Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 13:17:09
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A že vse spite?????????? A IMA KATERA IZKUŠNJE S TRAKOVI ZA NOŠENJE OTROKA???????????? Sem vidla, da so fajn zadeve in se ga da celo doma narest, če pač znaš šivat!!!! Stroj mam, mogoče mi celo uspe............... Nč, grem nazaj čekirat kako se jih naredi.... jaz mam takle trak. ful super, ana zaspi noter v 2 minutah. http://www.mamankangourou.com/index.php?l=en
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2009 13:18:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 15:09:57
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Joj, naš dan je že kar pester...Gaja se je zbudila ob 5h in smo ble zbujene do 7h, pol pa spanje do 10h. Se je zbudila ob 10h in je bla full vroča-sm ji zmerla vročino in je mela 38,3C. Pol je spila full čaja, pa pol svečke sm ji dala in ji je padla dol na 37,4C in zdej jo ma stalno tko. Upam, da ne bo nič hujšega. Sklepam pa, da je to od zobkov, ker drugače ni nič prehlajena al pa zagiftana... Učiri sm bla pol pr frizerki, pa v šopingu (Gaji sm nabavla trenirkico za jesec v HM), pa sebi ene majčke in hlače, pol sm šla pa v fitnes in se pošteno namigala. Je prov pasalo! Zvečer smo pa z mojim gledala TV in se crkljala. Danes sm pa dobila... Pa še par slikic..
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 11.7.2009 15:14:12 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 17:55:23
|
|
|
|
Onasiss
|
sunny-tih bod, tale fitnes ti kr mal zavidam..... pa lepi slikici... No še poročilo ogleda filma: Super, za nasmejat, samo moj Vito se je po kake pol ure odloču, da bo on gledu brez očal, ker so full velka in full štorasta....Ne razumem zakva nimajo kakšnih manjših? Se mu je na koncu na nosu od očal poznal ker so kar težka. No u glavnem je ZDRŽU na mir celo predstavo. Aja, pa dons smo žar kupl...bomo mal ćevapćiće pekl....JUHUHUHUUHUUU
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 18:42:00
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! kakšno zatišje sunny........super za tok razmigan dan mlea...........super za kino vesta za drugič da je boljše v navadnem kinu-vsaj kar se očal tiče ne bo žuljev na nosu .....bi imeli pa res lahko kaj manjše-čudno da se tega ne spomnijo .......mmmmm roštiljada kdaj je zbor? jaz sem pa sama doma......Hana je šla še eno rundo odspati,moj je šel pa na eno feštico drugače je bila pa naša birdy pri nas na obisku Nejči je full cortek se je žogala z našo kužo birdy:tašča navdušena nad tabo,sploh pa nad Neli ,ampak a sem ti rekla da bo prišla pofirbcat? ti pa pošiljam ogromno za Kristi da bo viroza kmalu šla pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 18:54:44
|
|
|
|
sunny24
|
Oh ja, naš dan je tak aktiven še naprej... Gaja ma še vedno okoli 37,7C, zob ji rine full ven in bo v naslednjih dneh 100% zuni. Pol si pa revica tolko prstke not v usta daje in si jih prevč not porine in je prej pobruhala cel voziček in je že v pranju...Moja miška pa zdej pančka na veliki postli od mame in tatu... mlea, super za film in za žar...Sam to je res smotano, da nimaj obol mičkinih očal za ta male. Bogi Vito, mu verjamem, da ni mogu več gledat... majchy, ooo, ti pa maš firbčno taščo... Pa lepo, da ste se dobile z birdy!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:00:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Oh ja, naš dan je tak aktiven še naprej... Gaja ma še vedno okoli 37,7C, zob ji rine full ven in bo v naslednjih dneh 100% zuni. Pol si pa revica tolko prstke not v usta daje in si jih prevč not porine in je prej pobruhala cel voziček in je že v pranju...Moja miška pa zdej pančka na veliki postli od mame in tatu... mlea, super za film in za žar...Sam to je res smotano, da nimaj obol mičkinih očal za ta male. Bogi Vito, mu verjamem, da ni mogu več gledat... majchy, ooo, ti pa maš firbčno taščo... Pa lepo, da ste se dobile z birdy! boga Gaja tile zobki so res .......aja:full sta lepi na slikici ja tašča je pa itak full firbčna.....je rekla da sva z birdy klepetale kot da se že full dolgo poznava (ne ve da tuki čvekava).......ja birdy,Neli in njen dragi so prišli pogledat kužka ki ga birdy dobi za RD Kristi so imeli pa v varstvu,čene bi še dalj časa čvekali birdy.....naslednjič kanglico in lopatko s sabo prinesite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:06:58
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem si pa nalila malibu-kolo ...........na zdravje,punce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:16:23
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Sej je že ane? Majchy na zdravje! Aja pa hvala za telefonsko! Lepo da sta se z Birdy doble! Kolumbo če dons prideva parkirat, ti sms pošljem a prov? Mi smo dons z dragim okrog letal pa za strešnike in kamine gledal. Je blo kr zanimiv. Trenutno sva z malo same doma in se ful pogovarjava pa muziko poslušava pa po FBju šarva! Sunny - pa tele zobki. Najlepš bi blo če bi pokukal ven brez kakršnih koli problemov ane? Naša si že tud ful rokce v usta daje pa moje tud, da ne omenjamo da se slin ko polžek A kdo kej ve kako sta Shuka pa Maj? Jest držim pesti da sta ok. Tko zdej se grem pa še mal pogovarjat z mojo malo pol pa umit pojest pa spat, mami pa žurat!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 11.7.2009 19:21:47 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:34:22
