjo, kje sem si mislila, da druge vnučke pa ne bo mela tako rada... (tudi punčke - če bi bil fantek, bi še razumela, ker ma fantov že polno - dva svoja, dva vnuka,... pa vedno si je punčko želela...) uršika, no, saj norca se iz mene ne dela - vsaj nikoli zavestno, včasih je res grdo reagirala, amapk ne zato, ker bi mi hotela škodovat, ampak ker se v enih stvareh ne zna racionalno krotit (stvar v tem primeru je mišljeno: Ronja ). Hm, bomo videli, vsekakor bom tele zobke kazat prepustila za začetek lubiju, prvič mu je šlo kar dobro ... No, včeraj se je hotel pogovorit z njo, pa se zaradi nesrečnega spleta okoliščin dejansko ni mogel - jaz pa še manj. Pa to ni izgovor, no, saj boste prebrale: šli smo kot obljubljeno na njihov vikend in tam seveda cvetijo vse mogoče trave in rožice in moja astma in alergije so tako super kompatibilni s tem, da sem začela itak takoj smrkat, pa oči so me srbele in to je bilo še čisto ok. No, potem po kosilu pa so šli oni še na vrt, meni se je vedno bolj vrtelo in sem se samo na tla usedla (sem namreč mela Lejlo v slingu in nisem hotela z njo vred zletet po tleh) in pride tašča na srečo gor (intuicija mogoče) in me najde tam na pol nezavestno... Se je ful ustrašla zame! Boga reva! Je takoj vzela Lejlo iz slinga , pa poklicala lubija, da mora takoj gor, mu pove to njegov fotr, ki jo je slišal, pa lubi hladno ko špricer: "A je spet skup padla?" (on je pač navajen, pa ni panik po naravi ), njegov fotr ga sliši, pa še on čist prestrašen: kako skup padla? . no, potem so me zvlekli v avto, jaz sem malo k sebi prišla in potem smo spokali domov, med vožnjo sem še mal skup lezla, pa parkrat doma, ampak zvečer sem bila pa že kar ok. Sta prišla prinest stvari, ki smo jih pozabili (ker smo samo šibali, čeprav sem rekla, da komot spokajo prej, samo me takrat noben ni poslušal - zakaj le ). In ker je Ronja že spala, si je tašča šla takoj roke umit in ves čas obiska bila pri njej v rokah . Samo če bi se pa Ronja zbudila, pa dvomim, da bi bilo tako ...
|