|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
9.7.2009 18:40:11   
Čebel@
čer!
mi smo šli na grob,ppa še rožice smo kupili,zdele sva midva še povečerjala,čakam Hano da se zbudi da še oa poje potem pa v mižule...............fajn bodite...........se tipkamo jutri

p.s. maksi-maksimalno uživejte na dopustu

pa pa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
9.7.2009 19:31:57   
kayica24

titleAndStar(2918,0,0,false,"",""

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-otroka-bi-vrgel-skozi-okno.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
9.7.2009 21:00:49   
Ajvy
Urša----ja torto sem naročila...oz jo bom v soboto šla naročit....v Mlinotest pekarno....kolk bo lepa si lahko pogledkaš na strani naroči torto (linka ne znam prpopat)..na eni bo NOdi, na drugi pa Fifi...joj...kolk bo vesela.....

Mi smo ok...rastemo in se debelimo...pa vi???

TArjica tudi tak rada pomaga v kuhinji...a ne kolk so veseli, ko nekaj dobrega naredijo....

MAjchy...te je RR blokiral..zaradi pretirane uporabe user posted image user posted image user posted image user posted image

KAtjuša..to pa so pobožne želje...ti spat ob 22.00....
bom danes poslala slikico...sem misnla da sem že prepozna..pa pol nisem....
lep nakup

Piškot...joj...revca...upam,da se vam vsaj danes uspe naspat...

Mihailo....Tisi tudi ponoči rita poka....zelo user posted image
hude slikice.......frajerček mali.....user posted image user posted image
Mihailo...kolk si ti mlada....full mlada zgledaš res.....vav..

super center...res...bravo tetica...

Kolumbo..thx
iii slikice.....samo si pa nista podobna bratca...a ne?

BarbaraSG....upam, da se čimprej povrne dobrovoljček...

Majchy
...ii...kakšna babika je HAna...sploh ne morem verjet da smo tolk trepetale za njeno težo..pa jo poglej zdej...babo....
user posted image user posted image user posted image glede mame.....

Simona kr.
...ćestitke za novo službo....

Maksi.
..maksimalno uživljejte na dopustu....in obvezno slikovni material ko pridete nazaj....

mlea...upam,da se boste danes naspali...

brkn...pridna kot vedno..preveč pridna....vav...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
9.7.2009 21:01:08   
simonakr
Čer!

Mala spi, jest pa nism dost deleč! user posted image

Hvala za čestitke. Mislm da sm se kar prov odločla, je kar fajn šiht, pa nasledna taka šansa bo šele čez nekej let.

Kolk mate lušne fotke! Jest še vedno gostijem na računalniku od mojga tko da ko bom mela svojga jih tud jest ene par gor pripopam!

Sm pozabla kaj sm prebrala da bi kej več pokomentirala! user posted image user posted image

Bodte pridne, grem še mal na FB pol pa spat! Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
9.7.2009 21:02:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

titleAndStar(2918,0,0,false,"",""

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-otroka-bi-vrgel-skozi-okno.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sebe bi vrgu dol.....toidi en

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
9.7.2009 21:32:31   
Katjusa
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image to bodo lepe torte, da ne boš pozabla slikatuser posted image user posted image user posted image user posted image
za slikce je čas do sobote...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
9.7.2009 21:35:12   
Katjusa
http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencek-umrl-zaradi-alkohola.html
to ste vidle... joj kako žalostno, bogi dojenček, ki je imel tako mamico.....

kako je bog dal tej ženski mleko in sploh kako je zanosla glede na to da je imela že dlje časa težave z alkoholom..... katastrofa..... na žalost v materino mleko prehaja vse tud tist kar ni dobro za dojenčkeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
9.7.2009 21:38:48   
piskot
a dej no, kje najdete te grozne novice. user posted image nocem tega vedet sploh!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
9.7.2009 22:29:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a dej no, kje najdete te grozne novice. user posted image nocem tega vedet sploh!

a veš da jst tut strašno težko prenašam te grozote...res.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
9.7.2009 22:29:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image to bodo lepe torte, da ne boš pozabla slikatuser posted image user posted image user posted image user posted image
za slikce je čas do sobote...

res je..ne bom ne bom......

o super do sobote....thx

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
9.7.2009 22:32:58   
Onasiss
Ajvy-hvala za lepe želje.

