|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
8.7.2009 19:52:50   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

Valerija77; čestitke za stanovanje!!! user posted image user posted image user posted image  (sem imela občutek, da ga dobita, superca!)

ninka80 in nezy85; četitke za morfolofijo! user posted image  user posted image

menta: meni se VEDNO zgodi, da ginekologa VSE pozabim vprašat user posted image  Ne vem, ali sem čisto adijo, ko vidim našega malčka. ali kaj, ker mi vprašanja kar gredo iz glave. Mi je pa ena kolegica rekla, da si ona kar na listek piše vprašanja, ki jih ima za ginekologa, da ne pozabi user posted image  Mogoče v predlog...user posted image

Jaz sem pa danes dobila še en kup stvari za našega user posted image , tako, da se sobica počasi polni...

Sej jaz si tudi na listeh napišem, ampak pol listek doma pozabim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
8.7.2009 20:10:13   
nina68
Pozdravljene!
Tudi za nami je že MF, je vse ok, naš malček pa bo zgleda spet velikan, prehiteva za cel teden. Moj sladkor je normalen, le malce premalo se nalivam z vodo. Drugače pa imava naslednji pregled 05.08. pri dr.Pušenjaku, zaradi lanskoletnega prezgodnjega poroda, verjetno pa bom imela tudi vaginalnega- drugega, ker mi bo izmeril dolžino MV, aja, pa iz rezultatov AC je razvidno, da bomo imeli fanta.

Glede let pa mislim, da sem daleč najstarejša med vami oz. si star toliko kolikor se počutiš. Tudi glede materinstva je različno glede let. Prvo hčero sem imela še zelo zgodaj, njeno otroštvo je minilo prehitro, mislim, da ko si malce starejši se bolj intenzivno ukvarjaš z svojim malčkom, saj imaš že druge stvari kolikortoliko poštimane.

Tud naš malček je postal pravi razgrajač, ata pravi, da bo sigurno fuzbaler, ker tolk nabija.

Valerija77, čestitke za stanovanje, a sta dobila neprofitnega?
V Celju se ful gradijo.

Glede priimka pa bo verjetno imel kar oba, mojega in očijevega. Zaradi slabih izkušenj pri hčeri, ki je imela očetovega, ko sva se razšla, mi ni plačeval niti preživnine niti se ni zanimal zanjo. Imava pa vsak svoje stalno prebivališče, živava pa skupaj, začasnega bom prijavila po rojstvu.
malčka, predvsem zaradi vpisa v vrtec.

Očetovstvo lahko urejate na CSD, kjer ima mami stalno prebivališče že pred porodom, zapisnik, ki ga dobite (original) pa morate imeti zraven v porodnišnici, ker ga matičarka vzame, da ga na matičnem uradu evidentirajo. tako dobite domov rojstni list na dom z vpisanima obema staršema. Se splača to narediti prej, je manj problemov, kot pa po porodu.
Danes sem kbla kar malce dolga, javljam se manjkrat, pa tedaj več, spremljam pa vas vsak dan.

Lepo božite vaše malčke.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
8.7.2009 20:26:50   
Nezy85
Hvala vsem za čestitke!!!user posted image
nina7 kje si kupla tale kopalniški blog, in od ktere firme je, mi je full všeč!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
8.7.2009 20:28:04   
Nezy85
Nončika fulllllll ti hvala za tvoj trud, da si šla pogledat vozičke, bi te pa prosla enkrat da mi daš napotke kam in kje morem to iti kupit!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
8.7.2009 20:40:26   
Anonimen
Valerija77 super za stanovanje. a to sta ga kupila? Kdaj bo selitev, a morta zdej še kej obnovit al kako? Matr sm ferbčnauser posted image

Nina68 user posted image user posted image user posted image  za user posted image , pregled... A ti si lansko leto rodila? Kdaj pa, kaj pa mate?

