|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.7.2009 6:52:48   
Reby
Dobro jutro! Sem kot en zombi, zarad teh mravljincev sploh ne morm spat user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.7.2009 7:05:04   
Serendipity
Jutro ... no, da se pridružim zombi feelingu - še ena, le da je razlog v... hm, niti ne vem - ne morem zaspat, ko zaspim je treba it lulat, pridem nazaj in me moti koncert in potem celo noč šturam možeka, da preneha user posted image  user posted image Zdaj je šel v službo, pa spet ne morem psat, ker ni moje koncrtne uspavanke... Le kdo bi me še sploh razumel? user posted image user posted image user posted image
Bodite lepo, jaz grem kmetovat user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.7.2009 8:01:30   
Reby
Jaz samo nalimam slikice, Goldy bo pa pokomentirala user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.7.2009 8:30:14   
Bumo
Jutro.
Tukaj sem tukaj, Se, samo malo sem bila odklopljena od racunalnika...
cele dneve lezim, pa sem vseeno tako utrujena (verjetno glih zaradi tega, ker se nic ne gibam,pa nobenih sprehodov..nic....
user posted image
S spanjem pa sem sicer tudi jaz bolj na tesno..moj dragi sicer ne koncertira, me pa zato vse tisci. Lezati moram bolj ali manj na bokih,
to pa ta mali glih ne pase, ker me posteno opomni, kdaj se mroam obrniti na drugo stran. Pa lulat ja...to pa itak.
POl mi je enkrat vroce, drugic me mrazi, ker je tako glupo vreme....pa saj se ne pritozujem, Vse za mojo malo babo.

Mate pa lepe bušije punce moje.....user posted image
Goldym krasna sobicauser posted image
blanči, samo, da ste vredu in ,da si končno dobila svoji pikici k sebi.

Lep dan vam želim, pa čeprav je deževen....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.7.2009 8:39:22   
Goldy
Jutroo!!!

Reby slikce lima, če pa jaz probam pa nič ne rata, matr sem nerodna....user posted image  Ka češ! Dobro, da imam Reby, ko je tko dobra dušca in to naredi za tren oka.... Reby, pozabla ti poslat slikco od kopanja in roza zajčka. user posted image

Komentar - to je naša žabica pri enem mesecu...user posted image , onedve sta pa stenska previjalna delana po meri - je pa v kopalnici, ni otroške sobice - Bumo. Nimamo placa. Je pa previjalna zakon.

spelka - kak ti???

Reby in semper* - lepaaa bušija!!!user posted image user posted image

Že grem, že grem - slišim oglašanje iz spalnice....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.7.2009 10:55:38   
gapii27
jutro babike

imam eno vprašanje... ali je imela katera od vas bolečine v predelu zadnjika, trtice in ritnic... od punkcije naprej sem imela neke črevesne motnje...zdej je prebava še kolk tolk vredu. včasih sem imela hemeroide...sem prebrala da so bolečine v zadnjiku in trtici tud kao normale v začetku nosečnosti ker si plod dela prostor... pomagajte...k zdravniku me je strah da ne bi blo kake slabe novice

hvala

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.7.2009 13:40:59   
mismis
Dober dan naše nosečka

kako ste kaj?

Goldy, vidim slikico male princeske user posted image user posted image user posted image  je pa lepotička

Sempre*, buši pa je buši, sicer si pa ti itak že v ciljni ravnini. A pravijalno sta zdaj že zrihtala?

Reby, tvojega bušija sem pa itak v ponedeljek videla, se bo pa res treba zmeniti naslednji teden za en večer, da se dobimo.

Lučka25, ali ima katera kakšne informacije kako je z njo in malo Nežo?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.7.2009 13:50:47   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, tvojega bušija sem pa itak v ponedeljek videla, se bo pa res treba zmeniti naslednji teden za en večer, da se dobimo.

Jaaaa, dejmo se dobit, najprej se mormo s Hedi zment, kdaj ma cajt.

