|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.7.2009 17:54:47   
miska73
Zarja ja ktero omarco si zdej uničla... uno v sobi al v kopalnici...

Ajsi, Sonči ku kuc bajbike

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
10.7.2009 17:56:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarči naša, kako si mi ti?Mis ju
ma jaz sem fino. Kaj čem jamrat.....me je zdaj ena nasmejala do solz.
Vas pa full pogrešam, sem že prej napisala, da sem bla na IVF pa več nobene ne poznam.

Kako ste vi Sonce naše, ki bo baje naslednji teden tudi v Mb posijalo?

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
10.7.2009 17:56:38   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

ajsi - vam vsaj dolgcajt ni, sprobavate vse prostore user posted image
Ajde kozike, zdej pa dost o seksu, mi že nismo od novembra user posted image

še 3 tedne, pol bosta user posted image ven začela izganjat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
10.7.2009 17:57:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

In Ajsi, kako ste vi, sem videla malega M., čupa je zakon.

Kako se pa kaj obnesejo zakonske zadeve po novem?

user posted image seksamo dokaj redno... odnosi pa so še vedno bolj vprašljivi. pa bo že, nekako. kako že gre tisto? svakog dana u svakom pogljedu sve više napredujem user posted image se pa mormo kaj videt, sam midva pohajkujeva najkasneje do 7h zvečer user posted image

torej bomo morali uskladiti urnike, bo še najboljše enkrat takoj po šihtu, mogoče v torek?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
10.7.2009 17:58:53   
ledenka

user posted image seksamo dokaj redno... odnosi pa so še vedno bolj vprašljivi. pa bo že, nekako. kako že gre tisto? svakog dana u svakom pogljedu sve više napredujem user posted image se pa mormo kaj videt, sam midva pohajkujeva najkasneje do 7h zvečer user posted image

torej bomo morali uskladiti urnike, bo še najboljše enkrat takoj po šihtu, mogoče v torek?

bi šlo user posted image nimava nič v planu, zaenkrat. nekje bolj v viškem delu, da imava midva peš do tam user posted image se bova zmenli!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
10.7.2009 17:59:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

opica......v kopalnici ni blo omarce, no je bla samo ena na steno prišraufana. Tja gor pa z mojo ritjo ne morem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
10.7.2009 18:00:13   
mismis

bi šlo user posted image nimava nič v planu, zaenkrat. nekje bolj v viškem delu, da imava midva peš do tam user posted image se bova zmenli!

ql, če nič drugega, se slišiva v ponedeljek, da dorečeva detajle. Vič pa tudi meni ustreza, saj veš, potem samo pičim domov user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
10.7.2009 18:00:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

opica......v kopalnici ni blo omarce, no je bla samo ena na steno prišraufana. Tja gor pa z mojo ritjo ne morem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej mogoče je bla rit na steni, samo si ti zraven tako besno mahala z rokami in nogami, da si vse zrušila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
10.7.2009 18:00:42   
mismis

zakaj že ne???' Kjer je volja, je moč user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
10.7.2009 18:01:50   
ledenka
mišmiš, velja user posted image

zarči, no, kako je blo?user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
10.7.2009 18:03:00   
zarja1

zakaj že ne???' Kjer je volja, je moč user posted image user posted image user posted image
je rita prevelika. Vidim, da vse bolj malo sexate......ha ha ha

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
10.7.2009 18:03:38   
mismis

ja, jaz pa res že dolgo nisem, če verjameš user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
10.7.2009 18:04:01   
zarja1

zarči, no, kako je blo?user posted image
nepozabno dobro.
Mogu ja to svaki dan tako. I brez ormara.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
10.7.2009 18:04:29   
ledenka

ah, postle smo že sesuli, omarc pa še ni ratalo... so pretrdne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
10.7.2009 18:06:03   
ledenka
grem hranit... z levo pisat, v desni pa držat 7 kil ni tak easy user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
10.7.2009 18:06:19   
mismis
nič babe moje, fajn se mejte, grem kuhati, ša malo pa bo naš prišel domov

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
10.7.2009 18:06:59   
miska73

