|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
9.7.2009 11:49:35   
valerija77
Monika hkrati z železom jej čimveč vitamina C, saj pomaga absorbirati železo v telesu. Drugače gre železo kar hitro ven.

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.7.2009 13:06:28   
Nezy85
Hey drage souser posted image

Ravnokar od zdravnika, sem mogla dati vlogo za komisijo, da bi mi podalšali stalež, včeraj z mojim nisma nič šla v šoping za kopalnico ker je mojmu dragemu se akomulator sprazno, in pol je bla cela štalauser posted image , zmeraj ko hočema nekaj iti kupovati pride nekaj vmes, da dol padeš!!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
9.7.2009 13:07:02   
Anonimen
Bom čist na hitr, ker nisva doma, sva pi naših.
Sashy user posted image user posted image za MF pa za user posted image .

Lupinica kje si pa živela, a še živiš tam? A ni zanimiv kolk se tkole ene na videz poznate/poznamouser posted image . Pa hvala za pohvale kopalniceuser posted image , Ninka80 tud teb.

Nina68 joj kolk mi je hudo ko to beremuser posted image , želim ti da bo tokrat vse uredu, itak da bo, pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za user posted image . Staš vaju pa paziuser posted image user posted image
Korala tud teb user posted image za MF pa za user posted image

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3928
9.7.2009 13:51:32   
Nezy85
Aja naj vam še to povem, ko sem stopla na tehnico me je skoraj kap, naj bi se za 5kg zredila, samo mi ni jasno od kje!!???Res pa je, preden sem šla na pregled sem se fulllllll ampak res fullllll napokala kosila, tak da po moje je tudi to krivo, pa še oblačila kako kilo prinesejo, tak da po moje sem pridelala 3 kg max.!!!Sicer pa če že vse skupaj seštejem sem se 6kg zredila, po moje pa ene 4kg, no dobro pa kaj saj sem nosečauser posted image nič se grem sprehodit do hladilnikauser posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
9.7.2009 13:55:37   
Anonimen
nezy85 ne sekiraj se, jest sm jih mela na prejšnjem pregledu 54, zdej jih mam pa zihr že 58, do ponedeljka jih bo že 59user posted image . Ma kaj, sej smo user posted image
Ti pa povem da so šle men kile od 1.user posted image brzinsko dol, še celo 5 v minus

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
9.7.2009 14:29:12   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Valerija77: super, da je vse OK!user posted image Kako bakterijo pa si to imela??? Kakšni so bili simptomi? Si bila pri svoji osebni zdravnici, ali direktno pri ginekologu??? Sprašujem namreč, ker so me bolele ledvice in sem bila včeraj pri svoji osebni zdravnici, pa mi je dala pregledati vodo in imam tudi neko bakterijo user posted image Pa da moram veliko vode pituser posted image malo se mi zdi čudno. In me skrbi zarad načega user posted image , da ne bi bilo kaj narobe....

pij veliko vode in nesladkanega čaja, da izpereš bakterije iz sebe....pomaga...verjemi...imam probleme z ledicam, pa mi najbolj pomaga tekočina...in ne tableti...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
9.7.2009 15:09:15   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Jutro

Stanovanje dobiva v centru Celja. Zdej bomo imeli malo dlje do vrtca ampak ni prehudo. Bomo pa baje zelo visoko, 12.nad. user posted image

čestitke za stanovanje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vam pozabla povedat, da so me v nedeljo, ko sem prišla v bolnico, hotl kr v porodno pelat, ker so misl da sm pršla rodit, tolk počas sm hodla zarad bolečin. user posted image
Pol me je pa ena sestra le vprašala kolk sem noseča, pa sm povedla da šele 21. tednov pa je rekla Joj ta je pa za gor, ne za porodno...user posted image user posted image user posted image

hi, hi, zdej sem pa se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image še dobr, da so te sploh kej vprašal
Punce ČESTITKE VSEM ZA MF!!! Jaz jo imam jutri...user posted image user posted image

Aja jst sm tud na FB, pa na Netlogu..