A mi lahko pomagate neki....Sej se bo mogoče zdel butast..pa vseen... Dons sem mal po štacunah bluzila in sem si par stvari ogledala (moram zapravt, ker so mi en cepiv šenkal, pa še na lotu sem neko malenkost zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) A mislite, da se bolj splača počakat do razprodaj, ker tist, kar mi všeč je količinsko bolj mal in bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 23:05:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.7.2009 23:24:54   
birdy
Ahoj,
kako ste?
Mihailo, če v ponedeljek pridete, dejte se magar še pri men oglasit, pa kr Kolumbo s sabo pripelteuser posted image  Aja, šit, ta hitro povezavo bojo rušl (most). Mi smo kr ok, dopoldne se nisem mogla javt na forumu (le zakajuser posted image ), kar sem pa prebrala sem pa pozabila.
Zdej grem pa cunje dat prat pa da sprobam to kuglo k je dons pršla. Fajn nočko, mejte se...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
10.7.2009 0:04:05   
Katjusa
EVO NEKDO JE BIL ZDLE PRIDENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Izdelala sem kolaž novorojenčkov upam, da vam je všeč in da je vse OKuser posted image user posted image user posted image (sem se zašvicala)user posted image user posted image user posted image
user posted image

majchy zate še tele link:)
user posted image

zdej pa lahko noč

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
10.7.2009 6:52:57   
MIHAILO
Jutro..pa ne da bom prvauser posted image ...nocka prspana ,ob 1h in 6h smo jedli ob 6:30 ustali....sem kar naspana...pri nas j ob 4h zjutraj tulila srena,pa sem mojega vprasala ce cuje je rekel,da ja ...pa sem rekla pejt greva gledat na okno ,ce kdo bezi ...kaj se dogaja...ker je samo enkrat tulila je bilo nekaj v rudniku ali pa pozar...
vo kavica
user posted image
in se zajtrk
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
10.7.2009 7:13:00   
Urša08
Jutro

Katjuša superuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna si

Mihailo hvala za kavico in zajtrk user posted image

Midva z Žigom sva vstala, sedaj se igra na igralni (mihailo tako igralno maš kot jaz), kmalu bo lačen, Nejc pa zaenkrat še spi. user posted image

Sedaj grem še jaz kavico popit, pa se kasneje še kaj javim.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
10.7.2009 7:14:03   
MIHAILO
Zaspanke ,kje ste?user posted image Nam je pa se za 10 min elektrike zmanjkalo,jaz sem mela pa prazno bat. na mobitelu...k sreci ,da je takoj prisla...Mihailo se vedno ni kakal,danes je 5. dan,kdaj je treba pa k zdravniku ,ce ne kaka...upam ,da bo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
10.7.2009 7:15:34   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutro

Katjuša superuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna si

Mihailo hvala za kavico in zajtrk user posted image

Midva z Žigom sva vstala, sedaj se igra na igralni (mihailo tako igralno maš kot jaz), kmalu bo lačen, Nejc pa zaenkrat še spi. user posted image

Sedaj grem še jaz kavico popit, pa se kasneje še kaj javim.

