nina68
|
Pozdravljene! Tudi za nami je že MF, je vse ok, naš malček pa bo zgleda spet velikan, prehiteva za cel teden. Moj sladkor je normalen, le malce premalo se nalivam z vodo. Drugače pa imava naslednji pregled 05.08. pri dr.Pušenjaku, zaradi lanskoletnega prezgodnjega poroda, verjetno pa bom imela tudi vaginalnega- drugega, ker mi bo izmeril dolžino MV, aja, pa iz rezultatov AC je razvidno, da bomo imeli fanta. Glede let pa mislim, da sem daleč najstarejša med vami oz. si star toliko kolikor se počutiš. Tudi glede materinstva je različno glede let. Prvo hčero sem imela še zelo zgodaj, njeno otroštvo je minilo prehitro, mislim, da ko si malce starejši se bolj intenzivno ukvarjaš z svojim malčkom, saj imaš že druge stvari kolikortoliko poštimane. Tud naš malček je postal pravi razgrajač, ata pravi, da bo sigurno fuzbaler, ker tolk nabija. Valerija77, čestitke za stanovanje, a sta dobila neprofitnega? V Celju se ful gradijo. Glede priimka pa bo verjetno imel kar oba, mojega in očijevega. Zaradi slabih izkušenj pri hčeri, ki je imela očetovega, ko sva se razšla, mi ni plačeval niti preživnine niti se ni zanimal zanjo. Imava pa vsak svoje stalno prebivališče, živava pa skupaj, začasnega bom prijavila po rojstvu. malčka, predvsem zaradi vpisa v vrtec. Očetovstvo lahko urejate na CSD, kjer ima mami stalno prebivališče že pred porodom, zapisnik, ki ga dobite (original) pa morate imeti zraven v porodnišnici, ker ga matičarka vzame, da ga na matičnem uradu evidentirajo. tako dobite domov rojstni list na dom z vpisanima obema staršema. Se splača to narediti prej, je manj problemov, kot pa po porodu. Danes sem kbla kar malce dolga, javljam se manjkrat, pa tedaj več, spremljam pa vas vsak dan. Lepo božite vaše malčke.
|