Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 18:04:47
|
|
|
|
lidija***
|
Mene pa že spomini dajejo... kako sem pred petimi leti pričakovala svojega drugega . Kako čas beži...., ja metuljček, kar ne moreš verjeti. Majuška- ja si bila ti, pa nisem bila sigurna. Smo si nekaj časa skupaj ogledovali živali. Bila sem s strejšima puncama in sestro.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 18:18:59
|
|
|
|
Balonchy
|
JULJIJČKI in JULIJKE (tisti, ki ste že in tisti, ki šele boste praznovali 1. RD) ŽELIM VAM VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 18:43:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 19:29:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Mene pa že spomini dajejo... kako sem pred petimi leti pričakovala svojega drugega . Kako čas beži...., ja metuljček, kar ne moreš verjeti. Majuška- ja si bila ti, pa nisem bila sigurna. Smo si nekaj časa skupaj ogledovali živali. Bila sem s strejšima puncama in sestro. ja zakaj me pa nisi pocukala za rokav? Ti ti ti ... pa sem že rekla, da meni sploh ni problem takole, če me kdo mal rukne
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 20:10:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 20:11:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 20:18:00
|
|
|
|
garfield08
|
Upam da nisem prepozna,da se vam pridružim Imam Juljička Aljaža Avgusta pa pričakujemo še punčko,ki se je Aljaž kar precej veseli. Za nami je dopust na Pagu Aljaž je zelo užiival tako kot na plaži kot v vodi. Zdaj pa sem sklenila da vas še tukaj malo pozdravim in se vam pridružim.
< Sporočilo je popravil garfield08 -- 12.7.2009 20:20:29 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 20:28:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 20:29:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 20:30:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 21:13:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 21:16:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 21:18:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 21:23:36
|
|
|
|
nanka
|
Tinky krasna tortica HD ful ste lušni, pa kako Kali uživa... Garfild pozdravljena
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 21:35:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 22:09:30
|
|
|
|
Majuska
|
HD, lepe fotke - se vidi, da ste uživali!!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 22:19:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 22:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2009 23:22:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 12.7.2009 23:42:52
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, koliko lepih slikic!!!!! HD Kali so se tako posvetlili laski? Zdaj je zlatolaska postala! Super, super fotke! Populis čestitam tudi jaz. Eno veliko breme ti je padlo z ramen! Da boš uživala in predvsem da bo denarnica polna! V ZOO-ju smo pa bili mi v ponedeljek in je bilo super fajn. Zelo mirno je bilo, nobene gneče, prav uživali smo! Garfield d o b r o d š l a ! Majuska tudi tvoje fotke so super! Bomo morale odpreti svoj foto-forum koliko lepi fotk je tukaj gor. Tinky tudi Teotu Lili pošilja koš poljubčkov za B day! Umpa sadne jpgurte jaz kupujem navadne in dodam domače sadje ali pa bio sparovo znamko...natur pur se mi zdi so. Sicer je v MB kar nekaj trgovin z bio izdelki, vi nimate nič iz te ponudbe? marmelade..tudi to imam home made sicer pa so bio od Alnature v DM. sirni namazi...ne kupujem razen če kupim skuto in dodam avokado ali pa kakšno papriko. To šteje? Sicer pa na deklaracije bodi pozrna, saj to najbrž veš. Da niso vsi konzervansi OK, barvila itd. odpade...pa na ZPS poglej tam je veliko testov hrane gor. Jaz redno čekiram. Vse najboljše malim julijem in julijam! Naš B day je tudi minil super. Ena slikica za pokušino!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 13.7.2009 8:08:26
|
|
|
|
garfield08
|
Dobro Jutro tudi iz moje strani HD:Luškane slikice Naš miškoliček ima pa danes eno leto. Noč je bila kar vredu enkrat se je zbudil,ker je bil žejen in smo meli kar na polički čajček in ga je dobil pa takoj zaspal nazaj. Fajn bi bilo če se bi zdaj to vreme obdržalo ali pa bilo še bolj toplo. Včeraj je bilo res Luštno,ko je bil cel dan sonček. Malčki uživajo sam,da so lahko zunaj. Ljaži nekaj cvili po mojem hoče iz kinderpeta. Zdaj bom šla na zrak malo pa se potem ko bo mel počitek kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 13.7.2009 8:20:15
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro damice, kako gre? Mi smo imeli spet pestro noč ... jaz nisem mogla spati, mali se je premetaval in ob 2.30 zahteval flaško. Dvakrat sem ga vzela k nama na posteljo, pa se je ful vrtel. In mene je tako stiskalo v prsnem košu, da se mi je že kar mešalo Upam da bo dan boljši. No, ve pa pridno pozajtrkujte!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 13.7.2009 8:31:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, ladies! Morje je odlično uspelo, uživali smo 100 na uro, 2 strani ograje sta sfiniširani ( , ati & mami - sva bila zeloooo pridna), mala je bila spet cukrček - pridna, razigrana, pojoča, smejoča - ni, da ni. Edina reč, ki nam je rahlo skazila vse te pluse so hrvaški frdamani tigrasti komarji - mene so imeli za kosilo (po nogah imam 50 + pikov!), Anjo za malico (revček ima pikice po obrazu, pa tko sva jo pazila ... grrr ... se itak šele naslednji dan pokažejo pike ). Any ideas, s čim namazati: 1. sebe? 2. malčico? Danes je prišla knjižica ugodnosti DM-ja, pa čestitka ob enem letu, spremno pisemce, mini knjigica, ... res lepo In kako ste kaj ve preživele vikend? Grem vas mal prebrat & pokometirat ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 13.7.2009 8:58:00
|
|
|
|
lidija***
|
jutro! metuljček- za komarje je super Kamagel ali od Justa tea tree. HD- lušne slikice tudi ostale fotke so 1A nič, grem počasi delat torto št.1 bom naredila kar tako- namesto biskvita polnozrnati keksi+maslo čez jogurtova krema+ borovnice z želatino..mmm zelo osvežilna... jutri za mojco pa bom naredila nutelino
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 8:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?