Nezy85 v Merkurju, pa ni bil neki drag, je pa čist navaden, bolj majhen , jest bi večjega sam ni blo placa k mam še pralni stroj, pa sušilni pa kotno banjo, pisuar, školjko. pa zmanjka placa čeprov je velika kopalnicauser posted image

(odgovor članu Menta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
8.7.2009 20:43:20   
barbchen

ninka80 in Nezy85 čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa moj krog prijateljev na FB se lepo širiuser posted image user posted image user posted image

prijeten večer in mirno nočko!

Carpe Diem!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
8.7.2009 21:03:25   
sashy
Evo, MF je za mano, sam ne morem pa verjet, da sem v čakalnici čalala 2 uriuser posted image . Naročena sem bila ob treh na vrsto pa sem prišla šele ob petih.
Drugače pa vse v najlepšem redu, G pravi, da bo punčka tako, da bo naš sonček dobil sestricouser posted image
Zdaj pa komaj čakam, da grem v posteljo, ker so danes nekaj slabo počutim.

Uživajte

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
8.7.2009 21:19:00   
pi82ka
ojla..
tud jaz sem na FB-ju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
8.7.2009 21:23:40   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Evo, MF je za mano, sam ne morem pa verjet, da sem v čakalnici čalala 2 uriuser posted image . Naročena sem bila ob treh na vrsto pa sem prišla šele ob petih.
Drugače pa vse v najlepšem redu, G pravi, da bo punčka tako, da bo naš sonček dobil sestricouser posted image
Zdaj pa komaj čakam, da grem v posteljo, ker so danes nekaj slabo počutim.

Uživajte

čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
8.7.2009 21:24:24   
barbchen
ups, čestitke za user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
8.7.2009 21:29:53   
mayamaya
sashy čestitam user posted image user posted image user posted image

ja tele čakalnice znajo bit kar dooooolgeeeee. jaz tudi skoraj zmeraj porabim ene dve uri, da mine vse. pa to pomeni 1.45 čakanja in 15 pri g. pol so pa še vse sestre tečne pa nataknjene ko se hočeš samo vpisat za naslednji pregled user posted image

pa bomo tudi to preživele, a ne user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
8.7.2009 21:49:51   
valerija77
Ne nisva dobla neprofitnega, pa tud kupla ga nisva. Dobiva službenega in že komaj čakam da se selimo, bo pa to nekje konec avgusta oz. v začetku septembra. Se pa v tem stanovanju kr stiskamo ker je enosobno pa še kr drago za povrhu. Tukaj imam namreč najemnine 280 eur, tam pa bo za trisobno 220 eur. preselili pa se bomo še pred porodom tak da bom imela še nekaj časa da uredim otroško sobico.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
8.7.2009 22:04:18   
lelyka
valerija77 čestitam za stanovanje..user posted image
sashy tebi pa čestitke za user posted image ...

vidim,da imate nekatere probleme s čakanjem..
hvala bogu pri meni ni grozne čakalne vrste..
ker ko si pisan,da maš uro si res tud takrat notri,ali pa
čakaš najmanj 10min,pa si na vrsti..
pa sestre so tud zlo prijazne in se z njimi res tud lahko vse pogovoriš..
pa po telefonu so tud zelo ok,če pokličeš..
moja g je pa ful direktna in ti pove točno tako kot je..
pa ti ne da nekih lažnih upov..učasih je to ok..
ampak učasih te pa tud do joka lahko spravi z njeno direktnostjo..
tako,da ona je bolj tako tako..

drugače pa jaz tud skoz pozabim kaj jo imam za uprašat..
nazadnje mi je rekla sestra,da bom naslednjič kri dala..pa da
potem me bodo cepili..
jaz budala,bila tako vesela,da je MF bila super,da sem jo pozabila prašati
za kaj me bodo cepili..
ampak sem neki brala,da če si rhd negativen,da te potem cepijo..
no ubistvu nimam pojma točno za kaj se gre..bom videla sedaj na naslednjem pregledu..
če pa katera kaj ve o tem ceplenju..pa kr naj pove..
ker me je mal zaskrbelo..

sedaj grem čist na hitr majčken čokolinota pojest,potem pa ajat..

lepo se naspančkajte..

