|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
11.7.2009 9:02:00   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!!
prvič slišim za to risankouser posted image kaj pa je notri tok groznega???

Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
11.7.2009 9:04:08   
Čebel@

Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!!

Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa....
o fakuser posted image user posted image user posted image da si upajo dati v javnost take risankeuser posted image da jih ni sramuser posted image user posted image user posted image meni so itak take risanke kjer je ubijanje in nasilje kar neki-Smrkci in Čebelica Maja je zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
11.7.2009 9:05:11   
claud

o fakuser posted image user posted image user posted image da si upajo dati v javnost take risankeuser posted image da jih ni sramuser posted image user posted image user posted image meni so itak take risanke kjer je ubijanje in nasilje kar neki-Smrkci in Čebelica Maja je zakonuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
11.7.2009 9:06:17   
claud
ja uno je pa nečak hotu it gledat, pa sva na srečo mii2 prej doma gledala, tko da sva rekla da ga ne smejo pelat to gledat...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.7.2009 9:07:51   
Čebel@

ja uno je pa nečak hotu it gledat, pa sva na srečo mii2 prej doma gledala, tko da sva rekla da ga ne smejo pelat to gledat...
še srečauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.7.2009 9:09:34   
brkn83
zdej pa šibamo mi ven, ker sva se midva žetud najedla. Lep dan vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.7.2009 9:12:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

zdej pa šibamo mi ven, ker sva se midva žetud najedla. Lep dan vam želim.
enakouser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.7.2009 9:16:54   
Onasiss

Aja, sem jo dol potegnila, pa še nismo uspel pogledat. HVALA je ne bomo gledal....

Drugače pa si moram tudi 3. dol potegnit, ker jo pol na računalniku gledamo, ampak je treba otroke tudi kej ven pelat, med ljudi...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.7.2009 9:19:52   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja, sem jo dol potegnila, pa še nismo uspel pogledat. HVALA je ne bomo gledal....

Drugače pa si moram tudi 3. dol potegnit, ker jo pol na računalniku gledamo, ampak je treba otroke tudi kej ven pelat, med ljudi...user posted image user posted image user posted image user posted image

PROSIMuser posted image

ma kr pejte mal med ljudi.....za tamale je kino waaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.7.2009 9:20:38   
Onasiss
Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke????

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.7.2009 9:23:40   
Čebel@

Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke????
mene je tisti stolov groza ker te kar naprej premetava in buta,pa enkrat sem ene kače gledala in me je žica tepla po nogah.....no  ne vem....moj pa full uživa na tistmu stolu......pa nečak je tudi  full navdušen(10 let).......če mu nebi sedli stoli,bi ga jaz popokala in peljala kakšno vrsto višje na navadne stole 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.7.2009 9:23:47   
claud

Normalno....sam včasih te mal rukajo, če je kak tak prizor, al te kj pošprica oz. zaprši voda....pa tko....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.7.2009 9:25:17   
claud
Mene bl una očala motjo k me pol ponavad glava boliuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.7.2009 9:28:17   
Čebel@

Mene bl una očala motjo k me pol ponavad glava boliuser posted image
meni pa dol lezejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.7.2009 9:29:37   
Čebel@

Normalno....sam včasih te mal rukajo, če je kak tak prizor, al te kj pošprica oz. zaprši voda....pa tko....
se mi zdi da je kar dosti premetavanja........no sej pravim,mogoče bo pa mali res užival(še bolj)če se bo stol treseluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.7.2009 9:32:49   
claud

se mi zdi da je kar dosti premetavanja........no sej pravim,mogoče bo pa mali res užival(še bolj)če se bo stol treseluser posted image user posted image user posted image

čist odvisno od filma, risanke....
mi2 sva šla enkrat film gledat k je blo tok mal teh efektov da nama je blo kr škoda da sva tiste sedeže plačalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.7.2009 9:34:40   
Onasiss
Glede na to da bo šel prvič v kino bom vzela kar navadne stole... Pol bomo pa vidl.