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 3932
9.7.2009 15:14:26   
valerija77
Mislim da so našli bakterijo Escherichia Coli. Ni mi pa jasno kak sem jo dobila. Rekla mi je da jo je možno dobiti tudi zaradi glivičnega vnetja, tega imam pa kr pogosto. Upam da bo zdaj mir. Tudi hrano vedno dobro skuham ali spečem. Sicer bi jo lahko dobila tudi moj in sin pa nobenemu ni nič. Glavno da je mimo. Res je da moraš čimveč piti. Jaz sem šla kar k dežurni, pol so me pa poslali na ginek, tam so me pa kr obdržali.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
9.7.2009 16:17:56   
Eva19
no da se še jaz mal javim, sej prebiram vas skos,sam za pisanje pa res nisem imela neki velik časa. sem se še učila, sem bla zlo pridna,sem uspešno končala srednjo šolo, opravla maturo. tko da mam zdej vsaj neki zaključeno user posted image user posted image user posted image če se bo potem dalo,pa seveda še naprej.  user posted image pa kar pridno raste,se mi zdi da mam vsakič ko se pogledam večji trebušček, brca tud kar pridno, čezdali bol, tko da vsaj vem da naj bi blo vse ok...naslednji pregled me čaka šele 30.7. pa tok že komi čakam da jo bom spet lahko mal občudovala user posted image user posted image user posted image . drugače pa čestitke vsem za dobro opravljene preglede.

no jaz živim zaenkrat še doma pri starših ampak se čez kak mesec selim, k fantu, ki ima svoje stanovanje in sicer 3sobno, kar prostorno, tko da sem kar zadovoljna. tako da bova potem tud oba prijavljena na istem naslovu verjetno. priimek pa bo  user posted image dobila od očka, se mi zdi to nekako še najbolj primerno...ker tud njegov priimek bolj paše k izbranemu imenu user posted image user posted image

drug teden pa verjetno odhajava za en teden mal na morje pogledat, sej kako je pa s kopanjem..me mora kaj skrbet?

lep sončen pozdravček vsem ter user posted image user posted image user posted image za vaše bebike

Neposredna povezava do sporočila: 3934
9.7.2009 16:47:55   
mayamaya
Eva19 ti kar fajn uživaj na morju. pa naplavaj se. plavanje zelo priporočajo v nosečnosti, samo sončka se pa malo izogibaj, vsaj unega tahujšega. pravijo da bo kar poletno naslednji teden user posted image je bil že čas.

pa čestitke za opravljeno maturo user posted image

vsem ostalim pa tudi za preglede user posted image user posted image user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
9.7.2009 17:05:04   
sashy
Hoj

Danes pa nikakor ne morem pridt na ringaraja, neki me računalnik doma heca tako, da sem zdaj na drugem rač samo toliko, da se malo javim in vidim kaj čvekate.
Eva19 čestitike za  maturouser posted image . Ali misliš zdaj naprej kaj študirat?

Aja pa včeraj sem pozabila povedat, da je pikica težka 370g in, da imam naslednji pregled 5.8.

Mi gremo pa jutri v Moravske toplice do torka in že komaj čakam, ker je vreme res bedno, tam se pa lahko vsaj zamotiš in greš v vodo.

Vsem, ki vas pa še čaka MF pa user posted image to je nekaj najlepšega , ko vidiš kako user posted image miga v tvojem trebuščkuuser posted image

Papa

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
9.7.2009 17:16:24   
Eva19
mam željo naprej študirat,ampak prej kot naslednje leto tko al tko ne bo šlo. bi rada posvetila moji user posted image prvo leto 100% mojega časa...pol naprej pa verjetno ja... itak pa glede na mojo starost, ne bo nič hudga, če eno leto ne naredim nič, če sem potem pridna mi tam nekje do 25 leta skor more uspet neki skup spacat... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
9.7.2009 17:38:42   
Nezy85
Eva19 čestitke za maturo

Punce jaz sem se pa zdaj tako najedla štruklčokov mmmm kaka je pasalo!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
9.7.2009 19:25:05   
Lupinca
hej hej souser posted image

sem ravno iz zelo dooolgega sprehoda, ker je zunaj sonček, tako da sploh nisem mogla zaviti domov in mi je res zelo pasalo. Sem si spet napolnila baterijeuser posted image  upam da se čimdlje obdrži tako stanje zunaj...nevem kake so napovedi.

eva19 čestitke za maturo! pridnauser posted image user posted image

aja u zdej berem da si mayamaya napisala da bo poletno naslednji teden? user posted image  jeeeej, ja res upam da bo. Je res že čas.