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.7.2009 0:09:18   
Lupinca
Čer čvekice.

Sem sam prišla povedat, da se mi zdi, da sem zdej pa vse dodala in potrdila na FB. Sem imela celo zmedo, ker sem nekaj prek gsm-a in nekaj prek kompa...tko da mi zdej že ničveč nič ni bilo jasno. :)))

Sem pa pogledala tvoje slikce tassika. Ja, se te tudi jaz od nekje spomnim (poleg mojega user posted image ), verjetno res iz kakih slik.
Pa od tebe nina7 se mi tudi nekaj svita....ti si mi ful znana, tvoja ljubezen pa je bil mensezdi moj soseduser posted image
Ostalih čvekic pa še nisem "pogledala", ker sva šele dobro dam prišla, smo se spet potepali.

valerija77 user posted image user posted image user posted image za stanovanje!!!

sashy ČESTIKE za pupiko!!!user posted image user posted image ma a se samo meni zdi, ali je letos veliko več punčk kot fantkov? No, vsaj zdej za mesec novembr se mi zdi?user posted image Kaj bojo imeli fanti izbire ejuser posted image

aja nina7...HUDA kopalnica!!!me like ituser posted image ker drugače rdeča ni moja barva, ampak tukaj pri tvoji kopalnici mi pa ful hudo izpade!

no, zdej pa grem še mal vas pofirbcat na Fb, pol pa ajat.

nočko vsem

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.7.2009 5:15:43   
nina68
NIna7, ja lani sem maja rodila v 7 mesecu, a žal nas je naš malček Staš po 3 urah boja za življenje zapustil in odšel med angelčkeuser posted image . tako, da letos upamo,, da srečno pridemo do konca. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.7.2009 7:31:47   
kepica78
dobro jutro souser posted image

dons bom bl mal tle gor....sm včeri cel dan bila pa nič nardila v službi, dej me pa čaka gora papirjev. tile forumi pa FB te lahk čist zasvojijo.
v glavnem mal sem včeri počekirala in pokomentirala slikce na FB....punce luštne ste.....še bl pa bomo k bomo že ornk balončki user posted image

če je še kera na FB nej mi kr pošlje ZS (zdej jest to obvladam user posted image )

Valeija77 user posted image user posted image za stanovanje.
kakšno pa je to službeno, kje sta ga pa dobila? k midva bi ga načeloma tud lahka sam baje še dooooooolg sploh zraven ne bova prišla user posted image

Sashy čestitke za user posted image

dej pa delat, pa pa

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.7.2009 8:14:56   
valerija77
Jutro

Stanovanje dobiva v centru Celja. Zdej bomo imeli malo dlje do vrtca ampak ni prehudo. Bomo pa baje zelo visoko, 12.nad. user posted image
Sem vam pozabla povedat, da so me v nedeljo, ko sem prišla v bolnico, hotl kr v porodno pelat, ker so misl da sm pršla rodit, tolk počas sm hodla zarad bolečin. user posted image
Pol me je pa ena sestra le vprašala kolk sem noseča, pa sm povedla da šele 21. tednov pa je rekla Joj ta je pa za gor, ne za porodno...user posted image user posted image user posted image

Punce ČESTITKE VSEM ZA MF!!! Jaz jo imam jutri...user posted image user posted image

Aja jst sm tud na FB, pa na Netlogu..

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.7.2009 8:37:44   
Daisy1980
Hej!

Valerija77 vesela sem, da si nazaj doma, sedaj pa le pridno počivaj in pazi na svojega dojenčka.

Se ti je pa zdejle zgodilo veliko stvari, slišimo se pa ne tako pogosto user posted image .

A jutri imaš pregled? Mi je že kar hudo za to, ker je pri nas takšna gužva, da že avtomobila nimaš kje postavit, no pa saj boš videla user posted image .

Drugače pa imam jaz tudi FB.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.7.2009 8:42:02   
pocahontas
Dobro jutro user posted image !

