|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
9.7.2009 20:11:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lep pozdrav

Jaz pa imam eno vprašanje.

Če se moja celica ne bi razvijala do nedelje tako kot je treba, a bi mi to sporočili po telefonu, al ti to povejo ko prideš tja?????user posted image

stella, bojim se da sem nekje prebrala, da so punce prišle tja, pa do ET-ja sploh ni prišlo, ker ni bilo kja...in če se ne motim je to bila skuštrana suzi??? Ne vem, ne bom trdila, jaz bi na tvojem mestu klicala. Držim pesti stella, da bo ta celica postala lepa blastocista in da bo pri tebi 9 mesecev.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.7.2009 20:15:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lep pozdrav

Jaz pa imam eno vprašanje.

Če se moja celica ne bi razvijala do nedelje tako kot je treba, a bi mi to sporočili po telefonu, al ti to povejo ko prideš tja?????user posted image

stella, bojim se da sem nekje prebrala, da so punce prišle tja, pa do ET-ja sploh ni prišlo, ker ni bilo kja...in če se ne motim je to bila skuštrana suzi??? Ne vem, ne bom trdila, jaz bi na tvojem mestu klicala. Držim pesti stella, da bo ta celica postala lepa blastocista in da bo pri tebi 9 mesecev.

Ja, res je tko. user posted image  Prideš tja in ti v sprejemni povejo, da ni nič. user posted image  user posted image  Upam, da bo pri tebi dobra novica.

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.7.2009 20:20:41   
Stella Rossa
Hvala za pojasnilo.
Klicala pa ne bom, ker sem v prvem postopku klicala pa so mi rekli, da po telefonu ne dajejo nobenih informacij.
Ma saj ni panike. Al bo al pa ne bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.7.2009 20:37:12   
Reby
Jaz pa mislim, da kokr kdaj. Barbi so nazadnje poklicali, če se ne motim...
Stella - držim pesti da bo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.7.2009 22:43:11   
gasilka
Pozdravljene!!

Lana70 
čeeeeeeessssssssssssssssttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeee za +++++++++++++++++++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vse uredu!!!!!

Loremi hudo mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate !!!!!! Sam še vseeno imej nekaj upanja  da bo jutri zabil srček!
Drugače pa bo drugič bolje (čeprav mi je hudo to rečt)  Ne obupaj!!!!! Me smo stabo!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.7.2009 22:54:18   
mismis

Hvala za pojasnilo.
Klicala pa ne bom, ker sem v prvem postopku klicala pa so mi rekli, da po telefonu ne dajejo nobenih informacij.

Stella, da bi lahko poklicala in bi ti povedali podatke za tvoje zarodke, bi se morala na dan punkcije dogovoriti z biologinjo. Ona ti dodeli potem neko geslo, katerega poveš, ko pokličeš za informacije. Ampak pusti to, ti ostani optimistična in si reci, da te tvoj zarodek 100% čaka. Verjemi, moč pozitivnih misli deluje.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.7.2009 23:07:42   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kruce,plus imaš na tipkovniciuser posted image

Lanin +

user posted image user posted image user posted image user posted image jooj sem mislila, da vem samo jaz kje je plususer posted image

Če te ne bi poznala, bi mislila, da si blond user posted image

Ja ma včasih res izpadem kot blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.7.2009 6:53:40   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.7.2009 7:40:23   
lara light
Tu se pa čisto vsako jutro pije najboljša kavica...Reby, še vedno prva in tanajboljpridnauser posted image . Reby, saj ti si tik pred velikim dnem, ja krasno, pa počutje?

Sem prišla malo pokukat kako ste tudi ostale moje borke? Škrat, Abra, Pija, Mismis, Gigi, Pikovit, Sonček, Glorči, Zvezdica, Špelka, Ledenka in potem moji možgani ne sfolgajo več....Vsem en topel pozdravček in naj bo vikend precej lepši od vremena! user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.7.2009 7:52:16   
BarbiG

Hvala za pojasnilo.

Stella mene so pa poklicali drugi dan po punkciji domov in mi povedali, da se nobena celica ni oplodila in da ET-ja ne bo. Prosim, ne razmišljaj o teh stvareh, raje se poskusi odklopit do ET-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.7.2009 7:57:21   
BarbiG
Mismis vidim, da si imela tud ti včeraj probleme z RR. Jaz sploh do foruma nisem mogla pridet. user posted image user posted image user posted image  No, vsaj danes mi deluje.