kAKO si zadovoljna z igralnim centrom?grem tudi jaz se sebi pripraviti zajtrk...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
10.7.2009 7:17:37   
MIHAILO
KATJUSA kolaz je full lep,pridna punca...
AJVY stara sem 23let(86 letnica)a tko mlada zgledam user posted image ...Kako je lepo brati tvoje komentarje user posted image user posted image user posted image ...si se odlocila glede torte?a user posted image ima rada Nodiya?Sej je res zabaven..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
10.7.2009 7:19:21   
Čebel@
jutro!
mihailo.......hvala za kavico in sendvičuser posted image ..........še povem ti da imamo mi popolnoma isti igralni center kot vi,in Hani je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.........full si lep kolaž na redila-PRIDNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
birdy......ti je ratalo pridet goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.........super za dinarčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........no jaz če nebi glih miliona zadela,bi počakala do ponedeljka
ajvy..........je zadnjič P pohvalila Hano ker je vse notri prinesla(težo+ višino)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........hvala za objemčke........super za torticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa nočka lepo prspana,jaz bi še spala ampak me je Hana  ruknila pokonci da sem jo dala nazaj na bok
drugače pa imam lepo novico:včeraj zvečer je najdel  dom še eden od kužkov(rjav) in sicer ga za RD dobi naša birdyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.7.2009 7:21:41 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
10.7.2009 7:24:33   
Urša08
Mihailo z igralnim centrom sem ful zadovolna, tako Nejc kot sedaj Žiga ga imata rada. user posted image Pa tudi s kvaliteto sem zadovolna, Žiga je tretji otroček ki ga uporavlja in je praktično kot nov user posted image user posted image user posted image

majchy super za kužka user posted image user posted image user posted image če prav spremljam imata dva že nov dom?

jaz že kavico pijem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
10.7.2009 7:24:47   
birdy
Jutro!!!!!!
Mihailo, Urša, kaj delata pokonc? Jst sem pa misnla da bom prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, midve s kristi sva že pokonc, ker je lubi zaspal in sem jo mogla prov na hitr zrihtat za vrtec. Pol sem se pa čist zbudla. Hudičauser posted image user posted image  Zdej moram it pa počas Kristi zrihtat, čeprov ne vem, je našla zraven rač. mize na stolu eno brisačop za na plačo k je rdeče barve in ma tak veseljeuser posted image  Pa jst ne vem kaj ma ta otrok tako ljubezen do raznih plenic, servetov,... Kdo bi igrače, ona bi sam en kos blaga.
V čer sem dubla zgodnje darilo za rojstni dan, šivalni stroj, pa najbolj d ji kr en kos blaga zarobm in ji dam. Madonca bi bla srečnauser posted image user posted image user posted image
Katjuša, fotoaparat... Kok ma pa unih pik al kva so? Pa baterija me zanima, a je litij ionska (a neki tazga) a so une navadne? Lena sem pa se mi ne da it nazaj brat da najdem link k si ga napopala...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
10.7.2009 7:28:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super za kužka user posted image user posted image user posted image če prav spremljam imata dva že nov dom?

japuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enga ddobi pa od katjuše teta......tko da še 2 punce moramo spravit v promet(črnauser posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
10.7.2009 7:31:25   
birdy
Ja, pa kot je majchy napisala se je lubi za moj rojtni dan omehčal in mi dovolu met kužkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma je še daleč moj rojtni danuser posted image user posted image  
Zdej pa upam da bo še nov fotoaparat kupu. Pa mislm da ga bo. Sploh zato k jih je on začel gledat pa me spraševat kakega bi mela. Tale ma navadne baterije in se ful hitr spraznejo. Sva za baterije že cel premoženje zmetala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
10.7.2009 7:32:23   
Vesnozaver
Dobro jutro!

pijem kavico, aljazek ze sluzi pri babici, nam danes spricajo proti scurkom(en sosed bil pujsek), pa bomo danes tam spali, jaz pa se malo pospravim v miru, lazanjo skup vrzem, pa se v knjiznico grem.

Pravkar sem se prijavla na akrobatski let z letalom,ob 8 je zrebanje....heheh....pa se v zivljenju sploh na letalu bla nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image kak bom bruhala, ce bom izbrana:) me je vprasal,kaj je najbolj drzna stvar, ki sem jo naredila v zivljenju, pa pravim porocila sem seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?