|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.7.2009 21:30:11   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

novička od žive:

preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,...MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25

Živa, zdrži še malo! naj bo pupo na toplem še kake 2 tedna!

Živči, držim pestke
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi, hvala za obveščanje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
10.7.2009 22:55:16   
Goldy
se* in semper* - previjalna je bila 200 eurov. Sem mislila, da bo manj, sam je mizar vse specificiral. Res je pa lepo naredil. Jih drugače dela Sadeko, samo tista je manjša, midva sva pa želela večjo in s poličko itd.

Hvala, hvala user posted image  za pohvale za Aljo. Čist podobna meni! Eni pravijo, da je izrezana jaz, drugi, da je cel očka. Resnica je pa nekje vmes, usta ima moja, podbradek  pa očijev. Je pa res ko spi izrezana jaz. Moj pravi, da je spredaj čist podobna meni, zadaj pa celi žlahti.user posted image

spelka - jap, Alja je vedno bolj glasna, več dni kot šteje, bolj je glasna....user posted image  "Pove", če je pokakana, če je lačna, če hoče objemomer, višinomer, stiskomer (to smo tudi zdaj izumili).....

loremi - vedno mi je grozno brat takšna sporočila. Pa zakaj se ne morejo vse zgodbe končat s srečnim koncem. Če verjamemo ali ne, vse ima nek namen. Sicer ga takrat, ko nam je hudo ne vidimo....user posted image user posted image  Ne bom rekla, saj bo, ker zveni preveč oguljeno...

zarja in mismis- lepo da sta se pri nas oglasili. NO, pravzaprav tudi jaz "gostujem" tu....

Se bom počasi spravila v horizontalo. Moj je šel v mesto - imamo Pivo Cvetje in mi imamo družinsko srečanje - oba brata, oče, svakinji... In jaz prijazna žena sem ga celo spustila, ko pride domov, bo prevzel pa še nočno...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
11.7.2009 6:27:15   
Reby
Dobro jutro in lep dan, upam, da bo kaj sončka! user posted image

user posted image  Spelka - meni največkrat zaspita sredinec in prstanec na desni roki, sam me roka tud vse do ramena boli. Jaz tud komi čakam tvojga bušija, ga nisem že od hiperce vidla user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
11.7.2009 9:03:41   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bumo, nasa mismis ma vsak dan raztur po bajt, kulkr jo poznam user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
11.7.2009 9:07:01   
Bumo
loremi, vse ima nek svoj namen ,ceprav je tudi meni vcasih to zelo tezko sprejeti. Bodi mocna punca, nekje cakata nate tvoji pikici, ki ju bos lahko gledala ,se znjima smejala in se na njiju jezila vso svoje zivljenje.user posted image user posted image .
živa, mislim nate.

jutro babuške moje in Kruce. Spet je vikend, spet sem zgurala en teden dlje ,pa se soncek zgleda , da bouser posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
11.7.2009 12:05:17   
gapii27
joj špelka kaj bi mi brez tebe ... hvala mi je kr boljše ko slišim, da je to "normalno"... hvala res

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
11.7.2009 12:12:14   
gapii27
h
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27 (17.02.2010)

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Torek, 14.07.
Bumo - pregled
miska73 - 2. morfologija

Torek, 21.07.
obayifo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 UZ

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Torek, 04.08. 
Reby - CTG

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
11.7.2009 13:52:26   
miska73
Da mal podaljšam novičke

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo, mi smo domauser posted image časa ni nič je reba še vse poštimatuser posted image . Sem veliko mislila na vas. Rvm

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
11.7.2009 15:20:07   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Da mal podaljšam novičke

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Evo, mi smo domauser posted image časa ni nič je reba še vse poštimatuser posted image . Sem veliko mislila na vas. Rvm

Miška, hvala za sporočilce....

Blanči...juhu, smao, da ste lepo doma....sedaj pa srečno pot v življenje tvojima dvema pikicama!!!user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
11.7.2009 21:02:22   
Reby
Blanči - super, samo da ste doma user posted image  Lepo v miru se porihtajte, upamo pa seveda, da se nam kmalu javiš in nas razveseliš s kakšno slikico. Pridni bodite! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
11.7.2009 22:05:52   
blanč
Čeruser posted image
Najprej hvala za navijanje, pomoč pri dihanju in za čestitkeuser posted image .
Nisem brala tako, da nisem na tekočem ampak saj veste, da navijam za vsako posebej. Mi smo doma in se veselo cartamo. Ko bom imela kaj več časa se vam še javim in prilepim tudi kakšno slikicouser posted image
RVM
Aha zdajle vidim, da novico že imateuser posted image pa naj bo dvakrat bo bolj sigurnouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.7.2009 13:41:05   
Reby
Danes pa popoldanska kavica user posted image

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
12.7.2009 15:43:46   
miska73
En lep pozdravček vsem.