Dvomim, da maš ti kej velik od riti...
Seksamo pa res bolj poredko.
Pol se je pa treba mal skoz druge razživet...user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
10.7.2009 18:08:30   
Bumo

ja, jaz pa res že dolgo nisem, če verjameš user posted image user posted image user posted image

jaz tud ne....so mi dohtarji prepovedali...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
10.7.2009 18:28:43   
Reby
Bumo, nasa mismis ma vsak dan raztur po bajt, kulkr jo poznam user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
10.7.2009 18:51:10   
loremi
Pozdrav vsem skupaj.
Pred prvim UZ-jem po prvič ugledanem plusku po prenosu zamrznjenčka si nisem upala ničesar vpisat v to temo. Sem pokukala, kaj prebrala, hvala tistim, ki ste navijale.
Moj UZ je pokazal, da se je zamrznjenček delil, imam dvojčka. vendar premajhna, ßhcg je padel večkot za polovico. Že danes so imeli namen opravit abraizijo, ampak sem prosila, če lahko počaka za par dni, ker je vse šlo prehitro.
V ponedeljek imam ponovni Uz, verjetno spet kontrolo ßhcg, da vidimo, koliko bo spet padel. Potem pa se bodo odločili, ali bomo počakali na spontani splav ali pa mi bodo opravili abrazijo.
Lepo se je začelo, z jasnim pluskom. Same veste, kako je to lepo. Prekrasno se je slišalo tudi besede, da sta vidni dv vrečki in dva plodka. Ampak, mi bo moralo vse skupaj ostati v spominu kot grenka izkušnja.
Želim si, da to ni bil edinokrat ugledani plusek in da bi ob ponevnem tudi donosila.
Hvala vsem, želela sem si to temo deliti z vami še lep čas, pa ne bo šlo, v tem krogu ne.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
10.7.2009 19:34:46   
Sempervivum
Draga loremi, hudo mi je za take žalostne zgodbe user posted image . Le zakaj se vsaka ne konča veselo user posted image Saj niti ne vem, kaj naj ti napišem. Lahko pa ti zagotovim, da bomo še navijale zate in upale naprej. Ti pa glavo pokonci, čimprej pridi k sebi in se ne pusti malodušju. Tudi zate bo posijalo sonce, verjemi!!!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
10.7.2009 20:11:33   
Reby
loremi - tudi jaz sem brez besed, pa tako sem mislila nate in upala, da se bo vse vredu izteklo. Glavo pokonci punca, bolje je, da če že mora biti tako, da se zgodi na začetku in ne kasneje, zdaj vsaj tudi veš, da lahko zanosiš in vem, da bo naslednjič ratalo. Žal ni besed, ki bi te potolažile, vendar čas celi rane. Drži se user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
10.7.2009 20:16:52   
Reby
user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image  user posted image (18.08.2009)
Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Torek, 14.07.
Bumo - pregled
miska73 - 2. morfologija

Torek, 21.07.
obayifo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Torek, 04.08. 
Reby - CTG

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
10.7.2009 20:43:12   
spelka12

A ti bi nam privoščila kako fotkico buškota?user posted image

Hm NEEEuser posted image . Ne ne hecam se. Sej se moram res pofotkat 1x da se bom pol spominjala, kakšna sem bla. Samo ne znam dat pol fotke gor na stran. Bo benika uredila, ko bo lahko, jest pa obljubim, da se bom poslikala. A pol sta mala živahna. Sem ti rekla, da bo tako. user posted image  Je pa fino ane?
reby sem ti že včeraj hotla napisat, jaz imam iste mravljince in vedno mi zaspita samo mezinec in prstanec, ostali nikoli user posted image . Čudno ane? Odkar spim samo na boku imam mravljince vsako noč. Ampak tudi minejo v parih sekundah, če premaknem roko. Pomojem pač preščipnem kak živec.
goldy kako je Alja luštna user posted image . Sej je fino, če je previjalna v kopalnici, imaš blizu vodo. A je Alja še vedno tako.... no glasnauser posted image . Jest sem ok. Končno malo bolje, z bolečinami sem se sprijaznila in na polno uživam počasi, pa še mimo kriznih tednov smo.
gapii to je vse čisto normalno. Bolelo bo, špikal, zategovalo, pikalo in štokalo. Dokler ni prehudo in brez krvavitev ti samo uživaj. To je lahko tud posledica hiperce.
hedviga a tolk  sta že zrastla? Pa kolk sta temna. user posted image user posted image
loremi user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. user posted image user posted image user posted image user posted image  da se mala2 izmažeta.
zarči welkom bek rozasti medi moj. Berem, da se je Grčija cela guncalauser posted image . Grem še slike pogledat. Avgusta bomo pa držal pesti nč bat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
10.7.2009 21:13:43   
ledenka
novička od žive:

preteklo noč je preživela v porodni,sedaj je pa na oddelku brez popadkov.Počasi je zgleda se začel čep luščiti,tko da zgleda lahko kmalu pričakujemo novo akcijo,...MV je bil še včeraj 3 cm ,danes pa zgleda da ga skoraj ni več.Če do jutri ne bo nič bi naj šla domov,..lp,Živa25

Živa, zdrži še malo! naj bo pupo na toplem še kake 2 tedna!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 10.7.2009 21:14:40 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?