Joj ste se včeraj razgovorile. Jaz pa cel dan po opravkih in nič časa, da bi se usedla za računalnik.

Tudi midva svakorunika in mala ima oba priimka. Preijavljena sva oba na istem naslovu, vendar šele nekaj časa prej nisva bila vendar ni bilo nič drugače, kar se papirjev tiče.Edino ena stvar me je pa zelo zmotila. Ko je bila mala stara pol leta sem ji hotela uredit osebno, da bi šli na morje, pa so na UE rekli da ne morem, ker nisem prijavljena na istem naslovu kot otrok in mora to pač urediti oči.user posted image user posted image  Je bil ful grozen občutek.

Kar se priznanja očetovstva tiče je zelo priporočljivo urediti prej. Je zelo preprosto, samo naCSD podpišeta neke papirje. Se pa to ureja na tistem CSD, kjer imate ve prijavljeno stalno prebivališče.

Čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.7.2009 8:42:19   
monika985
Jutro user posted image ! Sem vas na hitro mal preletela, pa čestitam vsem za uspešno opravljene preglede in seveda valerija77 user posted image  za stanovanje!!!

Lupinica; ravno ta teden enkrat sem brala, da je letos veliko več fantkov, tako da bo ravno nasprotno user posted image . Poznam tudi ogromno nosečk, ki so letos rodile in so res po večini sami fantje.

Včeraj sem tudi jaz imela pregled. Kot ponavadi hiter UZ, mi je pa mal zrastel pritisk (130/70)-bom namesto treh kavic spila samo eno user posted image  in padlo železo v krvi (iz 120 na 117) tako da sem dobila tabletke. Ostalo je O.K. Naselednji pregled mam 5.8. (za seznamček).

Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.7.2009 9:10:19   
pocahontas
Monika. Katere tablete pa si dobila. Meni je pri 116 rekla, da je še O.K., da če bo še padalo, da bo potrebno tablete. Mi je pa padlo iz 133 .

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
9.7.2009 9:49:04   
ninka80
Oj, končno malo lepše jutro.user posted image za vse, ki ste dale čez MF in za tiste, ki veste ali bouser posted image ali user posted image .

valerija77 user posted image user posted image za boljše počutje in za novo stanovanje. Full ugodna cena. Na FB sem dodala tiste, ki ste mi poslale na ZS.

nina7, full lepa kopalnica. Mi imamo rumeno, pa se tut vask las, pa kaplja gor poznauser posted image . Ma sej če bo po sreči, bom v roku pol leta iskala nove ploščice za novo kopalnico.user posted image user posted image Bom takrat pazila, kake bom izbrala, ker drugač so mi naše ribice full všeč.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
9.7.2009 9:56:08   
tassika
user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 20t 

user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 19t5d 

user posted image  giotti 20t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 15t

user posted image spelap 19t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
9.7.2009 10:19:56   
korala
Ojla, čvekice user posted image ! Tudi za mano je morfologija, vse je ok in bo user posted image . Maternični vrat mi je zmerila z vaginalnim UZ, ki sem ga imela prvič. Baje se tako bolje vidi, pa še poslikala ga je za v materinsko. Naslednji pregled imam 3.8.

Čestitke vsem za uspešne preglede, rezultate AC in poroke... user posted image  Midva sva koruznika, se bova pa poročila enkrat po porodu brez kakšnega pompa. Mali pa bo imel samo en priimek - atijev.

Pobožajte trebuščke in se lepo imejte!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
9.7.2009 11:32:38   
monika985
pocahontas; dobila sem tablete Retafer (eno na dan). Baje je spodnja meja 120. Tudi sama sem rekla, da jih raje ne bom jemala (nisem ravno pristaš tablet) in bom poskušala nedoknadit s prehrano, ker pa je železo velik problem že pri moji mami in baje ga je s hrano težko nadoknadit, sem se danes vseeno odločila, da jih bom jemala. Sporoči kako bo s tvojim železom na naslednjem pregledu.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?