metuljcek321
|
Majuška, congrats za stanovanje - to pa ni kar tako! Izvrstna novica. Kje pa to? In slikce iz ZOO-ja - vau! Tistemu stretchingu sem se tolk nasmejala, ej populis, se čist strinjam - prav vsakemu vikendu manjka le ena reč: kakšen dan Umpa, happy b'day - kako si praznovala? Joj, mojček, too bad, da smo se zgrešili - mi smo se potepali na morju ... kako je bilo v ZOO-ju? Aha, že berem, da ste se dobili s populis & zažurirali - odlično, mi je kar mal žal, da nas ni blo - smrk, smrk. Almera, vidim, da je tudi vaš izlet uspel - hura! Paše mal odklopit, a ne? nanka, suuuper slikice, še posebej družinska je Moya, res je fajn brat napredek - jupi! Keep up the good work, mommy. Ja, ena babi in dedi sta downstairs - to je res komot (škoda, da mami še ni v penziji, ker pol bi blo pa ulala simple), en "komplet" pa 20 km stran ... Tinky, a vi ste pa tudi imeli sončka ? Je pa res "in" - hi, hi. Je bila okusna, a ne? Pri nas smo jo tud zradirali v enem šusu O, garfield - dobrodošla, dobrodošla! hd, WB, lovely pics! Se vidi, da ste uživali na polno Opa, Umpa, obvladaš tole sceno s seznamčkom ponovitev ... in zelo uspešno se že polni - bravo, bravo, punce! praznovalčki: happy 1st birthday vam želi: