|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
9.7.2009 11:14:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

LANA70, razlagaj..........user posted image

noooo, khm khm,....sm bla prisiljena, zavedena, prepričana user posted image user posted image user posted image , no, če pa povem vlih po pravici, preveč firbčna. Ponoči me je nekaj čudno krčilo, sicer nepoznano...pa sem rekla nič, en test gor al pa dol....in valda moj je bil tako kasen, da sem že bila na WC-ju, pa sem vseeno delala in takoj se je pokazal ful močen moder plus, takoj. Pa sem BEBIII poslala v čeking.......moj pravi, da se ne upa veselit...da je prezgodaj. Bomo videli.

ja kaj naj rečem, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image , ti ga prav privoščim. No pa bo tista misija na jug odpadla user posted image user posted image , pa saj smo mi to že prej vedeli. Sicer ti pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti

btw; a si mi ti poslala ravnokar slikico pljuska po MMS, ker če si, je tukaj odgovor: "Ne, ni prezgodaj, to je ful lep plus, jaz še na 14. dan nisem imela takšenaga. Uživaj to nosečnst..."

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.7.2009 11:28:12   
Reby
lana - midva oba skačema od veselja user posted image user posted image user posted image .
Ko sem zagledala tale plusek, se je škrat začel kar premetavati po trebuhu. Čestitke in uživaj nosečnost user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.7.2009 11:39:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

LANA70, razlagaj..........user posted image

noooo, khm khm,....sm bla prisiljena, zavedena, prepričana user posted image user posted image user posted image , no, če pa povem vlih po pravici, preveč firbčna. Ponoči me je nekaj čudno krčilo, sicer nepoznano...pa sem rekla nič, en test gor al pa dol....in valda moj je bil tako kasen, da sem že bila na WC-ju, pa sem vseeno delala in takoj se je pokazal ful močen moder plus, takoj. Pa sem BEBIII poslala v čeking.......moj pravi, da se ne upa veselit...da je prezgodaj. Bomo videli.

ja kaj naj rečem, ČESTITKE user posted image user posted image user posted image , ti ga prav privoščim. No pa bo tista misija na jug odpadla user posted image user posted image , pa saj smo mi to že prej vedeli. Sicer ti pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti

btw; a si mi ti poslala ravnokar slikico pljuska po MMS, ker če si, je tukaj odgovor: "Ne, ni prezgodaj, to je ful lep plus, jaz še na 14. dan nisem imela takšenaga. Uživaj to nosečnst..."

ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.7.2009 11:51:33   
mismis

ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok.

bemti, saj ti še odgovoriti ne morem, ker me RR danes tako zafrkava, me skoz meče ven. A ima še aktera probleme s tem.

Uglavnom, tudi v postopku s svežimi zarodki, bi ti CB pokazal 9. dan plus, če bi se prijela. Vendar pa v teh postopkih 9. dan jemljemo z rezervo, ker je še možno, da je to posledica Beta hcg, ki ga dobiš v obliki STOPKE.

V psotopku z zamrznjenčki in to še brez terapije ni dvoma. 9. dan, če je plus, je potrjena nosečnost, tako da nimaš kaj, pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.7.2009 11:55:02   
miska73

bemti, saj ti še odgovoriti ne morem, ker me RR danes tako zafrkava, me skoz meče ven. A ima še aktera probleme s tem.

Uglavnom, tudi v postopku s svežimi zarodki, bi ti CB pokazal 9. dan plus, če bi se prijela. Vendar pa v teh postopkih 9. dan jemljemo z rezervo, ker je še možno, da je to posledica Beta hcg, ki ga dobiš v obliki STOPKE.

V psotopku z zamrznjenčki in to še brez terapije ni dvoma. 9. dan, če je plus, je potrjena nosečnost, tako da nimaš kaj, pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne user posted image user posted image

Ma se skor v popolnosti strinjam z mišmiško...
ampak to, da v nosečnosti ne smeš čist nič pit, je pa laž user posted image
Deci vinčka ali pa štangica pivičke ti pač pripada.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.7.2009 12:06:22   
Stella Rossa
Lana čestitam iz srca in močno držim pesti, da bo naslednjih 9 mesecev vse ok.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.7.2009 12:32:15   
lana70
sej še ne dojemamo......user posted image .........kako ne pripada nč??? a ni da rdeče vinčko KORISTI?? a ne, misek, jest tut tako mislim...sicer imam pa bad filing, da prehitevam čas...in da bi se morala malo umirit, da ne bom še razočarana.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.7.2009 12:59:59   
Rakica_80
Ma od česa razočarana, deeeej Lana ne zafrkavi, rezultat je že videnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če  jaz od stopke in od vseh unih hormonov nisem imela pozitiven test, aloraaaauser posted image ni se kej za bat TO JE TOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj pravi a bomo kej.....user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.7.2009 13:44:28   
kimsy
lana70  pa kaj jst to berem!
Bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Jst sm tooook vesela!!!

