Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 7:47:11
|
|
|
|
claud
|
Jutro! No Larisssa še spi, jst ne morm več.....noč je bla veliiiiiiiiiiiik boljša kot učer sno se sam 1x zbudil Spet sva cel dan same in ne vem kajj naj počmeva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 7:58:36
|
|
|
|
Čebel@
|
claud........dobro jutro........super za lepo prespano nočko pejta na sprehod,ker baje danes ne bo dežja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:02:18
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 HANA od tanci---->vse najlepše za obmesečnico tudi od nas!!!!!!!!!!!! Tud od nas!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:11:09
|
|
|
|
simonakr
|
jutro! Hvala za kavico, nočka prespana - no če ne štejem da sem ji ene parkrat prot jutru dudo popravla . Dones je končno sonček! Sm ga že prov pogrešala! Punce katera gre dons na Zbilsko noč? Ajde gremo žurat! Bomo Kolumbo zaparkirale Hecam... Katjuša če bi prej vidla da si v Kamniku bi se pa lahko oglasla na kavici! Claud - pejta na sprehod al pa pejta mal zapravlat (aja razprodaj še ni ) al pa ... Mi je idej zmankal Grem kofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:41:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 HANA od tanci---->vse najlepše za obmesečnico Tudi od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:41:34
|
|
|
|
claud
|
majchy na sprehod greva itak....sam ne za 12 ur simonakr-so povsod predrazprodaje to smo dal učer skoz....v osh kosh-u majo -50%
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:43:58
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo mel namet it na Zbiljsko noč, pa bo po moje vse full blatno... Grem pol z Vitom v kino.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:46:26
|
|
|
|
Čebel@
|
claud....ko jaz ne vem kam bi se dala,se ponavadi zapeljem v Kamnik k mojim staršem mlea.......jutro......kakšna je bila noč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:47:06
|
|
|
|
claud
|
mlea a gresta gledat ice age? MORŠ NUJNO!!!!!! ful dobr, res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:47:09
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Nik se je zbudil že ob pol osmih, sva se zdej najedla in se zdej z atijem igrata v spalnici, js pa hitro kaj postorim Najprej pa seveda pripravim zajtrk še za naju, potem pa končno lahk gremo mal ven ker sije sonce.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:47:20
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea....a gresta Ledeno dobo gledat? full je dobra risanka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:48:00
|
|
|
|
claud
|
mi mamo pa oblačno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:48:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 dobro jutro. Nik se je zbudil že ob pol osmih, sva se zdej najedla in se zdej z atijem igrata v spalnici, js pa hitro kaj postorim Najprej pa seveda pripravim zajtrk še za naju, potem pa končno lahk gremo mal ven ker sije sonce. midve morava biti pa dopoldne notri,ker spet jaz kuham(vedno ko je sonce jaz kuham )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:49:57
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 HANA od tanci---->vse najlepše za obmesečnico še od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:50:43
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 dobro jutro. Nik se je zbudil že ob pol osmih, sva se zdej najedla in se zdej z atijem igrata v spalnici, js pa hitro kaj postorim Najprej pa seveda pripravim zajtrk še za naju, potem pa končno lahk gremo mal ven ker sije sonce. midve morava biti pa dopoldne notri,ker spet jaz kuham(vedno ko je sonce jaz kuham ) to pa je res hudo, sej js tudi kuham, sam bom potem kr neki nahitro naredila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:53:09
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy-hvala, nočka lepo prespana. Bi bilo fino, če bi šla jaz pravočasno spat, tako pa mi primankuje lepotnega spanca.... Ja ledeno dobo 3 greva gledat, sinhronizirano v 3D verziji. Komi čakam...... claud-a si ga že vidla??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:53:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 dobro jutro. Nik se je zbudil že ob pol osmih, sva se zdej najedla in se zdej z atijem igrata v spalnici, js pa hitro kaj postorim Najprej pa seveda pripravim zajtrk še za naju, potem pa končno lahk gremo mal ven ker sije sonce. midve morava biti pa dopoldne notri,ker spet jaz kuham(vedno ko je sonce jaz kuham ) to pa je res hudo, sej js tudi kuham, sam bom potem kr neki nahitro naredila. pri nas se s taščo menjavava in ona dela same čorbe in te zadeve,jaz pa mesne jedi(sta tast in moj precej bolj zadovoljna)in mi vzame kar neki časa.....sej rada kuham,samo sem jih res razvadila z šnicli in raznimi omakami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:54:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Eh majchy-pico speč, zdele zamesiš testo.... se greš potepat potem pa sam tap tap in je pica hitro spečena....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:55:29
|
|
|
|
claud
|
ja sm gledala!!!!!! ful dobr...... sva doma gledala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:55:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy-hvala, nočka lepo prespana. Bi bilo fino, če bi šla jaz pravočasno spat, tako pa mi primankuje lepotnega spanca.... Ja ledeno dobo 3 greva gledat, sinhronizirano v 3D verziji. Komi čakam...... claud-a si ga že vidla?? moraš začeti s kurami hodit spat jaz sem gledala risanko na računalniku(v angleščini)in je res fajna risanka je pa moj reku da bi jo šel gledat še 3D samo se morava odločit komu bi zaupala Hano.....svapa midva slabi kot 2 otroka-sva nora na risanke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:57:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Eh majchy-pico speč, zdele zamesiš testo.... se greš potepat potem pa sam tap tap in je pica hitro spečena.... tašča je ne bo jedla ona je full zbirčna.......pa ona nebi danes krompirja,bi riž,pa en dan bi ona kanelone(pa sem skos v trgovini ).....ah sej ko greva na svoje(čez kakšen let,bom kuhala samo za nas,ki se ne zmrdujemo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:58:12
|
|
|
|
claud
|
Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 8:59:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:00:30
|
|
|
|
claud
|
majchy mi2 sva tud manijaka na risanke ... Ej pol morta pa gledat risanko Up...k je tud zdj v kinu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:01:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy mi2 sva tud manijaka na risanke ... Ej pol morta pa gledat risanko Up...k je tud zdj v kinu bom mojmu rekla da dol potegne to risanko,da jo pogledava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?