Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:30:16
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:32:00
|
|
|
|
zarja1
|
Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:33:07
|
|
|
|
Reby
|
Hedi - sta pa res taka lubčeka tale Mihec in Špelca, vidim, da jih bom mogla večkrat pridet pocartat, čist prehitr rasteta Ja, se pa spomnem, da je Shuki imela probleme z rokami, a da pa ti tud? Ja nč, bo treba potrpet in dat čez tale suhi trening Podganca - a ti pa praviš, da sta lumpa začela razgrajat, super to miklarom - super za dobre rezultate na NS, tebe bojo pa že porihtal
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:33:34
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja...... HOČEM MOJE PLAŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lohka pa na FB... bo tud velal
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:33:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije. to ni smešno.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:34:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije. aha, potem je to vsesplošno stanje, zgleda imamo že epidemijo. Ql, za zamrznjenčke septembra, kaj pa un ta primitiven način, saj veš ata pa mama, pa pojstla, pa sveče, pa mama oblečena v sobarico s ta hudimi štrumpantli
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:34:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije. to ni smešno..... Je, je... temu se reče crni humor in je tanartaboljši za režat se...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:34:33
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja...... Jaz pa ponavad dol pijem Amstel al pa Becks, Mithos mi neki ne znese
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:34:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja...... HOČEM MOJE PLAŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lohka pa na FB... bo tud velal FB me je čist skenclal.....nič mi noče odpirat, ne vaših opic+pujsov+grmov...ki mi jih pošiljate za mojo ne vem kje je že farma, niti albumov, ne inboxa......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:36:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije. aha, potem je to vsesplošno stanje, zgleda imamo že epidemijo. Ql, za zamrznjenčke septembra, kaj pa un ta primitiven način, saj veš ata pa mama, pa pojstla, pa sveče, pa mama oblečena v sobarico s ta hudimi štrumpantli pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*la
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:37:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja...... HOČEM MOJE PLAŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lohka pa na FB... bo tud velal FB me je čist skenclal.....nič mi noče odpirat, ne vaših opic+pujsov+grmov...ki mi jih pošiljate za mojo ne vem kje je že farma, niti albumov, ne inboxa...... Ampak to ti ni kriva Motzila... jo jst brez problemčkov uporabljam... pa a nisi ti mela zdej računalo na pregledu... Če ne gre drgač, mi pa po mailu pošlji
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:38:38
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*la Ajde .. postlo razumem... nego kaj sta pa z omarco počela
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:39:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije. aha, potem je to vsesplošno stanje, zgleda imamo že epidemijo. Ql, za zamrznjenčke septembra, kaj pa un ta primitiven način, saj veš ata pa mama, pa pojstla, pa sveče, pa mama oblečena v sobarico s ta hudimi štrumpantli pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*la a potem so imeli na Lefkasu potrese
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:39:59
|
|
|
|
ledenka
|
a tu je žurka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:40:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*la Ajde .. postlo razumem... nego kaj sta pa z omarco počela če z omarce na postlo skočiš...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:41:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ampak to ti ni kriva Motzila... jo jst brez problemčkov uporabljam... pa a nisi ti mela zdej računalo na pregledu... Če ne gre drgač, mi pa po mailu pošlji ne java je*be.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:42:59
|
|
|
|
zarja1
|
Opice navihane........treslo se je do Krete....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:44:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Opice navihane........treslo se je do Krete.... in tako je tudi prav
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:48:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Opice navihane........treslo se je do Krete.... in tako je tudi prav kaj je že to? mi to zdaj tiho delamo v drugi sobi, v spalnici kraljuje mali M na počitnicah bo pa kopalnica... al pa balkon
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:49:40
|
|
|
|
mismis
|
In Ajsi, kako ste vi, sem videla malega M., čupa je zakon. Kako se pa kaj obnesejo zakonske zadeve po novem?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:50:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Opice navihane........treslo se je do Krete.... in tako je tudi prav kaj je že to? mi to zdaj tiho delamo v drugi sobi, v spalnici kraljuje mali M na počitnicah bo pa kopalnica... al pa balkon no in pol bo šla k vragu omarca..
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.7.2009 17:51:05 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:51:37
|
|
|
|
sonček33
|
Zarči naša, kako si mi ti?Mis ju
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:54:13
|
|
|
|
zarja1
|
glede naše firme in epidemije;ravnokar mi je sodelavka poslala ta sms.....skor sem se polulala od smeha..... Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih se jočeš pa nihče ne opazi tvojih solz. Probaj prdnit. Še zdaj se smejima, da se skoz zid druga drugo v pisarno slišima.......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:54:18
|
|
|
|
Reby
|
ajsi - vam vsaj dolgcajt ni, sprobavate vse prostore Ajde kozike, zdej pa dost o seksu, mi že nismo od novembra
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 10.7.2009 17:54:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis In Ajsi, kako ste vi, sem videla malega M., čupa je zakon. Kako se pa kaj obnesejo zakonske zadeve po novem? seksamo dokaj redno... odnosi pa so še vedno bolj vprašljivi. pa bo že, nekako. kako že gre tisto? svakog dana u svakom pogljedu sve više napredujem se pa mormo kaj videt, sam midva pohajkujeva najkasneje do 7h zvečer
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?