Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 8:55:40
|
|
|
|
Čebel@
|
moje dete spi že od 21.00 pa samo 2x sem ji dudo dala nazaj v usta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 8:57:48
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša dobro jutro Super da ste zadovolni s fotkotom majchy bodi srečna da Hana rada pančka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:02:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy bodi srečna da Hana rada pančka verjemi da sem sem se tok razvadla da je brez zbujanja spala celo noč da sedaj ko se obrača na hrbet,sem zjutrajpovožena kot da bi tovornjak čez mene zapeljal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:04:39
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, dobro jutro in hvala za podatke. Sem pol vsen poiskala link, ampak še vedno nisem vedla kako baterijo ma. Talent, nimaš kej Aja, ne vem če si opazila, imaš zs. Majchy, joj, blagor tebi Men se je pa krisi že zbudila, sva že preoblečene, previte in nahranjene.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:07:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, joj, blagor tebi Men se je pa krisi že zbudila, sva že preoblečene, previte in nahranjene. no sej včeraj je pa prvo rundo jedla ob 6.00........sej zdele enkratko se zbudi bo pa taka lakota da je joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:08:36
|
|
|
|
Čebel@
|
ponoči je spet full grmelo,jaz sem se zbudila,moj in Hana pa nista šmirglala 5%
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:10:26
|
|
|
|
Čebel@
|
aja birdy.....si šla pogledat slikice nazaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:11:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, dobro jutro in hvala za podatke. Sem pol vsen poiskala link, ampak še vedno nisem vedla kako baterijo ma. Talent, nimaš kej Aja, ne vem če si opazila, imaš zs. Majchy, joj, blagor tebi Men se je pa krisi že zbudila, sva že preoblečene, previte in nahranjene. sorry napisala sem 19 misla sem 10 megapikslov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:12:08
|
|
|
|
Urša08
|
Tudi pri nas je grmelo. Joj kok sm jaz naveličana takega poletja Žiga je tud prejle jedu, men je pa ratalo stranišče pospravit, sedaj moram pa šew vse ostalo. Gremo popoldan na vikend in bi rada doma vse popedenala prej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:18:22
|
|
|
|
Katjusa
|
birdy ZS pa nisem opazla (mi sploh ni všeč ta kuvertica k se jo komaj vidi) tak, da sem ti že odpisala:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:19:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tudi pri nas je grmelo. Joj kok sm jaz naveličana takega poletja Žiga je tud prejle jedu, men je pa ratalo stranišče pospravit, sedaj moram pa šew vse ostalo. Gremo popoldan na vikend in bi rada doma vse popedenala prej ja tale dež pa tako sem upala, da se zbudimo v sončka:) ful fino da greste na vikend, jst si tud želim enkrat v življenju imet vikend, da se lahko kdaj umaknem od tle kje pa imate vikend?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:20:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tudi pri nas je grmelo. Joj kok sm jaz naveličana takega poletja Žiga je tud prejle jedu, men je pa ratalo stranišče pospravit, sedaj moram pa šew vse ostalo. Gremo popoldan na vikend in bi rada doma vse popedenala prej ja se strinjam glede obupnega poletja.......midva sva mislila prejšnjiteden klimo kupit ker smo se kuhalo,včeraj je mogu pa tast zakurit ker sva s Hano zmrzovali .......si že full pridna jaz imam tudi bombmo in bom popoldne pospravljala(če se mi bo dalo )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:21:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozena koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:22:27
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........dobro jutro........te Gaja ne pusti spati?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:23:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozena zato pa jazne hodim nazaj spat ker pol sem cel dan podrta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:26:41
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vikend imajo moji in sicer na Javorniškem rovtu je ful fino v naravi in res se tja umaknemo in uživamo (smo pa skoraj vsak vikend tam - vsaj en dan). Mihailo če je otrok dojen lahko 7 dni ne kaka, če ga nič ne zvija. Če se krči mu daj pa kako slivovo kašico al pa sladke kamelice, baje mu tud malce donata lahko daš,... če nič ne pomaga pa svečko (ampak ne to proti vročini, take se dobijo za kakanje - glicerinske svečke za otroke (men jih je p. napisala na recept).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:28:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozena koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni? ja mislim da nekje 7 dni.... a še vedno ni kakal? lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš..... drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga.... a vi2 se še dojita?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:28:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vikend imajo moji in sicer na Javorniškem rovtu je ful fino v naravi in res se tja umaknemo in uživamo (smo pa skoraj vsak vikend tam - vsaj en dan). Mihailo če je otrok dojen lahko 7 dni ne kaka, če ga nič ne zvija. Če se krči mu daj pa kako slivovo kašico al pa sladke kamelice, baje mu tud malce donata lahko daš,... če nič ne pomaga pa svečko (ampak ne to proti vročini, take se dobijo za kakanje - glicerinske svečke za otroke (men jih je p. napisala na recept). točno tud donat sma ga pusti stat da grejo vsi mehurčki ven
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2009 9:32:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:38:09
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo a vam s egre da ko daš slike razvit, da so datumi gor al kako?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:38:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozena koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni? ja mislim da nekje 7 dni.... a še vedno ni kakal? lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš..... drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga.... a vi2 se še dojita? ja se skoz dojiva,samo 1x na dan mu dam dodatek...se ni kakal ,prdi pa full...mu dajem fullll sladko kamilico...upam,da bo kmalu,pa se kr zvija se mi zdi in potem prdne...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:38:44
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo pa super za Roka, da je boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:39:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO midva sva se zbudila...sem zdaj se bolj povozena koliko casa je ok ce ne kakajo?7 dni? ja mislim da nekje 7 dni.... a še vedno ni kakal? lahko poskusiš tudi s par kapljicami pomarančnega soka.... benjaminu sem to dala že pri 2,5 mesecih tak da lahko tud ti daš..... drgač pa skuhaj kamilice 3 minute naj bodo namočene in jih ful sladkaj dej not 3 velike žlice sladkorja in mu ponudi za pit.... vem nevzgravžno od samega sladkorja sam pomaga.... a vi2 se še dojita? ja se skoz dojiva,samo 1x na dan mu dam dodatek...se ni kakal ,prdi pa full...mu dajem fullll sladko kamilico...upam,da bo kmalu,pa se kr zvija se mi zdi in potem prdne... dej poklklič P dons k še delajo in ti bodo najboljše svetoval... drgač pa za dojene sem slišala da je tud 10 dni OK sam ker ga zvija bi pa jst vseeno poklicala P, da mi pove iz prve roke.... pa javi kaj ti bodo rekli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:41:41
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com Dobila sem že slikice od: barbaraGS Cita Majchy23 Maksi Mihailo Milči Mlea Pikica_82 Piskot Raisa Simonakr Sunny Surf Timy Vesnozaver Kolumbo Urša08 kayica Punce dejte poslat slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 10.7.2009 9:43:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
danes j 5.dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?