|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 9:46:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozenauser posted image koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni?

ja mislim da nekje 7 dni....
a še vedno ni kakal?
lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš.....
drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga....
a vi2 se še dojita?

ja se skoz dojiva,samo 1x na dan mu dam dodatek...se ni kakal ,prdi pa full...mu dajem fullll sladko kamilico...upam,da bo kmalu,pa se kr zvija se mi zdi in potem prdne...

dej poklklič P dons k še delajo in ti bodo najboljše svetoval... drgač pa za dojene sem slišala da je tud 10 dni OK sam ker ga zvija bi pa jst vseeno poklicala P, da mi pove iz prve roke....
pa javi kaj ti bodo rekli

bom,sam da ga uspavam,se zvija in joka okice ma pa cist zaspane...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.7.2009 9:47:32   
MIHAILO
Dons se mi je sanjal od tistega igralnega centra od Mihailo , celo noč sem razmišlala kakšne svetlobne efekte ma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.7.2009 9:50:04   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro
Mi smo od dohtarja, Rokso je boljš, šutiranje ventolina do pondelka.

Dons se mi je sanjal od tistega igralnega centra od Mihailouser posted image user posted image user posted image , celo noč sem razmišlala kakšne svetlobne efekte mauser posted image user posted image user posted image ...

BIRDY za fotič ti loh jst u Excelu pošlem na mejl razpredelnico za 5 fotičevuser posted image , ....drugač je pa od Katjuše najboljši, mi mormo zdej sam še naumit kako bi mu datum inštaliraluser posted image user posted image user posted image
EJ KAKO JE S KRISTI a si šla pol u pondelk dohtarju?
Most bo zaprt šele konc julija tko d ni panike za prevoz.

Super za Roka.user posted image
S Kristi pa pol nismo šli. Enkrat moj spi, enkrat delajo tko da ne mormo prit, včer sem prepozen poklicala, ma, nimam sreče. Se mi pa zdi da skor nč več ne kašlja pa da se ji je vse skup na nos preselil.
Ej, a ni za most rečen da ga bojo 13. tega mesca rušl?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.7.2009 9:51:25   
MIHAILO
sem klicala,ob 12h se morava pridit pokazati...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.7.2009 9:52:07   
birdy
Aja, Kolumbo, lohk pošlješ razpredelnico jauser posted image user posted image user posted image  
A pa maš cene tud zraven, to je pr nama skor ključnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.7.2009 9:54:44   
sunny24
Jutro! Spet smotano vreme...user posted image

Gaja je bla pridna punca, spala od 9:30 do 7h, pojedla in pol pančala še do 8:30. Zdej pa spet panča, ampak jo bom mogla kar hitro zbudit, k gremo v akcijo...

Jst mam frizerja ob 11h, Gaja bo ta cajt pr mojih, pol pridemo domov oz Gajo pustim doma k grem v šoping in pol še v fitnes...Naporen dan!
simonakr, super za službo! user posted image user posted image user posted image

majchy, lepo, da ti je uspelo že 2 kužka oddat! user posted image
katjusa, super kolaž! user posted image user posted image user posted image

Nč, zdej se grem pa naštimat, pol še Gajo in pičimo! Lep dan, se tipkamo zvečer! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.7.2009 9:55:25   
MIHAILO
me je p vprasala,ce se zvija in ok je?pa sem rekla da se zvija in tudi manj je...ker dodtaka je zadnja 2 dni popila samo 60ml doji se pa samo iz ene dojke zjutraj npr...tko da res manj je...bomo videli kaj bojo rekli...KATJUSA hvala ,ker si rekla da p poklicem,sej sem ze tak mislila,ampak ko si ti rekla sem jo takoj poklicala

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.7.2009 10:09:53   
Katjusa

me je p vprasala,ce se zvija in ok je?pa sem rekla da se zvija in tudi manj je...ker dodtaka je zadnja 2 dni popila samo 60ml doji se pa samo iz ene dojke zjutraj npr...tko da res manj je...bomo videli kaj bojo rekli...KATJUSA hvala ,ker si rekla da p poklicem,sej sem ze tak mislila,ampak ko si ti rekla sem jo takoj poklicala

ja mal mu bo trebuščka pretipala... zdravniki ztekoj vejo če se blato slučajno nabira not in ne more ven.... je nevarno, da se kaki vozliči ne nardijo zato sem rekla, da bolje da greš dons k svojmu k pa pol k kakemu dežurnemu.... vsaj pr nas je tko da ne dežura pediater in pol naletiš na kakega bika k reče 2 meseca stari ritkici.... no pokažte mi da vidim kako rit mauser posted image tako je men reku k je bil florjan star 2 meseca in je kr naprej kakal še med obrokiuser posted image user posted image user posted image user posted image itak nismo nič zvedl čez 2 dni je minlo...