Valerija77 je pa bakterija E.coli, kar "stalnica" v človeški prebavni flori in je čisto normalno da jo imamo...tako da "dobila" je nisi nikjer, pač je tam, samo "količina" se ti je povečala....verjetno si jim ustvarila boljše pogoje za razvoj s kako spremembo pH-ja (vnetja glivična ja) in pa telesna T. Ni pa to nič hujšega in bo vse ok! user posted image

nina7 ma ja, tkole potem res vidiš kako majhna je Slo. Sem pa prej živela na Mat.Blejca 18user posted image  a imam potem tvojega v pravem predalu v spominu ali ne?

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 9.7.2009 19:29:10 >

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
9.7.2009 19:32:02   
barbchen
eva19 čestitke za uspešno opravljeno maturo, pridna puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na morju pa kar brezskrbno v vodo in veliko plavaj. meni je bilo zadnjič ful čudno plavati, ker me je neki dol vleklouser posted image ampak očitno je bejbiju pasalo, ker je takoj ko sem si preoblekla kopalke veselo pobrcaluser posted image

šibam na sprehod, me možek že priganja, naredite si lep večer!

Carpe Diem!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
9.7.2009 20:11:40   
Anonimen
Eva19 čestitke  za maturo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupinica maš dobr spominuser posted image . Sm mojga vprašala če te pozna pa je reku a ona je noseča, sej ona je še full mladauser posted image , sm rekla ja zdej ni več tok kokr je bla k se jo ti spomnišuser posted image . Sta bla soseda ja. Kje si pa zdej?

Barbchen užibaj na sprehodu, končno ni več dežja

jest grem pa Prison Break gledat, še zadnji del

(odgovor članu Eva19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
9.7.2009 20:27:08   
tassika
user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 20t 

user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 19t5d 

user posted image  giotti 20t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 15t

user posted image spelap 19t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.7.2009 20:36:24   
Lupinca
nina7 user posted image  hehe...ja sej, vem kako je to. hihi. Lih 13 let pa res nimam več, kot se me verjetno spomniuser posted image  grejo leta hitr ja. Sem pa vedno želela bit mlada mamica ja...pa še dobro da smo tako "kmalu" začeli delati na bebiki, glede na to, da je tok časa trajalo.
Aja zdej živiva v ljubljani, bova pa zidala čez par let v Mengšu. Sej bi vprašala če vi zdaj živite na mat.blejca, pa vem, da tam ne morš met take kopalniceuser posted image user posted image user posted image  
pa uživaj ob prison breaku. Js sem vedno...sploh če jima je bilo vroče in nista imela majic goruser posted image  hec hec

pa luškani bušiji so!!!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
9.7.2009 20:47:34   
tassika
Lupinica jaz ne poznam vajine zgodovine, koliko časa sta pa že skupaj in koliko časa sta delal na bebici, mdva s tem res nisva imela težav po ss sva čakala, da sem dala vse preglede čez in potem je uspelo takoj. Bi bila pa aprilčica če bi šlo vse tako kot bi moglo it, ampak saj pravijo vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image

ps. kje v lj pa živiš mogoče bi šli lahko kdaj na kofeuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 9.7.2009 20:48:31 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
9.7.2009 20:58:16   
Lupinca
tassika user posted image  kolk vprašanjuser posted image
torej...skupi sva 5,5 let, na bebiki sva delala slabi 2 leti...spet ne tooook grozn velik, ampak meni se je vleklo in blo že kr precej hudo. Sem pa tudi prvič zanosila recimo da po enem letu, pa imela potem ss. Bi tudi mogla bit aprilčica. PDP 15.4.....Potem pa evo me....s tabo med novembrkamiuser posted image Ja mal bolj smo se mogli potrudit za tole pikico, ker sem imela PCO, tako da je to to.
Sem pa iz viča, tako da kamot se kdaj dobimo...kaj a delaš ti v lj a kako?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
9.7.2009 21:02:49   
tassika
U madonca a je res že toliko časa kar sem vn iz šole, me leta prehitevajouser posted image . No jaz bi mela pa PDP 29.4., na pregledu so pa ugotovili samo prisotnost virusa HPV in zdaj lahko čakam kako se bo tekom let odzival, zato močno podpiram cepljenje proti temu.

Ja jaz delam v LJ čisto v centru, drugače sem pa v domžalah, ampak se da kaj zmenit, sploh sedaj ko so daljši dnevi, pozimi me samo še domov vleče, no saj sem sedaj tudi malo utrujena ampak za kavo pa nikoli.