|
|
|
|
piskot
|
majci a si dobila moj mail? grem ven s kolegico. ana spi, martin in ati se gledata risanko.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:54:34
|
|
|
|
Shuka
|
Me je kdo klical Ojla drage moje, no naš pikec je bil doma točno 9 dni in nato smo z visoko vročino, katero nismo mogli zbiti odšli nazaj na kirurgijo. Tudi dotakniti se ga nisem smela, joj kako je kričal. Odvzeli so mu kri, punktirali likvor iz valvule v glavi in urin, ker pri njemu se ne ve kaj je narobe, če ima vročino lahko je veliko stvari. No po 5 dneh se je izkazalo, da je bil uroinfekt, ker ima nevrogeni mehur in ga nikoli do konca ne sprazni, zato mu vedno določena količina urina ostane v mehurju in to je idealno za bakterije. No po antibiotikih je bil iz dneva v dan bolje in po 5 dneh v bolnici smo odšli še na PK, kjer bi me naučili kateterizirati ga, tako da nekajkrat dnevno spraznimo mehurček. No, ker se to v 2 dneh v bolnici ni zgodilo, sta bili pa ti dve noči zelo mučni, saj nisem bila sama v sobi in sem se lomila na zoprnem ležalniku in vsake 2 ure bila pokonci, so nas poslali domov z antibiotiki in v torek se moramo spet prikazati na PK, da me to naučijo, to bi v veliki meri preprečilo uroinfekte ne pa dokončno. Končno so nas tudi v ZD vzeli, ker je težak primer so se nas kar malo izogibali. Razvojno smo morali prestaviti, ker smo bili spet v bolnici, no pa bomo vse še nadoknadili. Zdaj vem, da nas bo ziher še kdaj kaj presenetilo a upam, da ne bo z glavo kaj narobe. In spet je dobrovoljček in nasmejanko kot prej. Evo toliko od nas, ki smo končno spet malo doma. Hvala k ste mislili na nas.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:55:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot majci a si dobila moj mail? grem ven s kolegico. ana spi, martin in ati se gledata risanko. sem dobila........ti ga glihkar pošiljam.......uživaj v žuranju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:58:08
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka!!!!!!!!!sem vesela da ste doma Hana lačna,pridem pol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 19:58:42
|
|
|
|
sonček33
|
Shuka kako zelo sem vesela tudi jaz. Objemček
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:04:28
|
|
|
|
Shuka
|
In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g Hvala sonček33 in majchy
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:31:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g Hvala sonček33 in majchy ...tudi jaz se veselim vsake novice od vas....lepo da ste doma ... lepo napredujete
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:34:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g Hvala sonček33 in majchy full lepo napreduje shuka daj prilepi Majevo slikico ker katjuša do danes zvečer pobira slikice za kolaž in da bo Maj tudi gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:37:10
|
|
|
|
simonakr
|
No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! Shuka - samo da sta doma!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:39:23
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka In spet smo imeli priložnost se tehtati vsak dan Pri 5 mesecih merimo 61 cm in tehtamo 6530g LEPE MERE!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:40:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! Shuka - samo da sta doma! kaj pa če popokaš kakšno kolegico,tvoj naj bo pa varuška
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:41:27
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! Shuka - samo da sta doma! kaj pa če popokaš kakšno kolegico,tvoj naj bo pa varuška Ja sej glih to razmišlam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 20:44:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr No pa ne bo nič z Zbilsko nočjo! Mojmu se ne da pa tud kolegi gredo samo na kavico nč kej drugam! Shuka - samo da sta doma! kaj pa če popokaš kakšno kolegico,tvoj naj bo pa varuška Ja sej glih to razmišlam! ja no,zakaj bi ti imela uničen večer če se tvojmu ne da iti ......kar lepo mu lariso prepusti,ti ga pejt pa žurat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 21:21:43
|
|
|
|
Onasiss
|
shuha- za mere in da ste doma.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 21:36:17
|
|
|
|
Čebel@
|
no moj je klical da bo malo dalj časa na žurki-sej prav......pa dobila sva vabilo na eno poroko v septembru.......no jaz grem hano dati spat......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 21:54:11
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka je še katera tukaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?