Lučka in ati se navajata na Nežo, pupa se pridno redi, ati in mami pa sta čisto zaljubljena vanjo (objavljeno na FB) user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.7.2009 13:52:09   
Reby
gapii - žal ti ne znam nič pomagat, sama teh problemov nisem imela... Upam pa, da ti bo čimprej bolje user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.7.2009 13:55:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jaaaa, dejmo se dobit, najprej se mormo s Hedi zment, kdaj ma cajt.

Lučka in ati se navajata na Nežo, pupa se pridno redi, ati in mami pa sta čisto zaljubljena vanjo (objavljeno na FB) user posted image

daj ti njej pošlji na FC, da se ji tiste ki nismo na FC zahvaljujemo za informacije user posted image user posted image user posted image
bemti, nič povedat, mene pa tokle skrbi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.7.2009 14:09:53   
Reby

daj ti njej pošlji na FC, da se ji tiste ki nismo na FC zahvaljujemo za informacije user posted image user posted image user posted image
bemti, nič povedat, mene pa tokle skrbi

Veš kaj, mismis, se bo treba še mal modernizirat, da ne boš sam tuki skoz gor visela user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.7.2009 14:17:30   
gapii27
hvala vseeno

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.7.2009 14:23:02   
Serendipity
Goldy - kak je cajtana ta pupika! Iiii, daj pocajtaj jo malo v našem imenu. Tal eprevijalna p aje ena A! user posted image user posted image Suer ideja. A te lahko vprašam za ceno?
Hja, o mojega buškeca pa nobena noče pogledat? No, sam res ni nič za videt ... user posted image user posted image user posted image

Bumo - me je že skrbelo ... Upam, da ti tile dnevi čimprej minejo...

gapi - na žalost ti ne morem pomagati.. le upam, da čimprej mine!

reby - hvala za info o Lučkici, jo moram na FB-ku še ''zvohat'' user posted image user posted image user posted image

mišimiš - kako si? Kk tvoj pesjanko?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.7.2009 15:30:14   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
user posted image

Komentar - to je naša žabica pri enem mesecu...user posted image

JAO,  čista mamica!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.7.2009 16:18:23   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Sorči, simfiza

Ja, sej je stric google takoj to ponudil.

Mene pa še neki zanima, mogoče bi ti vedel, zakaj mam jaz kar naenkrat take mravljince v prstih na roki, predvsem desni in ponoči se po 5x zbudim, ker mi po 2 ali 3 prsti zaspijo. Danes od dveh naprej sploh nisem mogla nazaj zaspat... :(

Ljuba moja Reby, ja tole pa jaz poznam, pa če se spomniš to pozna tudi naša Šukica. Obivankenobi ima prav. Pojavi se običajno v visoki nosečnosti zaradi otekanja rok, oteklina pritiska na karpalni kanal v zapestju .... Jaz sem imela velike težave s tem še po porodu dva meseca, zdaj je bolje. Meni ni nič pomagalo, je moglo minit. No na hitro, zdaj pa pogooooooglaj...user posted image

Spanje pa lubica...to je, kako bih kazala...suhi trening user posted image user posted image user posted image

Evo pupe, jaz vam bom pa prilimala dislocirane hamburgerje...user posted image user posted image

user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.7.2009 16:23:42   
Sempervivum

Sempre*, buši pa je buši, sicer si pa ti itak že v ciljni ravnini. A pravijalno sta zdaj že zrihtala?

Ja, pri nas zaenkrat nič novega. Samo buši še kar raste user posted image Tudi previjalna še ni usposobljena, ker na Lip Poljčane samo nekaj obljubljajo, naredijo pa nič. Najnovejša info. je, da dobiva tisto ploščo, ki sva jo reklamirala, jutri. Pa da vidimo user posted image Se mi prav neumno zdi, ker imam še cunje za speglat, pa jih nimam pod milim nebom kam več dat. Na koncu bom jaz v porodnišnici, cunje mi bo pa tašča doma peglala user posted image user posted image

