metuljcek321
|
rovarka ima pa nov podpis - zelo lep, might I say. Vidim, da je mala uživala na obisku moya - drži se nasvetov punc, pa bo bolje - počasi in vztrajno in se bo navadila. Veš, naša je pravi ciganček - zadovoljna pri takorekoč vsakomur - se včasih kar mal bojim - bi mi jo lahko kdo še odnesel. Kar tako kot delaš: k babicam in dedkom jo vozi, pa bodi malce z njo, nato odidi, malčico naj zaposlijo 100 na uro & se bo počasi navadila. Je to sicer kar naenkrat prišlo ali že od prej, pa se je zdaj stopnjevalo? Srečno! levinja, iiii, kako lepa princeska je tvoja Teja. In kakšno fensi šmensi tortico je imela ... hm, tud jaz bi praznovala 1. rd. Evo, takoj sem za Pa darila - not bad, not bad at all! Umpa - doslednost, vztrajnost, potrpežljivost, mirni živci, .... vaja, vaja, vaja - vaja dela mojster (mojster pa vajo) ... točno tako! nanka, kliknila, kul slikca/pobarvanka je, ni kaj. Upam, da vam uspe priti do kakšne nagrad(ic)e. Res fajn je brat, da uživaš na novem delovnem mestu - ni kar tako zamenjati služb, še posebej v današnjih časih. rebeca, načeloma ima Anja ritem spanja, ja, ampak se poruši, če: kam greva ali če imamo koga na obisku - kre potem je pa treba vse videt, vse probat in bog ne daj, da bi frajla kaj zamudila. Njen čas "biti pokonci" se torej zeloooo raztegne & posledično potem mrkne, ko mrkne. Pozdravite malčico-palčico! ksenči, le mirno kri. Dostikrat se na NS zmotijo & je potem panika po nepotrebnem. Z otročkom bo vse v najlepšem redu, ti ga kar podkrepčaj s kakšno sladico Srečno, bejbi!!! Almera, aha, vrstice prej NI bilo, zdaj se je pri meni misteriozno pojavila - again - ah, ja, jo ignoriram. Mi pa tam v "moji Ringaraji" piše, da je populis nekaj vpisovala status --- populis, kam si to tipkala/vnašala podatke? Do enlighten me, please!