|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
14.7.2009 22:52:47   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: reni70

O hvala Miška73,za lepe želje,tudi jaz vam vsem želim zdravo in mirno nosečnost,z najlepšimi rezultati.
Jaz se na te rezultate NS ne spoznam nič,oz sedaj gledam in iščem po netu kaj pomenijo.
Miška73,si me kar pomirila,a se ti spoznaš na to??
Je katera bila od vas pri dr Reševi na NS?Kako se vam zdi?
Meni je moja gin.rekla,da mi ni nujno,da grem k Reševi  na NSin se samo nasmejala,verjetno je tukaj kaj drugega vmes,no pa naj bo kar koli hoče,bila je prijazna in mi vse lepo razložila.

Punce kolk ste pa vi kaj stare??U madonca a sem preveč firbčnauser posted image user posted image

Lepo nočko

Pa nisem ti jst neki stručko...
Samo takrat, ko sem sama bila na vrsti za NS, sem pač bolj brskala po netu za informacijami.

Zelo pomembno je, da je vidna nosna kost.
Pa kolikšna je meritev nuhalne svetline. In če se dobro spomnim, je 2.3 kar dobra meritev. Ampak dej sama malo prebrskaj po netu.
Tretji dejavnik je pa starost - in s to hitro narašča verjetnost.

Je pa tako, da pri takšni verjetnosti kot je tvoja, velikokrat delajo nek dodatni mislim da se mu reče trojni presejalni test.
Za kar ti odvzamejo kri.
S tistim testom še malo bolje dodatno ocenijo verjetnost.

Ampak ker tebi itak pripada amnio na zavarovalnico, so ti verjetno kar priporočili, da jo tudi narediš.

Naj te pa preveč ne skrbi, da bi bilo v resnici kaj narobe. Ja vem, lahko je to meni rečt.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
14.7.2009 23:58:36   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper  - ku ku

Živjo, Goldy. Sem Housa gledala user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
15.7.2009 0:11:59   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: reni70

Punce kolk ste pa vi kaj stare??U madonca a sem preveč firbčnauser posted image user posted image

Lepo nočko

Nič nisi preveč firbčna user posted image , no vsaj jest nimam kaj skrivat user posted image Jaz imam 33 let in sem imela 4 IUI-je in 2 IVF-ICSI postopka. Zanosila sem v ta zadnjem user posted image . Poročena sem 8 let, na otročku smo delali 7 let.

Moja sestra je imela ta drugega otroka pri 37-tih, je sicer šla na amnio, pa je bilo vse v redu. Imam tudi prijateljico, ki ji je prvič uspelo zanosit pri 39ih letih, pa je tudi vse OK. Tudi ona je šla na amnio, da je bila mirna. Jaz zase ne vem, kaj bi naredila. Malo bi me matral tisti odstotek možnosti za splav. Ampak, kot vidiš, je to zelo redko, redkost pa je tudi, da bi bilo z otročkom kaj narobe user posted image Itak pa MORAŠ bit optimistična user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
15.7.2009 6:38:22   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Reni - jaz sem bila pri Reševi in mi je namerila 2,0 in risk 1:1780. Mislim, da so tvoji rezultati čist super. Vse punce imajo potem pri AC boljše rezultate. Jaz bi mogoče še najprej naredila presejalni test - daš kri, preden bi se odločila za NS.
Sem pa isti letnik kot Goldy, na otročku smo pa delal skoraj 5 let, nam je pa uspelo v 1. IVF user posted image  
Goldy - a takle ste zapravljali. Sicer pa na poroki je važno, kako izgleda nevesta, ker bojo itak vsi samo njo gledal, pri vas pa Aljo, tako da je vseeno, kaj oblečeš user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
15.7.2009 10:48:10   
Goldy
Reby - moj pravi, da on mora tudi lepo izgledat na poroki. Zakaj že???user posted image  alja bo pa imela eno fensi šmensi oblekco, če ji ne bo še prevelika takrat.user posted image  Kot kaže se res lahko zgodi mami, da bo morala neki starega iz omare potegnat in upat, da ji bo prav.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
15.7.2009 14:58:31   
obayifo
dan, se javljam, da ne bo kdo mislu, da smo že kam zginl user posted image

f in j ter reni, vama vse lepo in veselo naprej, čestitke! reni, jaz jih tut štejem 38, matrala sva se 5 let in zdej bom prvič mamica, na NS sva bla naročena pri Reševi, ampak jo je tisti dan zamenjala Lomškova, pa mi je bla tut čist všeč, rezultati so bli dobri, tut na amnio smo šli brez strahu, ni blo nč hudga, je pa res, da so se mi solze olajšanja ulile, k smo dobil izvid, čeprov sva prčakvala, da bo itak vse ok

sicer pa že od nedelje perem, likam, vroče je za znort... danes sem bla 1.na abd.dekompresiji, je kar pasalo, pa fino je, da majo notr klimo in ni blo vroče. me pa zmer bol bolijo kolki oz.medenica, sploh, če neki časa sedim in je treba pol vstat in se premaknt, sm k kakšna babica, ne pa mamica user posted image . pa še to - ne vem, če je že katera od punc bol proti koncu kej podobnga napisala - skos mam občutek, da me tišči na velko potrebo, ampak je sam pritisk tam dol. pa če prštejem še krče in otrdevanje, res ne bom vedla, kdaj se bojo tapravi popadki začel user posted image

počas si moram zmislt, kaj še rabmo - v glavnem sam kozmetko in pripomočke zame in za malega sončka, pa se bo treba odpravt še mal v šoping, pa lekarno... verjetn bova šla kar v soboto, k je napovedan, da se bo za kašno stopinjo shladil

goldy, sm zihr, da boste vsi trije lušni in dobr zgledal

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.7.2009 20:27:03   
reni70
Ojla,.......kje se skrivate mačke.
Danes pa soparno za znoret uf,uff.fJaz sicer še kr dobr prenašam vročino,res pa je,da se skrivam v stanovanju,ki je tko prijetno hladno.
Pa fajn mi je ko popijem veliko tekočine.

Vidim,da vas je kar veliko že visoko nosečih,par nas je,ki nas bo pestvalo 2010.                                                      
Povejte mi punce a še vedno jemlete folno kislino?Jaz imam NEOVIN,pa razmišljam,da jemvitaminčke  kar do konca user posted image .Škodit itak nima kaj.

Lep večer

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
15.7.2009 20:48:30   
Reby
Reni - jaz se tut isto sprašujem, kam so vse zginle? Ti kar jej vitamine lepo do konca in še potem, ko boš dojila. Jaz jemljem Elevit.
Bumo - nič se nisi javila, kako si zrihtala?
Se* - vidim, da še kr štrihate user posted image
Goldy - teb bo ziher vse prav, prej preveliko kot premajhno, ker si že spet taka suhica
Men so pa danes noge ful otekle, se počutim kot nasedel kit, z mravljinci in mrtvimi prsti pa vse slabše user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.7.2009 6:31:32   
Reby
Jutro!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.7.2009 8:55:30   
Serendipity
Samo eno hitro jutro vsem našim nosečkam, atejem in mamicam user posted image
Jap Reby - tale štriharaj, pa še neke ploščice so nam prišli polagat danes ... najraje bi se nekam zvlekla - hehe, morje? user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.7.2009 10:41:39   
Sempervivum
Evo, se še jaz malo pofočkam, da ne boste mislili, da sem že v porodni user posted image

Zjutraj sem šla že v lab dati vodo, jutri imam pa CTG. Sem se komaj polulala, čeprav sem se ful nalivala, preden sem šla od doma. Bi mogla še ene pol ure počakat, pa se mi je malo mudilo, ker je možek rabil avto. Me je celo sestra prišla vprašat, če je vse OK user posted image Ko sem prišla domov, pa itak takoj na WC user posted image

Dete me drugače že ful dol tišči, pa na trenutke me kar precej bolijo medenične kosti, trebuh mi otrdeva, da imam res občutek, kot bi imela tisto žogo - medicinko pod majico user posted image . Ta mali še vedno ful miga, tako da me prav nič ne skrbi. Je pa očka že čist prestrašen, kako se nam bo življenje obrnilo na glavo ... no, sej večinoma se heca, ampak sprememba pa bo definitivno velika. Midva sva vmes kar malo začela dvomiti, da nama kdaj rata in se navadila na takšno brezskrbno življenje ... Ja, takle mamo user posted image

Vidim, da vsi veselo gnezdimo - naj vam vse lepo uspe, pa lep pozdravček zaenkrat!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.7.2009 11:39:58   
Bumo
Hej,
malo sem spet mela počitka od računalnika.
Vam je kaj vroče? user posted image

Kimsy, super za dober rezultat na NS. Naj tako ostane.
Semper..odštevate a ne? Še malo pa se boš rešila tudi teh zopernih zateklih nog (upam). Ti samo lepo počasi še teh
14 dni ,samo uživaj na sončku, če ti paše.
Filip in Jovana ,lepo in brezskrbno nosečnost želim!!
Reni, vse dobro ti želim.
Anci Banci....hello, še kaj pridi.
Obika, ti malo zavidam šoping..ampak čist malo.....nom, počasi bom tudi jaz prilezla iz bunkerja in šla zapravljatuser posted image
Rebica, tudi tebi noge zatekajouser posted image
Zrihtala pa sem vredu. Guramo, guramo, počasi pa ziher. Magnesola pa ležanja imam sicer že poln kufer ,drugače pa gre.
Krčev na srečo nimam, trebušček mi tudi kaj preveč ne trdeva, bolj tu in tam, tako ,da ni panike.
Pregled imam spet naslednji torek ,potem še bom počakala par dni na UZ in bomo vidli, kaj bo povedal ekran.
Jaz sem že fajn optimistična, če gledam ,da sem tako lepo prilezla do sem. Bebica mislim, da je zdaj res že ven iz tistega hudega in se nimam kaj dosti več za bat, na koncu koncev štejevi že krepko čez 35 tednov in sem fulll vesela.... se pa pač moram pazit, da ne bi spet začela krvavet,
to si pa res ne želim. Vreme pa tud z mano drži..prej meni ven vlklo, ker je bil sam dež, zdaj pa je spet taka hica....user posted image user posted image

pozdravček vsem

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.7.2009 14:55:28   
Goldy
Kak je vročeee!

Reby - jap, vse mi je preveliko. Sem danes le našla dvojne capri hlače, platnene poceni in oblekco. Sem hotla še 2 vzet, sam so zlo hot oz. jaz nisem navajane več takih stvari nosit. Še to oblekco, ko sem kupila je rekel moj, da ne ve, če bi jaz to imela za ohcet....user posted image

Bumo - krasno, da si tolk dolg zdržala. Še držimo pesti, da še malo...pol pa bo.user posted image

Semper - ti se pa bližaš mojim dnevom, ko sem jaz rodila!!user posted image  Je sprememba, samo se vse da. Jaz sem šla danes sama v mesto, so me vsi spraševali, kje imam dete. Očka jo pazi.

seren* - a vi pa kar rihtate. Lepo!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.7.2009 16:07:51   
Bumo
Goldika, leep ohcet bote meli, sigurno!!! Oblekco boš pa tudi najdla, se ne sekiraj, če ti je vse veliko....
glej iz druge strani, lahko bi ti blo vse premajhnouser posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.7.2009 17:41:52   
Goldy
Bumo - saj oblekco sem našla - takšno minimalistično.user posted image  Itak mi je fajn, da mi je vse preveliko kar imam doma. Sem pa poskusila v trgovine ene dve L (sam ne vem glih kakšnaK je to), pa jih čez zize nisem mogla zapet.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.7.2009 17:43:21   
Kruce Fiks
Žijo!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.7.2009 17:45:22   
Goldy
Helou!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.7.2009 20:20:58   
miska73
Pupike, jst šibam jutri na morje.
Upam, da se med mojo odsotnostjo ne bo kej bistvenega dogajalo.

Pridne mi bodite, pa čimveč počivajte. Sicer pa se v tej vročini kej druzga itak ne da.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
16.7.2009 21:18:44   
Sempervivum
Kruce, pozdrav user posted image

Goldy, tebi so pa vse obleke prevelike user posted image Ja, a ni to fajn? Čez joške pa premajhne ... ja tole se čedalje lepše sliši, hehehe user posted image Pri meni ne vem, če bo tako user posted image Sama sebi se zdim tako obilna, da je kaj. Se nisem vajena take, res ne user posted image Očka pa takole priden. Res pohvaljen!

Bumo, tole otekanje je res problem. Meni se zdi, da sem ko en buhtelj user posted image Suoer za vaše dobro napredovanje, zdaj si pa res lahko brez skrbi. Meni se ni nič kaj takega dogajalo, pa se mi je kar skala odvalila, ko sem bila v obdobju, ko je otrok že toliko donošen, da ve čni problem, če prej pride. Ampak, kot vidiš, se našemu nikamor ne mudi, tvoj pa gre očitno po isti poti user posted image KAkorkoli že, jaz sem prepričana, da je vse točno tako, kot je treba user posted image

Se* sanjaš o morčku? Pa bo kaj letos user posted image JAz sem se že poslovila od njega user posted image Bi se pa bilo v takšnile vročini toooooooook fajn mal v vodo vržt ... user posted image

Reni, jaz jemljem vitaminčke že celo nosečnost, pa po moje bom tudi med dojenjem nadaljevala. Začela sem z Elevit, potem sem prešaltala na Centramed mami, zdej sem pa spet na Elevitu ...

Miška, ti pa maximalno uživaj na morju, še za nas, ki se bomo potile v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.7.2009 22:51:19   
spelka12
f in j dobrodošla user posted image user posted image
podganca and comp. kako ste? Ups sej res na morju si. Uživajte maximalno.
Se*eeeeeeeeeeeeki ti pa res plavaš proti koncu. Še mičken pa bo.

Tolko je vroče, da se mi tudi do comp. ni dalo. Lenoba lena.user posted image   Bolniško so mi podaljšali do koncauser posted image , avgusta začnemo s prenovo sobice za malegauser posted image , morja ne bo, je že doma prevroče, vozek bom naročila 1.8. Pri nas je zaenkrat toliko novega.
Vse IVF nosečke in mamice, lep vikend vam želim.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.7.2009 23:05:47   
Goldy
Ve že vse spite, jaz pa sem zdele prilezla do kompjutra in večerje. user posted image  Se je naša prilimala na zizo in upam, da bo zdej spala. Ob 9 je dobila flaško, ob 10 pa še zizo za 1 uro.

miška - uživaj na morju še za nas!!user posted image

Semper* - sej je fajn, da mi je vse preveliko. Pa ne mislit tisto v trgovini.user posted image  Moje cote so mi vse prevelike. Jaz sem bila včasih ful suhica, pol z leti se je pa nabralo in sem imela 71 kg. Potem sva spremenila prehrano...zaradi kil in postopkov in sem shujšala na cca 60. In zdej sem res ena reva - z omaro polno cot, ki so mi prevelike, ali pa mal še premale (čez boke mi je ostalo, verjetno od poroda kaj?user posted image ). In danes sem potem privlekla domov eno oblekco, tako minimalistično - kratko, bolj zakriva kot odkriva...user posted image  Moj si je tudi oblko kupil in sem tako pogruntala, da bom lahko to oblekco imela še za krst, sam moram kakšne legice kupit, če pa mogoče ne bo takooo zelo vroče.

Bumo - jaz zdej bolj otekam, sploh v roke kot sem med nosečnostjo. Pravijo, da bo izzvenelo...

Reni - jaz sem Elevit jedla bolj ali manj celo nosečnost. Pa še omega3 - te še zdaj.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.7.2009 6:17:02   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.7.2009 6:21:56   
Reby
Goldy - vidim, da si se tud tuki preoblekla user posted image
spelka - super za bolniško, sedaj pa le uživaj do konca user posted image
miška - uživajte na morju
Bumo - zdej je pa še čisto malo, ti kar lepo počivaj
kimsy - lepo opravi danes na pregledu user posted image
Semper* - tudi tebi srečno danes na CTG

< Sporočilo je popravil Reby -- 17.7.2009 6:34:19 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.7.2009 6:33:55   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27 (17.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU
Torek, 21.07.
obayifo - pregled
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG
filip in jovana - UZ

Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 - UZ

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ

Torek, 04.08. 
Reby - CTG

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.7.2009 8:51:24   
Bumo
Semper, Goldy, Reby...upam, nogahda se vam kmalu popravi tole z otekanjem. Jaz na sreco vsaj s tem nimam tezav, ce mam kaj oteceno, je to rit od lezanjauser posted image
Goldika, si se pa očitno zredila na pravo mestouser posted image user posted image
Se še skoz malate? A že šteješ dneve?
Rebica, ja malo še..ampka ti mi pa pridno sledišuser posted image

Jaz danes koristim zadnji dan bolniške..v ponedeljek sem pa uradno v porodniški, sem prav malo ponosna user posted image user posted image

Prijeten dan vam želim!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?