Da vas na hitro pozdravim!
Danes ob 18-ih nam NS in me je kar mal strah! user posted image  Vam zvečer sporočim kako je šlo! Jutri pa šibava na morje. Komaj čakam...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.7.2009 14:56:30   
loremi
Dober dan,
prišla iz UZ user posted image

moj zamrznjenček se je delil - imela bi dva
če bi le bilo vse ok
PA NI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ßhcg je padel za polovico vrednosti, namesto da bi zrastel, vidli sta se dve vrečki, v eni plodek velik 5 mm, v drugi manjši. Premajhna sta, po besedah dr.
In ker je hormon toliko padel, jutri ponovim UZ in mogoče imam že abrazijo, ali pa naslednji teden.
Sej ne morem verjet, da gre lahko še naprej narobe, po vseh predhodnih težavah, ko je enkrat končno plusek.
Vsem hvala za podporo, kot vse jo bom v naslendjih bojih spet potrebovala .... ko bojo.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.7.2009 15:08:31   
mismis
Loremi, to je pa res žalostna novička. Jaz srčno upam in držim pestke, da bo jutrišnji UZ pokazal drugačno stanje, pa vendar je zelo težko ostati pozitiven, glede na to, da je hormon padel.

Če bo res potrebno iti na abrazijo se drži, vem da te prizadanejo takšne stvari, verjemi tudi mene so, ampak saj nimaš kaj, spremeniti ne moreš ničesar več. Lahko se le tolažiš, da bo naslednjič sigurno bolje in da boste šli naslednjič sigurno do konca. Naša statistika RR  nakako nakazuje, da ženske ki so morale iti na abrazijo, da jim je v naslednjem postopku uspelo in so šle do konca. Slaba tolažba, saj vem, ampak boljše ti v tem trenutku ne morem ponuditi. Je pa tudi to že nekaj, da ste prišli do pluska, sedaj vsaj veš, da lahko zanosiš in da če boš dovolj vztrajna, boš sigurno prišla do željenega cilja.

Bom pa jutri mislila nate in močno stiskala pestke, da bo kljub temu vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.7.2009 15:56:24   
Kruce Fiks
pečena si, na naša srečanja voziš ti, ker sedaj tako ali tako ne smeš več piti, tudi bambija ne user posted image user posted image

Mene že tako in tako vozi.....

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
ampak to, da v nosečnosti ne smeš čist nič pit, je pa laž
Deci vinčka ali pa štangica pivičke ti pač pripada.

Na vsaki naši fešti pripada nosečki štangica pive ob piciuser posted image

Lana čestitke!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.7.2009 15:57:42   
Rakica_80
Oooo Loremi, zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa bo jutri vseeno se prikazal srček.....upajmo no.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.7.2009 15:57:43   
Kruce Fiks
Iščem + po celem RR pa ga ne najdemuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.7.2009 15:58:31   
Rakica_80
Kruce,plus imaš na tipkovniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.7.2009 16:25:00   
Kruce Fiks

Lanin +

Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.7.2009 18:02:15   
mismis

http://www.shrani.si/f/3W/Eh/2HSGTC1r/p7090051.jpg

Kruce, evo ga, pljuska user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.7.2009 18:10:45   
Anonimen
lana, čestitke za +!!!!!! Je viden iz aviona, tako,da nikar ne skrbi!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, joj, kaj to jaz berem..user posted image user posted image user posted image  Tako mi je žal zate!! user posted image user posted image  Jaz še vseeno upam, da bo jutrišnji UZ pokazal user posted image .

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.7.2009 18:15:13   
miska73
Loremi drži se pupa.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.7.2009 18:47:22   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Lanin +

user posted image user posted image user posted image user posted image jooj sem mislila, da vem samo jaz kje je plususer posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.7.2009 18:47:51   
Reby
loremi - mislim nate in upam na najboljše user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.7.2009 18:48:50   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Lanin +

user posted image user posted image user posted image user posted image jooj sem mislila, da vem samo jaz kje je plususer posted image

Če te ne bi poznala, bi mislila, da si blond user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.7.2009 19:06:17   
lana70
uf, loremi, žal mi je, pa vseeno, jaz bi upala do konca...držim pesti, da bo jutrišnji UZ pokazal drugačno stanje. user posted image user posted image user posted image ,

jaz sem pa pravkar (so me spet prisilili user posted image ), lulala na uni čip first sign in je pokazalo obe črtici. Sem pa (po priporočilih) kupila dve škatli.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.7.2009 19:39:43   
lana70
kimsy, kako je bilo na NS?? Čakamo poročilo...dej, ne drži nas tako napete user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.7.2009 19:42:16   
Stella Rossa
Lep pozdrav

Jaz pa imam eno vprašanje.

Če se moja celica ne bi razvijala do nedelje tako kot je treba, a bi mi to sporočili po telefonu, al ti to povejo ko prideš tja?????user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?