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.7.2009 9:36:51   
claud
No mi2 greva spet h mami...domžale moje...home sweet homeuser posted image

Vse se zelooooo lepo imejte, kjerkoli že bosteuser posted image

čao

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.7.2009 9:39:32   
Čebel@

Glede na to da bo šel prvič v kino bom vzela kar navadne stole... Pol bomo pa vidl.
važno da bo mali zdržal in užival,pa če stol trese ali pa neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.7.2009 9:42:02   
Čebel@

No mi2 greva spet h mami...domžale moje...home sweet homeuser posted image

Vse se zelooooo lepo imejte, kjerkoli že bosteuser posted image

čao
fajn se imejta z larissouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.7.2009 9:45:45   
Čebel@
jaz grem Hano nahranit potem pa kuhat

VSEM ŽELIM LEP DAN!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.7.2009 9:57:14   
BarbaraGS
ojla punce, se malo oglasam... pri nas je tako delavno, da komaj stojim na nogah.

Mala je bla tolko boga po cepljenju in se vedno ni vse ok :/ sej vrocine ni bilo, sam prvo noc in dan ni spala, se je jokcala, potem je prespala celi naslednji dan, jedla pa skoro nic 2 dni. Bomo vidli kako bo danes. Sam je normalno to, sem vprasala, tak da ok - tudi to moramo dati skozi.
Tisti najhujsi dan je imela telovadbo in na zalost smo sli predcasno stran - teorijo smo slisali in eno vajo za vodenje otrocka na bok. Super se mi zdi in komaj cakam, da imamo pravo uro (komaj po 20-etem).

Se moram pohvalit - vceraj, takoj naslednji dan se je prvic sama obrnila s hrbta na trebuh in nazaj (prej se je samo s trebuha na hrbet). Sem tako zadovoljna. Pa tudi rekla je ta gospa, da nima nic vec ekstenije kot je za dojencke obicajno. Ce jo pravilno vodis, naredi vse prav kot po knjigi in tudi dela prav dokler ne pozabi.

No grem zdaj, delo caka, da bomo koncno imeli urejeno novo stanovanje... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.7.2009 10:15:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

ojla punce, se malo oglasam... pri nas je tako delavno, da komaj stojim na nogah.

Mala je bla tolko boga po cepljenju in se vedno ni vse ok :/ sej vrocine ni bilo, sam prvo noc in dan ni spala, se je jokcala, potem je prespala celi naslednji dan, jedla pa skoro nic 2 dni. Bomo vidli kako bo danes. Sam je normalno to, sem vprasala, tak da ok - tudi to moramo dati skozi.
Tisti najhujsi dan je imela telovadbo in na zalost smo sli predcasno stran - teorijo smo slisali in eno vajo za vodenje otrocka na bok. Super se mi zdi in komaj cakam, da imamo pravo uro (komaj po 20-etem).

Se moram pohvalit - vceraj, takoj naslednji dan se je prvic sama obrnila s hrbta na trebuh in nazaj (prej se je samo s trebuha na hrbet). Sem tako zadovoljna. Pa tudi rekla je ta gospa, da nima nic vec ekstenije kot je za dojencke obicajno. Ce jo pravilno vodis, naredi vse prav kot po knjigi in tudi dela prav dokler ne pozabi.

No grem zdaj, delo caka, da bomo koncno imeli urejeno novo stanovanje... :)

Boga.... Mi imamo še vedno probleme, pa ni vročine več, ampak ma zdej rito vneto... Po moje tudi zaradi zobkov, ker je bilo pri Vitu isto....Med drugim pa se mi zdi, da je to tudi zaradi Calgela s katerim ji mažem dlesni..... Boli jo manj ampak rita je pa rdeča...user posted image

user posted image user posted image user posted image za obrate....

Naše je prava vrtavka.....in če pomislim je bil Vito isti....

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.7.2009 10:23:51   
MIHAILO
POZDRAVLJENE....nocka je prespana do 7-30h,potem sem likala cote in dala druge prat,posesala in pospravila stanovanje...zdaj pride mozek iz sluzbe in se gremo popoldan tukaj kopatiuser posted image http://www.thermana.si/fotogalerija/hotel-wellness-park-lasko
user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.7.2009 10:24:51   
MIHAILO
HANI VSE NAJLEPSEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?