Lana, kaj jaz to berem. Pa čestitke mami. Tudi pri meni v drugem postopku, ko sem imela transfer zamrznjenčkov je test že osmi dan pokazal ornk plus, in tale plus je sedaj že skoraj štiriletni navihanček. Tako da to je to. Veseli se. Jaz se že zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi, madona kaj naj rečem. Pri takih situacijah ostanem dobesedno brez besed. Zelo mi je žal, da se ti to dogaja. user posted image user posted image user posted image   Ampak kot ti je že mismis napisala, veš da lahko zanosiš in naslednjič bo šlo do konca brez problemov,. Tako kot pri mismis, a ne? user posted image  

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.7.2009 8:19:37   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

kako smo kaj na tale deževen dan?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.7.2009 8:21:07   
mismis

AKTUALNO  

Nedelja, 12.07.
Stella Rosa - ET 

OBJEMČKI 

user posted image    mića, BEBIII  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lana70 greje user posted image user posted image   test 15.07.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (2. IVF, GK LJ, dr. Požlep)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 04.08.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                      14                               5                            35,7 %    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JULIJuser posted image   

user posted image  Lana70 (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.7.2009 8:41:32   
lana70
jutro punce....jaz imam pa eno vprašanje.....po krvnem testu (pa sej ne morem verjet, da bo res)...kaj potem? A grem v službo (sedaj sem na bolniški) ali kaj naj naredim, mi pa vožnja ne odgovarja, ker imam občutek, da mi bo vse ven padlo, nasplošno se med vožnjo slabo počutim...in glede na moja častitljiva leta....kaj menite? Sploh če bosta dva...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.7.2009 8:54:00   
mismis

jutro punce....jaz imam pa eno vprašanje.....po krvnem testu (pa sej ne morem verjet, da bo res)...kaj potem? A grem v službo (sedaj sem na bolniški) ali kaj naj naredim, mi pa vožnja ne odgovarja, ker imam občutek, da mi bo vse ven padlo, nasplošno se med vožnjo slabo počutim...in glede na moja častitljiva leta....kaj menite? Sploh če bosta dva...

a je spet alarm user posted image user posted image user posted image

po krvnem testu dobiš obvestilo za svojo ginekolginjo, ki napiše predlog za osebno zdravnico, da ti odpre bolniško.  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.7.2009 9:10:30   
lana70
punce, ob kateri uri moram biti na GKLJ za krvni test?? A je ob 8.00 ok?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.7.2009 9:11:14   
lana70
a je spet alarm user posted image user posted image user posted image

haha, panika, panika, ne alarm user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.7.2009 9:11:55   
lana70
je rekel moj, da ne bi slučajno kakšnih vozičkov gledala,...user posted image user posted image  ne vem od kod mu ta ideja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.7.2009 9:55:25   
gasilka
Lana70 za krvni test moraš biti ob 8 na SIII oddelku kjer ti
vzamejo kri potem počakaš do 12 da ti povejo kakšen je rezultat!
VELIKO SREČE ti želim!!

Vozički,...
no sej gledaš jih  lahko sam kupt jih pa še ne ker je še prekmal user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.7.2009 11:24:16   
mismis

ja ob 8. uri je čisto v redu.

No vidiš, pa bosta z Reby le prišle do tiste skupne kavice user posted image user posted image user posted image  o kateri sta se pogovarjali kakšen teden nazaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.7.2009 11:39:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ja ob 8. uri je čisto v redu.

No vidiš, pa bosta z Reby le prišle do tiste skupne kavice user posted image user posted image user posted image  o kateri sta se pogovarjali kakšen teden nazaj

kaj teden....že skoraj mesec user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.7.2009 17:11:38   
mismis
o kakšno zatišje vlada danes tukaj, še malo pa bi padle na drugo stran.

Nas moram malo dvigniti na vrh user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.7.2009 17:56:12   
miska73

Kak si nosečka? Uživaš?

Po pozitivnem krvnem testu dobiš obvestilo za osebnega zdravnika. Priporočilo je pa za 1 mesec bolniške.

Mene so glede na moj visok Beta tudi kr prestrašli, da naj jst lepo grem v bolniško in doma tudi lepo dam mir.
Pa mogoče se tebi glede na tako zgodnji močen plusek tudi obeta kaj podobnega kot pri meni.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.7.2009 18:45:37   
loremi
Pozdravljene,
nekaj mi zadnje dni nagaja spretna stran RR in mi zašteka, ne morem ničesar ne  pogledat in ne napisat. Upam, da bo tokrat šlo.
Dr. sem prosila, da mi danes še ne naredijo abrazije, da bi še kak dan počakali. Ok, v poneeljek ponovim UZ, po možnosti še ßhcg, da vidimo, koliko bo spet padel, potem se bodo pa odločili, ali bodo počakali, da se sproži spontan splav ali pa bodo opravili abrazijo.
Ne morem verjet, da se je pingvinček delil in nosim dvojčka. Pa tako sem si ju želela, tako zelo.
Hvala vsem za lepe želje in upam da se res ponovijo besede, da ob naslednjem plusku pridem do konca.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.7.2009 18:47:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kak si nosečka? Uživaš?

Po pozitivnem krvnem testu dobiš obvestilo za osebnega zdravnika. Priporočilo je pa za 1 mesec bolniške.

Mene so glede na moj visok Beta tudi kr prestrašli, da naj jst lepo grem v bolniško in doma tudi lepo dam mir.
Pa mogoče se tebi glede na tako zgodnji močen plusek tudi obeta kaj podobnega kot pri meni.

user posted image user posted image , mislim, da je nalezljivo in zadnjič sva sedeli zelooo blizu user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?