|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.7.2009 17:30:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.7.2009 17:32:00   
zarja1
Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.7.2009 17:33:07   
Reby
Hedi - sta pa res taka lubčeka tale Mihec in Špelca, vidim, da jih bom mogla večkrat pridet pocartat, čist prehitr rasteta user posted image  Ja, se pa spomnem, da je Shuki imela probleme z rokami, a da pa ti tud? Ja nč, bo treba potrpet in dat čez tale suhi trening user posted image
Podganca - a ti pa praviš, da sta lumpa začela razgrajat, super to user posted image
miklarom - super za dobre rezultate na NS, tebe bojo pa že porihtal user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.7.2009 17:33:34   
miska73

Mišek sem ti hotla Egremni prilimat pa Mithosa pa mi Mozila nagaja......user posted image

HOČEM MOJE PLAŽE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lohka pa na FB... bo tud velal user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.7.2009 17:33:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to ni smešno.....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.7.2009 17:34:00   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec

aha, potem je to vsesplošno stanje, zgleda imamo že epidemijo.

Ql, za zamrznjenčke septembra, kaj pa un ta primitiven način, saj veš ata pa mama, pa pojstla, pa sveče, pa mama oblečena v sobarico s ta hudimi štrumpantli user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
10.7.2009 17:34:13   
miska73

to ni smešno.....

Je, je... temu se reče crni humor in je tanartaboljši za režat se...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
10.7.2009 17:34:33   
Reby

Jaz pa ponavad dol pijem Amstel al pa Becks, Mithos mi neki ne znese user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
10.7.2009 17:34:42   
zarja1

FB me je čist skenclal.....nič mi noče odpirat, ne vaših opic+pujsov+grmov...ki mi jih pošiljate za mojo ne vem kje je že farma, niti albumov, ne inboxa......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
10.7.2009 17:36:32   
zarja1

o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec

Ql, za zamrznjenčke septembra, kaj pa un ta primitiven način, saj veš ata pa mama, pa pojstla, pa sveče, pa mama oblečena v sobarico s ta hudimi štrumpantli user posted image
pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*lauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
10.7.2009 17:37:41   
miska73

FB me je čist skenclal.....nič mi noče odpirat, ne vaših opic+pujsov+grmov...ki mi jih pošiljate za mojo ne vem kje je že farma, niti albumov, ne inboxa......user posted image user posted image user posted image

Ampak to ti ni kriva Motzila... jo jst brez problemčkov uporabljam...
pa a nisi ti mela zdej računalo na pregledu...

Če ne gre drgač, mi pa po mailu pošlji user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
10.7.2009 17:38:38   
miska73

pa ja, to prakticiramo, samo ni haska...je*be*mu selo............Na dopustu sva pojstlo pa eno omarco čist raz*j*ba*lauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde .. postlo razumem...
nego kaj sta pa z omarco počela user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
10.7.2009 17:39:54   
mismis

a potem so imeli na Lefkasu potrese user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
10.7.2009 17:39:59   
ledenka
a tu je žurka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
10.7.2009 17:40:44   
ledenka

Ajde .. postlo razumem...
nego kaj sta pa z omarco počela user posted image

če z omarce na postlo skočiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
10.7.2009 17:41:45   
zarja1

Ampak to ti ni kriva Motzila... jo jst brez problemčkov uporabljam...
pa a nisi ti mela zdej računalo na pregledu...

Če ne gre drgač, mi pa po mailu pošlji user posted image

ne java je*be.....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
10.7.2009 17:42:59   
zarja1
Opice navihane........treslo se je do Krete....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
10.7.2009 17:44:01   
mismis

Opice navihane........treslo se je do Krete....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in tako je tudi prav user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
10.7.2009 17:48:29   
ledenka

kaj je že to? user posted image user posted image user posted image mi to zdaj tiho delamo v drugi sobi, v spalnici kraljuje mali M user posted image na počitnicah bo pa kopalnica... al pa balkon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
10.7.2009 17:49:40   
mismis
In Ajsi, kako ste vi, sem videla malega M., čupa je zakon.

Kako se pa kaj obnesejo zakonske zadeve po novem?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
10.7.2009 17:50:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj je že to? user posted image user posted image user posted image mi to zdaj tiho delamo v drugi sobi, v spalnici kraljuje mali M user posted image na počitnicah bo pa kopalnica... al pa balkon user posted image user posted image user posted image
no in pol bo šla k vragu omarca..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 10.7.2009 17:51:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
10.7.2009 17:51:37   
sonček33
Zarči naša, kako si mi ti?Mis ju

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
10.7.2009 17:54:13   
zarja1
glede naše firme in epidemije;ravnokar mi je sodelavka poslala ta sms.....skor sem se polulala od smeha.....

Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha.
Včasih se jočeš pa nihče ne opazi tvojih solz.
Probaj prdnit.

Še zdaj se smejima, da se skoz zid druga drugo v pisarno slišima.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
10.7.2009 17:54:18   
Reby
ajsi - vam vsaj dolgcajt ni, sprobavate vse prostore user posted image
Ajde kozike, zdej pa dost o seksu, mi že nismo od novembra user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
10.7.2009 17:54:29   
ledenka

In Ajsi, kako ste vi, sem videla malega M., čupa je zakon.

Kako se pa kaj obnesejo zakonske zadeve po novem?

user posted image seksamo dokaj redno... odnosi pa so še vedno bolj vprašljivi. pa bo že, nekako. kako že gre tisto? svakog dana u svakom pogljedu sve više napredujem user posted image se pa mormo kaj videt, sam midva pohajkujeva najkasneje do 7h zvečer user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?