Ojoj jaz mam pa spet žur v trebuhuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
9.7.2009 21:28:35   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Barbchen užibaj na sprehodu, končno ni več dežja

uživala, prehodila 5kmuser posted image , sicer danes malo težje kot ponavadi, ampak smo stisnili zobe

jest grem pa Prison Break gledat, še zadnji del

hmmmmmm, prison break, fejst dečkoti, ni kejuser posted image , mene čaka nekaj posnetih delov še na DVD-ju za dopust, se mi bojo spet sline cedileuser posted image

zdele se pa z lubenico bašem in ima škratek žur v trebuhu, očitno mu je všečuser posted image

nočko in čimkrajši petek vam privoščim. zame bo zadnji delovni dan za nadaljnjih leto in nekaj mesecev, če bo vse šlo tako kot sem si zamislila. v ponedeljek pa na zakintos za 1 tedenuser posted image že komaj čakamuser posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
9.7.2009 21:36:54   
Lupinca
no tassika, potem pa se bova kdaj zmeniliuser posted image  

barbchen PRIDNA! 5km!user posted image   mene pa že zelo kmalu začne vse tiščati spodaj.
pa lep zadnji delovni dan ti želim! pa potem še lepši dopust! uživačka mala. hihiuser posted image

šibam zdej malo pred tv

nočko čvekice

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
9.7.2009 21:48:17   
mashy
dober večer čveke! Vas danes nisem mogla spremljat, ker mi je v službi štekala internetna stran ringarajauser posted image  Popoldan sem cel dan laufala naokol in še le zdaj prišla do računalnika.

Čestitke vsem za morfologijo in čestitke nina19 za maturo! user posted image user posted image  Joj, kak se meni zdi to daleč nazaj, pa sem septembra (šele) diplomirala.

Pri nas malček tudi nori in mi nagaja. Ponoči je začel migat ob 4 zjutraj in mi sploh ni pustil spati, in danes cel dopoldan v službi. user posted image  Ta pravi je... Aja, naslednji pregled imam 28. 7., takrat mi bodo merili sladkor. na naslednjem pregledu pa me cepijo (ker je RH negativna).

Pravite, da bo veliko punčk? Okoli mene pa bodo sami fanti (z našim vred). Smešno to user posted image

Lep večer vam želim, jaz grem pa pod tuš in spat!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
9.7.2009 22:53:20   
juniorka
hojla cveke!
jaz se pa se kr v soli z nasimi prvosolcki ukvarjam, danes smo bili v blackpoolu zoo-ju, sem imela skupino 6ih cez. je blo kr fajn. pol me pa se nas 26mescnik hoce zase popoldne- ga se tudi dvigujem, vseh 16kg. tako da sem fajn zmantana. v nedeljo pa spet v sluzbo... no, v sredo pa imam pregled, da z midwife vse papirje urediva, vzorec rina pa moram s sabo nest... upam, da tokrat ne bo bakterij, ceprav me ni nic bolelo nazadnje. ima pa moja 14 let mlajsa user posted image sodelavka vedno bakterije v vodi in vedno par dni doma ostane, pa pravi, da vod pa ona ze ne bi pila.. coca cola ipd. pa je.user posted image se mi kar smilijo otroci, ker pri 19 bo mela drugega, prvi je malo vec kot eno leto, pa se ji cudno zdi, ko ji recem, da moj sin se ni probal mcdonaldsa... zal je tukaj polno takih primerov!
eva19- cestitke za maturo!
vsem tudi cestitke za mf, za vse puncke in fantke in vsa presenecenjauser posted image in dobre rezultate.
lelyka- user posted image z rh neg. krvno skupino smo cepljene v 28. tednu, ker je moznost, da je otrok rh poz. n ker otrokova kri prehaja skozi posteljico lahko telo noecnice to prepozna kot tujek in ga napade. ob otrokovem rojstvu takoj pogledajo krvno skupino in ce je rh poz., moras bit v roku treh dni se enkat cepljena, zato da ne prid do komplikacij v naslednji nosecnosti... tolk na hitro in bolj laicna razlaga.. vcasih so zenske z rh- lahk mele samo 1 otroka, 30 let pa ze obstaja to cepivo, da jih lahko imamo vec! jupi.
lepo se mejte

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?