Goldy, sam tale vaša previjalna je pa res ZAKON user posted image To je po meri narejeno, ane? Ideja je brilijantna, izvedba pa itak. Res fajn. Ta malika je pa itak cortek na kvadrat. Če je po mamici, kot pravi Kruce, pa še tolk boljš user posted image user posted image Jest mam eno prijateljico, k se za otročka vsi govorili, da je čist po dedku od mamice user posted image Sam je bilo res user posted image Očka je pa kar rdeč postajal, ko je poslušal komentarje ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Hja, o mojega buškeca pa nobena noče pogledat? No, sam res ni nič za videt ... user posted image user posted image user posted image

Ooooo, saj smo ga pogledali user posted image , je tak luškan mičken user posted image user posted image user posted image , user posted image e ga z mojim primerjaš, hehe

V glavnem, imejte se skrajno lepo, jest grem malo počivat user posted image ali pa malo na sprehod user posted image Dilema je huda user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.7.2009 16:48:43   
Serendipity
Ah, pa se je tudi pri nas začelo - bentiš pa pleskarija, pa selitve narodov. Moj je bil sicer še mnenja kak teden, dva za počakat (hja, no zgleda še bolj ''za goro'' kot jaz user posted image user posted image user posted image user posted image ), pa sem ga komaj prepričala v nasprotno - ampak, jaaaaao! To pa je en zahvat za celo grupo. Ne vem, če ne bi onih poklicala, ki ti malo stanovanje brebekslajo zastonj ali pa 60 minutes home makeover tipe user posted image  user posted image

hedvi - tile dislocirani hamburgerji so pa njami! Srčka na kvadrat! (pa še vodnarčka povrh - tile so naaaaaajbolj pridni otročkiuser posted image user posted image

semper* - predlagam sprehod s počitkom. Peš do najbližje kolegice na čvek user posted image

Eto gremo v akcijo selitve - BTW - le kdo mi je pa toliko cunj nastlal v omare? user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.7.2009 16:50:51   
zarja1

user posted image   RODILI SMO:user posted image
  Lučka25 user posted image  Neža, anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz tega sploh nisem vedla!!!!!!!!!!! Babe čestitke!!!!!!!!!!!!!!

Lučka moja tebi še extra!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.7.2009 17:14:14   
miska73
Novičke od moje sosedke...

Miklarom je imela danes NS. Je vse OK in je seveda ful vesela.
Drgač je še kr na dopustu v bolnišnici in še nič ne ve, kdaj ji bodo delali cerklažo.
Pravi da ji je dolgčas in vas pogreša ter lepo pozdravlja.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.7.2009 17:21:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image   RODILI SMO:user posted image
  Lučka25 user posted image  Neža, anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz tega sploh nisem vedla!!!!!!!!!!! Babe čestitke!!!!!!!!!!!!!!

Lučka moja tebi še extra!!!!!!!

o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.7.2009 17:23:32   
mismis
Ma Hedi, tale tvoja deca je fenomenalna, cotkana na kvadrat user posted image user posted image user posted image

Sicer sem jih jaz imela v ponedeljek tudi priliko v živo videti, sem kakor pravi tvoj oče, šla po mušter user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.7.2009 17:27:04   
zarja1

o Zarja, kaj je kaj novega pri tebi??? A je že lahko akcija, a morata čakati še en mesec

Pri nas je novo le to, da garam v službi še zdaj. Pa to je katastrofa!!!!!!!!user posted image
Pol pa pridem domov in lahko samo tja padem. Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom pa čez vikend nadoknadla. Sem šla na temo ivf pa več nobene ne poznamuser posted image . Pa ti Mismisika?
Helov Mišek 73...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.7.2009 17:28:46   
zarja1
Za pingvine pa morava čakat na avgustovsko user posted image , ki bo šele proti koncu meseca. Tak, da upam, da bo septembra O in pol en velik debeli mastni user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.7.2009 17:28:51   
miska73
Hedi hvala za stimulacijo. Kolk rasteta tale dva cukrčka...

Zarjek lubek, lepo da si spet nazaj med nami. Še mal po bo tudi avgust tukaj. user posted image

Seki a pravš potem, da je fajn tale pleskarija user posted image
Poročaj, kako se zadeve odvijajo.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.7.2009 17:28:58   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mislim celo, da v naši firmi razsaja neka čudna bolezen: glup ko k**ac". Me je strah epidemije.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?