Vilma
|
Dober večer punce drage Sem prišla malce pogledat, kaj dogaja med marčevkami. Vidim, da ste imele srečanje, lepo, da se še dobivate. Najprej moram pohvalit Anjo, kak cukr! Angelski obraz, s prelepimi očmi, usta, vse je tako lepo na njej. NČK vejramem, da te razganja od ponosa. Jagoga knjiga ti je padla na prst. Sory, najprej sem se ful zasmejala,ko sem prebrala. Ne bit jezna, sam to pa je smola, da ti knjiga zlomi prst na nogi. Naj se čim prej zaceli ok? Špela bravo Maksu za vse napredke, to bo en hud filozof, če že zdaj tako čeblja. Mi pa smo bli včeraj na razstavi kač, krokodilov, skrakta plazilcev kar jih obstaja na tem svetu. Dominik je bil čist navdušen, sva kačo oba božala. Mumu ti pa kmalu v zakonski stan. Čestitke. Vas je kar nekaj marčevk na hitro ušlo s koruze. Prav je tako! Vam moram povedat, da je tudi Julija končno shodila. Jo je prav veselje gledat, s kakšnim veseljem raca. Je tako hecna, ko mali robotek. Sem navajena, da tako majhni otroci držijo roke bolj v luftu, ko shodijo. No naša jih ima pred seboj in zato ji pravim moj mali robotek. Drugače ima še vedno 6 zobkov, zgoraj štiri, spodaj dva in nič ne kaže, da bo kak ven pokukal v kratkem. Je pa mala navihana, da jih je za iskat. Mi je vzgojiteljica zadnjič v vrtcu rekla, da ima močan karakter. No, saj ji bo prav prišlo. Tudi Julija rada pleše in to tako, da se prestopa z noge na nogo in zraven ziba glavo in poje: nanana. Se je pa fajn poredila, poje vse kar vidi, ne zdrži brez hrane dve uri. So se ji na rokicah naredile tiste vdolbinice, ko ratajo taki mali mišelinkoti. Zadnjič smo jo tudi prvič postrigli in je prav luštna, bom ob priliki kakšno fotko nalimala. Z Dominikom se vedno bolje zastopita, Dominiku je noro všeč, ker Julija končno hodi. Mala se rada vozi s poganjačem, knjige so pa itak zakon. Igrač drugih ne mara preveč. Zelo rada pa z Dominikom gledata Juvija (otroška aerobika, priporočam cd vsem!). Si nisem mislila, da bo Julija že oponašala tega vesoljčka, se mi zdi kar malo prehitro, samo ko vidi Dominika tudi ona ponavlja in potem skupaj telovadita. Aja če kero zanima, to je ta cd: http://www.juvi-dvd.com/index.php Drugače sta naša dva ogromno bolna, sem veliko na bolniški. Celo Dominik je bolan sto na uro, ma ne morem verjet, da je tako vreme, non stop smo na antibiotikih! Po AB pa pridejo kot stranski učinki driske, glivice, ma sem prav slabe volje zarad vsega, sam ne bom zdaj s tem morila. Drugače smo ok, v petek šibamo na dopust, prvo za en teden v Čatež, potem pa še za teden dni v Bohinj. Upam, da zdravi!
|