fajn zrihtajtauser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.7.2009 10:11:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, Kolumbo, lohk pošlješ razpredelnico jauser posted image user posted image user posted image  
A pa maš cene tud zraven, to je pr nama skor ključnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam glejta da ima stabilizator slike ker drugače bosta ful razučarana

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.7.2009 10:12:12   
Katjusa
sunny tvoja gaja in moj benjamin sta za skupi... več kolk vnučkov bome meleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.7.2009 10:18:33   
Vesnozaver
takole, vse pospravljeno, posesano, lazanja narejena, zdaj se cakam striceke, da pridejo pospricat, pol pa odoh ja.
Ce bi se mogoce katera pridruzla....v ponedeljek zacnem z locevalno dieto....na temi hujsanje, sicer sem se vpisala pod zacetek hujsanja 29.5., ker ni nic novejsega....bom zeeeelo vesela, ce bi se katera, da ne bom sama jamrala, kak sem lacna:)))))

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.7.2009 10:35:04   
birdy
Katjuša, a si dubla zs? Me neki zaj.ebava...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.7.2009 10:37:37   
Vesnozaver
juhuhuu pravkar sem zvedla, da je prijateljica drugic noseca, bo mela februarcka!!!!!!!!!juhuhuhu

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 10:41:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.7.2009 10:44:03   
Onasiss
Dobro jutro....

Kolumbo-spet bote mel gužvo-jutri bo tam Zbiljska noč... A če pridemo lahko pri vas parkiramo?????user posted image user posted image

Glej, da bo parkirnina vključevala tud kopanje v bazenu....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa Onasisa nagovarjam, da gre plinski žar kupt, se mi non-stop čevapčiči jejo al pa lignji z žara, bi tega na tono pojedla....user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.7.2009 10:48:00   
Onasiss
Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl.user posted image

Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
10.7.2009 10:52:53   
birdy

[Ej, a ni za most rečen da ga bojo 13. tega mesca rušl?

to si je ziher Smedniška iniciativa zmislna ker se hočjo odcepit od Medvoduser posted image user posted image user posted image , kot je men znano bo konc meseca (poglej na lokalni tv kanal) zaprt cca 3 dni......mal bojo ograjo popravl pa kakšen nov asvalt dal....če bi pa za pešče  mal poširl pa tut ne bi blo slabo...me prou zanima, kaj bojo sčaral

A pa si zih?
Ne vem, moj tast je to v fabrki zvedu, mende so v fabrko sporočil zarad denarja zaprevoz... Ma ne vem, k prpravljajo že skor dva mesca, mende novjo zdej sam ograje zamenaluser posted image  No ja, dela pa SCT tko da je vse možnuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2593
10.7.2009 10:54:33   
Onasiss

[Ej, a ni za most rečen da ga bojo 13. tega mesca rušl?

to si je ziher Smedniška iniciativa zmislna ker se hočjo odcepit od Medvoduser posted image user posted image user posted image , kot je men znano bo konc meseca (poglej na lokalni tv kanal) zaprt cca 3 dni......mal bojo ograjo popravl pa kakšen nov asvalt dal....če bi pa za pešče  mal poširl pa tut ne bi blo slabo...me prou zanima, kaj bojo sčaral

A pa si zih?
Ne vem, moj tast je to v fabrki zvedu, mende so v fabrko sporočil zarad denarja zaprevoz... Ma ne vem, k prpravljajo že skor dva mesca, mende novjo zdej sam ograje zamenaluser posted image  No ja, dela pa SCT tko da je vse možnuser posted image user posted image user posted image

Ej, če bo pa SCT delu bo pa zih full trajal...kar pripravte se 3 dni se bo razvlekel na najmanj 3 tedne.user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
10.7.2009 10:55:12   
Vesnozaver
Aja, naša noč lepo prespana, verjetn je bla reakcija na cepljenje in klimatiziranje tok močna čudna kombinacija, da nas je vse vrgl.user posted image

Je bla ob pol štirih lačna in nas je pol ob 8,20 zbudila... Sem šele zjutri ugotovila, da nekje med nama trdo spi še Vito in pomoje je spal tko trdno ker je mel glavo pri Onasovih nogah...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.7.2009 11:00:20   
Onasiss
Katjusa-lep kolaž.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.7.2009 11:01:50   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.7.2009 11:01:57   
Katjusa

Katjuša, a si dubla zs? Me neki zaj.ebava...

sem ti odgovorilauser posted image user posted image user posted image user posted image a nisi dobla?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.7.2009 11:02:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

juhuhuu pravkar sem zvedla, da je prijateljica drugic noseca, bo mela februarcka!!!!!!!!!juhuhuhu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
10.7.2009 11:02:05   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image jst sm pa glih zvedla d je ena naša februarčica 007 rodila dons zutri bejbo, ati čist zmeden, ker so najprej rekl d bo fantuser posted image

user posted image a pol so si vse za fanta prštimal? čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?