|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
10.7.2009 8:55:40   
Čebel@
moje dete spi že od 21.00 pa samo 2x sem ji dudo dala nazaj v ustauser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
10.7.2009 8:57:48   
Urša08
Katjuša dobro jutro user posted image Super da ste zadovolni s fotkotomuser posted image user posted image user posted image

majchy bodi srečna da Hana rada pančkauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.7.2009 9:02:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy bodi srečna da Hana rada pančkauser posted image

verjemi da semuser posted image user posted image user posted image sem se tok razvadla da je brez zbujanja spala celo noč da sedaj ko se obrača na hrbet,sem zjutrajpovožena kot da bi  tovornjak čez mene zapeljaluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.7.2009 9:04:39   
birdy
Katjuša, dobro jutro in hvala za podatke. Sem pol vsen poiskala link, ampak še vedno nisem vedla kako baterijo ma.user posted image  Talent, nimaš kejuser posted image user posted image user posted image  Aja, ne vem če si opazila, imaš zs.
Majchy, joj, blagor tebiuser posted image  Men se je pa krisi že zbudila, sva že preoblečene, previte in nahranjene.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.7.2009 9:07:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Majchy, joj, blagor tebiuser posted image  Men se je pa krisi že zbudila, sva že preoblečene, previte in nahranjene.
no sej včeraj je pa prvo rundo jedla ob 6.00........sej zdele enkratko se zbudi bo pa taka lakota da je jojuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.7.2009 9:08:36   
Čebel@
ponoči je spet full grmelo,jaz sem se zbudila,moj in Hana pa nista šmirglala 5%user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.7.2009 9:10:26   
Čebel@
aja birdy.....si šla pogledat slikice nazaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.7.2009 9:11:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, dobro jutro in hvala za podatke. Sem pol vsen poiskala link, ampak še vedno nisem vedla kako baterijo ma.user posted image  Talent, nimaš kejuser posted image user posted image user posted image  Aja, ne vem če si opazila, imaš zs.

sorry napisala sem 19 misla sem 10 megapikslov

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.7.2009 9:12:08   
Urša08
Tudi pri nas je grmelo. Joj kok sm jaz naveličana takega poletjauser posted image
Žiga je tud prejle jedu, men je pa ratalo stranišče pospravit, sedaj moram pa šew vse ostalo. Gremo popoldan na vikend in bi rada doma vse popedenala prejuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.7.2009 9:18:22   
Katjusa
birdy ZS pa nisem opazla (mi sploh ni všeč ta kuvertica k se jo komaj vidi) tak, da sem ti že odpisala:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.7.2009 9:19:36   
Katjusa

Tudi pri nas je grmelo. Joj kok sm jaz naveličana takega poletjauser posted image
Žiga je tud prejle jedu, men je pa ratalo stranišče pospravit, sedaj moram pa šew vse ostalo. Gremo popoldan na vikend in bi rada doma vse popedenala prejuser posted image

ja tale dež pa tako sem upala, da se zbudimo v sončka:)

ful fino da greste na vikend, jst si tud želim enkrat v življenju imet vikend, da se lahko kdaj umaknem od tleuser posted image user posted image user posted image user posted image kje pa imate vikend?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
10.7.2009 9:20:36   
Čebel@

ja se strinjam glede obupnega poletja.......midva sva mislila prejšnjiteden klimo kupit ker smo se kuhalo,včeraj je mogu pa tast zakurit ker sva s Hano zmrzovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .......si že full pridnauser posted image user posted image user posted image jaz imam tudi bombmo in bom popoldne pospravljala(če se mi bo dalouser posted image )

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
10.7.2009 9:21:51   
MIHAILO
midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozenauser posted image koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
10.7.2009 9:22:27   
Čebel@
sunny.........dobro jutro........te Gaja ne pusti spati?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
10.7.2009 9:23:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozenauser posted image
zato pa jazne hodim nazaj spat ker pol sem cel dan podrta

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
10.7.2009 9:26:41   
Urša08
Katjuša vikend imajo moji in sicer na Javorniškem rovtuuser posted image je ful fino v naravi in res se tja umaknemo in uživamouser posted image (smo pa skoraj vsak vikend tam - vsaj en dan).

Mihailo če je otrok dojen lahko 7 dni ne kaka, če ga nič ne zvija. Če se krči mu daj pa kako slivovo kašico al pa sladke kamelice, baje mu tud malce donata lahko daš,... če nič ne pomaga pa svečko (ampak ne to proti vročini, take se dobijo za kakanje - glicerinske svečke za otroke (men jih je p. napisala na recept).

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
10.7.2009 9:28:16   
Katjusa

midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozenauser posted image koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni?

ja mislim da nekje 7 dni....
a še vedno ni kakal?
lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš.....
drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga....
a vi2 se še dojita?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
10.7.2009 9:28:59   
Katjusa

Katjuša vikend imajo moji in sicer na Javorniškem rovtuuser posted image je ful fino v naravi in res se tja umaknemo in uživamouser posted image (smo pa skoraj vsak vikend tam - vsaj en dan).

Mihailo če je otrok dojen lahko 7 dni ne kaka, če ga nič ne zvija. Če se krči mu daj pa kako slivovo kašico al pa sladke kamelice, baje mu tud malce donata lahko daš,... če nič ne pomaga pa svečko (ampak ne to proti vročini, take se dobijo za kakanje - glicerinske svečke za otroke (men jih je p. napisala na recept).

točno tud donat sma ga pusti stat da grejo vsi mehurčki ven

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 9:32:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
10.7.2009 9:38:09   
Katjusa
kolumbo a vam s egre da ko daš slike razvit, da so datumi gor al kako?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
10.7.2009 9:38:10   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a še vedno ni kakal?
lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš.....
drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga....
a vi2 se še dojita?

ja se skoz dojiva,samo 1x na dan mu dam dodatek...se ni kakal ,prdi pa full...mu dajem fullll sladko kamilico...upam,da bo kmalu,pa se kr zvija se mi zdi in potem prdne...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
10.7.2009 9:38:44   
Katjusa
kolumbo pa super za Roka, da je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
10.7.2009 9:39:51   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a še vedno ni kakal?
a vi2 se še dojita?

ja se skoz dojiva,samo 1x na dan mu dam dodatek...se ni kakal ,prdi pa full...mu dajem fullll sladko kamilico...upam,da bo kmalu,pa se kr zvija se mi zdi in potem prdne...

dej poklklič P dons k še delajo in ti bodo najboljše svetoval... drgač pa za dojene sem slišala da je tud 10 dni OK sam ker ga zvija bi pa jst vseeno poklicala P, da mi pove iz prve roke....
pa javi kaj ti bodo rekli

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.7.2009 9:41:41   
Katjusa

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

Dobila sem že slikice od:
barbaraGS
Majchy23
Maksi
Mihailo
Milči
Mlea
Pikica_82
Piskot
Raisa
Simonakr
Sunny
Surf
Timy
Vesnozaver
Kolumbo
Urša08
kayica

Punce dejte poslat slikice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
10.7.2009 9:43:12   
MIHAILO
danes j 5.dan

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?