Hvala za popoldansko kavico.

Vidim, da vse uživate v prekrasnem dnevu.
Moji obiski so se že odpravili domov.
Zdaj pa je čas za pomivanje posode in vmes seveda za net.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.7.2009 6:09:04   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.7.2009 8:24:20   
Bumo
Jutro nosečke in mamice in Kruce...
a včeraj pa smo zaspale al kaj?
Reby, danke za kofetek!!!

Lep dan...vroče bo danes.....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.7.2009 10:19:49   
Kruce Fiks
B'r jutr

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.7.2009 11:02:07   
blanč
Na hitro še tule
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.7.2009 13:32:04   
Bumo
joj Blanči, kaki dve zlati stručki maš ti user posted image user posted image user posted image
vse dobro ti želim...vsem vam no...

jaz pa verjetno jutri izvem za svoj termin CRja....spim pa itak ne že en cajt....
pa še nalsednjih 18 let verjetno ne bomuser posted image
pravijo ,da najprej hodiš geldat, če še beba diha, pol hodiš gledat kaj je narobe,ker joka,
pol če res spi...in na koncu ne spiš, ker dece ni doma ob uriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.7.2009 16:09:36   
filip in jovana
ŽELELA BI SE PRIJAVITI VSEM JULIJSKIM NOSEČKAM PO IVF/ICSIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.7.2009 17:11:06   
Goldy
filip in jovana - pozdravljena in dobrodošla med nami!!! No, jaz zdaj tu še gostujem, ker sem pred mesecem dni rodila, a so mi tu vse domače.

Pozdravljena dekleta in fant!
Pa je spet vroče! Mi gremo še mal počivat in potem spet na sprehod. Če se le da smo zunaj. Se še zvečer kaj javim, če ne bom kar padla v posteljo. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu filip in jovana)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
13.7.2009 22:09:38   
miska73
Sam en hiter pozdravček...
pa lubčka Blančkinima škratkoma

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.7.2009 22:31:58   
Goldy
In nikjer nobene.

blanči - poljubče za tvoja otročka.

Če nočete klepetat, gremo pa spat. Nočko!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.7.2009 22:33:49   
Goldy
In nikjer nobenega....

Torej gremo spat. Seveda tudi z moje strani poljubčki za blančina otročka!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.7.2009 1:00:35   
Sempervivum
Tele novopečene mamice imajo pa res čist preveč časa user posted image user posted image user posted image

No, Goldy, evo, jest sem tuki user posted image ... ti pa že verjetno v deželi sanj ... user posted image

filip in jovana dobrodošla med IVFjevkeuser posted image Nam zaupaš svojo zgodbico? Koliko si že noseča?

Jaz imam še 14 dni do roka, počutim se OK, nič kaj konkretnega se ne dogaja, danes sem bila tudi na dekompresiji, pa v službo sem še šla - podelit maturitetna spričevala in tako. Sosedje so danes prijavili, če se še nisem razpočila, torej smo v pričakovanju velikega poka. Sej boste začutili, kdaj bo user posted image Tko kot tiste potresne sunke s prejšnje strani user posted image , k ste mele tako fajn debato user posted image

Blanči, super pohvala za slikico, naslednjič pa še kaj napiši. Upam, da ste v redu, pa pozdravčke vam pošiljam, user posted image

Bumo, čestitke za še en teden user posted image Tisto o spanju bo pa verjetno kar držalo user posted image Jaz pa taka zaspanka, le kako bom to preživela?

Reby, hvala za popoldanske in jutranje kofetke user posted image

Miški, Krucetu in vsem ostalim pa želim eno prijetno noč in še boljši jutrišnji dan!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.7.2009 1:10:30   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Miški, Krucetu in vsem ostalim pa želim eno prijetno noč in še boljši jutrišnji dan!

Hvala Sempervivum, se bo prileglo! Lahko noč!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?